Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kendimi toparladımda madi yönden nasıl yapacaz onu düşünüyorum hala bir önceki borçlarla uğraşıyoruz kaybedecek zamanım da yok kendimi yıpratmayacam ne olursa olsun sonuçta herşey olacağına varır
Canım benim inşallah sürpriz gelişmeler olur manevi gücünün yanına maddi gücün de eklenir.
Belimizi bükecek hiç derdimiz olmasın inşallah, olursa da üstesinden gelelim :)

Dediğin gibi her şey olacağına varıyor, biz sadece kolaylaştırabilmek için kendimizce imkanlar yaratıyoruz...
Ol'sun, zamanı gelsin :)

Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içimden bağırmak geldi :) Sarılmak da... :) Seviyoruz seni lütfen mutsuz olma :)

Sen benim yazdıklarımı oku ama istersen ciddiye alma çünkü malum ben sultanım diye sevdiğim bir 2. anneye kayınvalideye sahibim... Kayınvalide derken bile hicap duyacak kadar... Bu yüzden dengeli yorum yapamayabilirim ama mevzu haksızlık, had bilmemezlik olunca eski insanlar onlar desem de çoğu zaman durmuyor içimdeki arızalı kadın.

Canım benim öncelikle misafir gelmişler hoş gelmişler misafirin en fazla 3 günlüğü makbul... Gitmek istemiyorlarsa yapabileceğin çok şey yok gibi.. Mecburiyetlerin dışında sal çayıra...

Meyvesiz ağaç konusuna gelince daha önce konusu geçmişti eşin seni bu konuda destekliyordu.
Eşinin ailesi olduğu için, anlayışları da kıt olduğu için tepki versen de işe yaramayacak, üzüldüğünü anlatsan da...
O yüzden eşinin de daha önce sana bu konuda verdiği açık kartı kullanarak "ajite" yap.

Ahh anne ah üzülüyorsun haklısın. Elinde değil ben de istiyorum ama kısmet, hayırlısı Allah'tan. Bu yüzden sakın ama sakın ........... (eşin kişisinin adı) yanında böyle deme. Oğlun da olsa kaldıramaz çok üzülür... Zaten çok üzülüyor sorunu olmasından, allahtan ümit kesilmez tedavilerimiz işe yarayacak, oğlun meyve verecek inşallah, sen de çok dua et anaların çocuklarına duaları kabul olur.

de :) Sorunu sana adreslememesi için ne söylemen ne kadar sık söylemen gerekiyorsa söyle. Daha az yıpranırsın..

bende sizi seviyorum canım hemde çok sen çok şanslısın kaynana konusunda Rabbim şansını hep açık etsin her konuda

canım benim doğal yoldan hamileliğim olduğu için bunlarda kıt akıllı oldukları için onlara göre oğullarında sorun yok ben kilolu olduğum için sorun bende zaten durup durup falancanın gelinide şişmandı kilo verdi sonra çocuğu oldu cinsinden konuşurlar

eşim halen bu konuda tam destek sen sadece bana bak kimseyi ilgilendirmez çocuğumuzun olup olmadığı der olursa olur olmazsa ikimiz yer içer gezeriz der sen topu bana at kocam istemiyo çocuk de soranlara der

kendimi toparladımda madi yönden nasıl yapacaz onu düşünüyorum hala bir önceki borçlarla uğraşıyoruz kaybedecek zamanım da yok kendimi yıpratmayacam ne olursa olsun sonuçta herşey olacağına varır

Düşünme fazla. Allah büyük. Sana tüp bebek yoluyla bir evlat verecekse, kapıları da sırası geldikçe açacaktır. Sen gönlünü ferah tut. Aradaki zamanı nimet say, kendini her yönden hazırlamaya bak. İnşallah yaz gelmeden senin de mutluluğuna ortak olacağız...

bende sizi seviyorum canım hemde çok sen çok şanslısın kaynana konusunda Rabbim şansını hep açık etsin her konuda

canım benim doğal yoldan hamileliğim olduğu için bunlarda kıt akıllı oldukları için onlara göre oğullarında sorun yok ben kilolu olduğum için sorun bende zaten durup durup falancanın gelinide şişmandı kilo verdi sonra çocuğu oldu cinsinden konuşurlar

eşim halen bu konuda tam destek sen sadece bana bak kimseyi ilgilendirmez çocuğumuzun olup olmadığı der olursa olur olmazsa ikimiz yer içer gezeriz der sen topu bana at kocam istemiyo çocuk de soranlara der

Canım o zaman mutsuz olacak bir durum yok!! Onların sözlerine kırılman onları önemsiyorsun anlamına gelır ki bence hiç gerekli değil..
Mışş gibi yap geçsinler gitsinlerr. Sende mutlu ol kocanda mutlu olsun.. Ne derlerse haklısın de boşverr sen her şeyin sebebini biliyorsun zaten üzme hiç kendini canım

Aynı şeyleri çok yaşadım canım.. Ama illa tüp yapılması gerekiyorsa rabbim önünü açacaktır sen içini ferah tut..
Hakkında hayırlısı olacagı kesin inşallah tez vakit güzel haberlerini alırız.

Aynen canım semra hnm önemli olan kahraman bey hakkında pek fikrim yok hande hnm belki hatırlatsın transferimi yapmıştı benim konuşkan ve donanımlı geldi bana ama tespıtın dogru cok yogun ben transfer için kıvranırken mesanem patladı patlayacak hatun kişiyi bekledim ha geldi ga gelecek diye ..hatta hemşire kıyamadı halime kaçamak yapmama izin verdi

Vayyy süper bi yöntem ses kaydı korkun bizdennnnn

evet canım aynen öle.. o tarzda şeyler çok dudum..
artık patlaya çatlaya bi deneme daha yapacağız bakalım hayırlısı:))

kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
Anneliği yürekten anlamamış bir kadın senin kayınvaliden. Hiç moralini bozma, bazılarına anne olmak kolay, ama bizim gibi çabalayanlar bana göre annelik sıfatına en yakışanlardır. Bizler kadir kıymet biliriz, merhamet nedir biliriz, başkalarını üzmemek için elimizden geleni de yaparız.

evet canımm haklısın çok zor tedavi süreçleri.. bebek sahibi olmak için kaç bin tl ler sayıyoruz..
devlet karşılıyor demezlermi bide sinir oluyorum.. devletin hiçbirşeyi karşıladığı yok raporlu tedavi oldum 4000 tl ye mal oldu.. ne anladık bu rapor işinden.. ben zaten bahçeci umuta gitsem ilaçlar dahil 3500 tl ye bile kabul ediyorlar..
şimdide 3 çocuk yetmez 5 çocuk istiyoruz falan diyormuş bazıları kürsülerde.. sağlıklı olan 10 tanede yapar, sağlık sorunu olanı düşünselerya.. çok kızıyorum yaa bizi kendi halimizle baş başla bıraktıkları için..

Hey allahım ya :) Bir ara burada lafı geçtiydi hani ot konusu meryem otu muydu neydi diye...
İş güzar arkadaşımın eşi iş için gittiğinde bir şekilde umre yapmak durumunda kalmıştı.

Şimdi telefonda konuşuyorduk. Sana da hediye getirmiş dedi. Hı bana mı? hem de umre den? diye şaşkın şaşkın sorarken ne magneti aldı acabaaa ki? diye içimden geçirirken (magnet koleksiyonum var feciiii) bombayı patlattı.

Bir torba dolusu ot!

:)))))))))))))) Senin eşin iş seyahatindeyken ot mu almış niye almış diye konuşamadım bile gülmekten. El deliye biz akıllıya hasret... :)

Sonuç itibariyle bir sürü otum varmış. Napılacağını tam bilmiyorlarmış. Gruptakilerden alanlar olmuş o da almış dedi. Elin arabıyla beden dili kullanıp elleriyle karınlarına gebelik resmetmişler.
Belki lazım olur diye gruba uyup alınmış, nelere faydası olduğunu öğrenince de sana hediye etmeyi uygun bulduk dediler :)

Benden çok mu dert ediniyorlar ne :)
Ot lazım mı :KK48:

Anneliği yürekten anlamamış bir kadın senin kayınvaliden. Hiç moralini bozma, bazılarına anne olmak kolay, ama bizim gibi çabalayanlar bana göre annelik sıfatına en yakışanlardır. Bizler kadir kıymet biliriz, merhamet nedir biliriz, başkalarını üzmemek için elimizden geleni de yaparız.

aynen canım

evet canımm haklısın çok zor tedavi süreçleri.. bebek sahibi olmak için kaç bin tl ler sayıyoruz.. devlet karşılıyor demezlermi bide sinir oluyorum.. devletin hiçbirşeyi karşıladığı yok raporlu tedavi oldum 4000 tl ye mal oldu.. ne anladık bu rapor işinden.. ben zaten bahçeci umuta gitsem ilaçlar dahil 3500 tl ye bile kabul ediyorlar.. şimdide 3 çocuk yetmez 5 çocuk istiyoruz falan diyormuş bazıları kürsülerde.. sağlıklı olan 10 tanede yapar, sağlık sorunu olanı düşünselerya.. çok kızıyorum yaa bizi kendi halimizle baş başla bıraktıkları için..

Ah ah kızmakla yetinmiyorum, sadece sinkaflı kelimelerimi kendime saklıyorum...
Sadece bu konu değil canım ülkemdeki genel durumlar itibariyle çok feci sinkaflarım :KK62:

Hey allahım ya :) Bir ara burada lafı geçtiydi hani ot konusu meryem otu muydu neydi diye...
İş güzar arkadaşımın eşi iş için gittiğinde bir şekilde umre yapmak durumunda kalmıştı.

Şimdi telefonda konuşuyorduk. Sana da hediye getirmiş dedi. Hı bana mı? hem de umre den? diye şaşkın şaşkın sorarken ne magneti aldı acabaaa ki? diye içimden geçirirken (magnet koleksiyonum var feciiii) bombayı patlattı.

Bir torba dolusu ot!

:)))))))))))))) Senin eşin iş seyahatindeyken ot mu almış niye almış diye konuşamadım bile gülmekten. El deliye biz akıllıya hasret... :)

Sonuç itibariyle bir sürü otum varmış. Napılacağını tam bilmiyorlarmış. Gruptakilerden alanlar olmuş o da almış dedi. Elin arabıyla beden dili kullanıp elleriyle karınlarına gebelik resmetmişler.
Belki lazım olur diye gruba uyup alınmış, nelere faydası olduğunu öğrenince de sana hediye etmeyi uygun bulduk dediler :)

Benden çok mu dert ediniyorlar ne :)
Ot lazım mı :KK48:

duygucum bende magnet hastasıyım buzdolabımın ve derin dondurucumun üzeri magnetlerle dolu

Meryem otu hamilelik için kullanılan bir bitki banada annem hacca gittiğinde getirdi netten araştırdığıma göre bir beze sarıp üzerinde taşıman gerekiyor hamile kaldığını anlayınca hemen çıkarmak gerekiyor çünkü düşüğe sebeb oluıyormuş bir başka bilgide bir sürahiye bu otu koyup üzerine su alıyosun ve Meryem suresini okuyup sen ve eşin içiyosunuz ben suya koydum içmeyi unuttum bi baktım çok kötü kokuyo döktüm sonra eşim şu içine resim konan kalpli kolyeler varya onlardan aldı bende bi parçasını koparıp içine bıraktım bir ara taktım sonra çıkardım halende duruyo aklıma gelmişken takayım yine

ayrıca suya bıraktığım zaman gerçekten o kuru bitki açıldı sudan çıkarınca da kapandı eski haline döndü

K
kusura bakmayın cevaplayım derken alıntı yaptım.yaşlı bir insana ne denir cahilliğine verin derim Allah size evlat versin o utansın insanların çocuğu olabilir ama sonunu bilemeyiz veren Allah alan Allah

Back
X