Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içimden bağırmak geldi :) Sarılmak da... :) Seviyoruz seni lütfen mutsuz olma :)
Sen benim yazdıklarımı oku ama istersen ciddiye alma çünkü malum ben sultanım diye sevdiğim bir 2. anneye kayınvalideye sahibim... Kayınvalide derken bile hicap duyacak kadar... Bu yüzden dengeli yorum yapamayabilirim ama mevzu haksızlık, had bilmemezlik olunca eski insanlar onlar desem de çoğu zaman durmuyor içimdeki arızalı kadın.
Canım benim öncelikle misafir gelmişler hoş gelmişler misafirin en fazla 3 günlüğü makbul... Gitmek istemiyorlarsa yapabileceğin çok şey yok gibi.. Mecburiyetlerin dışında sal çayıra...
Meyvesiz ağaç konusuna gelince daha önce konusu geçmişti eşin seni bu konuda destekliyordu.
Eşinin ailesi olduğu için, anlayışları da kıt olduğu için tepki versen de işe yaramayacak, üzüldüğünü anlatsan da...
O yüzden eşinin de daha önce sana bu konuda verdiği açık kartı kullanarak "ajite" yap.
Ahh anne ah üzülüyorsun haklısın. Elinde değil ben de istiyorum ama kısmet, hayırlısı Allah'tan. Bu yüzden sakın ama sakın ........... (eşin kişisinin adı) yanında böyle deme. Oğlun da olsa kaldıramaz çok üzülür... Zaten çok üzülüyor sorunu olmasından, allahtan ümit kesilmez tedavilerimiz işe yarayacak, oğlun meyve verecek inşallah, sen de çok dua et anaların çocuklarına duaları kabul olur.
de :) Sorunu sana adreslememesi için ne söylemen ne kadar sık söylemen gerekiyorsa söyle. Daha az yıpranırsın..