Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah ah kızmakla yetinmiyorum, sadece sinkaflı kelimelerimi kendime saklıyorum...
Sadece bu konu değil canım ülkemdeki genel durumlar itibariyle çok feci sinkaflarım :KK62:

Ya geçende çocukları ilkokula giden, hatta çocukları 4-5. sınıf olan arkadaşlarla konuştuk. Eğitim sisteminin çivisi çıkmış. 9-10 yaşında başlıyor sınavlar. Hiçbiryeri kazanamazsa yallah İmam Hatip e. Nasıl bir ülke olduk yahu. Çocuğu köy okuluna versen mutlu mesut okur belki ama sonra gideceği yer malum. Ben Amerika da doğurup Amerikan vatandaşı çocuk işine iyice ısınmaya başladım. Hatta hiç Türk vatandaşı da olmasın. Askere de gitmez, sınavlara da girmek zorunda kalmaz. Vize derdi de olmaz. Yabancı uyruklu olarak mis gibi yaşar burda. Kimseye de verecek hesabı olmaz. Güç bela çocuk yapmaya uğraşıyoruz. Sonra kimlerin eline kalıyor sabiler.

duygucum bende magnet hastasıyım buzdolabımın ve derin dondurucumun üzeri magnetlerle dolu

Meryem otu hamilelik için kullanılan bir bitki banada annem hacca gittiğinde getirdi netten araştırdığıma göre bir beze sarıp üzerinde taşıman gerekiyor hamile kaldığını anlayınca hemen çıkarmak gerekiyor çünkü düşüğe sebeb oluıyormuş bir başka bilgide bir sürahiye bu otu koyup üzerine su alıyosun ve Meryem suresini okuyup sen ve eşin içiyosunuz ben suya koydum içmeyi unuttum bi baktım çok kötü kokuyo döktüm sonra eşim şu içine resim konan kalpli kolyeler varya onlardan aldı bende bi parçasını koparıp içine bıraktım bir ara taktım sonra çıkardım halende duruyo aklıma gelmişken takayım yine

ayrıca suya bıraktığım zaman gerçekten o kuru bitki açıldı sudan çıkarınca da kapandı eski haline döndü
Bir de doğum başladığında suya koyuyorlar diye dumuştum. Rahim kolay açılsın kolay doğum olsun diye.

duygucum bende magnet hastasıyım buzdolabımın ve derin dondurucumun üzeri magnetlerle dolu

Meryem otu hamilelik için kullanılan bir bitki banada annem hacca gittiğinde getirdi netten araştırdığıma göre bir beze sarıp üzerinde taşıman gerekiyor hamile kaldığını anlayınca hemen çıkarmak gerekiyor çünkü düşüğe sebeb oluıyormuş bir başka bilgide bir sürahiye bu otu koyup üzerine su alıyosun ve Meryem suresini okuyup sen ve eşin içiyosunuz ben suya koydum içmeyi unuttum bi baktım çok kötü kokuyo döktüm sonra eşim şu içine resim konan kalpli kolyeler varya onlardan aldı bende bi parçasını koparıp içine bıraktım bir ara taktım sonra çıkardım halende duruyo aklıma gelmişken takayım yine

ayrıca suya bıraktığım zaman gerçekten o kuru bitki açıldı sudan çıkarınca da kapandı eski haline döndü

Neler yiyip içiyoruz ayol. Hayıtsuyunun da tadı çok kötü mesela. Bir iki nefes sonra geçiyor o duygu. İstersen üzerine tadı yoğun bir şeyler yiyip içebilirsin. WishDuygu' ya anlattım kullanımını. Bir bak istersen...
Tekrar yapacaksan hepsini baştan yapman gerek. Her uygulama bir bebek için. Daha öncekinin hükmü kalmadı yani.

İyi düşünelim iyi olsun... Lütfen endişelenmemeye çalış.
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Dilerim güzel gelişmelerinle bizi de mutlu edersin.
9 ay regl olan gürbüz çocuk anneleri var... Uzak tut aklından kötü ne varsa...
Dikkatli ol yeter...

:) 40'da başladım 41 oldum maşallah yaşındayım. Denemeye devam sorun değil yaş :)
27 37 47 ne ararsan var :) Ara ara hepimiz 18'lik de oluyoruz.
Dilerim yaş almadan, tecrübe de kazanmadan hemen kavuşursun dileğine...

İğne mevzusuna gelince benim ileri derece iğne fobim var bırak kendim yapmayı her biri hastanede bin türlü dalavere ve gerginlikle hemşireler tarafından yapılıyor. Bu nedenle öyle kendi kendime yapmadığımdan taşımadım da... Ama soğuk zinciri kırılmadan taşınması gerekenler için benim de nacizane önerim metal küçük termoslar var ya onlardan kullanman. En pratiği sonra da işine yarar :) İçine 4-5 tane buz atıp iğneyi de buzdolabı poşetiyle içine koyarsan 12 saate kadar koruyabilirsin :
:KK9::KK9:evet güzel fikirr akllı arkadaş başka:KK66:

İyi düşünelim iyi olsun... Lütfen endişelenmemeye çalış.
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Dilerim güzel gelişmelerinle bizi de mutlu edersin.
9 ay regl olan gürbüz çocuk anneleri var... Uzak tut aklından kötü ne varsa...
Dikkatli ol yeter...

:) 40'da başladım 41 oldum maşallah yaşındayım. Denemeye devam sorun değil yaş :)
27 37 47 ne ararsan var :) Ara ara hepimiz 18'lik de oluyoruz.
Dilerim yaş almadan, tecrübe de kazanmadan hemen kavuşursun dileğine...

İğne mevzusuna gelince benim ileri derece iğne fobim var bırak kendim yapmayı her biri hastanede bin türlü dalavere ve gerginlikle hemşireler tarafından yapılıyor. Bu nedenle öyle kendi kendime yapmadığımdan taşımadım da... Ama soğuk zinciri kırılmadan taşınması gerekenler için benim de nacizane önerim metal küçük termoslar var ya onlardan kullanman. En pratiği sonra da işine yarar :) İçine 4-5 tane buz atıp iğneyi de buzdolabı poşetiyle içine koyarsan 12 saate kadar koruyabilirsin :)
Bir hışımla geldim okula iğneyi almadım yanıma alsamda vuraram çok ince ama akşam üstü bakalım Ankara trafiği nasıl olur Allah'tan yollar açık destekleriniz için çok teşekkür

Bir de doğum başladığında suya koyuyorlar diye dumuştum. Rahim kolay açılsın kolay doğum olsun diye.

evet bunu bende duymuştum ama doğum gerçekleşir gerçekleşmezde sudan çıkarmak gerekmiş yoksa rahim kapanmaz kanama durmazmış

Neler yiyip içiyoruz ayol. Hayıtsuyunun da tadı çok kötü mesela. Bir iki nefes sonra geçiyor o duygu. İstersen üzerine tadı yoğun bir şeyler yiyip içebilirsin. WishDuygu' ya anlattım kullanımını. Bir bak istersen...
Tekrar yapacaksan hepsini baştan yapman gerek. Her uygulama bir bebek için. Daha öncekinin hükmü kalmadı yani.

canım kötü kokması su bayağı bir bekledi bir hafta on gün kadar ben her gün yarın içecem diye diye içmeyi unuttum beklemekten koktu bence sonrada döktüm sudan çıkardım yine kladırdım ama bende yine var annecim sağolsun bi kaç tane getirmişti bende ihmalkarım iki sene oldu halen yapacam kolyeyi bile doğru dürüst takmıyorum belkide kısmet olmuyo

2220 canım duyguya ne zaman anlattın yenimi eskimi

birde geçen senin bir mesajında ağız ayak diş bölgesiyle genital bölgesinin arasında bilinmeyen bir bağ var diye bişey okumuştum bunu biraz açarmısın mesela büyüklerimiz hep ayaklarını sıcak tutki üşütmeyesin yoksa çocuğun olmaz der mesela acaba bununlamı ilgili

kizlarr meryem otunu bende almıştım:) Üstümde bi parçasını taşıyorum ama bildiğim kadarıyla asıl manası şudur ki..
Eskiden ebeler doğuramayan kadınlara bu otu suya koyup verirlermiş.. muhtemel düşük yapıyor oda dougumu kolaylastırıyor.. Birde tabi kutsal topraklar da yetısıyor falan filan :) Bu arada 3 tane paket halınde türkıye fiyatı 50tl :)

Her şeyin suyu çıktı malesef.. Eğer bu tedavimde nasip olurda hamile kalırsam bir cocuk bana 30bine mal olmuş oluyor!! 3 cocugu düşünemiyorum huhuuu
Dilerim rabbim bizleri bu kara günlerden aydınlığa çıkarır.. Çocuklarımıza özgür hür ilim ve bilim dolu bir hayat bahşeder... Ben kaçar kızlar doktora gidiyorum kontrole tontiklerim napıyor bakimm
hepinizi öperimm:KK68::KK68::KK68:

evet bunu bende duymuştum ama doğum gerçekleşir gerçekleşmezde sudan çıkarmak gerekmiş yoksa rahim kapanmaz kanama durmazmış

canım kötü kokması su bayağı bir bekledi bir hafta on gün kadar ben her gün yarın içecem diye diye içmeyi unuttum beklemekten koktu bence sonrada döktüm sudan çıkardım yine kladırdım ama bende yine var annecim sağolsun bi kaç tane getirmişti bende ihmalkarım iki sene oldu halen yapacam kolyeyi bile doğru dürüst takmıyorum belkide kısmet olmuyo

Zamanı gelmediği için ertelemişsin sanırım. Büyük parçayı atmadığın sürece sorun yok defalarca kullanabiliyorsun. Koku bir gece de beklese oluyor. Kullananların çoğu kokusundan şikayetçi. Tabi 10 gün bekleyince yosun tutmuştur :KK51:
Neyse, sen yine kullanmayı dene. Belki bu defa vakti zamanı gelmiştir. Su bardağıyla içmene gerek yok. Çay bardağı hatta kahve fincanıyla içenler var. İnşallah Rabbim nasip eder, tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsın.

:) Hızır değilim ama gibiymiş gibi yetişeyim. Anca hınzır olurum ben :)
2139. sayfada bahsi geçmiş :))))))

birde geçen senin bir mesajında ağız ayak diş bölgesiyle genital bölgesinin arasında bilinmeyen bir bağ var diye bişey okumuştum bunu biraz açarmısın mesela büyüklerimiz hep ayaklarını sıcak tutki üşütmeyesin yoksa çocuğun olmaz der mesela acaba bununlamı ilgili

Zamanı gelmediği için ertelemişsin sanırım. Büyük parçayı atmadığın sürece sorun yok defalarca kullanabiliyorsun. Koku bir gece de beklese oluyor. Kullananların çoğu kokusundan şikayetçi. Tabi 10 gün bekleyince yosun tutmuştur :KK51:
Neyse, sen yine kullanmayı dene. Belki bu defa vakti zamanı gelmiştir. Su bardağıyla içmene gerek yok. Çay bardağı hatta kahve fincanıyla içenler var. İnşallah Rabbim nasip eder, tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsın.

Her şeyin suyu çıktı malesef.. Eğer bu tedavimde nasip olurda hamile kalırsam bir cocuk bana 30bine mal olmuş oluyor!! 3 cocugu düşünemiyorum huhuuu
Dilerim rabbim bizleri bu kara günlerden aydınlığa çıkarır.. Çocuklarımıza özgür hür ilim ve bilim dolu bir hayat bahşeder... Ben kaçar kızlar doktora gidiyorum kontrole tontiklerim napıyor bakimm
hepinizi öperimm:KK68::KK68::KK68:

Güzel haberlerin olsun... Bir boyda kaliteli yumurtalarla gel :)
Winter is cominggggg dikkatli ol... Bugünden usul usul gelmesi bekleniyor.
Salı geceden sonra her şey olabilir :)))

Senden bir önceki mesajımı ona yazmıştım. Geride kalmış.
Yumruk şeklindeki bir otu geniş bir kaba koyup su ekliyorsun. 3 defa Meryem suresi okuyup niyet ettikten sonra kenara koyuyorsun. Ertesi sabah el şeklinde açılmış oluyor, bir bardak içiyorsun. Ot suda 3 gece kalacak, sen de her sabah bir bardak suyunu içeceksin. Otu çıkarıp küçük bir parçasını alıp kalanını kuruması için kaldırıyorsun. Küçük parçayı da üzerinde taşıyorsun. Bazıları kalan suyu normal su ile çoğaltıp boy abdesti de alıyor ama almayanlar da hamile kalıyor. O kısmı tercihine kalmış.
Ben bunu ilk önce erkek arkadaşlardan duymuştum. "Alacağın kızın 3A sı sağlamsa al" şeklinde bir muhabbetleri vardı. Birisini konuşturdum. Ağız ayak ve genital bölgeden bahsediyorlarmış. Sonraları diş sorunlarım başlayınca anneannemin bir arkadaşı dile getirdi. Dişlerim çürüyor dedim, akıntın var mı, ayakların kokuyor mu? diye sordu. Bir kaç tıp yazısında, bağlantı olduğuna dair göstergeler bulunduğunu ama kan- damar mı başka bir yol mu olduğunun anlaşılamadığını yazıyordu. Böyle bir derleme oldu o bilgi.

Ben, ben, ben biliyorummmmm (Eksik kalırdım bilmesem) :KK47:
O ota önce 3 defa Meryem suresi okuyorsun. Sonra geniş ve derin bir kaba su doldurup içine bırakıyorsun. Gece koyduysan sabaha kalmadan el gibi açılıyor. 3 gün o suda bekletiyorsun ve bu arada her gün bir bardak o sudan içiyorsun. 3. gün otu sudan çıkarıp küçük bir parçasını üzerinde taşımaya başlıyorsun. Kalanını kurutunca yine kapanıyor. Pek çok kişi atıyor ama atmana gerek yok. Tekrar kullanılabiliyor. Yalnız hamile olduğunu öğrenir öğrenmez çıkarıp akar suya atman gerek. Düşüğe neden olabiliyor. Kuruyan parçayı doğuma yakın yine suda bekletip küçük bir parçasını koparıp üzerinde taşırsan doğumun da kolay geçiyor. Bu arada ilk defa sen kullanacaksan, suyu kötü kokuyor. Aklında bulunsun. Kullanımıyla ilgili pek çok tarif var. Ben de bu tarifin yapılışını ikinci bebeğine hamile bir arkadaştan öğrendim. Doğumla ilgili kısmını da yeni doğum yapan başka bir arkadaştan.
Böyle işte. Aktarları karıştır. Bazılarında bulunuyormuş. 5-10 TL. olanları ya da toz şeklinde satılanları varmış, onlar değil. Sanırım 35-40 TL civarında fiyatı var.

sağol duygucum okudum ama zanorkcum sudan çıkarıp akar suya atsan yine suda olacak burasını anlamadım ben :KK64::KK64::KK64:

sağol canım bende öyle düşünüyorum zamanı gelmediği için erteliyorum bu tedavimde bile tamamen aklımdan çıktı inanırmısın ama bu ay adet olmazsam ki inşallah olmam hamile olurum ama adet olursam yıkanır yıkanmaz içmeye başlayayım unutmazsam yine

evet canımm haklısın çok zor tedavi süreçleri.. bebek sahibi olmak için kaç bin tl ler sayıyoruz..
devlet karşılıyor demezlermi bide sinir oluyorum.. devletin hiçbirşeyi karşıladığı yok raporlu tedavi oldum 4000 tl ye mal oldu.. ne anladık bu rapor işinden.. ben zaten bahçeci umuta gitsem ilaçlar dahil 3500 tl ye bile kabul ediyorlar..
şimdide 3 çocuk yetmez 5 çocuk istiyoruz falan diyormuş bazıları kürsülerde.. sağlıklı olan 10 tanede yapar, sağlık sorunu olanı düşünselerya.. çok kızıyorum yaa bizi kendi halimizle baş başla bıraktıkları için..
canım bizim gibi 40 yaşın üstündeysen o zaman hiç şansın yok çocukta yapmaya hakkın yok git ne halin varsa gör sanki sağlıklı olupta 3-5 çocuk yapınca hemen iş imkanı oluyormuş gibi

Back
X