Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım umarım daha iyisindir.
inşh kanama kesilir dokturun ne diyor?

asıl ben seni kucaklıyorum böyle geldiğin için...Güzel anne...

kahkaha attım evde yaaaaaaa sen çok yaşa.........

vallaha sinir oldum yazdıklarına........
düşman başına bu kaynana..
tek yapabiliceğin kabul edip dengesinliklerini takmamak..
sizi çok seviyor ve öenmsiyoruz her zaman dineleriz seni.

Al bende de o kadar diyebilceğim birşey çıktı....Burayaı bu yüzden seviyorum galiba..
tam bunu yaşayan bir benim galiba dedikçe birinden daha duyuyorum yaşadığımı.
anası düşkün olmayan bir abide bende var.karısı yüzünden ama sini dolaylı cinsinden.sıyrılmayıda iyi bilir.
sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.
inatçılar ama açık aptallar.........

çok haklısın arkadaşım.

Kontrolün nasıl geöti umarım herşey iyi ilerliyordur.

canım güzel haberlerle gel iinşh.duamızdasın.

çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.

üzüldüm yaa..klomene devam...
şu tarçınlıçörekotlu karışımları denesen acaba? daha önce yaptın mı bilmiyorum ama.

Canim tedavi yolunda gidiyor simdilik.. insallah hayieli haberler verecegim:))
Ahhh bu erkekler diyecegim ama neyseee...
Anmak dahi istemiyorum o sahislari:)

Fuüytt
En mobil halimle iyi aksamlarrr.. Kar 17 sonrasi gelecek dediler iki ayak bir papuc yaptilar bu saate kaldik yolda neyse ki henuz bir sey yok. Evegidince goruruz artik.

Yarin doktor kontrolune, OPU ya gideceklere kolayliklar diliyorum, sizi zorlamasin hava insallah.

Bakalim neler yazilmis :) yarina birikmesin :))

Amman dikkat, cok gecmis olsun. Bu aralar cok dikkatli olmak lazim, kar lastigi de olsa... Yarin ve diger gun ekstra diikkat lutfen. Disarida olanlara kolayliklar diliyorum. Once can sagligi...

Tahminen 10-12 arasinda OPU asamasina geliyor. Yumurtalarin boyutu (18-20mm) ile gun asiri olculen E2 degerin belirleyici olacaktir. 200-250 arasi degerin 1 yumurtaya tekabul ettigi var sayiliyor toplam degerine gore asagi yukari sayiyi da cikarabilrsin. Bonus yumurtalar olmasi da olasi... Kaliteli saglikli olsun sayisi hic onemli degil. Yolunda gitsin her sey bol sanslar..

Allahım iğnenin saatini tasa ederken çok kötü bir olay geldi başıma ıslak yerler ayaza çekmiş buz firene basıyorum araba kayıyor abs devreye girdi takır takır tam dedim herşey bitti arabalara korna öttürüyorum yaklaşmasınlar diye allahım verilmiş sadakam varmış ama iğneyi. Saatinde oldum nihayet

Arkadaşlar merak ediyorum.ben cuma adet oldum.6 tane yumurta vardı.cumartesi iğnelere başladık .225 pregon ....tahminlerinizi merak ediyorum .çatlama iğnesi ve opu ne zaman olabilir benim yumurtlamada sorun yok eşimde morfo 3

:))))) olmek yok gulmeye devam...
Kendileri beni bastan cikartiyorlar sonra tutamayip kaciriyorlar...
Bana gazi verdiler ilk defa bir idrar testi yaptim gelip anlattim ne vukuatlar yasadigimi kacirdilar :) komikti gerci :) sayfasini bulursam haber veririm ama rica ederim tuvalete gidip oku :))))

Tup isiyle bebek yapamazsak clone şsine giriselim minigimiz olmuyorsa buyugumuzu yapariz :)

ahahahahah kopmanın noktasındayım..
Kızım sen ve duygu benı gülmekten öldüreceksinizzz..

WishDuygu sayesinde evin içinde altıma kaçırmışlığım var. Daha bir şey görmediniz siz :KK23:

Ahahahah siz ikiniz her eve lazımsınız valla:)
şimdi duygunun paylastıgı vıdeolardakı yogayı yaptım.. o aktıvasyon sesi ne anlamadım ama tüyler dikenlendi bıraktım..
ohh bee...

[QUOTE="Herseyguzelolcak,
evet denedim hatta deniyorum..yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. .çok sağoll
Merhaba, 15 gün klomen kullanmanı dr mu tavsiye etti? Süre uzun gibi geldi, yumurtalıkları devamlı uyarmak doğru mu acaba? Sesli düşündüm.

:))))) olmek yok gulmeye devam...
Kendileri beni bastan cikartiyorlar sonra tutamayip kaciriyorlar...
Bana gazi verdiler ilk defa bir idrar testi yaptim gelip anlattim ne vukuatlar yasadigimi kacirdilar :) komikti gerci :) sayfasini bulursam haber veririm ama rica ederim tuvalete gidip oku :))))

Tup isiyle bebek yapamazsak clone şsine giriselim minigimiz olmuyorsa buyugumuzu yapariz :)

Ahahah tamam bekliyorum sabirsizlikla:))

[QUOTE="dnzdry, post: 38696692, member: 58694
"doktor söyledi..cumaya kadar. ..bana da süre uzun geldi...ama çaresiz devam edeyeceğim

Tamam urkebilirsin ama korkmak yok, izin vermeyiz.
Haklisin buyuk heyecanla gidip ellerin bos kalmis hissetmis olabilirsin.
Her birimiz baska bir evrede bazen ayni evrede benzer sorunlarla karsilasabiliyoruz.

opu dan bosa cikanlar, yumurta olup bos cikanlar, dolu cikip dollenmeyenler, dollenip bolunmeyenler, bolunup tutunmayanlar, tutunup devam edemeyenler, dondurulup transfer icin beklerken yola devam edemeyenler... Bir suru farkli sorun ( sukur demesen de bir tek bana olmuyormus demen icin hatirlatmak istedim)

Tum olasiliklar hepimiz icin... Umut ederiz, uzuledebiliriz ama sadece sendeler kaldigimiz yerden devam ederiz. Yeter ki biz dik duralim gucumuz olsun :) ancak kacan kurtulur ;)))

Bir sonraki ay cok daha iyisi olacaktir belki, bazen bu durum yasanabiliyor. Ustelik bu sekilde yumurtasiz gecen aylardan sonra daha kaliteli olanlar ortaya cikiyormus. En kalitelisi icin hazirlaniyor vucudun demek ki :)

Moral bozmadan umudu hep guclu tutarak yola devam, sans bizle olsun yeter ki ve hayirlisi neyse o olsun.
Once beynindeki telaseye son ver, durul... Sakin sakin ilerleyelim birlikte :) sevgiler

Arkadaşlar doktordan geldik.folikül falan yok...klomen devam...ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.sanırım korku işledi içime:KK66: bu arada dualarınız ve Desteğiniz içün sonsuz teşekkürler.iyi ki varsınız...

canım umarım daha iyisindir.
inşh kanama kesilir dokturun ne diyor?

asıl ben seni kucaklıyorum böyle geldiğin için...Güzel anne...

kahkaha attım evde yaaaaaaa sen çok yaşa.........

vallaha sinir oldum yazdıklarına........
düşman başına bu kaynana..
tek yapabiliceğin kabul edip dengesinliklerini takmamak..
sizi çok seviyor ve öenmsiyoruz her zaman dineleriz seni.

Al bende de o kadar diyebilceğim birşey çıktı....Burayaı bu yüzden seviyorum galiba..
tam bunu yaşayan bir benim galiba dedikçe birinden daha duyuyorum yaşadığımı.
anası düşkün olmayan bir abide bende var.karısı yüzünden ama sini dolaylı cinsinden.sıyrılmayıda iyi bilir.
sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.
inatçılar ama açık aptallar.........

çok haklısın arkadaşım.

Kontrolün nasıl geöti umarım herşey iyi ilerliyordur.

canım güzel haberlerle gel iinşh.duamızdasın.

çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.

üzüldüm yaa..klomene devam...
şu tarçınlıçörekotlu karışımları denesen acaba? daha önce yaptın mı bilmiyorum ama.

Cansın sen can :)

[QUOTE="Eua, post: 38695552,​

Kontrol.klomen vermişti.hareketlenme var dedi..Beş gün sonra kontrol sonuç sıfır..offf ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Ben bilmem ama 2220 2220 nin yazdıklarından öğrendiğim, değişebiliyor yumurta sayısı her zaman.. Doğal ürünlere de başlayabilirsin belki..@2220 tavsiye edecektir .. Üzme kendini vakti vardır elbet canım

Eczanelerde buz kutuları satılıyor. Akşama kadar yeter sana. Bir de ısı geçirmeyen bir kap edinirsen seyyar buzdolabın olur. Öyle bir kabın yoksa, plastik bir saklama kabının içine strafor ya da boncuklu naylon döşeyip bir de alüminyum folyo ile kaplarsan ısıyı kolay kolay geçirmez. Onun içine buz kalıbını koyar, üstüne de ilacı yatırırsın, güneş görmeyeceği, ısıya uzak bir noktada tutarsan akşama kadar soğuk kalır. İğne için sağlık kurumlarına gidiyorsun sanırım. Yolunun üzerinde veteriner varsa onlar da yardımcı olur. Eczacılara yasaklanmış ama acil durumlarda veterinerler yapıyor. Aklında olsun...

Ulu bilge!! Dertlere dermansın:-)

Tamam urkebilirsin ama korkmak yok, izin vermeyiz.
Haklisin buyuk heyecanla gidip ellerin bos

opu dan bosa cikanlar, yumurta olup bos cikanlar, dolu cikip dollenmeyenler, dollenip bolunmeyenler, bolunup tutunmayanlar, tutunup devam edemeyenler, dondurulup transfer icin beklerken yola devam edemeyenler... Bir suru farkli sorun ( sukur demesen de bir tek bana olmuyormus demen icin hatirlatmak istedim)

Tum olasiliklar hepimiz icin... Umut ederiz, uzuledebiliriz ama sadece sendeler kaldigimiz yerden devam ederiz. Yeter ki biz dik duralim gucumuz olsun :) ancak kacan kurtulur :KK66:))

Bir sonraki ay cok daha iyisi olacaktir belki, bazen bu durum yasanabiliyor. Ustelik bu sekilde yumurtasiz gecen aylardan sonra daha kaliteli olanlar ortaya cikiyormus. En kalitelisi icin hazirlaniyor vucudun demek ki :)

Moral bozmadan umudu hep guclu tutarak yola devam, sans bizle olsun yeter ki ve hayirlisi neyse o olsun.
Once beynindeki telaseye son ver, durul... Sakin sakin ilerleyelim birlikte :) sevgiler
[QUOTE="WishhDuygu, mesajın geldiğinde koltukta uzanıyordum. Bir elimde telefon yazılanlara bakıyordum .yazdıklarını okuyunca ağla ağla şiştim...o kadar güzel o kadar içten yazmışsın ki duygulanmamak mümkün değil..bir kaç defa daha okudum. ..hatta bir daha okuyacağım.samimiyetin ve içtenliğin için candan sağoll ..

Benim Dr yaşın var dedi bana ben aslında aşılama düşünüyordum o direkt tüp dedi bana göre yaş sorun değildi ama hep o 35 yaşın altını baz alıyor ben de çok etkilendim burayı bulmak çok güzel beni çok rahatlatıyorsunuz pozitif insanlarsınız harika

Senin yaşında olsam bir çocuk daha yapardım... Vala billa yapardım.....

Back
X