- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.341
Bebeklerimmm günaydınnnn hepinizeeee...
2220 çok şükür arkadaşım inşallah en kısa zamanda bitecek bu ayrılık rabbim çok büyük :))
Bebeklerimmm günaydınnnn hepinizeeee...
2220 çok şükür arkadaşım inşallah en kısa zamanda bitecek bu ayrılık rabbim çok büyük :))
Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?
günaydın şifacı bacım
dayanamıyom ana yüreği işte de belki kıyamazlar
Ne bilem bacım, pek bi acımasız görünüyorlar gözüme. İnsan "gel bak gösterelim bebeğini" falan der di mi? Yok anacım, devlet memuru gibi mübarekler. "Bugün git yarın gel..."
ve cümleten günaydın
dün geceden beri elektrik yok kar yağışı devam aralıksız devam ediyor okullar tatil hayat felç olmak üzere Allah korusun resmi daireler neden tatil edilmiyor
toplanıp hep beraber gidek etmeyin kıymayın bu anaya evladına hasret kaldı ucundan accık gösterin diyek belki hepimize birden karşı koyamazlar
Bana gelin, elektrik te var, kar da yok, maşallah hava da yumuşak sayılır. Isırmıyor. Kedilerim sabah sporlarını bile yaptı geldi. Hadi gelin...
ooooh ne güzel valla hemen geliyom
Allah ne muradın varsa versin arkadaşım. Cuma baskın yapalım hep beraber
Çayı da demledim tarçınlı karanfilli. Mis gibi. Bekliyorum
tarçınlıya hayır demem asla oldum olası severim tarçını ama şimdi daha bi aşık oldum
Çaya atıyorum bir çubuk. 6-7 tane de karanfil. Normal çay yavan geliyor artık
dün diyetisyen kontrolüm vardı zanorkcum bu geçtiğimiz 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda accık kas yapmışım spordan dolayı o kadar ama ben biliyodum bunu çünkü son bir hafta misafir sinir stres yılbaşı derken yemeğin ucunu kaçırmıştım pasta poğaçayla ama toparlayacam
bende onu soracaktım sadece karanfil ve tarçınla mı çay demliyosun yoksa normal siyah çayımı lezzetlendiriyosun ben çayı lezzetlendiriyorum
Teşekkür ederim iyi dileğin için. İnşallah hamileyimdir canım bence de..Alper Cemre senin geçmişini bilmiyorum. Bende kürtaj oldum. Sorun ne sende.ınsaallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?