- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.361
Canım günaydın. Yakın zamanda bebişini o buzz gibi yerden sıcacık anne karnına alacağın için sevinçliyim. Birşey soracağım sana.çörek otu yağı Aldım dün. Nasıl ve neyle karıştıracağım bilgi verirmisinnnBen de siyah çaya ekliyorum tarçınla karanfili. Normal çayın da faydaları var abartılmadığı sürece...
En kısa zamanda öpüşüp koklaşmanızdır dileğim temennim arkadaşım. Su gibi aksın zaman.Eve geldim, beslendim, nihayet yerime kuruldum.
Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim. Hem yüreklerinizi hem kapılarınızı açtığınız için.
Yolculuk iyi geçti. Kar görmedim desem yeridir. Soğuk ta buradakinden fazla değildi. Korktuğum gibi olmadı. O açıdan keyifliyim.
Geçen kontrolden beri hiç bir şeyin değişmemiş olması biraz üzdüyse de daha hastaneden çıkmadan unuttum. Gelişmelerin seyrine göre, Ocak ayı sonunda belki Şubat başlarında bebeğimi buzhaneden kurtarma operasyonu tamamlanmış olacak. Dilerim bu soğukta beklemek zorunda kaldığı için kızmamıştır annesine. Ona iyi bir yatak, iyi bir kucak, iyi bir yuva hazırlamak istiyorum.
Cuma yine İstanbul' da olacağım. Önümüzdeki hafta Perşembe günü de bir aksilik, değişiklik olmazsa maratona başlayacağız.
Bugünlük benden haberler böyle. Bakayım sizlerde neler varmış
Belli aralıklarla mola verecek zaten. Arada dinlenip dirileşecek, sonra yine gidecek kilolar. İlaçlarını düzenli kullanmanın bile faydası oluyordur merak etme. Bırakma yeter.
Gitti mi senin stres topu? Su dökmeseydin arkasından
Canım günaydın. Yakın zamanda bebişini o buzz gibi yerden sıcacık anne karnına alacağın için sevinçliyim. Birşey soracağım sana.çörek otu yağı Aldım dün. Nasıl ve neyle karıştıracağım bilgi verirmisinnn
Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?
kilo verme konusunda kararlıyım canım pes etmek yok ara ara molalar olsada pes etmeyecem bu sefer
evet gittiler çok şükür dün kurtuldum oooh beeee ne su dökmesi üzüntümden göbek atıyom baksana
günaydın portakalların en pozitifi ve yararlısı
En kısa zamanda öpüşüp koklaşmanızdır dileğim temennim arkadaşım. Su gibi aksın zaman.
Pes edecek kadar sıkmayacak bu defa. Denge oturdukça, kilolar gittikçe daha da hevesleneceksin. Molaların doğal olduğunu bilmek te yardımcı olur sana..
Gözünaydın bu arada. Uzuuuun bir süre mesela doğuma kadar kendilerini görmemen dileğiyle...
Ayyyyy kuzummmm teşekkür ederimmm..Sen de en şekerlii kurabiyesin :)
amiiin canım ne güzel olur doğuma kadar görüşmesek ama nerdeeeee neyse şimdi anı yaşayıp mutlu olma zamanı şimdilik gittiler ve uzun bir süre görmeyeceğim garanti şöyleki çalışıyorum iş güç var ben gidemem kar yağdı onlarda evlerinden çıkmazlar oooohhh karın yağmasına bide bu açıdan çok seviniyorum
oysa ne çok isterdim gelin kaynana değilde ana kız gibi olmayı gelin görümce değilde iki kızkardeş gibi olmayı bunları onlarada söyledim ama onlar cadılık yapmayı seçtiler ben ne yapayım yani ben böyle değildim yaşarken oldum
sağol canım kurabiyeyi beyaz un yerine yulaf unuyla yapalım şeker yerine kuru üzüm ve tarçın koyalım ne dersin
Az kaldı canım arkadasım attığın her adım onun daha rahat tutunması için ...Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?
Sabh sabah bu kar da cokk şahaneee bayılırım tarcınada karanfilede ellerine sağlık canımÇayı da demledim tarçınlı karanfilli. Mis gibi. Bekliyorum
Ben de de aynı sorun var sebepsiz infertilite dediker bu yasta yumurta kalitesi kötüleşiyor şansınıza kaliteli yumurta olursa o ay hamilelik gerceklesebilir dediler ben de o ay bu ay mı dıye tam gaz çalışıyorum :)))))Teşekkür ederim iyi dileğin için. İnşallah hamileyimdir canım bence de..Benim sorunum yaş Belki37. Yaşa bağlı olarak yumurta kalitesi kötü. Başka bir sorunumuz henüz tespit edilemedi varsa da.. 2 kez doğal hamilelik ve ikisi de düşük.
Arkadasım gözün aydın allah kavustursun demicem :))) kilolar bi ara vucut direncinden dolayı ya hiç gtmez ya da cok cok az ben de bi ara çok kiloluydum boy da olmayınca felaket bi tanlo ortaya cıkmıstı..azmettim spor diyet verdim ve koruyabıldım verdiklerimi sen de basaracaksınkilo verme konusunda kararlıyım canım pes etmek yok ara ara molalar olsada pes etmeyecem bu sefer
evet gittiler çok şükür dün kurtuldum oooh beeee ne su dökmesi üzüntümden göbek atıyom baksana
Bide hurma ekledin mi tadından yenmezz canım benimm :))
Boşver ne bi anneye ne bi kardeşe ihtiyacın var senin onlar kaybediyor...
Onların fıtratı böyle maleseff kör ve sağır olmak.. Sen öyle olma diyede karşında güzel bi örnek ...
Sen şimdi sağlığına odaklan sana iyi gelen ne varsa onu yap... Şöyle bahara kadar bi hazırlann bakalımm belli mi olur..
Baharla birlikte yeşerirsin çoğalır bereketlenirsin canım
Arkadasım gözün aydın allah kavustursun demicem :))) kilolar bi ara vucut direncinden dolayı ya hiç gtmez ya da cok cok az ben de bi ara çok kiloluydum boy da olmayınca felaket bi tanlo ortaya cıkmıstı..azmettim spor diyet verdim ve koruyabıldım verdiklerimi sen de basaracaksın
Ben de de aynı sorun var sebepsiz infertilite dediker bu yasta yumurta kalitesi kötüleşiyor şansınıza kaliteli yumurta olursa o ay hamilelik gerceklesebilir dediler ben de o ay bu ay mı dıye tam gaz çalışıyorum :)))))
Hay çok yaşa e mi?
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Hatta en son muayenemde 15 mm çapında bir folikül gördü. Kaliteli olabilir bu, çalışın dedi. :)) Kısmet artık, günün birinde kaliteli bir yumurtaya denk geliriz elbette.. Allah büyük.
hurmaya bayılırım hem kan şekerinide dengeliyor hurma
evet çok şükür onlar gibi anneyede kardeşede ihtiyacım yok benim beklediğim azıcık insanlık amaaaan boş ver
şimdi yenilenme bereketlenme ve çoğalma zamanı
hep beraber çoğalalım bereketlenelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?