Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah kavuştursun
Günübirlik yolculuklarda bile özlüyorum ben. Çok tuhaf geliyor yoklukları. Bebekler var bende bir de. Seninkinin tepki eylemi bizde öğrenme süreci. Düşün halimi Aynı yeri 5 kere temizlemekten başka iş yapamıyorum. Neyse ki çabuk öğreniyorlar. Birkaç güne kadar biter eğitimleri.
Eşine kızma. Merhametsizlik etmediği sürece sorun yok. Duygusal boşluğu yok ya da az demek ki. İhtiyaç duymuyor.
Benimki veterinerken pek sıcak bakmıyordu evde beslememize. Doğal ortamlarından koparıyormuşuz. Kedi de beslemiş çocukken ve doymuş. Ben istiyorum diye köpek yavrusu getirdi 4 yıl önce. "Babacığım" diye seviyor şimdi. Dünya bir yana, kızı bir yana

Geçmiş olsun arkadaşım. Bol su içmeni öneririm. Bol bol da meyve tüketebilirsin. Ayaklarını koru ama bunalacağın kadar da sıcakta kalma. Dilerim kısa zamanda geçer ve tekrarlamaz...

inanamıyorum bakın yine ağlamak istiyorum, aynı anda hem yazı hem kışı yaşıyorum Allahım sen nelere kadirsin ya rabbimmm....
Çok nadir görünen bir olaymış, ertesi gün döllenme...
Ama o nadirlik yüce Allahımın takdiri ile bana nasip oldu, şükürler olsun... Üzüntüyü de mutluluğu da sizlerle yaşıyorum...
Yarın sabah çok önemli benim için, hücreler düzenli şekilde bölünürse hemen donduracaklar... Kızlar dualarınızı ne olur eksik etmeyin, bakın bu bugün perşembe... Hayırlı bir gün, dualarınız ile hep yanımdaydınız, ne olur yine yanımda olun...

AHahahahaah benim ki derken köeğimden bahsettim kuşum
AMa öbür benimki olan koca bi jack russell olursa evde hayvan bakarım dedii...
Ben zaten petshoplara müthiş karşı olan bi kadın oalrak hönkk diye bakıyordum bu duruma.. Ama ömrüm hep kedi köpekle geçti benim. Maymun hatta baykuş bile besledik biz evdee
Sonra bir gün kocamı işten attılar o sıra yeni ev almışız borcumuzu düşün aldıgı tazmınat anca 7 ay krediyi öder o kadar yüksek ödememizz.. KAfada güzel bunda köpek alıcam dedi bende heee tabi tabii dedimm. Kalktık bizim hemen şirketin önündeki pedshopa girdik... Ayy ben tabii başladım hemen gözler dolmaya elimde trilyon olsa butun hayvanları toplarım ordan o kadar üzülüyorum ki onlara...
NEyse bizimli yeminle bir avuç kamın dimine sinmiş tir tir titriyorr birde çirkinn dedim bunu burdan almadan çıkmam..
neyse oyle böyle aldık eve geldik hayvan hasta oldu tabii gençlık hastalıgı 3 ay öksürmekten ölüyordu... Çok şükür yaşattik bir servet harcayarak o yüzden o gün bugun köpek degil ailemizin çocugu ...
Ona insan mış gibi davrandık hata ettik napalımm

Hahahah canım benim sen pozitif olursan hayatta sana pozitif oluyor işteee...
DUalarımız hep seninle hepimizle tatlımm merak etme..

Geçmiş olsun arkadasım dr kontrolundesin nasılsa bi zararı olmaz antibiyotiğin ayrıca bizim tosunlar talimli ilaca :)) içini ferah tut

Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)

Çok sevindimmmmmmmmm
Ben demiştim demek istedim. Dedim sanırım. Hehe
Allah' tan ümit kesilmez arkadaşım. Dilerim can bulur, mutluluk kaynağın olurlar

Seni yalnız bırakır mıyız arkadaşım? Elbette yanındayız

Çok sevindimmmmmmmmm
Ben demiştim demek istedim. Dedim sanırım. Hehe
Allah' tan ümit kesilmez arkadaşım. Dilerim can bulur, mutluluk kaynağın olurlar
Allah razı olsun hepinizden.... Meleklerim benim, bana güç oldunuz, kuvvet oldunuz... Depresyon arkadaşım oldunuz... Allah hepinizden razı olsun...

canımm yaa sen bukadar panik, ağır sıkıntı üzüntü yapınca ben kendimi kötü hissediyorum inan.. haftalardır genelde bu moddasın..
hiç anne olamayan yada ilk bebeğini kucağına olmadan düşük yaşayan arkadaşlar bile bukadar stresli değil..
ne olursa olsun her durumda 1-0 öndesin canım o yüzden rahat ol lütfen..

Ayyy ne güzel haber bu ya... Benim de bir tane yumurtam bitti dediklerinde 5.güne gelmişti ve muhtemelen onunla hamilesiniz demişti doktor. Darısı senin başına canım. Herşey gönlünce olsun

Affet bacım, bilemedim
Hiç te hata değil, bir canı kurtarmanın tadı hiç bir şeyde yok. (Evlat hariç)
Bizim kız tek olduğu dönemlerde eşim işe, ben de kursa falan gidiyordum. Birimiz eve gelene kadar ağlıyormuş. Sonra soğuk bir kış günü 3 aylık bir yavru kedi buldum. Eve getirdim, yanyana koydum ikisini. Beni unutup kanka oldu zilliler. Belki deneyebilirsin...

sana dün demiştim hemen isyana kapılma belki yarın döllenirler diye dimi bak gördünmü Allahım Ol dedikten sonra gerisi hikaye arkadaşım kalbini ferah tut yeter

Süper süper süper!! Güzel haberler devam eder inşallah.. İçini ferah tut ve serinkanlı karşıla lütfen arkadaşım. Hakkında hayırlısı olan olmakta şu an.

Amin hepimize insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…