Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahahahaha ilahi kızlar süpersiniz..,,
fayansa deyen popoya bende ayar oluyorum gerçekten vışşş...
Ama kaynar suya tahammulum yok..
AliCin lerden pek korkmam ama çocuk aklı çok anlatırdık ...
Bizim türk hurafeleri ile ne filmler çekilirde işte bizmki tembellik ahahahah..

Çarşafın altından yüzünü bile göremedikleri kadınların bekaretiyle ne yapacaklardı bilmiyorum ama erkek milleti deyip geçiyorum. Kolay oluyor :KK53:
Ben de o yalnız banyo mevzusunu bilmiyorum bak. O ne menem bir şey?

Ama ama beni tahrik ediyorsunuz...!
Bir rivayete göre kadının ayak bileğinin inceliğini 3.A darlık genişlik ölçüsüne bağlayan var hahahahahah
Erkekteki burun rivayetini bir derece kabul etmiştim de buna kahkahalarla gülüp allahım düşmanımın bile akıllısını ver diye dua ettirmişlerdi :)

Banyo mevzusu ile ilgili bildiğim en sinir şey ev 26 derecelerde ısınıyor olsa da (mütemadiyen üşüme potansiyeline sahip ben) banyonun suyu en az 5 dk kaynar kaynar akıtılıp buhar sağlansa da
"toto o soğuk seramiğe değmiyor mu " kabuuuuuuuuuuuuus :)

Sevgilimin dediğine göre 3. derece yanık ile çıkıyormuşum duştan haberim yokmuş. E niye üşüyor seramiklere değince o zaman bu toto :)))))))) (Selulit ve yağ etkisini kabul ediyorum peşinen)

Misafir edilecek Cin Aliler için ise yorumum yok :) Küçükken inanmam için görmem lazım bir zahmet bana kendilerini göstersinler dediğimde ağzıma şakacıktan iki tane patlatan annemi hatırlıyorum :) Gelen giden görünen olmadı :)

Kadın Aklı, Erkek Aklı diye bir film izlemiştim. Filmin kendisi değil ama ismi konuya pek uydu sanki :KK48:

Bu arada şu neft yağını totoya uygulasana belki ısıtır :p

Arkadaşlar merak ediyorum.ben cuma adet oldum.6 tane yumurta vardı.cumartesi iğnelere başladık .225 pregon ....tahminlerinizi merak ediyorum .çatlama iğnesi ve opu ne zaman olabilir benim yumurtlamada sorun yok eşimde morfo 3

ortalama 11 gün sürüyor canım ama 1 öncesi 1 sonrası olabilir! Ben 29 unda başladım muhtemel c.tesi yani 10.01.2015 de toplanacak ama bu benım doktorun ongorusu senınkını bılemıyorum.. sayının dısında boyutları onemlı ortalama 18 -19 mm olmalı

Hem onun hem Kathrine' in filmlerini severek izliyorum. Duygusal tatmin :KK47:
Bende o ısınamama apandisit ameliyatından sonra başladı. Kemiklerim üşüyor sanki. Ama karabiber ya da vicks iyi sonuç veriyor bende. Bir de Ruslar gibi tereyağlı ekmek ve votka ikilisini denemek istiyorum. Bakalım o ne kadar etkili :KK52:

ahahahahah kopmanın noktasındayım..
Kızım sen ve duygu benı gülmekten öldüreceksinizzz..

ortalama 11 gün sürüyor canım ama 1 öncesi 1 sonrası olabilir! Ben 29 unda başladım muhtemel c.tesi yani 10.01.2015 de toplanacak ama bu benım doktorun ongorusu senınkını bılemıyorum.. sayının dısında boyutları onemlı ortalama 18 -19 mm olmalı
Daha önceden yumurta takibi yaptırmıştım geçen yıl büyümede sorun yoktu bir an önce gelsin istiyorum benim o zaman 12 si gibi çatlatma iğnesi yapılır sonra toplanır gibi

Daha önceden yumurta takibi yaptırmıştım geçen yıl büyümede sorun yoktu bir an önce gelsin istiyorum benim o zaman 12 si gibi çatlatma iğnesi yapılır sonra toplanır gibi

evet canım muhtemel öyle olur. Kontrole gittiginde sor doktora bi tahmın söyler muhakkak.. Allahımm sabırsız acık sabrettt hatunn :)

evet canım muhtemel öyle olur. Kontrole gittiginde sor doktora bi tahmın söyler muhakkak.. Allahımm sabırsız acık sabrettt hatunn :)
Valla yanlış yapıyorum aslında kendimi hiçbir şeye veremiyorum .oğlumun dersleri ile ilgilenemiyorum kendimi hiçbir şeye veremiyorum aklım hep tüpte çok kaptırdım kendimi biraz sakin olup beklemek lazım ben koç burcuyum acayip sabırsızım

WishDuygu sayesinde evin içinde altıma kaçırmışlığım var. Daha bir şey görmediniz siz :KK23:

Ahahahah siz ikiniz her eve lazımsınız valla:)
şimdi duygunun paylastıgı vıdeolardakı yogayı yaptım.. o aktıvasyon sesi ne anlamadım ama tüyler dikenlendi bıraktım..
ohh bee...

Arkadaşlar doktordan geldik.folikül falan yok...klomen devam...ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.sanırım korku işledi içime;) bu arada dualarınız ve Desteğiniz içün sonsuz teşekkürler.iyi ki varsınız...

Arkadaşlar doktordan geldik.folikül falan yok...klomen devam...ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.sanırım korku işledi içime:KK66: bu arada dualarınız ve Desteğiniz içün sonsuz teşekkürler.iyi ki varsınız...

Bu kaçıncı gün Kontrolü canım ?

Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda

[QUOTE="Eua, post: 38695552,​

Kontrol.klomen vermişti.hareketlenme var dedi..Beş gün sonra kontrol sonuç sıfır..offf ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

[QUOTE="Eua, post: 38695552,​

Kontrol.klomen vermişti.hareketlenme var dedi..Beş gün sonra kontrol sonuç sıfır..offf ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda

1milyon TL en var madem git annesi babası olmayan çocukları kardeş edin.
Bi köpek al bi kedi besle ama anneni de bizi de rahat bırak ne dersin!
burdan sana güzel enerjilerimi yolluyorum ...

1 milyon TL yok mecaz anlamda ama parasi ne kadarsa verebilirim demek istedim hayvan beslemek istemiyorum kendi annem ile babamdan bir kardes istiyorum

Ben sadece tıpta boyle birsey varmi ? Ilac vb. Varmi diye sordum ben kendi kanimdan bir kardes istiyorum hem ben sizi rhatsz etmedim neden bana benide annenide rahat birak dediniz ? Ayrica 1milyon tl yi mecaz anlamda kulandim fakat oyle bir durum soz konusu olursa elbette parasi neyse veririz

Merhaba arkadaslar,
Uyku tutmuyor geceleri ne yapacagim bilmiyorum. Kac gundur stres altindayim anlatamam, benle birlikte ailem de tabii... Bir kanamam var anlatamam. Normal adet oluyormusum gibi. Kac sabahtir uyaniyoruz bende kanama hadii hastaneye acaba kese gittimi. 3 sabahtir hastanelerdeyiz. En son bu sabah gittik , kanamam daha da artmis, pihti filan gelmis. Normal bol bol kanli adet goruyorum sanki. Dedim kesin sonlandi hamilelik. Ama keseyi gordu dr. Yerinde duruyor. Bizim yasadigimiz stres yetti bize ama. Geberdik uzuntuden. O hastaneye gidene kadar bir ben bir Allah biliyor ne cektigimi. İgne serum falan eve geri donduk iste. Neyse Allahima sukur kese yerinde duruyor. Haftaya Sali kalp atisi icin gidecegiz. Cok korkuyorum. Nasil oluyor bu yaaa. Biraz azaldi ama hala kanamam var. Oldum uzuntuden. İnsallah hersey guzel devam eder... İste boyle canlarrr.....Tranfer yaptiranlar hadi hayirlisiyla bebisler tutunsun. Herkezden guzel haberler gelir insallah...sevgiler...

canım umarım daha iyisindir.
inşh kanama kesilir dokturun ne diyor?

Güzel dilekleriniz ve beni düşünmeniz çok mutlu etti beni:) sağolun Allah ne muradınız varsa versin emi :) bebek olabilir mesela :)
Kardeşimle benim farklı bir duygusal bağım olduğu için, yumuşak karnımdır o benim. Hayatta her konuda rahat olan ben kardeşim konusunda olamıyorum.
Bu günlere denk gelmesi ayrı ama benim aşamadığım bir psikolojik bir durum olduğu için çok etkileniyorum.
Bugün iyiyim geçti, gitti :)
Sizin gibi değerli ve iyi yürekli insanların önünde tekrar saygıyla eğilmem gerektiğini gösterdiniz :)
Saygıyla eğiliyor, sonra kucaklıyorum sizi :)
asıl ben seni kucaklıyorum böyle geldiğin için...Güzel anne...

Anaaaa, hatuna bak, yatmak için tüp bebek yapıyooo :p
Takılıyorum, alınma. Farkına bile varmadan geçecek. İçini ferah tut. Güzel haberlerine ortak olacağız inşallah...:KK60:

kahkaha attım evde yaaaaaaa sen çok yaşa.........

maalesef herşey yolunda değil canım dört günlük tatilde eşim kişisi annesigili bize davet ederek tatilimi mahvetti üstüne görümcemlerde ailecek gelince dört günlük tatil hiç bitmedi yorgunluktan bittim resmen boyun fıtığım zorladı geceler huzurlu uyumayı bırak ağrılarımdan yatakta dönüp durmaktan mahvoldum diyet miyet yapmadım ben sinirlenince yiyen grubundanım eşimde bunu bilir ama onun için varsa yoksa anası bacıları onlar rahat etsin yeter spora gelince zaten bütün gün ayaktayım mutfaktan çıkamadım yemek yap pişir yıka temizle derken sporun dik alasını yaptım zaten anlıyacağın iyi değilim canım çünkü kaynanamlar halen bizdeler ve ne zaman gidecekler bilmiyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

vallaha sinir oldum yazdıklarına........
düşman başına bu kaynana..
tek yapabiliceğin kabul edip dengesinliklerini takmamak..
sizi çok seviyor ve öenmsiyoruz her zaman dineleriz seni.

Anasına düşkün olmayan erkek mi var diyecegim ama benim abim var ahahaha anasıyla görüşmüyor karısı yüzünden... Gerçi bizde durumlar biraz farklı madur olan benim anneciğimm ama yapcak bir şey yok!
Sende biraz anlamaya çalıs canım yapacak bir şey yok. SOnucta onun ailesi ve muhtemel kendini onlar üzerinde sorumlu hissediyor.. Ama sen değiştiremesende yönlendirebilirsin istediğin şekilde.. Erkekler inatçıdır değişmez ama acık aptallardır güzel yönlendirilirler... Kuzucukkkkk

Al bende de o kadar diyebilceğim birşey çıktı....Burayaı bu yüzden seviyorum galiba..
tam bunu yaşayan bir benim galiba dedikçe birinden daha duyuyorum yaşadığımı.
anası düşkün olmayan bir abide bende var.karısı yüzünden ama sini dolaylı cinsinden.sıyrılmayıda iyi bilir.
sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.
inatçılar ama açık aptallar.........

Anneliği yürekten anlamamış bir kadın senin kayınvaliden. Hiç moralini bozma, bazılarına anne olmak kolay, ama bizim gibi çabalayanlar bana göre annelik sıfatına en yakışanlardır. Bizler kadir kıymet biliriz, merhamet nedir biliriz, başkalarını üzmemek için elimizden geleni de yaparız.
çok haklısın arkadaşım.

Her şeyin suyu çıktı malesef.. Eğer bu tedavimde nasip olurda hamile kalırsam bir cocuk bana 30bine mal olmuş oluyor!! 3 cocugu düşünemiyorum huhuuu
Dilerim rabbim bizleri bu kara günlerden aydınlığa çıkarır.. Çocuklarımıza özgür hür ilim ve bilim dolu bir hayat bahşeder... Ben kaçar kızlar doktora gidiyorum kontrole tontiklerim napıyor bakimm
hepinizi öperimm:KK68::KK68::KK68:

Kontrolün nasıl geöti umarım herşey iyi ilerliyordur.

oooo, muhabbetiniz bol olsun... Geçmişe bakayım dedim, okuyamayacağım kadar mesaj birikmiş.
umarım herkes iyidir, muhabbetiniz bol olsun kardeşlerim... Yarın sabah beni unutmayın olur mu... Dualarınız damla damla aksın gönlüme :)

canım güzel haberlerle gel iinşh.duamızdasın.

Allahım iğnenin saatini tasa ederken çok kötü bir olay geldi başıma ıslak yerler ayaza çekmiş buz firene basıyorum araba kayıyor abs devreye girdi takır takır tam dedim herşey bitti arabalara korna öttürüyorum yaklaşmasınlar diye allahım verilmiş sadakam varmış ama iğneyi. Saatinde oldum nihayet
çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.

Arkadaşlar doktordan geldik.folikül falan yok...klomen devam...ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.sanırım korku işledi içime:KK66: bu arada dualarınız ve Desteğiniz içün sonsuz teşekkürler.iyi ki varsınız...

üzüldüm yaa..klomene devam...
şu tarçınlıçörekotlu karışımları denesen acaba? daha önce yaptın mı bilmiyorum ama.

Back
X