Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

5 mi neresi yapıyorsa şokk.. yıllardır yaptırırım hep 60-150 arası yaptırdım..
Valla bende merak ettim ama karistiramam tuhaf gelmisti o zaman neden ucuz diye , yakin zamanda yaptirmam gerek soracagim bakalim

Ben de 77 liyim ama rapora hiç kalkışmadım 1 yıllık evli olduğumdan. O yüzden net bilmiyorum canım. Benim sorunum su içmemek zaten. Günde 1 litre içersem öpüp başıma koyuyorum. Nerdeee 3 litre. Biri hortumla mideye yollayıverse ne sevinirdim:)

Reactions: Eua

Aynı sorun bende de var ama ben 3litre suya karşıyım.. Mantıklı gelmiyor.. İdrarın rengınden kontrol etmelı ihtiyac olup olmadıgına bence..

Canim zorlada, olsa dene yani hem alış bebis su ister anası, sıvı alisini artir o zaman ne seversen onu ic sağlıklı tabi, kuzum bide ayaklara sıcak su torbası yapacan hep sıcak olacaklar Tamam'ı şekerim

Aynı sorun bende de var ama ben 3litre suya karşıyım.. Mantıklı gelmiyor.. İdrarın rengınden kontrol etmelı ihtiyac olup olmadıgına bence..
Ben suda cok sifa olduğu, için hep icmeye çalışıyorum ne zaman az idrar o zaman akıntı iltihap sari leke bile ondan sıvı alımı önemli şekerim zorla sende bak tedavidesin bir ara bana 5lt su icirdiler vucutttan zararini attım ama şişiyor insan , sende ic sifan olsun tedavin bebeis getirsin şekerim

Amin canımm.. İçmeye çalışıyorum ama o kadar mümkün değil bana iyi gelmiyorr... Ben 1 bardak su içsem 3 kere wc ye giderim.. çok su içince akıntım oluyor kokuyorum resmen
Ama şifa olayına katılıyorum... Bzen öyle niyetlenip içiyorum..

TE="portakales, post: 38750829, member: 629199"]Amin canımm.. İçmeye çalışıyorum ama o kadar mümkün değil bana iyi gelmiyorr... Ben 1 bardak su içsem 3 kere wc ye giderim.. çok su içince akıntım oluyor kokuyorum resmen
Ama şifa olayına katılıyorum... Bzen öyle niyetlenip içiyorum..[/QUOTE]
Sifa Olsun yarasin ama araba bile benzinle calisiyor su olmadan vucud ayakta durmaz.icelim icirelim efenim

kıslaaar bu da benim datluuum... 11 yaşında ve adı da şakir... benim yol arkadaşım o... evde her yerde benimle dolaşır, yemek yaparken mutfak televizyonunun yanınada, uyurken tam ayaklarımızın dibine, her yerde benimle... onu çok seviyorummm. Yaşasın şakiiiiiir

Eklentiler

• DSC_0259.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 108
  • DSC_0274.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 99
  • DSC_0281.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 117
  • DSC_0314.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 97

Ayyy bu şakir çok tatlııı yaaa...
Canım bioenerji ye gitmiştim ben kadın bana dedi ki hayvan sevgınız cok cocuk yerıne gecmıs bilinç altınız zaten 1 cocugum var 2çsıne gerek yok gıbı dunusuyor olabılır dedi.. Bende şimdi gözlerimi kapayıp meditasyon yaparken kuçumu hep yerde bebegımı kucagımda hayal ediyorum.. Senin de aklında bulunsun diye dedim..
Ama hayvan sevgisi bi başkadır katılıyorumm.. Şuan bizim ki evde degill inan çok özledik Oda bizi çok özlüyor ama paspasa yatıp bizi bekliyormuş

Merhaba, şimdi okudum dansöz sibel barış'ta 45 yaşında ikizlere hamileymiş. Umut haberleri.

onun Yurtbankın sahibi öldürülen Ali Balkanerden de boyunca bir kızı var canım.. kadında sorun yokki 50 de olsa doğuracak tiplerden.. :))) yinede yaş olarak umutt oluyor

Çok şekermiş maşallah. Ben de çok var kedi canım. Bir tane de köpek. Bir sürü patiye bir de bebek ekleyeceğiz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…