Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amin canım inş doğal gelsin ama şansım çook düşük..blkide o yumoşum söndü gitti daha öncede başıma gelmişti amaa bu yumoşu bende önce gördüm doktor gördü ama sonra bulamadı..
Düşük de olsa umut varsa mucize neden olmasın. Siz şimdi 3 gün evden çıkmayın, bol bol doğal transfer gerçekleştirin. Ya tutarsa, WishhDuygu nun demesiyle:)

Düşük de olsa umut varsa mucize neden olmasın. Siz şimdi 3 gün evden çıkmayın, bol bol doğal transfer gerçekleştirin. Ya tutarsa, WishhDuygu nun demesiyle:)
canım doktor değiştirme şansımız varmı acaba bilgin varmı erbil bey çok hareketli bir doktor hop orda hop burda oturup doğru dürüst konuşmadık..kontrolünü yapıyor çıkıyor ilaçları hemşire anlatıcak diyor..o kadar paralar döküyoruz oralara ilgi bekliyoruz..ben kontrolümü tekirdağda yaptırmak istiyorum erbil bey kabul etmiyor ama git gel tüp bebek masrafnı geçiyor..günevç bey dışarda kontrolü kabul ediyormuş..umuselmen öyle yaptırıyordu..

Kızlar ben geldim.... Yumurtalarım hala yerlerinde, Salı günü OPU oluyorum. Kızlar şuan bir tane yumurtam var ki anlatamam, şuan 21 mm. OPUya kadar mübarek deve kuşu yumurtası olacak. Toplamda 6 tane yumurta gelişti, (7 taneydi doktor diğerini göremedi)
Yumurtalar toplanıp tekrar dondurulacak. Maalesef, maalesef miyomu tam traşlamamışlar 13milimlik miyomdan 9 milimi hala duruyormuş nasıl traşladılarsa, çok başarısız bir operasyon dedi doktorum, miyomu Zeynep kamilde yaptırmıştım, çok üzgünüm tekrar ameliyat olma meselesi çıktı şimdi, ve tekrar iki ay daha iyileşme safhasını bekleyebilirim.

Tabii ki var. İstersen neden olmasın. Ama Güvenç Bey den de o ilgi alakayı bekleme. Çok mantıklı ve fazla konuşmayan bir doktor. Benim iğne aşamasında bir ara 1 hafta Amerika daydı. O zaman takibimi Burçak Hn. yapmıştı. Çok şeker bir kadındı. Sevmiştim onu. Daha sıcakkanlıydı. Dışarda takip aslında çok istedikleri birşey değil ama git gel zor olacaksa iki doktor da irtibatta olursa neden olmasın.
Klinik çok yoğun bir yer biliyorsun, hangi doktor olursa olsun istediğin ilgi alakayı vereceklerini sanmıyorum. Bana kalırsa çok takılma. İşlerini iyi yapıyorlar, laboratuar iyi. Bana canım cicim demeselerde olur yani. Ben zaten soğuk bir tipim.Belki de ondan çekiniyor olabilirler:) Hemşireler bile öyle. Transfer günü karşı yataktaki kıza canımlar, tatlımlar. Amann ne güzel bebğin olur senin falan. Ben de kös kös yarım saat sonra tuvaletinizi yapın, kabız olmayın falan:)
O yüzden ilgiyi sevdiceğinden, işi doktorlardan beklemekte fayda var:)

Hey maşallah, o sana 4.5 kilo bir tosuncuk olarak geri dönmesin sonra:)
Miyoma üzüldüm ama en azından farkedilmiş. Önlemi alınacak. Öyle transfer olacaksın. İyi yanından bakalım.
Ay ne güzel topikte yeniden opular,transfer heyecanları başladı:)

benim burda gitiğim doktorum ve aynı zamanda takibimi yapan doktorumla böyle bişey yaşamadım aaa yumurta burda sonra yok oldu aynı saniye içinde nasıl çatlar ne tasdüf ilginç geldi bana..burçak hanımın bir hastası ben ordayken hamileleik haberi almıştı yaşı 45 vardı byük bir ihtimale..

Çok moral verdin, canım benim çok teşekkürler... Tosuncuk yolda geliyor kızlarrr....
Hiç moralimi bozmuyorum ve yoluma devam ediyorum, o tosuncuğu almadan şurdan şuraya gitmemmmm
Öpüldünüz hepiniz, Allah bu akşam içinizden gelen tüm dualarınızı kabul etsin, hepimizin kucağına birer ikişer bebiş versin İNŞALLAHHHH....

Evet evettt tosun olacak erkek olacsk o sanki ahahahah :)

canım benim anlamadığım son durum ne tedavin bu ay bittimi.. yani bu ay yumurta toplanamadı öylemi..
para konusunda o tarzda şeyler öyle çok yaşadımki hiç şaşırmadım cnm..
havuz yöntemi yapıyordunuz dimi, inşallah bir dahaki ay güzelce yumurtaların toplanır canım.
sıkma canını cnm havuz yönteminde işler ne yazıkki böyle ilerliyor... çok sabır gerekli ama 5-6 aya kadar 3-4 tane buz bebişin kesin olur..

amin canım inş doğal gelsin ama şansım çook düşük..blkide o yumoşum söndü gitti daha öncede başıma gelmişti amaa bu yumoşu bende önce gördüm doktor gördü ama sonra bulamadı..
Merhaba geçmiş olsun, doğalında sperm 12-18 saatte rahme ulaşıyormuş, aşılamada da spermleri rahme bırakıyorlar. Dr bu bilgiyi vermişmiydi? Hakkında hayırlısı olsun, bebişine doğalından biran önce kavuşmanı dilerim...

Dr.değişiminde sorun yok. Ben değiştirdim, Mustafa by de bizim için sorun olmuyor, hatta bazen biz öneriyoruz dedi, için rahat olsun, hatta buz bebişin varsa başka bir kliniğe transfer de ettirebiliyorsun.

canım bu ay tedavim bitti nedense bugünkü kontrolümde yumoşum göründü sonradan birden yok oldu düştü gördüm dedi erbil bey hemen aşılamaya yönlendirdi bende kabul etmedi eşimin değerleri güzel neden aşılama parasını vereyimki..hakını aramasan yoluncak kaz gibi görüyorlar biz para basmıyoruz mallesef..ne zorluklarla gidiyorum o merkeze..canım işim Allaha kalmış benim yumoşlar çok kalitesiz bu ikinci iptalim biliyorsun iki ay önce dölenmedi bile yumoşum..Allah yardımcımız olsun kurtarsın bizi doktor yollarından doğalından gelsin meleklerimiz..

canım aşılama denildi bize ben istemedim hazır çatlatma iğneside yazmıştı bende kendim aldım vurdum bugün..büyük ihtimale yumoş söndü gitti bence..yinede umut ediyoruz Allahım ol derse neden olmasın..aslında yarın sabah çalışıcaktık bu gecemi çalışsak yolculuk uzun malum dimi yani..

Dr.değişiminde sorun yok. Ben değiştirdim, Mustafa by de bizim için sorun olmuyor, hatta bazen biz öneriyoruz dedi, için rahat olsun, hatta buz bebişin varsa başka bir kliniğe transfer de ettirebiliyorsun.
sen hangimerkezdesin canım aslında erbil beyi çok metediyorlar ama bütün doktorlar iyi fulyada burçak hanımda olabilir ama ben dışardan yumoş takibi yaptırmak istiyorum git gel yol parası tedavi masrafını geçiyor..bakalım güvenç bey olabilir..

Merhaba, maşallah 6 yumoş çok güzel, yaş kaçtı? 40 üstü isen yumoş için özel bi uygulaman oldu mu? Geç olsun da güç olmasın, bol şans diliyorum.

Merhaba gjlneva oncelikle herseyin hayirlisi canim sters uok yola devam keske asilama olsaydin spermleri direk yuminin oldugu yrre birakiyolar ama hayirkisi diyelim her iste bir hayir vardir belki dogaldan hamile kalacaksin belkide sagliksiz embriyo olacakti canim insallh bundan sonrasi guzel olsun benim dok.guvec bet disarda kontrolu kabul ediyor her sey gonlunce olsun
Alarayida cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…