Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de siyah çaya ekliyorum tarçınla karanfili. Normal çayın da faydaları var abartılmadığı sürece...
Canım günaydın. Yakın zamanda bebişini o buzz gibi yerden sıcacık anne karnına alacağın için sevinçliyim. Birşey soracağım sana.çörek otu yağı Aldım dün. Nasıl ve neyle karıştıracağım bilgi verirmisinnn

En kısa zamanda öpüşüp koklaşmanızdır dileğim temennim arkadaşım. Su gibi aksın zaman.

kilo verme konusunda kararlıyım canım pes etmek yok ara ara molalar olsada pes etmeyecem bu sefer

evet gittiler çok şükür dün kurtuldum oooh beeee ne su dökmesi üzüntümden göbek atıyom baksana

Sağol arkadaşım. Az kaldı inşallah...
Bir kase yoğurt, 2-3 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı yağ karıştırıp 3 öğün yemekten yarım saat önce tüketiyorsun. Bu, bir öğünün ölçüsü...

kilo verme konusunda kararlıyım canım pes etmek yok ara ara molalar olsada pes etmeyecem bu sefer

evet gittiler çok şükür dün kurtuldum oooh beeee ne su dökmesi üzüntümden göbek atıyom baksana

Pes edecek kadar sıkmayacak bu defa. Denge oturdukça, kilolar gittikçe daha da hevesleneceksin. Molaların doğal olduğunu bilmek te yardımcı olur sana..

Gözünaydın bu arada. Uzuuuun bir süre mesela doğuma kadar kendilerini görmemen dileğiyle...

dün spor hocam sende bi değişim var kilomu verdin dedi yooo dedim ama değişimi bende fark ediyorum sanırım sıkılaşıyorum buda çok hoşuma gidiyo motive ediyor evet

amiiin canım ne güzel olur doğuma kadar görüşmesek ama nerdeeeee neyse şimdi anı yaşayıp mutlu olma zamanı şimdilik gittiler ve uzun bir süre görmeyeceğim garanti şöyleki çalışıyorum iş güç var ben gidemem kar yağdı onlarda evlerinden çıkmazlar oooohhh karın yağmasına bide bu açıdan çok seviniyorum

oysa ne çok isterdim gelin kaynana değilde ana kız gibi olmayı gelin görümce değilde iki kızkardeş gibi olmayı bunları onlarada söyledim ama onlar cadılık yapmayı seçtiler ben ne yapayım yani ben böyle değildim yaşarken oldum

Ayyyyy kuzummmm teşekkür ederimmm..Sen de en şekerlii kurabiyesin :)

sağol canım kurabiyeyi beyaz un yerine yulaf unuyla yapalım şeker yerine kuru üzüm ve tarçın koyalım ne dersin

Bide hurma ekledin mi tadından yenmezz canım benimm :))

Boşver ne bi anneye ne bi kardeşe ihtiyacın var senin onlar kaybediyor...
Onların fıtratı böyle maleseff kör ve sağır olmak.. Sen öyle olma diyede karşında güzel bi örnek ...
Sen şimdi sağlığına odaklan sana iyi gelen ne varsa onu yap... Şöyle bahara kadar bi hazırlann bakalımm belli mi olur..
Baharla birlikte yeşerirsin çoğalır bereketlenirsin canım

Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?
Az kaldı canım arkadasım attığın her adım onun daha rahat tutunması için ...
Çayı da demledim tarçınlı karanfilli. Mis gibi. Bekliyorum
Sabh sabah bu kar da cokk şahaneee bayılırım tarcınada karanfilede ellerine sağlık canım
Ben de de aynı sorun var sebepsiz infertilite dediker bu yasta yumurta kalitesi kötüleşiyor şansınıza kaliteli yumurta olursa o ay hamilelik gerceklesebilir dediler ben de o ay bu ay mı dıye tam gaz çalışıyorum :)))))

Arkadasım gözün aydın allah kavustursun demicem :))) kilolar bi ara vucut direncinden dolayı ya hiç gtmez ya da cok cok az ben de bi ara çok kiloluydum boy da olmayınca felaket bi tanlo ortaya cıkmıstı..azmettim spor diyet verdim ve koruyabıldım verdiklerimi sen de basaracaksın

hurmaya bayılırım hem kan şekerinide dengeliyor hurma

evet çok şükür onlar gibi anneyede kardeşede ihtiyacım yok benim beklediğim azıcık insanlık amaaaan boş ver

şimdi yenilenme bereketlenme ve çoğalma zamanı

hep beraber çoğalalım bereketlenelim canım

sağol canım deme deme

sendemi kiloluydun kaç kiloydun ne kadar sürede kaç kilo verdin paylaşırmısın banada motive olur

AMin canım inşallahhh bereket olduk valla :)

Kızlar ben geldim,
Hepinizi öncelikle öpüyorum, dualarınız ile yanımdaydınız Allah hepinizden razı olsun. Dün OPUm başarılı geçti, herşey yonda Allaha şükür. Yarı baygın halde hayatımın kararını verdim, toplanan yumurtaları, dondurulmuş yumurtamı da çözdürerek döllenme aşaması için onay verdim. Hakkımızda hayırlısı artık, bugün telefon bekliyorum, döllendi mi, kaç hücreli oldu vb.
Dün OPUdan hemen sonra bir hışımla Zeynep Kamile, beni ameliyat eden doktorun yanına gittim. Tam iki doktordan muayene oldum, hemde OPU olmuşken yani... İki hafta içinde adetim geliyor, hemen akabinde de tekrar miyom ameliyatına giriyorum. Doktorların bana yaptıkları açıklamayı size de yapayım ki belki işinize yarar bilgiler olur...
Rahim içinde yer alan miyomun görünen kısmını traşlayınca rahim dışında bulunan parçası çökme yaparak rahim içine geçmiş. Bu olay gömülü halde bulunan miyomlarda sık görünen bir olaymış, ancak tekrar görmeyeceğim diye bir olay yok, tekrar aynı olay başıma gelebilirmiş. Histereskopi ameliyatlarında en önemli faktör ameliyat saati çok kısıtlı, hemen bitirilmesi gereken, kısa tutulması gereken bir operasyonmuş. Bunun nedeni ise traşlama sırasında rahime sıvı akışı verilmesi, bu sıvı ise traşlanan bölgede yer alan kesik damarlardan kana geçmesi bu operasyonun riskini arttırıyormuş.
Tabi bende istemezdim tekrar ameliyat olmayı, çünkü tüp bebek tedavim sürekli yarıda kalıyor. OPU günümde de artık yeter dedim ve en azından embriyom var mı yok mu onu bileyim istedim, ve gerçekten benim için riskli bir karar verdim. Eğer ki hiç embriyom oluşmazsa işimiz daha da uzayacak, eşim öncelikle ameliyat olacak, sonra benden tekrar yumurta toplanacak vs. Bu iş iyice uzayacak.

Kızlar, geçen gün işim dolayısıyla bir hanımla tanıştım. 29 yaşında oğlunu doğurmuş. Normal yolla.. 32 yaşından sonra da 2. çocuğa karar vermiş ve çalışmalara başlamış. Ama olmamış. 4 ya da 5 kez (yalan olmasın tam hatırlamıyorum) tüp bebek yaptırmış, hep negatif almış. Artık doktorlar tüp bebek tedavisine bile kabul etmemeye başlamışlar, yumurta yok, rezerv bitmiş diye.. Bıraktım artık en sonunda dedi. Amaaan, napiim, olursa olur, olmazsa çay demleriz dedim diyo. 43 yaşında kızını doğurmuş. Şu anda 5 aylık çok güzel bir kızım var dedi. Doğal yolla... Düzenli adet oluyor muydunuz diye sordum, hayır dedi.. Bi oluyormuş aradan 40-45 gün sonra bi daha falan.. Genç kızlığından beri böyletymiş bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…