- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.881
Kan
En iyisini yapıyoruz oh olmuş kim ne derse desin.kan verdim sonuç bekliyorum zaten gerginim bi hollan da ya uçup dönesim geldi :)
wawwww bi ikinci bahar durumları sezdimm
Kesin bi aşk çocuğu gelecek
ikinci ask bebisi insallah lakin ne zaman gelir bilememde :)
Cnmsın ya valla gevşedim güldüm sağolAaaa gerilme du bakalımm yolun başındasınn güzel umalım güzel olsun canım benim:))
Sen bol bol dinlen ve umutlu ol... Hormonlar çok önemli onları neşelendir..
Gerekirse ben giderim Hollanda'ya merak etme!
Cnmsın ya valla gevşedim güldüm sağol
ensu cum, geçen Semra Hn. la ilgili söylediklerini aktardım elemanıma. Cuma günü gittiler. Yücel beyle görüşmüşler. Tesadüfen Semra Hn. da oradaymış ve hatta ücretsiz olarak muayene etmiş. Hsg ye bakar bakmaz tüpün alınması lazım demiş. Ben de diyordum zaten, tescillenmiş oldu. Boğum boğum sıvı birikmesini ben bile görüyordum. Şimdiye kadar 3 kez tüp bebek denetmişler, paralarına yazık. Ameliyat için de çok iyi bir fiyat vermiş. Üstelik Semra hn. yapacakmış.
Teşekkür ederim canım yardımların için. İnşallah bzim vesilemizle güzel sonuçlar alırlar. Ben işi kapatıyorum ama elim hep üstlerinde olacak.
Arkadas bos durmuyorsun sagol varol ya bizim gibi dertli birine yol gostermek cok cok hayirli rabbim verir mukafatiniensu cum, geçen Semra Hn. la ilgili söylediklerini aktardım elemanıma. Cuma günü gittiler. Yücel beyle görüşmüşler. Tesadüfen Semra Hn. da oradaymış ve hatta ücretsiz olarak muayene etmiş. Hsg ye bakar bakmaz tüpün alınması lazım demiş. Ben de diyordum zaten, tescillenmiş oldu. Boğum boğum sıvı birikmesini ben bile görüyordum. Şimdiye kadar 3 kez tüp bebek denetmişler, paralarına yazık. Ameliyat için de çok iyi bir fiyat vermiş. Üstelik Semra hn. yapacakmış.
Teşekkür ederim canım yardımların için. İnşallah bzim vesilemizle güzel sonuçlar alırlar. Ben işi kapatıyorum ama elim hep üstlerinde olacak.
doğum günün kutlu olsun kucagin bebeklerle dolsun hayirlisi ileAllah razı olsun canım moral verdin. Burdan uzun süredir uzak olmak bana iyi gelmedi. Sürekli bizler için dua ediyorum, yaradanım kabul eder inşallah.
Durumuna üzüldüm, çok heyecanlandık seninle birlikte, herşeyin hayırlısı, sağlıkla gelir inşallah yavrun. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin, moral olsun, kan olsun can olsun hepimize inşallah.
İster istemez panik oluyorum. Birkaç gün önce doğum günümdü, sevinemedim, zaman su gibi akıp geçiyor. Tam bir yıl oldu tüp bebek denemem. Sürekli sorunlar çıktı, üzülüyorum ama isyan da etmiyorum, haşa ne haddime. Şükürler olsun ki dermansız dertler içinde değiliz. Hepinizi öpüyorum, Allaha emanetsiniz meleklerim.
Günaydin kizlar bugün caylar benden yaninda hicbirsey yok hafta sonu cok kacirdom misafir felan filan yaaa Eki Görüntüle 1407114 busefer böyle oldun ok hee yooo yanina mutlaka birsey olsun derseniz kibris tatlisi ikram edeyim siz bilirsiniz herseye varim yani
herkeslere gunaydin iyi bi hafta olmasi dilegiyle diyorum ve dun yasadigim bi olayi paylasmak istiyorum.
dun oglen bi arkadasimin dogum gunu vardi. orda cok yakin gorustugum kisi beni yine coookkk ayipladi.kizimda bile surekli bana sen delirdin diyordu iki tane yetiskin oglun var ben olsam utanirim diyordu. dun yine ben olursa ikinciyide dusunuyoruz diyince bana delirme otur oturdugun yerde dedi.
hadi bitane oldu ikiniciyi napcaksin yazik degil mi dogacak bebege dedi. yasli annesi olcakmis bende ama genc babasi olcak dedim. annesi yasli olan cocuklar bu durumu kabul edemiyor uzuluyorlarmis. bende icimden valla sen ne dersen de cokta tiiiiiiinnnnnnnnn dedim iyi demis miyim???
Yahu ne kendini yoracaksin böyle insanlarla, onlar ister evlenirsin onlar ister cocuk yaparsin, biraksinlar artik baskalarinin hayatlarini sekillendirmeyi, bize bir rol belirleyip iste bunu yasayacaksin diye tutturan insanlari, hayatimizda sinirli sayida birakalim, biraktiklarimizda bizi üzdügü anda onlarida hayatimizdan yok edelim. sen 2. getirde ne derlerse desinler kafana sakin takma, bak taaa Hollanda'ya gelecek arakadaslarin var.
Limon ohh şahane kibris tatlisi cok hafir ben tatli sevmem ama cok hafir oluyo Galete unuyla yaptim harika olduEki Görüntüle 1407125
resimler alintiydi. benim kızın resmi Eki Görüntüle 1407122 kucağındaki kuzeni
Offff be tatlim o seker kizinin totosunu gostereydin niye millet bukadar Anlayizsiz oluyolar sen dogurmusun tasasi ona kalmis densiz bösver sekerim sen bak kendi keyfine bu yasta cocuk derdine düstüysek vardir bir bildigimiz ki senin masallahin var yilara meydan okumusun benden sana izin dogura bildigin kadar dogur fistikinsanlara laf anlatmak zooooorrrrr...o yuzden kendi bildigini kendi istedigini yasayacaksin. ben onlarin lafiyla hareket etseydim simdi evde tek
basima oturuyor olcaktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?