Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aslinda cevap vererek konunun uzamasina olanak saglamak istemem ama her zaman kendime soz geciremiyorum.
Oncelikle hos geldin...

Empati yaparsam hic tanimadigim, ancak benim icin cok onemli olan bir konuda, sorunum icin varsa fikirlerini almak isdegim kisilere beni de tanimadiklarini dusunerek soyle yoneltirdim sorumu:

Merhaba, menapoza girmis kadinlar icin tup tedavisiyle bebege kavusmalari mumkun olur mu? Eger boyle bir imkan varsa geregi icin elimizden geleni yapmak isterim. Cevaplariniz icin tesekkurler...

Trcih meselesi elbette, bu benim tercihim. En azindan para mevzusuyla kurulan cumlelerle yanlis anlasilmayi onleyecek sekil bu sekil. Tercih edilmiyorsa yanlis anlamalar cok dogal...

Kaldi ki amme hizmeti cemiyeti veya profesyonel cevap merkezi gibi davranşlmasini da (birden fazla yazilmasini buna yoruyorum benim arizali tarafim) hic yakisik bulmuyorum kendi adima...

Yasi itibariyle annen bu basliga uygun yol arkadasi olacaktir. İstiyorsa o da buyursun gelsin :)
Vaktimiz, keyfimiz, istegimiz oldugunca mutlaka ilgileniriz...
Dilerim "mecaz" paralar harcamadan isteniliyorsa mucizesi gercek olur...

Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda

1 milyon TL yok mecaz anlamda ama parasi ne kadarsa verebilirim demek istedim hayvan beslemek istemiyorum kendi annem ile babamdan bir kardes istiyorum

Geçen gün arkadaşım bahsetti, migren için dolgu yaptırmış. Çok rahatladım dedi. Çok fazla sıkıntı yapıyorsa değerlendir istersen. Bir de migren bantı diye bir icat var. İzmirli bir makina mühendisi (aynı zamanda bioenerji uzmanı, Eyno' nun gittiği) icat etmiş. Kullananlar memnun. Onu da araştırabilirsin...

Benim sevdicegimde de migren var ... Bu bilgilerden ben de faydalanayim...migren bandı nasıl bişiy ki??? Alna yapısan soguk bant mi ki???

Arkadaşlar doktordan geldik.folikül falan yok...klomen devam...ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.sanırım korku işledi içime:KK66: bu arada dualarınız ve Desteğiniz içün sonsuz teşekkürler.iyi ki varsınız...
korkma diyeceğim ama inasanın içinden geliyor..elinden geldiğince stres yapmamaya çalış, dr.unu değiştirmeyi düşündünmü?

Benim sevdicegimde de migren var ... Bu bilgilerden ben de faydalanayim...migren bandı nasıl bişiy ki??? Alna yapısan soguk bant mi ki???

Sevgi pıtırcığı seniii,
geçmiş ola migren başa belaa canım.. hele streste filan dayanilmaz olabiliyor. Çok şükür benim o denli büyük değil..

İsterseniz ben de bilgi alabilirim....yardımcı olabileceği bir sey varsa zevkle...bana da söz etti ..kullananlar memnunmuş. .İsmail yıldızkol ismi..sitesinde de bilgi var

Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda

Bir evlat olarak en doğal hakkını kullanıp annen için çabalaman çok güzel. Bunun için tebrik ederim seni.
Sana iyi haberler veremeyeceğiz malesef. Henüz bu konuda tamamlanmış bir çalışma yok. Kadınlar menapoza girdikten sonra çocuk sahibi olamıyor.
Bu konuyu ailenle konuştuğuna eminim. Ama daha fazla zorlayarak hem kendini hem onları boş yere üzme. Kimbilir hangi sebeple seni kardeşsiz bırakmak durumunda kaldılar. Üstelik artık isteseler de senin istediğin gibi aynı anne- babadan kardeş sahibi olman mümkün değil. Ne kadar üzüldüğünü, kardeşi olanları gördükçe nasıl içinin acıdığını tahmin edebiliyorum. Ama bazen bazı şeyler bizim imkanlarımızın dışında kalıyor. Hiç adil görünmese de kabullenmek zorundayız.
Seni kandıramam. Bu özlem geçecek, unutacaksın diyemem. Dilerim bu üzüntünü kenara koyup kendi hayatını yaşaman gerektiğini görecek kadar akıllısındır...

Bir evlat olarak en doğal hakkını kullanıp annen için çabalaman çok güzel. Bunun için tebrik ederim seni.
Sana iyi haberler veremeyeceğiz malesef. Henüz bu konuda tamamlanmış bir çalışma yok. Kadınlar menapoza girdikten sonra çocuk sahibi olamıyor.
Bu konuyu ailenle konuştuğuna eminim. Ama daha fazla zorlayarak hem kendini hem onları boş yere üzme. Kimbilir hangi sebeple seni kardeşsiz bırakmak durumunda kaldılar. Üstelik artık isteseler de senin istediğin gibi aynı anne- babadan kardeş sahibi olman mümkün değil. Ne kadar üzüldüğünü, kardeşi olanları gördükçe nasıl içinin acıdığını tahmin edebiliyorum. Ama bazen bazı şeyler bizim imkanlarımızın dışında kalıyor. Hiç adil görünmese de kabullenmek zorundayız.
Seni kandıramam. Bu özlem geçecek, unutacaksın diyemem. Dilerim bu üzüntünü kenara koyup kendi hayatını yaşaman gerektiğini görecek kadar akıllısındır...
Çok güzel konstunuz Tebrik etmek istiyorum gercekten sogolun :)

Dunyanin en guzel mucevherleri hepinize iyi geceler olsun!.. Tatli rüylar görünn..
Cikolatadan evlerde kosturan cocuklar ve kahkahalarini duyun ve sonra yanaginizdaki o melegin busesini hissedin :)))
Hepinizi çok seviyorumm....

Senden bir önceki mesajımı ona yazmıştım. Geride kalmış.
Yumruk şeklindeki bir otu geniş bir kaba koyup su ekliyorsun. 3 defa Meryem suresi okuyup niyet ettikten sonra kenara koyuyorsun. Ertesi sabah el şeklinde açılmış oluyor, bir bardak içiyorsun. Ot suda 3 gece kalacak, sen de her sabah bir bardak suyunu içeceksin. Otu çıkarıp küçük bir parçasını alıp kalanını kuruması için kaldırıyorsun. Küçük parçayı da üzerinde taşıyorsun. Bazıları kalan suyu normal su ile çoğaltıp boy abdesti de alıyor ama almayanlar da hamile kalıyor. O kısmı tercihine kalmış.
Ben bunu ilk önce erkek arkadaşlardan duymuştum. "Alacağın kızın 3A sı sağlamsa al" şeklinde bir muhabbetleri vardı. Birisini konuşturdum. Ağız ayak ve genital bölgeden bahsediyorlarmış. Sonraları diş sorunlarım başlayınca anneannemin bir arkadaşı dile getirdi. Dişlerim çürüyor dedim, akıntın var mı, ayakların kokuyor mu? diye sordu. Bir kaç tıp yazısında, bağlantı olduğuna dair göstergeler bulunduğunu ama kan- damar mı başka bir yol mu olduğunun anlaşılamadığını yazıyordu. Böyle bir derleme oldu o bilgi.
Alacagin kızın 3 A sı saglamsa al.... Enteresan... Ama mantıklı.. Lakin erkkekler için varmi bŏyle bir kelam.. Marak ettim zanorkcugum...

:))))) olmek yok gulmeye devam...
Kendileri beni bastan cikartiyorlar sonra tutamayip kaciriyorlar...
Bana gazi verdiler ilk defa bir idrar testi yaptim gelip anlattim ne vukuatlar yasadigimi kacirdilar :) komikti gerci :) sayfasini bulursam haber veririm ama rica ederim tuvalete gidip oku :))))

Tup isiyle bebek yapamazsak clone şsine giriselim minigimiz olmuyorsa buyugumuzu yapariz :)

Hala aklıma geldikçe gülüyorum ki :KK70:
Klon fikri de güzel. Hep bir abla hayal etmiştim kendim için. :confused:

Eyno da bilir diyecektim ki onun yardım teklifini gördüm. Yüzyüze görüştükleri için daha fazla bilgi alma şansı olur. Bantı kendim kullanmadım o yüzden ısısını bilemiyorum...

Back
X