Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ananası transfer sonrası 3 veya 4. güne kadar, günde bir dilim tüketiyorsun. Sonra bırakıyorsun. WishDuygu listeyi paylaşmış, onun için tekrar yazmayayım ben.
Geri sayım başlıyor artık. Dilerim mutlu sonlanır ve bebeğine kavuşursun...

Bugün Eua' nın transferi yok muydu? Daha hepsini okuyamadım, inşallah boşuna yazmamışımdır...

Sadece iki gün değil, adete kadar günaşırı çalışın bence. Döllenme noktasını ve zamanını bilemiyoruz çünkü. Hiç belli olmaz bakarsın bebeğin böyle gelmek ister.
Merkezlerin çoğu, bizden almayı planladıkları bedeli bir şekilde alıyor. Yalnız değilsin. Başımın gözümün sadakası olsun de, bir şekilde geri geliyor. Çok denedim, neredeyse hiç aksamadı. İçin ferah olsun yeter ki...

Eee nasıl geçti kontrol?

Önemli bir şey yok. Foliküllerin ilaçlara nasıl cevap verdiğine bakıyorlar. Geçen ay kist vardı, bu ay 4 folikül oluşmuştu. Bugün o folikülün birisi kist mi değil mi karmaşası vardı. Kan testiyle kist olduğu onaylandı. Adet döneminde olmadığım için haftaya tekrar bakalım dediler, peki dedim.

Bana göre hazir yumurta yola koyulmusken calismalara baslaman lazim. Hiç belli olmaz, yumurtalarina haksizlik yapma, bu ayki mükemmel kaliteli olabilir, olasılığa birakma derim ben

ocak sonu gibi canım.. yok hayatım ben şimdilik çok memnunum.. zaten adamlar amacına ulaştı gebe bıraktı 11. haftadaki kayıp onların elinde olan bir şey değildi.. son gaz aynı yere devam hayatım..
Ensucugum senin bu 11 ci haftadaki kaybinın nedeni neydi.gerçi kromozonlarda olan birsey diyemi okudum.yanlismi yim

Allah yardımcımız olsun,haklısın tuttu tutmadı derekn masrafda insanın belini büküyor, ben İzmirdeyim ama inan İstanbulda şansım olsa Semra Hanıma giderdim.Belkide böyle olmasıda hayırlı olmuştur.

Hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı kaliteli yumoşların olur..

bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel yazılar yazsın.darısı başımıza :)).tedavini nerde olmuştun acaba?

Tüp bebek tedavimi İzmirde şifa hast. de rafael Levi ve erol tavmangerle yapmistim. Pozitif sonuclandi.. Simdi şifa ünv. Hastanesi olduğu için tüp bebek birimi yok.... Erol hoca ege ünv, de devam ediyor.özeli var.. Rafael de ozel ege tüp bebekte... Tekrar denicek olsam erol hocaya giderdim... Ünv. De olduğu icin

Sabirsizlikla bekliyorum ustadim

Aminnn tüm güzel dilekler için...

Günaydinnn hatunlar...

Dün çok başım ağrıdı dr.dan sonra o yüzden yazamadim..
Bugün çatlatmama iğnelerime başlıyorum arti olarak. Pazartesi tekrar kontrol var kismetse..
2220 kuzu sen ist dami tedavi oluyorsun

Başağrın geçmiştir umarım.
Haftaya senin için duaları artıracağız anlaşılan. Mesela çarşamba opu, haftasonu transfer olsun, sonra hooop, gelsin bebekler
Evet, ben İstanbul' da tedavi görüyorum. İlkinde Bahçeci Umut' a gitmiştim. Bu defa Medicana' dayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…