- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
- #28.321
Bebeğimi almama daha zaman var teyzesi. İnşallah hepimiz için güzel haberlerle dolu bir süreç olur yaşadıklarımız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu tedavinin arasına diş soktumya canım 3-4 defa giderim sorunlar çözülür dedim 2 ayı geçti kaçıncı gidişim oldu.. devamlı bir şey çıkıyor.. bukadar git gelli olacağını bilsem başlamazdım.. diş içinn geniş bi zaman gerekli cnm..
Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum.
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için.
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış![]()
bebisini kucagina alip emzirme donemi bitince seneye gidersin cnm..Benim öyle 3-4 kerede bitmeyecek. En hafif tedavi 5 haftayı buluyor. Bütün ağız yapılacak, belki çene kemiği için bir operasyon gerekecek. İş büyük yani. Neyse, Allah büyük, elbet ona da sıra gelecek...
Eveeet, dün 19 adet yumurta toplandı. Akşam atladım uçağa eve geldim. Şimdi aradım 14 yumoş olmuş. Takipdeler. Büyük ihtimal cumartesi transfer etmek istiyorlar. Perşembe istanbula gitcem yine. Ne olur olmaz, çağrırlar diye. Bir sürü nar aldım bende içimmi? PGT ye karar veremedim bir türlü, ama neden tutunmadığını sadece bu yollamı öğrenebilirim acaba? Yumoşları pek elletmek istemiyorum.Olumsuz bişey olursa,sonlandırırım diyorum.o konuda güçlüyüm sanırım.Varmı bi fikri olan?
Selam kızlar yeni yiliniz tüm dileklerinizin gerçekleştiği, hiç unutamayacak kadar mutlu oldugunuz bir yıl olsun Şubat ayindan itibaren bilfiil aranızda olacağım izin bitiyor hamis varmi haberleri alayim kisaca
çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine buz bebişler senin sıcacık yüreğinle ısınıp önce göbişine kurulacak sonra kucağına
bebisini kucagina alip emzirme donemi bitince seneye gidersin cnm..
Alper Cemre senin geçmişini bilmiyorum. Bende kürtaj oldum. Sorun ne sende.ınsaallah hamilesindir3 gün gecikti ama yeni kürtaj olduğumdan periyodum bozulmuş da olabilir. Bugün 31. Günüm. Adet gecikmesinden 4 gün önce kullanabilirsiniz yazıyor diye yaptım. Yoksa cuma günü kan verip baktırmaya niyetliyim aslında.. Biraz daha bekleyeceğiz artık. Yapacak bişii yok.
Harikasın canım benim.. Buz bebişin hiç kızmayacak sana, tam tersi sağlıklı olması ve Dünya'ya gelmesi için bu kadar uğraştığına teşekkür edecektir. Inşallah en uygun zamanda göbişine alır, besler büyütürsün onu:)Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum.
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için.
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış![]()
Amin arkadaşım. Bir tanecik buz bebişim var benim. Ferah ferah, yayıla yayıla büyüsün inşallah![]()
Harikasın canım benim.. Buz bebişin hiç kızmayacak sana, tam tersi sağlıklı olması ve Dünya'ya gelmesi için bu kadar uğraştığına teşekkür edecektir. Inşallah en uygun zamanda göbişine alır, besler büyütürsün onu:)
bir tane buz bebişin var ama belki tek yumurta ikizi olacak bak bebişlerin demişim belki Allah söyletti tatlışım
İnşallah. Özledim gerçekten. Benimle kalmaya karar verirse 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum![]()
İnşallah, o günlerde gelir.sana sımsıkı tutunur...İnşallah. Özledim gerçekten. Benimle kalmaya karar verirse 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum![]()
14 ocak test günüm canım.. İnşallah güzel ve size de umut olacak haberle gelirim ayın 14'ü, kız saçını kim ördü :)))
3 tane dondurulmuş minnakım daha var ..
Bende oyle oldu butun 7transferimde 2ser tane 8 hucreli cok kaliteli embriyo kondu ama sadece donmislar tuttu. Rahim daha uygun oluyo herhalde birdaha denersem transfer istemiycem dondurucam iki ay sonra transfer edin diycemKızlar bizim YAŞ grupları için dondurulmuş embriyo transferinin başarısı daha fazla taze embriyodan.. Bir kaynak böyle bir çalışma yapmış, paylaşmak istedim..
Maşallah Allah gölünüze göre versin ne güzelBende 6 kez tup denedim 2 kez tuttu 2 side dondurulmus tu ilki dustu sonuncu dogdu sukur simdi devamli kavga ettigim 6 yasinda zehir gibi bir kizim var allahim isteyen herkese yssatsin savasa devam simdi yine denedim kardes olsun diye ama negatif oldu yedi deneme sekizide deniycem ama esim hic yanasmiyo