- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.541
ahahahah o veletler yokk mu o veletler bizim ki anneanede ahahah yani annemde postaladım acık.. Son zamanlarda çok dışarı gezmeye gıdemıyor arabayı satınca evde hapis kaldı o yüzden eve sıçmaya başladı tepki olarak bizde tatile anneme gönderdik :) Ama gözümde tütüyor zilli.. Keşke benimki de kedileri sevse sadece kedi değil köpek bile sevmiyor.. Sanırım hayvanlar ona hayvan oldugunu hatırlatıyor ahahhaha....
İyi ol kuzumm öperimmm seniii
Günaydın kızlar,
İki gündür kendime izin verdim, işe gitmedim. Karda kayarım falan neme lazım. Bu arada doktorum kan testleri istemişti. İdrar da lökosit çıktı. Tek doz antibiyotik almak zorunda kaldım korka korka. Ama bu tarz ilaçlarda kar zarara bakıyoruz dedi doktorum. İdrar yolu enfeksiyonu için başka ne yapılabilir bebeğe zarar vermeden?
leylayasemin Önce dibe vurup sonra hızla yüzeye çıkmana çok sevindim. Bizler güçlü kadınlarız. Üstesinden geleceksin alimallah.
@hanke 1 yumurta için üzülme lütfen. O senin biricik bebeğin olabilir. Benim 22 tane toplanmıştı. Sadece 2si dollendi. Bir tanesi tuttu. 1 tane olsun bizim olsun:)
portakales Adım adım yaklaşıyorsun bebelere ne güzel. Bu son olsun, ya da 2. bebek için bir daha olabilir belki
kuddus ve @Eua Güzel hamileler, pozitif haberlerinizle göbek atalım inşallah.
Süperr haberr canım yaaa cok sevindimmmmKurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
İnanamıyorum kızlar, şimdi merkezden aradılar, iki tane yumurtam döllenmiş :)
Allah kavuştursun
Günübirlik yolculuklarda bile özlüyorum ben. Çok tuhaf geliyor yoklukları. Bebekler var bende bir de. Seninkinin tepki eylemi bizde öğrenme süreci. Düşün halimiAynı yeri 5 kere temizlemekten başka iş yapamıyorum. Neyse ki çabuk öğreniyorlar. Birkaç güne kadar biter eğitimleri.
Eşine kızma. Merhametsizlik etmediği sürece sorun yok. Duygusal boşluğu yok ya da az demek ki. İhtiyaç duymuyor.
Benimki veterinerken pek sıcak bakmıyordu evde beslememize. Doğal ortamlarından koparıyormuşuz. Kedi de beslemiş çocukken ve doymuş. Ben istiyorum diye köpek yavrusu getirdi 4 yıl önce. "Babacığım" diye seviyor şimdi. Dünya bir yana, kızı bir yana
inanamıyorum bakın yine ağlamak istiyorum, aynı anda hem yazı hem kışı yaşıyorum Allahım sen nelere kadirsin ya rabbimmm....
Çok nadir görünen bir olaymış, ertesi gün döllenme...
Ama o nadirlik yüce Allahımın takdiri ile bana nasip oldu, şükürler olsun... Üzüntüyü de mutluluğu da sizlerle yaşıyorum...
Yarın sabah çok önemli benim için, hücreler düzenli şekilde bölünürse hemen donduracaklar... Kızlar dualarınızı ne olur eksik etmeyin, bakın bu bugün perşembe... Hayırlı bir gün, dualarınız ile hep yanımdaydınız, ne olur yine yanımda olun...
Geçmiş olsun arkadasım dr kontrolundesin nasılsa bi zararı olmaz antibiyotiğin ayrıca bizim tosunlar talimli ilaca :)) içini ferah tutGünaydın kızlar,
İki gündür kendime izin verdim, işe gitmedim. Karda kayarım falan neme lazım. Bu arada doktorum kan testleri istemişti. İdrar da lökosit çıktı. Tek doz antibiyotik almak zorunda kaldım korka korka. Ama bu tarz ilaçlarda kar zarara bakıyoruz dedi doktorum. İdrar yolu enfeksiyonu için başka ne yapılabilir bebeğe zarar vermeden?
leylayasemin Önce dibe vurup sonra hızla yüzeye çıkmana çok sevindim. Bizler güçlü kadınlarız. Üstesinden geleceksin alimallah.
@hanke 1 yumurta için üzülme lütfen. O senin biricik bebeğin olabilir. Benim 22 tane toplanmıştı. Sadece 2si dollendi. Bir tanesi tuttu. 1 tane olsun bizim olsun:)
portakales Adım adım yaklaşıyorsun bebelere ne güzel. Bu son olsun, ya da 2. bebek için bir daha olabilir belki
kuddus ve @Eua Güzel hamileler, pozitif haberlerinizle göbek atalım inşallah.
Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
inanamıyorum bakın yine ağlamak istiyorum, aynı anda hem yazı hem kışı yaşıyorum Allahım sen nelere kadirsin ya rabbimmm....
Ama o nadirlik yüce Allahımın takdiri ile bana nasip oldu, şükürler olsun... Üzüntüyü de mutluluğu da sizlerle yaşıyorum...
Yarın sabah çok önemli benim için, hücreler düzenli şekilde bölünürse hemen donduracaklar... Kızlar dualarınızı ne olur eksik etmeyin, bakın bu bugün perşembe... Hayırlı bir gün, dualarınız ile hep yanımdaydınız, ne olur yine yanımda olun...
Allah razı olsun hepinizden.... Meleklerim benim, bana güç oldunuz, kuvvet oldunuz... Depresyon arkadaşım oldunuz... Allah hepinizden razı olsun...Çok sevindimmmmmmmmm
Ben demiştim demek istedim. Dedim sanırım. Hehe
Allah' tan ümit kesilmez arkadaşım. Dilerim can bulur, mutluluk kaynağın olurlar
Herkese günaydın,
her şey güzel olacak umuduyla uyandım, Allah hayırlısını versin bizlere... Dün dediğim gibi ağlayamadım, doldu gözlerim ama akıtamadım dışarıya ne yazık ki...
Ama biliyormusunuz iyiyim, çok iyi olmaya da gayret ediyorum.... Allahın izniyle de her şey güzel olacak, zaten güzeldi, ama daha da iyi olacak :) Hepinizi çok öpüyorum.
Bu arada doktorumu değiştirmeye karar verdim. Bana bizler gibi olanlara en iyi şekilde bakım yapan bildiğiniz doktorları denemek istiyorum. Sonuçta oğlumdan sonra ilk tüp bebek denemem negatif çıktı diye dünyam başıma yıkılamaz dimi yani :)
Ayyy ne güzel haber bu ya... Benim de bir tane yumurtam bitti dediklerinde 5.güne gelmişti ve muhtemelen onunla hamilesiniz demişti doktor. Darısı senin başına canım. Herşey gönlünce olsuninanamıyorum bakın yine ağlamak istiyorum, aynı anda hem yazı hem kışı yaşıyorum Allahım sen nelere kadirsin ya rabbimmm....
AHahahahaah benim ki derken köeğimden bahsettim kuşum
AMa öbür benimki olan koca bi jack russell olursa evde hayvan bakarım dedii...
Ben zaten petshoplara müthiş karşı olan bi kadın oalrak hönkk diye bakıyordum bu duruma.. Ama ömrüm hep kedi köpekle geçti benim. Maymun hatta baykuş bile besledik biz evdee
Sonra bir gün kocamı işten attılar o sıra yeni ev almışız borcumuzu düşün aldıgı tazmınat anca 7 ay krediyi öder o kadar yüksek ödememizz.. KAfada güzel bunda köpek alıcam dedi bende heee tabi tabii dedimm. Kalktık bizim hemen şirketin önündeki pedshopa girdik... Ayy ben tabii başladım hemen gözler dolmaya elimde trilyon olsa butun hayvanları toplarım ordan o kadar üzülüyorum ki onlara...
NEyse bizimli yeminle bir avuç kamın dimine sinmiş tir tir titriyorr birde çirkinn dedim bunu burdan almadan çıkmam..
neyse oyle böyle aldık eve geldik hayvan hasta oldu tabii gençlık hastalıgı 3 ay öksürmekten ölüyordu... Çok şükür yaşattik bir servet harcayarak o yüzden o gün bugun köpek degil ailemizin çocugu ...
Ona insan mış gibi davrandık hata ettik napalımm
Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
olley olleeyy oleeeeyKurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
Süper süper süper!! Güzel haberler devam eder inşallah.. İçini ferah tut ve serinkanlı karşıla lütfen arkadaşım. Hakkında hayırlısı olan olmakta şu an.Kurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
Amin hepimize insallah.Eua .!.:Her nasip vaktine ESİRDİR.. Vakti gelmişse önünde kimse duramaz, vakti gelmemişse ne yapsan nafile..2220 dediği gibi tedbir kuldan, takdir Allah'tan..
Biz duamızı eder, tedbirimizi alır Herşeyin sahibi Allah'a Tevekkül ederiz. Takdir yüce Yaradan'ın.. En güzel, en hayırlı olanı versin inşallah Allah..
olleyyyyyyyyyyyyyyy yaaa gördün mü işte hayat ne güzelliklerle dolu tebrik ediyorum ve devaaam diyorum kuzumKurban olduğum Allahım sen nelere kadirsin yarabbimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?