Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol duygucum okudum ama zanorkcum sudan çıkarıp akar suya atsan yine suda olacak burasını anlamadım ben :KK64::KK64::KK64:

Durgun suda bekletip kullanıyoruz. Akar su sürekli yenilendiği için aynı değil. Hem akar suyu içmiyoruz :KK39:
Yine de içine sinmeyecekse evinden uzak bir yere gömebilirsin. Doğaya karışacak yine

Şimdi mail temizliği yaparken gördüm. Sorunlu çakralarınızı bulun diye bir link gelmişti. Aynen size yolluyorum hahahah

Arızalıyım ben derken latife yapmıyordum işte kanıt hahahah bu sorulara göre tüm cakralar nanay :) 1 i hariç 2 şer tane çıktı her şıktan... :KK45:
http://mutluyasamplatformu.blogcu.com/sorunlu-cakranizi-bulun-ve-nasil-acilacagini-ogrenin/12646642

Kök çakrası (üreme) açma yogası aktivasyonu :)

http://www.youtube.com/watch?v=k5tySFTVe4A
http://www.youtube.com/watch?v=v-1__7En-3Y

Senden bir önceki mesajımı ona yazmıştım. Geride kalmış.
Yumruk şeklindeki bir otu geniş bir kaba koyup su ekliyorsun. 3 defa Meryem suresi okuyup niyet ettikten sonra kenara koyuyorsun. Ertesi sabah el şeklinde açılmış oluyor, bir bardak içiyorsun. Ot suda 3 gece kalacak, sen de her sabah bir bardak suyunu içeceksin. Otu çıkarıp küçük bir parçasını alıp kalanını kuruması için kaldırıyorsun. Küçük parçayı da üzerinde taşıyorsun. Bazıları kalan suyu normal su ile çoğaltıp boy abdesti de alıyor ama almayanlar da hamile kalıyor. O kısmı tercihine kalmış.
Ben bunu ilk önce erkek arkadaşlardan duymuştum. "Alacağın kızın 3A sı sağlamsa al" şeklinde bir muhabbetleri vardı. Birisini konuşturdum. Ağız ayak ve genital bölgeden bahsediyorlarmış. Sonraları diş sorunlarım başlayınca anneannemin bir arkadaşı dile getirdi. Dişlerim çürüyor dedim, akıntın var mı, ayakların kokuyor mu? diye sordu. Bir kaç tıp yazısında, bağlantı olduğuna dair göstergeler bulunduğunu ama kan- damar mı başka bir yol mu olduğunun anlaşılamadığını yazıyordu. Böyle bir derleme oldu o bilgi.

evet gerçektende ayaklarımı üşüttüğümde o ayki reglim daha sancılı olur bi havluyu ısıtıp ayaklarımın altına koyduğumda havlu sanki ıslakmış gibi gelir 2 A nın arasında bi bağ var ama üçüncü A ile ilgili bilgim yok :KK70::KK70::KK70::KK70:

Huhuuu nasıl biii bilgi bu yawww
3A diye korku filmi cekilebilir:KK8:

Topuktan bekaret kontrolü yapan bir toplumun kültüründe böyle bilgiler olabiliyor arkadaşım.
Ben de hangi A korku filmi kahramanı olacak konusuna takıldım :KK17: Aklıma gelen olmasın ne olur :KK70:

Senden bir önceki mesajımı ona yazmıştım. Geride kalmış.
Yumruk şeklindeki bir otu geniş bir kaba koyup su ekliyorsun. 3 defa Meryem suresi okuyup niyet ettikten sonra kenara koyuyorsun. Ertesi sabah el şeklinde açılmış oluyor, bir bardak içiyorsun. Ot suda 3 gece kalacak, sen de her sabah bir bardak suyunu içeceksin. Otu çıkarıp küçük bir parçasını alıp kalanını kuruması için kaldırıyorsun. Küçük parçayı da üzerinde taşıyorsun. Bazıları kalan suyu normal su ile çoğaltıp boy abdesti de alıyor ama almayanlar da hamile kalıyor. O kısmı tercihine kalmış.
Ben bunu ilk önce erkek arkadaşlardan duymuştum. "Alacağın kızın 3A sı sağlamsa al" şeklinde bir muhabbetleri vardı. Birisini konuşturdum. Ağız ayak ve genital bölgeden bahsediyorlarmış. Sonraları diş sorunlarım başlayınca anneannemin bir arkadaşı dile getirdi. Dişlerim çürüyor dedim, akıntın var mı, ayakların kokuyor mu? diye sordu. Bir kaç tıp yazısında, bağlantı olduğuna dair göstergeler bulunduğunu ama kan- damar mı başka bir yol mu olduğunun anlaşılamadığını yazıyordu. Böyle bir derleme oldu o bilgi.
Ayakta ve dizde bazı noktalar rahmi uyarıyor gerçekten. Ben Çin de ayak masajı yaptırmıştım. Kadın bir çubukla ayağıma bastırırken anlatmıştı. Bu rahim için diye. Hem cinsel isteği hem de doğuranlığı arttırıyormuş sözüm ona düzenli masaj.
Ben yaptırdığım da koca yoktu, olan adam çocuk istemiyordu. Bak şimdi eski defterler açıldı hahaha:)

Aynı şeyleri çok yaşadım canım.. Ama illa tüp yapılması gerekiyorsa rabbim önünü açacaktır sen içini ferah tut..
Hakkında hayırlısı olacagı kesin inşallah tez vakit güzel haberlerini alırız.
sağol canım doğru söylüyorsun allah bir yerden kapı açar allah hepimizin yardımcısı olsun

Düşünme fazla. Allah büyük. Sana tüp bebek yoluyla bir evlat verecekse, kapıları da sırası geldikçe açacaktır. Sen gönlünü ferah tut. Aradaki zamanı nimet say, kendini her yönden hazırlamaya bak. İnşallah yaz gelmeden senin de mutluluğuna ortak olacağız...
inşallah hepimiz sırayla teker teker bu rüyamızı gerçekleştiririz canım

Hahahahahahha ay allahım ya seneler önceki bir tiyatroyu hatırladım. Enteresan sahne dekorları vardı devasa 3A gibi :))))))))))
Vajina Monologları :)
Almula Merter'in miydi google yapamadım şimdi

Serisini çıkarırsa senaryo için bizden yararlansın... :)

Şimdi mail temizliği yaparken gördüm. Sorunlu çakralarınızı bulun diye bir link gelmişti. Aynen size yolluyorum hahahah

Arızalıyım ben derken latife yapmıyordum işte kanıt hahahah bu sorulara göre tüm cakralar nanay :) 1 i hariç 2 şer tane çıktı her şıktan... :KK45:
http://mutluyasamplatformu.blogcu.com/sorunlu-cakranizi-bulun-ve-nasil-acilacagini-ogrenin/12646642

,

duygucum testi bede yaptım bendede bütün çakralar arızalı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ama bazen iç sesim karanlıkta ve sessiz bir ortamda hiç bişey düşünmeden öylece uzanıp dinlenmemei söyler çoğu zaman yapmam ama yaptığımdada yenilenmiş gibi hissederim aslında bugün yine yapsam iyi olurdu ama ev tımarhane gibi başka baharda denerim yine

http://www.youtube.com/watch?v=v-1__7En-3Y

Bacım benim bütün çakralar kapalı. Tanıdığın iyi bir baca temizleyici var mı? :KK53:

Topuktan bekaret kontrolü yapan bir toplumun kültüründe böyle bilgiler olabiliyor arkadaşım.
Ben de hangi A korku filmi kahramanı olacak konusuna takıldım :KK17: Aklıma gelen olmasın ne olur :KK70:

Ahahahaha bu topukdan bekaretde fena degilmis.. allahin topuk feşisiti muhtemel genc kizlarin topuklarini gormek icin uydurmus bizim cahal halkta bugunlere getirmis ciddiye alip ahahah... bana da cocukkene anlatmislardi yanliz banyo yapma dadanirlar diye baya korkmustum.. hatta bunu bilen kocami ilk zmaanlar ummadigim anda dusakabine yapisik buldugum olmusur ahahaha

D dnzdry a yazmıştın sanırım diplerdeki tortuları gidermek için o hesap biz de kendimize yapalım :))))))))

Ya esprisi bir yana soruların şıkları yetersiz çoğunu asıl cevap yokken bu olsun barii diyerek işaretledim. Eminim sizde de öyle olmuştur :) Hoş nanay çakralarımız vardır teste bile gerek yok o da ayrı :)))))))))

Unutur muyuz :) Asistan kızımız takvimlere de ekledi (hahahha)
Gönlünü şenlendirecek haberlerle geleceksin bizi de neşelendireceksin inşallah :)

oooo, muhabbetiniz bol olsun... Geçmişe bakayım dedim, okuyamayacağım kadar mesaj birikmiş.
umarım herkes iyidir, muhabbetiniz bol olsun kardeşlerim... Yarın sabah beni unutmayın olur mu... Dualarınız damla damla aksın gönlüme :)

Takvim Güncellemesi: 05 Ocak 2015

OCAK 2015 TAKVİMİ :nazar:
01 Ocak 2015 Perşembe
02 Ocak 2015 Cuma leylayasemin leylayasemin Kontrol / 2220 2220 Kontrol / @Eua Transfer :nazar:

03 Ocak 2015 Cumartesi Lulinda Lulinda 9. hafta Kontrol / @kuddus Transfer :nazar:
04 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
05 Ocak 2015 Pazartesi portakales portakales Tedavi Sureci Rutin Kontrol / @Alara14 Genel Kontrol / @CapsLocked OPU :nazar:
06 Ocak 2015 Salı leylayasemin leylayasemin OPU :nazar: / 2220 2220 Kist Kontrol
07 Ocak 2015 Çarşamba
08 Ocak 2015 Perşembe
09 Ocak 2015 Cuma portakales portakales OPU :nazar:/ WishhDuygu WishhDuygu ya tutarsa testi :KK76:
10 Ocak 2015 Cumartesi
11 Ocak 2015 Pazar
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
12 Ocak 2015 Pazartesi
13 Ocak 2015 Salı @kuddus TEST günü :nazar:
14 Ocak 2015 Çarşamba @Eua TEST günü :nazar:
15 Ocak 2015 Perşembe
16 Ocak 2015 Cuma
17 Ocak 2015 Cumartesi
18 Ocak 2015 Pazar
19 Ocak 2015 Pazartesi
20 Ocak 2015 Salı
21 Ocak 2015 Çarşamba
22 Ocak 2015 Perşembe
23 Ocak 2015 Cuma
24 Ocak 2015 Cumartesi
25 Ocak 2015 Pazar

26 Ocak 2015 Pazartesi
27 Ocak 2015 Salı
28 Ocak 2015 Çarşamba
29 Ocak 2015 Perşembe
30 Ocak 2015 Cuma
31 Ocak 2015 Cumartesi

Back
X