Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam canim, bu siralar yogunum hergün kursa gidiyorum.Nisan ayinin ortalarina kadar devam edecek kursum, cok yazamiyorum ama vaktim oldugunca okumaya calisiyorum. Sen nasilsin neler yapiyorsun umarim hersey yolundadir.
aaa nee kursu canimm.. ozletme kendini canimm..sagoll hayatim bende iyiyim sizlere baktim herkezcikler bi yerlere kacmis kimsecikleri goremedim..

ozlememine
Rabbim kiziniza sifa versin insallah 2 ciyi düşünmüyor musun canim[/QUOTE]
sağol canım denedim bir kez ama olmadı yas 40 ben çok istiyorum fakat eşim hiç istemiyor para yok diyo birde 8 . deneme çok zararlı diyo falan ışte beklicem bakalım

Herkese merhaba
Bu mesaji sizler buyuk ihtimalle yarin sabah okursunuz, uzun zamandır yoktum, agir bir hastalik gecirdim, anca kendime geldim.
Hastalaninca olmam gereken ameliyatim iptal oldu, histereskopi olmam gerekiyordu, tekrar adet olmayi bekliyorum, arkadaslar emin olun dört gozle transferi bekliyorum cunku korkmaya basladim, 41 yasima girdim, ya bu arada menapoza girersem diye dusunmeden edemiyorum.
Benden haberlet bu kadar, wishduygu, 2220, portakales ve sayamadigim tum meleklerim umarim her sey yolundadir, insallah haberleriniz cok iyidir. Ozellikle portakales durumlar nedir?
Insallah bundan sonra sık sık girerim foruma
Şimdilik hepinizi öpüyorum meleklerim, dualarimdasiniz

Gecmisolsun canim insallah bebisinide kucaga alirsin . Dert etme daha erken menapoza girmek oyle hopa gibi degildir umarım sonucta hepimiz icin bu tedirginlik

ozlememine
Rabbim kiziniza sifa versin insallah 2 ciyi düşünmüyor musun canim
sağol canım denedim bir kez ama olmadı yas 40 ben çok istiyorum fakat eşim hiç istemiyor para yok diyo birde 8 . deneme çok zararlı diyo falan ışte beklicem bakalım[/QUOTE]
Rabbim kızını sana bagislasin kendiliginden olsun insallah

Canımm çok geçmiş olsun.. Her şerde bi hayır vardır der büyüklerimiz dilerim sana da büyük mükafatlar vardır..
Histereskopi olunca muhakkak haber et bizlerede..
Benim durumda değişiklik yok canım 3.tüp de tutmadı ama kısmet :)
Menapoza gelinde öyle hemen girilmez.. Gİrsende uzunn bi süreci var onun hiç korkma canım..
Benim kuzenim 28 yaşında menapoza girdi ama 31 yaşında ikizleri oldu hemde normal yolla:)
Sen gönlünü ferah tut rabbime güven ve emanet et elbet o büyüktür:)
Kocamannn kucaklarım seni:)

Günaydın kızlar güzel bir hafta dilerim..bu arada okula baslayan cocuklara ne kadar sevincli anne babaları düşünemiyorum bile

Kızlarrrrrr hepinize günaydın olsun.
Dolu bi haftasonu geçirdim. Babanem rahatsızdı dün Bursa'ya günü birlik gittik geldik.
Sanırım pestilim çıkmış:)
O yüzden fazla yazamadım ara ara okudum ama hepinize cevap veremedim yanacıklarınızı öperim:)
Ben hafta sonu hiç dua edemedim şu HSG den sonra hafif akıntılarım oldu ara ara o yüzden..
Ama Bende inşallah yarin bitiririm diye düşünüyorum:)
Duaya katılmak isteyen arkadaşlar hiç üzülmesin bence biz bunu sürekli yapalım derim:) Kalabalıklaştıkca her Perşembe akşamı dualarda buluşuruz ne güzel olur:)

Geçti gitti canımm:)) Ağlamak zor geliyor artık bana ..

Aminn canım bak karda geliyormuş oda beyaz bi sayfa açsın değil mi ama?

e sahaneymisssssss gecmis olsun kuzummmm insallah her seyde positif alalimmmm

İnşallah canım amin.

portakales, post: 39295165, member: 629199"]Canlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)
portakales
Sevindim iyi ağrısız sonuçta iyi gerisi gelsin bebis yolunda hadi bismillah[/QUOTE]

İnşallah:)

Ohh çok şükür.

Evet canım çok şükür rahatladım:)

Allah razı olsun canım moral verdin. Burdan uzun süredir uzak olmak bana iyi gelmedi. Sürekli bizler için dua ediyorum, yaradanım kabul eder inşallah.
Durumuna üzüldüm, çok heyecanlandık seninle birlikte, herşeyin hayırlısı, sağlıkla gelir inşallah yavrun. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin, moral olsun, kan olsun can olsun hepimize inşallah.
İster istemez panik oluyorum. Birkaç gün önce doğum günümdü, sevinemedim, zaman su gibi akıp geçiyor. Tam bir yıl oldu tüp bebek denemem. Sürekli sorunlar çıktı, üzülüyorum ama isyan da etmiyorum, haşa ne haddime. Şükürler olsun ki dermansız dertler içinde değiliz. Hepinizi öpüyorum, Allaha emanetsiniz meleklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…