Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende bu tedavinin arasına diş soktumya canım 3-4 defa giderim sorunlar çözülür dedim 2 ayı geçti kaçıncı gidişim oldu.. devamlı bir şey çıkıyor.. bukadar git gelli olacağını bilsem başlamazdım.. diş içinn geniş bi zaman gerekli cnm..

Benim öyle 3-4 kerede bitmeyecek. En hafif tedavi 5 haftayı buluyor. Bütün ağız yapılacak, belki çene kemiği için bir operasyon gerekecek. İş büyük yani. Neyse, Allah büyük, elbet ona da sıra gelecek...

Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum. Hoppa
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için. :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış :KK49:

çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine buz bebişler senin sıcacık yüreğinle ısınıp önce göbişine kurulacak sonra kucağına

Benim öyle 3-4 kerede bitmeyecek. En hafif tedavi 5 haftayı buluyor. Bütün ağız yapılacak, belki çene kemiği için bir operasyon gerekecek. İş büyük yani. Neyse, Allah büyük, elbet ona da sıra gelecek...
bebisini kucagina alip emzirme donemi bitince seneye gidersin cnm..

Eveeet, dün 19 adet yumurta toplandı. Akşam atladım uçağa eve geldim. Şimdi aradım 14 yumoş olmuş. Takipdeler. Büyük ihtimal cumartesi transfer etmek istiyorlar. Perşembe istanbula gitcem yine. Ne olur olmaz, çağrırlar diye. Bir sürü nar aldım bende içimmi? PGT ye karar veremedim bir türlü, ama neden tutunmadığını sadece bu yollamı öğrenebilirim acaba? Yumoşları pek elletmek istemiyorum.Olumsuz bişey olursa,sonlandırırım diyorum.o konuda güçlüyüm sanırım.Varmı bi fikri olan?

Maşallah arkadaşım. Ne güzel rakamlar onlar öyle...
Narları tüketmeye başla artık. Sen de hazır ol bebeklerine. Aslında embriyo sayısı fazla olursa PGT daha iyi olur. Gebelik sonrası belki duygusal olarak hazır olursun ama komplikasyon riski almanın zamanı değil sanki. Baştan elensin, sen de sağlıklı şekilde kavuş bebeğine... Derim ben, kendim, şahsen... Hoppa

Selam kızlar yeni yiliniz tüm dileklerinizin gerçekleştiği, hiç unutamayacak kadar mutlu oldugunuz bir yıl olsun Şubat ayindan itibaren bilfiil aranızda olacağım izin bitiyor hamis varmi haberleri alayim kisaca

Hoşgeldin. Senin de yeni yılın kutlu olsun. Yeğenimiz, kuzumuz nasıl, sen de ondan haber ver bakalım biraz :KK39:

3 gün gecikti ama yeni kürtaj olduğumdan periyodum bozulmuş da olabilir. Bugün 31. Günüm. Adet gecikmesinden 4 gün önce kullanabilirsiniz yazıyor diye yaptım. Yoksa cuma günü kan verip baktırmaya niyetliyim aslında.. Biraz daha bekleyeceğiz artık. Yapacak bişii yok.
Alper Cemre senin geçmişini bilmiyorum. Bende kürtaj oldum. Sorun ne sende.ınsaallah hamilesindir

Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum. Hoppa
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için. :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış :KK49:
Harikasın canım benim.. Buz bebişin hiç kızmayacak sana, tam tersi sağlıklı olması ve Dünya'ya gelmesi için bu kadar uğraştığına teşekkür edecektir. Inşallah en uygun zamanda göbişine alır, besler büyütürsün onu:)

Harikasın canım benim.. Buz bebişin hiç kızmayacak sana, tam tersi sağlıklı olması ve Dünya'ya gelmesi için bu kadar uğraştığına teşekkür edecektir. Inşallah en uygun zamanda göbişine alır, besler büyütürsün onu:)

İnşallah. Özledim gerçekten. Benimle kalmaya karar verirse 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum :KK64:

• Beğen
Reactions: Eua
Bende 6 kez tup denedim 2 kez tuttu 2 side dondurulmus tu ilki dustu sonuncu dogdu sukur simdi devamli kavga ettigim 6 yasinda zehir gibi bir kizim var allahim isteyen herkese yssatsin savasa devam simdi yine denedim kardes olsun diye ama negatif oldu yedi deneme sekizide deniycem ama esim hic yanasmiyo

Kızlar bizim YAŞ grupları için dondurulmuş embriyo transferinin başarısı daha fazla taze embriyodan.. Bir kaynak böyle bir çalışma yapmış, paylaşmak istedim..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bizim YAŞ grupları için dondurulmuş embriyo transferinin başarısı daha fazla taze embriyodan.. Bir kaynak böyle bir çalışma yapmış, paylaşmak istedim..
Bende oyle oldu butun 7transferimde 2ser tane 8 hucreli cok kaliteli embriyo kondu ama sadece donmislar tuttu. Rahim daha uygun oluyo herhalde birdaha denersem transfer istemiycem dondurucam iki ay sonra transfer edin diycem

Bende 6 kez tup denedim 2 kez tuttu 2 side dondurulmus tu ilki dustu sonuncu dogdu sukur simdi devamli kavga ettigim 6 yasinda zehir gibi bir kizim var allahim isteyen herkese yssatsin savasa devam simdi yine denedim kardes olsun diye ama negatif oldu yedi deneme sekizide deniycem ama esim hic yanasmiyo
Maşallah Allah gölünüze göre versin ne güzel

Back
X