- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
- #28.181
Aslinda cevap vererek konunun uzamasina olanak saglamak istemem ama her zaman kendime soz geciremiyorum.
Oncelikle hos geldin...
Empati yaparsam hic tanimadigim, ancak benim icin cok onemli olan bir konuda, sorunum icin varsa fikirlerini almak isdegim kisilere beni de tanimadiklarini dusunerek soyle yoneltirdim sorumu:
Merhaba, menapoza girmis kadinlar icin tup tedavisiyle bebege kavusmalari mumkun olur mu? Eger boyle bir imkan varsa geregi icin elimizden geleni yapmak isterim. Cevaplariniz icin tesekkurler...
Trcih meselesi elbette, bu benim tercihim. En azindan para mevzusuyla kurulan cumlelerle yanlis anlasilmayi onleyecek sekil bu sekil. Tercih edilmiyorsa yanlis anlamalar cok dogal...
Kaldi ki amme hizmeti cemiyeti veya profesyonel cevap merkezi gibi davranşlmasini da (birden fazla yazilmasini buna yoruyorum benim arizali tarafim) hic yakisik bulmuyorum kendi adima...
Yasi itibariyle annen bu basliga uygun yol arkadasi olacaktir. İstiyorsa o da buyursun gelsin :)
Vaktimiz, keyfimiz, istegimiz oldugunca mutlaka ilgileniriz...
Dilerim "mecaz" paralar harcamadan isteniliyorsa mucizesi gercek olur...
Oncelikle hos geldin...
Empati yaparsam hic tanimadigim, ancak benim icin cok onemli olan bir konuda, sorunum icin varsa fikirlerini almak isdegim kisilere beni de tanimadiklarini dusunerek soyle yoneltirdim sorumu:
Merhaba, menapoza girmis kadinlar icin tup tedavisiyle bebege kavusmalari mumkun olur mu? Eger boyle bir imkan varsa geregi icin elimizden geleni yapmak isterim. Cevaplariniz icin tesekkurler...
Trcih meselesi elbette, bu benim tercihim. En azindan para mevzusuyla kurulan cumlelerle yanlis anlasilmayi onleyecek sekil bu sekil. Tercih edilmiyorsa yanlis anlamalar cok dogal...
Kaldi ki amme hizmeti cemiyeti veya profesyonel cevap merkezi gibi davranşlmasini da (birden fazla yazilmasini buna yoruyorum benim arizali tarafim) hic yakisik bulmuyorum kendi adima...
Yasi itibariyle annen bu basliga uygun yol arkadasi olacaktir. İstiyorsa o da buyursun gelsin :)
Vaktimiz, keyfimiz, istegimiz oldugunca mutlaka ilgileniriz...
Dilerim "mecaz" paralar harcamadan isteniliyorsa mucizesi gercek olur...
Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda
1 milyon TL yok mecaz anlamda ama parasi ne kadarsa verebilirim demek istedim hayvan beslemek istemiyorum kendi annem ile babamdan bir kardes istiyorum