- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #28.581
aminnnnAllah kabul etsin canım bende yarın okuyacagım kısmet olursa :)
Allahim lutfen kesik elektrikler duzelsin soguk havada ki se usumesin bi de lutfen bizi sev ve yanimizda ka... amin...canım sıkılıyor elektrikler hala gelmedi evde bir sürü işim var yaaaa
cooooook cooooooooooooook datluuuuuuuuu oy yerim yerimmmm@2220
kuzu bizimkinin bebek hali :)
Eki Görüntüle 1366320 Eki Görüntüle 1366321 Eki Görüntüle 1366325
1977 dogumlular 76 olmazmis amh zaten pahali degil enson 5 tl diye hatirliyorum artik bir dahaki sefere,hayirli olsun tedavin canim
Valla bende merak ettim ama karistiramam tuhaf gelmisti o zaman neden ucuz diye , yakin zamanda yaptirmam gerek soracagim bakalim5 mi neresi yapıyorsa şokk.. yıllardır yaptırırım hep 60-150 arası yaptırdım..
Ben de 77 liyim ama rapora hiç kalkışmadım 1 yıllık evli olduğumdan. O yüzden net bilmiyorum canım. Benim sorunum su içmemek zaten. Günde 1 litre içersem öpüp başıma koyuyorum. Nerdeee 3 litre. Biri hortumla mideye yollayıverse ne sevinirdim:)Kizlar hepinizin enerjisi maşallah yani size...sizi seviyorum topik...Bugün tıp Fakültesine gittimde tahliller vardı amh hormonunu istedim yapilmiyormus Bilginize, özel istemiş özelde yapilabilirmis 3 sene olmustu ben ozelde ilk defa duymustum. Bir baktirayim dedim ayrica 1977 dogumlular 3 tup bebeklerini yaptira biliyorlar, sinirdayim bende bu sene yaptirabilirim ama yaptiran varsa ne kadar tipta, cunki degisik rakamlar donuyor raporsuza 3 bin raporluya 280 3tup yaziyor kafam karisti.@ LULINDA canim gecmis olsun 2 yil yakami birakmadi az lökosit yükselmesine en iyi 3 lt su kizilcik ya marmelati satiliyor sicak su sulandira bilirsin bol su tek ilac her yerde idrar yapmakta mikroba davetiye, dikkat et bebisine önce kendine iyi bak kuzum...dualardasinz arkadaslar pek cevap yazamasakta muptela ettiniz.sizin yüzünüzden ders calisamiyorum kafam sizde arkadaslar RABBIM hepimize derman olsun
Ben de 77 liyim ama rapora hiç kalkışmadım 1 yıllık evli olduğumdan. O yüzden net bilmiyorum canım. Benim sorunum su içmemek zaten. Günde 1 litre içersem öpüp başıma koyuyorum. Nerdeee 3 litre. Biri hortumla mideye yollayıverse ne sevinirdim:)
Canim zorlada, olsa dene yani hem alış bebis su ister anası, sıvı alisini artir o zaman ne seversen onu ic sağlıklı tabi, kuzum bide ayaklara sıcak su torbası yapacan hep sıcak olacaklar Tamam'ı şekerimBen dliyim ama rapora hiç kalkışmadım 1 yıllık evli olduğumdan. O yüzden net bilmiyorum canım. Benim sorunum su içmemek zaten. Günde 1 litre içersem öpüp başıma koyuyorum. Nerdeee 3 litre. Biri hortumla mideye yollayıverse ne sevinirdim:)
Ben suda cok sifa olduğu, için hep icmeye çalışıyorum ne zaman az idrar o zaman akıntı iltihap sari leke bile ondan sıvı alımı önemli şekerim zorla sende bak tedavidesin bir ara bana 5lt su icirdiler vucutttan zararini attım ama şişiyor insan , sende ic sifan olsun tedavin bebeis getirsin şekerimAynı sorun bende de var ama ben 3litre suya karşıyım.. Mantıklı gelmiyor.. İdrarın rengınden kontrol etmelı ihtiyac olup olmadıgına bence..
Ben suda cok sifa olduğu, için hep icmeye çalışıyorum ne zaman az idrar o zaman akıntı iltihap sari leke bile ondan sıvı alımı önemli şekerim zorla sende bak tedavidesin bir ara bana 5lt su icirdiler vucutttan zararini attım ama şişiyor insan , sende ic sifan olsun tedavin bebeis getirsin şekerim
Aynı sorun bende de var ama ben 3litre suya karşıyım.. Mantıklı gelmiyor.. İdrarın rengınden kontrol etmelı ihtiyac olup olmadıgına bence..
Merhaba, şimdi okudum dansöz sibel barış'ta 45 yaşında ikizlere hamileymiş. Umut haberleri.5 mi neresi yapıyorsa şokk.. yıllardır yaptırırım hep 60-150 arası yaptırdım..
o zaman benim acilen su içmeye ihtiyacım var idrarın rangi neredeyse turuncu gibi
kıslaaar bu da benim datluuum... 11 yaşında ve adı da şakir... benim yol arkadaşım o... evde her yerde benimle dolaşır, yemek yaparken mutfak televizyonunun yanınada, uyurken tam ayaklarımızın dibine, her yerde benimle... onu çok seviyorummm. Yaşasın şakiiiiiir
Aynen benimki de çok koyuydu. Saracim senin Tsh ne alemde? İlaçlardan sonra hiç baktırdın mı? Benimki 0,29 a düşmüş. Bakalım doktor ne diyecek.o zaman benim acilen su içmeye ihtiyacım var idrarın rangi neredeyse turuncu gibi
Merhaba, şimdi okudum dansöz sibel barış'ta 45 yaşında ikizlere hamileymiş. Umut haberleri.
Çok şekermiş maşallah. Ben de çok var kedi canım. Bir tane de köpek. Bir sürü patiye bir de bebek ekleyeceğiz inşallah:)kıslaaar bu da benim datluuum... 11 yaşında ve adı da şakir... benim yol arkadaşım o... evde her yerde benimle dolaşır, yemek yaparken mutfak televizyonunun yanınada, uyurken tam ayaklarımızın dibine, her yerde benimle... onu çok seviyorummm. Yaşasın şakiiiiiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?