Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensu cum, geçen Semra Hn. la ilgili söylediklerini aktardım elemanıma. Cuma günü gittiler. Yücel beyle görüşmüşler. Tesadüfen Semra Hn. da oradaymış ve hatta ücretsiz olarak muayene etmiş. Hsg ye bakar bakmaz tüpün alınması lazım demiş. Ben de diyordum zaten, tescillenmiş oldu. Boğum boğum sıvı birikmesini ben bile görüyordum. Şimdiye kadar 3 kez tüp bebek denetmişler, paralarına yazık. Ameliyat için de çok iyi bir fiyat vermiş. Üstelik Semra hn. yapacakmış.
Teşekkür ederim canım yardımların için. İnşallah bzim vesilemizle güzel sonuçlar alırlar. Ben işi kapatıyorum ama elim hep üstlerinde olacak.

Ne iyi insansın canım:) Rabbim utandırmasın.

Arkadas bos durmuyorsun sagol varol ya bizim gibi dertli birine yol gostermek cok cok hayirli rabbim verir mukafatini

TE="sabanur42, post: 39325111, member: 652360"]Cnmsın ya valla gevşedim güldüm sağol[/QUOTE]
Canım senin streslenmemen lazim bak bak kanda verirmis insallah daha iyi olacak kuzum

doğum günün kutlu olsun kucagin bebeklerle dolsun hayirlisi ile

ohhh misss havada soguk güzel gider sıcak sıcak. .Ben ince dilim limonda alabilir miyim lütfen?
Kıbrıs tatlısı mı?
hımm nasıl bir şeymiş o :))

Yahu ne kendini yoracaksin böyle insanlarla, onlar ister evlenirsin onlar ister cocuk yaparsin, biraksinlar artik baskalarinin hayatlarini sekillendirmeyi, bize bir rol belirleyip iste bunu yasayacaksin diye tutturan insanlari, hayatimizda sinirli sayida birakalim, biraktiklarimizda bizi üzdügü anda onlarida hayatimizdan yok edelim. sen 2. getirde ne derlerse desinler kafana sakin takma, bak taaa Hollanda'ya gelecek arakadaslarin var.

evet haklisin canim ama ister istemez etkileniyor insan moral bozuyor. ammaaaa salladim gittiiii...

insanlara laf anlatmak zooooorrrrr...o yuzden kendi bildigini kendi istedigini yasayacaksin. ben onlarin lafiyla hareket etseydim simdi evde tek
basima oturuyor olcaktim.
Offff be tatlim o seker kizinin totosunu gostereydin niye millet bukadar Anlayizsiz oluyolar sen dogurmusun tasasi ona kalmis densiz bösver sekerim sen bak kendi keyfine bu yasta cocuk derdine düstüysek vardir bir bildigimiz ki senin masallahin var yilara meydan okumusun benden sana izin dogura bildigin kadar dogur fistik

Portakalim canim bu hsg fiminden anlat birseyler nereye yaptirdin kaca vede orda sana ne var neyok anlatiyorlarmi bende marta yaptirayim diyorum birde adetin kacinci günü orda olman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…