Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

geçmiş olsun canım hiç kötü düşünme bi karar vermişsin ve önünü arkasını düşünmeden herşeyin güzel olacağını hayal et artık inşallahda öyle olur ve bebeğin sana gelir hayırlısıyla

Geçmiş olsun canım. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım süreç aha da uzamadan, sonunda pozitifi görüp bebeğini kucağına alacağın bir tedavi süreci başlar.

canım yeterki Allah ol desin gerisi hikaye inanki herşeyin bir vakti var zamanı var inşallah bizim bebeklerimizin doğma zamanıda bu yıl gelmiştir

Ama bizz en kısa olanına odaklanıp şifa diliyoruzz...
İnşallahh her şey yolunda su gibi akıp bebeğini alma seviyesine gelecek canımm..
Mühim olan bu süreci güzel atlatman.. Sakin ve mutlu bir şekilde sonunda bebeğim var diyerek oflayıp poflamadan atlatacaksın inşallah.. Bizlerde sana sakarin görevi görüp moral verecegiz canım...

Diyeceğim o ki; Allah büyük... Neden olmasın?

evet canım Allah büyük O hiçbir kulunu darda bırakmaz elbet imdamıza yetişir uygun gördüğü ve bizim için en hayırlı olan zamanda

ama sen neden ağlıyosun gül gülki içinde umutlar yeşersin iç dünyanada dış dünyanda güneş doğsun ve seni ısıtsın ısıtsınki hayatı sar sarmala ve bebeğin sana koşa koşa gelsin

Elbette öyle tatlımm:)
Benim kuzenim de 32 yaşında menapoz olmuştu. 1 yumurta ya olusuyor ya olusmuyor öyle kötüydü.. RElg oldugunda 3. tedaviye başlayacaktı ama olmadı.. Şİmdi aynı yumurta ikizleri var:) Rabbim 1 yumurta ile ona ikizlerini verdi...
Amaa son durumu şuydu amannn napim herkesin çocugu olacak diye bir şey yok.. Olursa olur artık bu son tedavım olacak demesiydii :)

Çok soru olur mu canım benim... Hemen cevaplıyorum. Öncelikle maddi durum yetersizliğinden Zeynep Kamil Devlet hast.yaptırdım. Benim miyomun yeri transferi başarısız kılacak yerdeydi, yani mecburdum aldırmaya. Ancak operatif histereskopi oldum, onda da başarısız ameliyat oldu, Allah izin verirse tekrar histereskopi olucam.
Bana sorarsan benim yaptığımı sende uygulayabilirsin. Öncelikle yumurta toplansın, daha sonra miyom ameliyatına girersin.

Saracım bir de su acıdan bak, ilerde kayınvalide olduğunda nasıl olunmaması gerektiğini biliyor olacaksın:) Pamuk şekeri gibi bir kaynana olabilirsin sen:)

Zeynep Kamil iyi bir hastane canım iyi bi tercih yapmışsın zaten endişen olmasın

Başka bir açıdan bak, onlar olmasaydın kendine gerçek değerini vermeyi belki de hiç öğrenemeyecektin. Azminin, sağlığının, varlığının kıymetini çok daha geç anlayacaktın ve dönülemeyecek bir noktada olacaktın. Elbette bu kadar sıkıntılı öğrenmesen de olurdu bunları ama senin payına böylesi düşmüş. Hem artık gittiklerine göre "silkin ve özüne dön..."

Az kaldı canım arkadasım attığın her adım onun daha rahat tutunması için ...

Sabh sabah bu kar da cokk şahaneee bayılırım tarcınada karanfilede ellerine sağlık canım

İnşallah arkadaşım. Tedbir kuldan, taktir Allah' tan.
Sen buyur gel, istemediğin kadar tarçınlı karanfilli beslerim ben seni

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah sana evlat olacak kadar embriyon olur, tekrar tekrar uğraşmanız gerekmez. Miyom bilgileri enteresanmış. Dilerim bu konudaki son üzüntün olur, bir daha hayatına girmez. Allah yardımcın olsun, en kısa zamanda yüreğini ferahlatacak keyifli gelişmeler yaşa inşallah...

Ben o smileyi dua okuyo diye şettiydim.. Amiinn diyo gibi geldiydi bana sanki.

İşin sırrı galiba o zaten portakales . Bunu çok duydum. Amaaan olursa olur olmazsa dünya turuna çıkarım modundayım ben de artık.

Aynen.. Şu anda yaşamdan beklediğim 2 şey bu. Anne olmak ve Güney Amerikayı dolaşmak. Bakalım hangisi olcek? Ya da ikisi birden mi olcek? Bekliyos bakalım.

Anne olmak için biraz sabıra.. Güney Amerika'ya gittmek için de biraz paraya ihtiyaç var..
Demek ki imkansız değil

Kızlar ben cuma günü adet olmuştum çok garip adetim daha bitmeden akıntı gelmeye başladı bulaş yalaş bi şey çatlama falan olamaz dimi cuma kontrol var merak ettim

evet RABBİM BÜYÜK bu mucizeyi istediği an veriyor.zamanını sadece rabbim bilir.ben kararsız kaldım tüp bebekmi kendi haline bırakmakmı çünkü veren rabbim 3 deneme de olmayınca 4 gözüm korkuyor maddi ve manevi ...ama bu sefer pesmi ettim hayır doğal şeyler deniyorum.hz ibrahim ve eşi sara ya rabbim yaşlılıklarında nasip etmiş kurandaki bu olay bekarkende beni etkilerdi sonra banada imtihan oldu.alıştık kabullendik belki ama hala ümit ediyorum rabbim bir gün verecek hepimize verecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…