- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.841
aaa nee kursu canimm.. ozletme kendini canimm..sagoll hayatim bende iyiyim sizlere baktim herkezcikler bi yerlere kacmis kimsecikleri goremedim..Selam canim, bu siralar yogunum hergün kursa gidiyorum.Nisan ayinin ortalarina kadar devam edecek kursum, cok yazamiyorum ama vaktim oldugunca okumaya calisiyorum. Sen nasilsin neler yapiyorsun umarim hersey yolundadir.
[QUOTE="ozlememine, post: 39317474, memberk içten çok candansiniz zanork 2200 yazılarını çok özledim sanki bir abla gibi iyisindir inşallah hepinizi opuyorum. :'(beceremedim yazmayı ayrı ayrı oldu üstteki lerle birlestirin okurken ;-)
ben okuyorum hemen şimdiRica etsem bugün için 1 meryem suresi okuyan olurmu benim için,bugün eksik kaldı
7 sayfa Meryem süresi okudum bitti Allahım gonlundekini versin inşallahRica etsem bugün için 1 meryem suresi okuyan olurmu benim için,bugün eksik kaldı
7 sayfa Meryem süresi okudum bitti Allahım gonlundekini versin inşallah
Allah razı olsun. Çok tesekkur ederim. Hepimizin isteklerine kavuştursun insallah7 sayfa Meryem süresi okudum bitti Allahım gonlundekini versin inşallah
Gecmisolsun canim insallah bebisinide kucaga alirsin . Dert etme daha erken menapoza girmek oyle hopa gibi degildir umarım sonucta hepimiz icin bu tedirginlikHerkese merhaba
Bu mesaji sizler buyuk ihtimalle yarin sabah okursunuz, uzun zamandır yoktum, agir bir hastalik gecirdim, anca kendime geldim.
Hastalaninca olmam gereken ameliyatim iptal oldu, histereskopi olmam gerekiyordu, tekrar adet olmayi bekliyorum, arkadaslar emin olun dört gozle transferi bekliyorum cunku korkmaya basladim, 41 yasima girdim, ya bu arada menapoza girersem diye dusunmeden edemiyorum.
Benden haberlet bu kadar, wishduygu, 2220, portakales ve sayamadigim tum meleklerim umarim her sey yolundadir, insallah haberleriniz cok iyidir. Ozellikle portakales durumlar nedir?
Insallah bundan sonra sık sık girerim foruma
Şimdilik hepinizi öpüyorum meleklerim, dualarimdasiniz
Sabah sabah icim açıldı bende isterim bu sekerlerden.hepimize insallahozlememinst: 39320381 .!.:
sağol canım denedim bir kez ama olmadı yas 40 ben çok istiyorum fakat eşim hiç istemiyor para yok diyo birde 8 . deneme çok zararlı diyo falan ışte beklicem bakalım[/QUOTE]
Herkese merhaba
Bu mesaji sizler buyuk ihtimalle yarin sabah okursunuz, uzun zamandır yoktum, agir bir hastalik gecirdim, anca kendime geldim.
Hastalaninca olmam gereken ameliyatim iptal oldu, histereskopi olmam gerekiyordu, tekrar adet olmayi bekliyorum, arkadaslar emin olun dört gozle transferi bekliyorum cunku korkmaya basladim, 41 yasima girdim, ya bu arada menapoza girersem diye dusunmeden edemiyorum.
Benden haberlet bu kadar, wishduygu, 2220, portakales ve sayamadigim tum meleklerim umarim her sey yolundadir, insallah haberleriniz cok iyidir. Ozellikle portakales durumlar nedir?
Insallah bundan sonra sık sık girerim foruma
Şimdilik hepinizi öpüyorum meleklerim, dualarimdasiniz
Dün gece bir arkadasım bana Ayben şunu yazdı;
''Aman bu kaderi soyleyen biri olsane iyi olurdu. Soyle yaparsan bu olur , boyle yaoarsan su olur denseydi)''
Ben de hayır dedim ona.. Bilirsek yaşamın TADI olmaz hem Kötüleri de biliriz o zaman:)
Ben aslında iyi görünme kılıfı altında kötüyüm. Kendime bile şimdi itiraf ediyorum..
Boğazındaki Düğüm çözülsün en kısa zamanda kıyamam.. Ağla rahatla.. Ben ağlayamadım dökülmedi Kırıklar benden hala batıyor zaman zaman..
Evet evet geçiyor fırtına.. Acaba gezegenler mi etkiliydi:)
Gerçek fırtına olacak bugün yine ve sağanak yağmur .. Ihbar var ben bilmem .. O fırtına bizim içimizdeki fırtınaları alsın götürsün en uzak yere, yok etsin orada
e sahaneymisssssss gecmis olsun kuzummmm insallah her seyde positif alalimmmm
portakales, post: 39295165, member: 629199"]Canlarrr günaydinn
HSG isi tamamdir.
Agri yok sızı yok ne zaman bitti anlamdim.
Sonuç pozitif ahahah yani temiz:)
Ohh çok şükür.
Allah razı olsun canım moral verdin. Burdan uzun süredir uzak olmak bana iyi gelmedi. Sürekli bizler için dua ediyorum, yaradanım kabul eder inşallah.Canımm çok geçmiş olsun.. Her şerde bi hayır vardır der büyüklerimiz dilerim sana da büyük mükafatlar vardır..
Histereskopi olunca muhakkak haber et bizlerede..
Benim durumda değişiklik yok canım 3.tüp de tutmadı ama kısmet :)
Menapoza gelinde öyle hemen girilmez.. Gİrsende uzunn bi süreci var onun hiç korkma canım..
Benim kuzenim 28 yaşında menapoza girdi ama 31 yaşında ikizleri oldu hemde normal yolla:)
Sen gönlünü ferah tut rabbime güven ve emanet et elbet o büyüktür:)
Kocamannn kucaklarım seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?