- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
- #28.141
Ahahahaha ilahi kızlar süpersiniz..,,
fayansa deyen popoya bende ayar oluyorum gerçekten vışşş...
Ama kaynar suya tahammulum yok..
AliCin lerden pek korkmam ama çocuk aklı çok anlatırdık ...
Bizim türk hurafeleri ile ne filmler çekilirde işte bizmki tembellik ahahahah..
fayansa deyen popoya bende ayar oluyorum gerçekten vışşş...
Ama kaynar suya tahammulum yok..
AliCin lerden pek korkmam ama çocuk aklı çok anlatırdık ...
Bizim türk hurafeleri ile ne filmler çekilirde işte bizmki tembellik ahahahah..
Çarşafın altından yüzünü bile göremedikleri kadınların bekaretiyle ne yapacaklardı bilmiyorum ama erkek milleti deyip geçiyorum. Kolay oluyor
Ben de o yalnız banyo mevzusunu bilmiyorum bak. O ne menem bir şey?
Ama ama beni tahrik ediyorsunuz...!
Bir rivayete göre kadının ayak bileğinin inceliğini 3.A darlık genişlik ölçüsüne bağlayan var hahahahahah
Erkekteki burun rivayetini bir derece kabul etmiştim de buna kahkahalarla gülüp allahım düşmanımın bile akıllısını ver diye dua ettirmişlerdi :)
Banyo mevzusu ile ilgili bildiğim en sinir şey ev 26 derecelerde ısınıyor olsa da (mütemadiyen üşüme potansiyeline sahip ben) banyonun suyu en az 5 dk kaynar kaynar akıtılıp buhar sağlansa da
"toto o soğuk seramiğe değmiyor mu " kabuuuuuuuuuuuuus :)
Sevgilimin dediğine göre 3. derece yanık ile çıkıyormuşum duştan haberim yokmuş. E niye üşüyor seramiklere değince o zaman bu toto :)))))))) (Selulit ve yağ etkisini kabul ediyorum peşinen)
Misafir edilecek Cin Aliler için ise yorumum yok :) Küçükken inanmam için görmem lazım bir zahmet bana kendilerini göstersinler dediğimde ağzıma şakacıktan iki tane patlatan annemi hatırlıyorum :) Gelen giden görünen olmadı :)
Kadın Aklı, Erkek Aklı diye bir film izlemiştim. Filmin kendisi değil ama ismi konuya pek uydu sanki
Bu arada şu neft yağını totoya uygulasana belki ısıtır![]()