Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebeklerimmm günaydınnnn hepinizeeee...
2220 çok şükür arkadaşım inşallah en kısa zamanda bitecek bu ayrılık rabbim çok büyük :))

Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?

Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?

günaydın şifacı bacım

dayanamıyom ana yüreği işte de belki kıyamazlar

ve cümleten günaydın

dün geceden beri elektrik yok kar yağışı aralıksız devam ediyor okullar tatil hayat felç olmak üzere Allah korusun resmi daireler neden tatil edilmiyor

günaydın şifacı bacım

dayanamıyom ana yüreği işte de belki kıyamazlar

Ne bilem bacım, pek bi acımasız görünüyorlar gözüme. İnsan "gel bak gösterelim bebeğini" falan der di mi? Yok anacım, devlet memuru gibi mübarekler. "Bugün git yarın gel..."

Ne bilem bacım, pek bi acımasız görünüyorlar gözüme. İnsan "gel bak gösterelim bebeğini" falan der di mi? Yok anacım, devlet memuru gibi mübarekler. "Bugün git yarın gel..."

toplanıp hep beraber gidek etmeyin kıymayın bu anaya evladına hasret kaldı ucundan accık gösterin diyek belki hepimize birden karşı koyamazlar

ve cümleten günaydın

dün geceden beri elektrik yok kar yağışı devam aralıksız devam ediyor okullar tatil hayat felç olmak üzere Allah korusun resmi daireler neden tatil edilmiyor

Bana gelin, elektrik te var, kar da yok, maşallah hava da yumuşak sayılır. Isırmıyor. Kedilerim sabah sporlarını bile yaptı geldi. Hadi gelin...

dün diyetisyen kontrolüm vardı zanorkcum bu geçtiğimiz 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda accık kas yapmışım spordan dolayı o kadar ama ben biliyodum bunu çünkü son bir hafta misafir sinir stres yılbaşı derken yemeğin ucunu kaçırmıştım pasta poğaçayla ama toparlayacam

Belli aralıklarla mola verecek zaten. Arada dinlenip dirileşecek, sonra yine gidecek kilolar. İlaçlarını düzenli kullanmanın bile faydası oluyordur merak etme. Bırakma yeter.
Gitti mi senin stres topu? Su dökmeseydin arkasından

Alper Cemre senin geçmişini bilmiyorum. Bende kürtaj oldum. Sorun ne sende.ınsaallah hamilesindir
Teşekkür ederim iyi dileğin için. İnşallah hamileyimdir canım bence de.. Benim sorunum yaş Belki37. Yaşa bağlı olarak yumurta kalitesi kötü. Başka bir sorunumuz henüz tespit edilemedi varsa da.. 2 kez doğal hamilelik ve ikisi de düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…