Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aile ile ilgili konular yeni yasa paketine alınacakmış. Çocuk Teşviki de bunun içindeymiş. Çocuğu teşvik etmek istiyorlarsa 40 yaş üstüne de tüp bebek ödemesi yapsalar ya.. 40 yaşından sonra anne olmaya hakkınız yok diyorlar sanki.

canım universiteyi bitirip, iyi bir işe girim, biraz daha yükselim.. sonrada saçma ilişkilerle oyalanıp evlenebileceğin birini bulana kadar yaş zaten kesin 30 oluyor.. yaşam standartları değişti.. Aile ile ilgili yasa konuları ele alırken 50 yıl önceye göre değil günümüze göre alsalar daha iyi olacak:))

canım universiteyi bitirip, iyi bir işe girim, biraz daha yükselim.. sonrada saçma ilişkilerle oyalanıp evlenebileceğin birini bulana kadar yaş zaten kesin 30 oluyor.. yaşam standartları değişti.. Aile ile ilgili yasa konuları ele alırken 50 yıl önceye göre değil günümüze göre alsalar daha iyi olacak:))
Canım o yasaları yapanlar neredeyse çocuk gelinlere musade edecek, nerdeee günümüz hayat şartları. Zaten niyetleri kızları okutup iş sahibi yapmak değil ki, 20sinde evlendirip en az 3 çocuk yaptırmak.

Canım o yasaları yapanlar neredeyse çocuk gelinlere musade edecek, nerdeee günümüz hayat şartları. Zaten niyetleri kızları okutup iş sahibi yapmak değil ki, 20sinde evlendirip en az 3 çocuk yaptırmak.

:))) ağzına sağlıkk..
aynen öyle cnm o yasaları hazırlayanların zihniyetleri bayanlar ilerlemesin eşlerine endeksli kalsın, eve kapalı bir hayat yaşayıp erken yaşta bebek yapsın..

Eveeet, dün 19 adet yumurta toplandı. Akşam atladım uçağa eve geldim. Şimdi aradım 14 yumoş olmuş. Takipdeler. Büyük ihtimal cumartesi transfer etmek istiyorlar. Perşembe istanbula gitcem yine. Ne olur olmaz, çağrırlar diye. Bir sürü nar aldım bende içimmi? PGT ye karar veremedim bir türlü, ama neden tutunmadığını sadece bu yollamı öğrenebilirim acaba? Yumoşları pek elletmek istemiyorum.Olumsuz bişey olursa,sonlandırırım diyorum.o konuda güçlüyüm sanırım.Varmı bi fikri olan?
Hayırlı olsun gayet güzel ve olumlu sonuçlanmış, hamdolsun. PGT konusunda birşey diyemeyeceğim.
Nar konusunu ben gümdeme getirdiğim için birşey söyleyeyim. Benimki dondurulmuş transferi oldu. Doktorum transferden önce birşey dememişti, transfer sonrası hergün bir bardak nar suyu ya da bir nar tüketmemi söyledi. Narın güçlü bir antioksidan olduğundan bahsetti.

Çok doğru diyorsun canım, nasılsın ne var ne yok canım

Dondurulmuş embrıyolar rahımın dınlenmesıne vesıle oluyor canım. Hastasına göre degişir mesela gercekten yumurtlama ve kalıte problemı olanlarda onerılıyor ama mesela benım gıbı cok buyuk problem olmayınca pek tercıh edılmıyor dıyebılırım.. Buna en ıyı doktor karar verır canım
Tatlı portakal kardeş ne güzel sabırlı sabırlı cevaplar veriyorsun, like like :))

Yapar canım o iğneler biraz duygusallık yapar..
Koskoca Ankara da bugun hayatını kaybeden bir çocuk var.. Dısarıda üsüyen onca hayvan ve sokakta calısan belki hiç parası olmadıgı için işe yürüyerek giden bir sürü insan var... Eminim sen çok şanslısın..
Moralini çökertmek istemem sadece iyi ol istiyorum ve eminim bunu başarırsın.. Biraz sakin ol de kendine tamam sakinn her şey yolunda ve az sonra daha da yolunda olacak... :KK15::KK15::KK15:
Harikasın ne kadar pozitifsin ama bugün iyi oldu okullar tatil Allah'tan 2 gün stres yok senin dediğini yaptım oğlumu kocaman öptüm çok teşekkür ederim

neyse biraz magazine gecelim.. cagla sikel ve emre altug bosaniyormus cift tarafli dava acmislar.. biraz sasirdim yakisiyorlardi.. cocuk olmasida esler arasindaki mutluluk icin yeterli degil belkide..

sagol cnm iyiyim senin guzel haberlerini bekliyorum.. sen nasil oldun daha iyisin dimi.. hangi gundu cnm test gunun..
baska donmusun kaldimi geride..
14 ocak test günüm canım.. İnşallah güzel ve size de umut olacak haberle gelirim ayın 14'ü, kız saçını kim ördü :)))
3 tane dondurulmuş minnakım daha var ..

neyse biraz magazine gecelim.. cagla sikel ve emre altug bosaniyormus cift tarafli dava acmislar.. biraz sasirdim yakisiyorlardi.. cocuk olmasida esler arasindaki mutluluk icin yeterli degil belkide..

aaa bende şaşırdım yakışıyorlardı hakkaten örnek sanatçı aile gibi birşeylerdi..
Benim bir arkadaşım (2 çocuğu var) şöyle anlatıyordu;
''Ben anlamıyorum çocuk yapıp yuvayı kurtarmaya çalışanları. Çünkü çocuk en çok kavga sebebi. Biz eşimle çocuk olmadan hiç birbirimize bağırmamıştık. Ama çocuklarla iligili olunca bu durumu çoğu kez yaşamaya başladık. Asıl çocuk yuvayı zora sokuyor .. ''
Haklı buldum ben de doğrusu :)

aaa bende şaşırdım yakışıyorlardı hakkaten örnek sanatçı aile gibi birşeylerdi..
Benim bir arkadaşım (2 çocuğu var) şöyle anlatıyordu;
''Ben anlamıyorum çocuk yapıp yuvayı kurtarmaya çalışanları. Çünkü çocuk en çok kavga sebebi. Biz eşimle çocuk olmadan hiç birbirimize bağırmamıştık. Ama çocuklarla iligili olunca bu durumu çoğu kez yaşamaya başladık. Asıl çocuk yuvayı zora sokuyor .. ''
Haklı buldum ben de doğrusu :)

aynen oyle cnm.. zaten bosanmalarin bir cogu cocuk dogduktan sonraki ilk bir yilda oluyormus, Allah bize gostermesin..
yuva kurtarmak icin cocuk yapmam ama kendim gelecekte yanliz kalmamak icin esimle aram kotu olsa bosanmayi dusunsem bile yinede cocuk yaparim.. sevmiyorum yanlizligi.. hem yasama dair cocugumu yetistirmek gibi bi amacim olur..

hemen bende katılıyım :)) tostumu yedim geliyoruuuuuuuum :)) şaka bi yana ünlülerin işi sanırım daha zor..ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim,Vernel Reklamı,Persil Reklamı yani Çağla Şikel, Pınar Altuğ olmuyor, yani olmuyooor :))

Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum. Hoppa
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için. :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış :KK49:

Kizlarrr bol karli bi sabah hepinizi allaha emanet ediyoeum..
Gerekmeyen çikmasın valla toto fena donuyor...
2220 2220 kuzu insallah su gibi gider su gibi donersin aman dikkatt..
Hepinize sarildim kocaman ısınmak lazim:)

Günaydın. Bugün îçin bol şans. Gönlünden ne geçiyorsa o olsun. Bebişîni bir an önce al gel. Oralarda çok üşümüştür artık..))))

2220 hersey yolunda gitsin su gibi aksın..dualarımız seninle..

Canım güzel haberlerin olsun inşallah@2220 benim evimde kapımda her zaman açık beklerim canım..

@2220ciğim, şans melekleri seninle olsun. Buz bebişini al koynuna bir an önce.

Yolun açık olsun canım.. Güle güle git-gel.. Mutlu haberlerle gel bu ay hep ..

ZONAK :anneadayı::nazar: Canim gersey yolunda gitsin Allah ne diliyorsan versin sana hayirli bir evlat bize tatlimi tatli bir yeğen versin yolun acik olsun canim Haa benim kapimda acik bir ara Alamanyalarada gel canim

Ìnşallah hayırlı haberler almışsındır... Sabah kızımı emzirirken duam seninleydi... En kısa zamanda bebişin seninle ısınsın.....

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

2220 2220 Arkadaşım inşallah herşey yolundadır.İstanbul da aşırı sıkıntılı bir hava yok gibi.Yollarda perişan olmadan güzel haberlerler evide dönersin .

Kizlar merhaba hastanedeyim, opudan ciktim. Cok sukur Allaha bunu da sag salim atlattik. Bundan sonra sira tekrar miyomda. Her seyde hayır var diyerek yola devammmm :)
Dollenme işine geciyorlar, buz benegim olur insallah
Öpüyorum kizlar Allaha emanetsiniz

Geçmiş olsun arkadaşım. Önemli olan hangi hızda gittiğimiz değil. Yeter ki her şey yolunda olsun.
Yarın bebeklerinin güzel haberlerini alıp en kısa zamanda da kendileriyle buluşmanı diliyorum. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin...

Allahım neden neden her şey olumsuz yollar berbat zaten stresliyim önüme hep engel çıkıyor belli bir yere kadar yürümek zorunda kaldım kara bata çıka üşümemişimdir inşallah acaba yanlış zamanlama mı Rabbim beni uyarıyor mu canım çok sıkkın

Hiç aklına böyle şeyler getirme. Belki Rabbim sana vazgeçmeden çabala demeye çalışıyordur. Yalnız stres için bir şeyler yapmanı tavsiye ederim. Yumurta kalitene, rahme, hamileliğe kısaca pek çok şeye çomak sokuyor. Sakin olman, kendini rahatlatman çok önemli. Hem daha önce bunu yaşamışsın, şanslısın. Kendi şansını bu şekilde baltalama. Lütfen...

hemen bende katılıyım :)) tostumu yedim geliyoruuuuuuuum :)) şaka bi yana ünlülerin işi sanırım daha zor..ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim,Vernel Reklamı,Persil Reklamı yani Çağla Şikel, Pınar Altuğ olmuyor, yani olmuyooor :))
aynennn oyleee cnmm.. ikiside ev isi konusunda hic inandirici gelmiyor..

Back
X