Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

oyyy yavrucanlar yaaa maşallahahhh birlikteliginize... diger iletini okuyacagım doktormussun gene... simdi yemek vakti bi toplanayım oturucam ınternetın basına canım

ahahahaha tatlı doktormuş :)
bende aynı sekılde tedavı gordum canım bu gece catlatma yapıyorum:)

ahahahaha tatlı doktormuş :)
bende aynı sekılde tedavı gordum canım bu gece catlatma yapıyorum:)
O zaman neden yumurtanın çatlamasını engelliyor bırak çatlasın benim ne zaman olur acaba çatlama karnım davul gibi oldu senin için çok sevindim çatlasın bol bol inşallah ikiz olur

evet cnm çok doğru stres başa bela diye boşuna dememişler..

kızlar petek dinçözde 2 aylık hamileymiş.. oda tedavi görüyordu..
darısı başımıza.. ahh yıllardır kimler geldi kimler geçti hepsi gebe kaldı.. bi ben kalamadım..
Onunda tiroidlerler ilgili sorunu vardı galiba tedavi görüyordu, hayırlısı olsun..

O zaman neden yumurtanın çatlamasını engelliyor bırak çatlasın benim ne zaman olur acaba çatlama karnım davul gibi oldu senin için çok sevindim çatlasın bol bol inşallah ikiz olur

aminn canım..
"tüp bebek ve diğer yöntemler dahil yardımcı üreme tekniklerinde

ovülasyon bazen, çok erken gerçekleşebilir ve kadının gebe kalma şansının önemli ölçüde

azalmasına neden olur. Çatlatmama iğnesi, yumurta hücrelerinin bu şekilde, çok erken serbest

kalmasına yol açan LH salgısının önlenmesi amacıyla kullanılır."
eğer yumurtalar yeterli büyüğe geldiiyse 18-20mm arası ogün sabah çatlatmama iğnesi yapılır sonra aksamına çatlatma iğnesi yaparlar ve 36 saat sonra toplanırlar canım.. bu süreçte ortalama 11 gün filan sürüyor.

inşallah senin ki de ikiz olur dicem ama bilmiyorum istiyor musun? oyüzden hakkında hayırlısı olsun tatlım..

Ikiz mi kafayı yerim ben doktorumdan bir tane istedim eşim görev nedeniyle hep yurt dışında benim için berbat olur senin hiç yok dimi senin olsun canım Allah önce olmayana versin sonra bizim gibi 2. Isteyenlere zaten ben cuma adet oldum çok erken çatlama için inşallah eşimin morfoloji sorun olmaz

Var bir hata gidince gorecez yumurta rezervi icin bakmisti dr ilk defa duyunca arstirmistim.yapmiyorlarmis devlet karsilamiyormus artik hastane isteminden cikartmislar..anti muller hormon du aklimda kalan

evet sanırım öyleydi canım.. darısı hemencecik başımıza..
kızı olan annelere çok özeniyorum.. evde bi kız çocuğu olunca hayat daha zevkli oluyor..
Ben de ensu yaa.. Ben de kızım olsun istiyorum. İnşallah Allah ikimize de biter kız evlat verir. Ben 2 tane olsa daha da uyku olurum.

evet ikiz bakmak çok zor ama bi yandanda şu güzelliği var tek gebelikle iki bebek sahibi oluyorsun:))
4-5 yaşına geldimi biraz rahatlıyorsun..

evet ikiz bakmak çok zor ama bi yandanda şu güzelliği var tek gebelikle iki bebek sahibi oluyorsun:))
4-5 yaşına geldimi biraz rahatlıyorsun..
Benim bir tane oğlum var ikiz bana çok zor yapamam oğlumun tam ortaokul dönemi olcak onunla ilgilenemem Allah sizlere versin

Ben de ensu yaa.. Ben de kızım olsun istiyorum. İnşallah Allah ikimize de biter kız evlat verir. Ben 2 tane olsa daha da uyku olurum.

aynen bende öyle canım.. kız çocuğun küçükken alışverişi, gezmesi, büyüyüncede anneye desteği bi başka oluyor bide yaşlanınca genelde kız evlatlar anneyle daha çok ilgileniyor.. erkekleri ise biz gelinler alıp kendi tarafımıza çekiyoruz.. işimize nasıl gelirse öyle davranıyoruz..

kendi annemi epilasyona, kuaföre, alış-verişe, avm lere heryere yanımda götürüyorum gerekli gereksiz herşeyi ile ilgileniyorum.. yeterki evde yalnız kalmasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…