Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:KK51::KK51::KK51::KK51:Kızlar, adetim gecikti. Dayanamadım gittim, şu malum markanın erken tespitte bulunan modelinden bi test aldım, koştum geldim eve. Sonuç negatif. Sanırım artık adet düzensizliğim var. Gözüm Aydın.
canım kaç gün gecikti ki bazen idrarda geç çıkıyor ama kan testinde belli olur inşallah hamişsindir :)

Selam kızlar yeni yiliniz tüm dileklerinizin gerçekleştiği, hiç unutamayacak kadar mutlu oldugunuz bir yıl olsun Şubat ayindan itibaren bilfiil aranızda olacağım izin bitiyor hamis varmi haberleri alayim kisaca

Eveeet, dün 19 adet yumurta toplandı. Akşam atladım uçağa eve geldim. Şimdi aradım 14 yumoş olmuş. Takipdeler. Büyük ihtimal cumartesi transfer etmek istiyorlar. Perşembe istanbula gitcem yine. Ne olur olmaz, çağrırlar diye. Bir sürü nar aldım bende içimmi? PGT ye karar veremedim bir türlü, ama neden tutunmadığını sadece bu yollamı öğrenebilirim acaba? Yumoşları pek elletmek istemiyorum.Olumsuz bişey olursa,sonlandırırım diyorum.o konuda güçlüyüm sanırım.Varmı bi fikri olan?

oyyy oyy maşallahhh ...
Hayırlı uğurlu olsun sonu bebeklı olsun ınsallah:)
Başla canım nara günde 1 tane :)

Bendede sünizit var bir türlü geciremiyorum. tuzlu suyla yapiyorum arada ama tam gecmiyor, bu dedigin yagi deneyeyim bende, günde kac defa damlattiniz buruna, cevap yazarsan memnun olurum esine gecmis olsun.
5 gün, günde 1 kez 2 damla. Teşekkür, arada benim sinüsler de tıkanır, rüzgarlı ve soğuk havalar tetikliyor. Okalüktüs yağını sıcak suya damlatıp buharını çekiyordum, etkisini de görmüştüm. Buradaki aktar eşime çörekotu yağı damlasını önerdi ve kendisi kullandı, çok rahatladı. Size de geçmiş olsun.

3 gün gecikti ama yeni kürtaj olduğumdan periyodum bozulmuş da olabilir. Bugün 31. Günüm. Adet gecikmesinden 4 gün önce kullanabilirsiniz yazıyor diye yaptım. Yoksa cuma günü kan verip baktırmaya niyetliyim aslında.. Biraz daha bekleyeceğiz artık. Yapacak bişii yok.

Eveeet, dün 19 adet yumurta toplandı. Akşam atladım uçağa eve geldim. Şimdi aradım 14 yumoş olmuş. Takipdeler. Büyük ihtimal cumartesi transfer etmek istiyorlar. Perşembe istanbula gitcem yine. Ne olur olmaz, çağrırlar diye. Bir sürü nar aldım bende içimmi? PGT ye karar veremedim bir türlü, ama neden tutunmadığını sadece bu yollamı öğrenebilirim acaba? Yumoşları pek elletmek istemiyorum.Olumsuz bişey olursa,sonlandırırım diyorum.o konuda güçlüyüm sanırım.Varmı bi fikri olan?
Öncelikle maşallah, dr.un rahim kalınlığı konusunda bilgi vermiştir. Nar kalınlaştırıyor deniliyor, kaybedeceğin bir şey yok. ptg'de yumoşlarda sorun olmuyorsa, sorunun kaynağını öğrenip en sağlıklısını alırsın. Çok geçmiş olsun, inş. hayırlısıyla bu kez sonuç alırsın.

Maşallah maşallah.. 14 yumoş süper bir sayı.. Hayırlı olsun, inşallah her şey yolunda gider de kucağına alırsın bebişini..

Kızlar, bazı merkezler embriyoyu dondurup 1,5 ay sonra transfer ediyor, bazıları taze taze.. Capslocked'im merkezi gibi.. Hangisi daha başarılı sonuç veriyor? Farkeden bişey var mı?

3 gün gecikti ama yeni kürtaj olduğumdan periyodum bozulmuş da olabilir. Bugün 31. Günüm. Adet gecikmesinden 4 gün önce kullanabilirsiniz yazıyor diye yaptım. Yoksa cuma günü kan verip baktırmaya niyetliyim aslında.. Biraz daha bekleyeceğiz artık. Yapacak bişii yok.
Kürtajdan sonra genelde adet süresi uzuyormuş, hatta 40 günü bulabileceğini dr. söylemişti. Kist oluşunca da süre uzuyor.

Kızlar, bazı merkezler embriyoyu dondurup 1,5 ay sonra transfer ediyor, bazıları taze taze.. Capslocked'im merkezi gibi.. Hangisi daha başarılı sonuç veriyor? Farkeden bişey var mı?

Dondurulmuş embrıyolar rahımın dınlenmesıne vesıle oluyor canım. Hastasına göre degişir mesela gercekten yumurtlama ve kalıte problemı olanlarda onerılıyor ama mesela benım gıbı cok buyuk problem olmayınca pek tercıh edılmıyor dıyebılırım.. Buna en ıyı doktor karar verır canım

Donmuşta dinlenmiş rahme transfer ediyorlar. Dr.ların bakış açısı farklı, donmuş için çok iyi bir labaratuvarın olması gerekli ve pahalı bir yatırım.

hayırlı olsun cnm.. çok güzel bi sonuç almışsın..
gelmeden önce rahim kalınlığını sordunmu normalmiydi.. zaten anormal bi durum varsa asla transfer etmezler bu konuya çok dikkat ediyorlar... kalınlığın normalse, anormal bi durum yoksa nara yüklenmeni hiç tavsiye etmem çünkü hem durduk yere tansiyonun tavan yapabilir yada düşebilir... hemde gereksiz yere transferden önce bukadar etkili bir meyveye günlerce yüklenmenin farklı yan etkileri olabilir..
pgt için doktorun ne dedi yapalım dedilermi.. bana bu sefer yapalım dediler geçen yaptırmamıştım bu sefer uygulatacağım..

Bu tercih merkeze ve doktora bağlı. Bir de kişiden kişiye değişiyor ama genelde rezerv sorunu veya kalite sorunu olanlara dondurulmuş transfer yapıyorlar. Dondurulmuş embriyoda laboratuar çok önemli ama. Ben direk dondurulmuş tedavisi yapılacak şekilde tedaviye başlamıştım. Opudan 4 gün sonra regl oldum. Rahim iyi durumda olduğundan hemen donmuş tedavisine başladım. Normalde 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp diğer ay transfer olacaktı.
Yani senin rahim duvarı şuan iyiyse hemen de yapabilirler ama bana kalırsa hazır bu kadar yumurtan varken pgt yaptırsan çok daha iyi olur sanki.

Bu tercih merkeze ve doktora bağlı. Bir de kişiden kişiye değişiyor ama genelde rezerv sorunu veya kalite sorunu olanlara dondurulmuş transfer yapıyorlar. Dondurulmuş embriyoda laboratuar çok önemli ama. Ben direk dondurulmuş tedavisi yapılacak şekilde tedaviye başlamıştım. Opudan 4 gün sonra regl oldum. Rahim iyi durumda olduğundan hemen donmuş tedavisine başladım. Normalde 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp diğer ay transfer olacaktı.
Yani senin rahim duvarı şuan iyiyse hemen de yapabilirler ama bana kalırsa hazır bu kadar yumurtan varken pgt yaptırsan çok daha iyi olur sanki.
Lulindacığım, opudan çıkan Ben değilim. Capalocked'e. Yazdın galiba PGT yaptır tavsiyeni., ben henüz tedaviye başlayanadım. Öğrenmek için sormuştum. Teşekkürler gene de.

Back
X