Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım erbil beye klomenle yumurtalar daha kaliteli büyüyor dedim çok güzel dedi ama yinede yüskek doz iğne verdi ve elde var sıfır iğne masrafları git gel masraları çabası..ben güvenç beye geçiem büyük bir ihtimale..yumurta takibini başkasının yapmasına izin verse erbil beye devam ederdim aslında ..şuan kafam allak bullak canım..

Aynı merkezdeyiz, Güvenç by dışarıdan takip yaptırıyor, dr kontrolü sonucunu iletiyle gönderiyordum. Mustafa by.de başkasının takibini davul birinde tokmak birinde, başkasının gözüyle iş yapmaya benzetti hak da verdim. Aydın'da yaşıyorum, gidiş geliş zor oluyor ama yorulmayanlar hedefine ulaşırmış. Hatırladığım kadarıyla sen ist.daha yakındın. Son opumu da Burçak hm yapmıştı, pozitif, Mustafa by onunla paslaşarak çalışıyor. Şansın bol olsun.

iyi yapmışsın cnm kabul etmemekle.. zaten belkide yumurta kalitesi iyi değilki erkenden çatladı ne diye ona birde aşılama yaptırtacaksın..
cnm dışardan yumurta takibini yaptırırsan, dışardaki doktorun sadece yumurtalarının çapına, e2'ne ve progesterana bakmalı bunları sana bildirmeli.. sen bu bilgileri aynı gün istanbuldaki merkezine bildirmelisin ve istanbuldaki doktorun iğne ünitelerine karar verip aynı gün sana bildirmeli.. bu şekilde konuşup anlaşabilirsin.. yoksa takiplerini erbilde yaptırmayacaksan ve iğne ünitelerinede memleketindeki doktorun karar verecekse, erbilin sana hiçbir konuda faydası olmaz..

Gülnevacım ben de seninle aynı şeyi yaşadım.Anladığım kadarıyla yumurtan erken çatlamış senin. Doktorum Mustafa hocaydı ve opu gunu tek taşımın çatladığı farkedildi , hemen aşılama yaptılar.Şimdiki aklım olsa ben de aşılama yaptırmazdım.Bence doğru karar vermişsin. Senin yumurtan çatlamışken neden çatlama iğnesi vurdun canım onu anlamadım. Maalesef bu merkezde ben de aynı sıkıntıları yaşadım ücret konusu beni çok rahatsız etti.Bizim pouya girmeden 1100 den geri kalanı tahsil ettiler sanki kaçıyoruz, sonra yumurtam erken çatlayınca opu ücretini iade ettiler.Beni çok rahatsız etmişti bu durum. Biz de 3000 TL civarında ilaç parası ödedik. Sizin canım bu sabah çatladıysa normal yolla deneyin. İnşallah doğalından gelir bebeişin.Sıkma canını, bizim gibi yumurta rezervi az olanlarda bu erken çatlama her zaman karşılaşabileceğimiz birşey, özellikle tek yumurtan büyümüşse....

Bende de klomenle daha iyi gelişme olmuştu, mustafa by de klomen ve menegon verdi, çatlatma iğnesi de ucuzdu. Deneyimlerimiz sonucu ilaç tercih hakkımız da olmalı.

canım sen fulyadaki merkezdemisin mustafa bey fulyadaki merkezdemiki..sen hamişmsisin çook sevindim..istanbula yakınım canım 3 saat sürüyor yolumuz..sende bayağ uzakmışsın git gel zor oluyordur ..senin doktorun burçak hanımı..

canım bizim zaten emriyolar biriktirilcek önemli olan emriyo elde etmek..ne yazıki benim yüksek doz ilaçalrla yumoşlar kaliteli büyümüyor..erbilin transfer aşamasında yardımı dokunsun önemli olan o zaman faydası dokunması bence..yumurtayı herkez büyütebilir..labortuvar ve transfe aşaması çook önemli..yaşamamız gerekeni yaşıyoruz canım..kafam çok karışık bakalım adet gelsin karar vericem..doktor değiştirmekten nefret ediyorum aslında..

ordaki fiyat politikası çok saçma ben bu ay tedavi aşamasında 1150 tl ödee yaptım düşün sadece iki test yaptırdım neymiş efendim birdaki aya yine 1150tl ödeme yapıcakmışız bu buayın tedavi masraflarıymış..moralim çok bozuktu zaten yumoş gitmiş açtım ğzımı yumdum gözümü böyle saçmalık olamaz sadece iki testim yapıldı 1150tl iki testmi dedim..tamam şöyle yapalım o zaman iki test 120tl tutmuş onun ödemesini yapın dendi..biraz soğudum ordan ben İstanbul tüp bebek merkezinde böyle bişey yaşamadım..yok bu kadar yatır sonra bu kadar ödeme yap..o para opu öncesi alınır opu transfer iptal olur ona göre geri iade yap..zaten ön görüşme için para veriyorsun..

Ilk 1100 ü opuya kadar olan testler ve muayeneler için alıyorlar. En az 5 kez muayene oluyoruz. Normalde Erbil bey in tek muayenesi 325tl. Senden sadece 120 tl Ücret alarak jest yapmışlar aslında. Normalde hayatta o parayı iade etmezler. Opuda kalan parayı alıyorlar. Diyelim ki transfer olmadı. O zaman da transfer ücreti iade ediliyor.

Henüz değilim, 2 buz bebişim var, şubatta transfer istiyorum. Mustafa by de fulya da, 19 ocağa kadar yutdışında olacağını bildirdiler. 3 saat nedir ki? Dr.um mstf by. Kendisinden ilk randevuyu almak zor-geç oluyor ama olsun. Bulunduğun şehirde akapunktur yada bio enerji uzmanı varsa tavsiye ederim, fazla strese girme.

canımcığım madi yönden çok yıprandık 5 denemem benim şuana kadar tedavilerim yüzümden çalışamadım..şuan yeni işe girdim o yüzden tekara tedavie başladım..durumlar böyle olunca benim için 3 saat bile çook uzak mesafe..Allah yardımcımız olsun..

anlıyorum cnm ama zaten yumurta büyüdükten ve kalite olarak hazır olduktan sonra doktorun pek bir fonksiyonu kalmıyor iş laboratuvara kalıyor..
demek istediğim iyi bir doktora gidiyorsan yumurta büyüme sürecinde bu doktorundan faydalanmak daha iyi olur..

durumlar vahim canımcığım ben donasyon düşünmeye başladım ama içimden bir ses sakın düşünme yoluna devam diyor.. Allah yardımcımız olsun..3 aydan beri olumlu bişey yaşayamadım..3 buz bebiş nasıl gelicek..

biraz kafanı toparla sonra ne yapmak istiyorsan en sağlıklısını düşünürsün cnm.. haklısın olumsuzluk yaşamak çok üzüyor..
inşallah bunlar yaşadığımız son olumsuzluklar olur..

biraz kafanı toparla sonra ne yapmak istiyorsan en sağlıklısını düşünürsün cnm.. haklısın olumsuzluk yaşamak çok üzüyor..
inşallah bunlar yaşadığımız son olumsuzluklar olur..
eşim çok anlayışlı sağolsun hep arkamda olmamasında vardır hayır diyor..onların desteği olmasa ayakta duramayız..sen ne zaman başlıycaksın tedavine merkez değitirmeyi dşünüyormusun..

eşim çok anlayışlı sağolsun hep arkamda olmamasında vardır hayır diyor..onların desteği olmasa ayakta duramayız..sen ne zaman başlıycaksın tedavine merkez değitirmeyi dşünüyormusun..

ocak sonu gibi canım.. yok hayatım ben şimdilik çok memnunum.. zaten adamlar amacına ulaştı gebe bıraktı 11. haftadaki kayıp onların elinde olan bir şey değildi.. son gaz aynı yere devam hayatım..

Uzun zamandır gelmiyor. Dilerim iyi haberlerle sürprizlerle gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…