- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.861
Günaydın kızlar
soğan kürüGecmisolsun canim insallah bebisinide kucaga alirsin . Dert etme daha erken menapoza girmek oyle hopa gibi degildir umarım sonucta hepimiz icin bu tedirginlik
Allah razı olsun canım moral verdin. Burdan uzun süredir uzak olmak bana iyi gelmedi. Sürekli bizler için dua ediyorum, yaradanım kabul eder inşallah.
Durumuna üzüldüm, çok heyecanlandık seninle birlikte, herşeyin hayırlısı, sağlıkla gelir inşallah yavrun. Güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin, moral olsun, kan olsun can olsun hepimize inşallah.
İster istemez panik oluyorum. Birkaç gün önce doğum günümdü, sevinemedim, zaman su gibi akıp geçiyor. Tam bir yıl oldu tüp bebek denemem. Sürekli sorunlar çıktı, üzülüyorum ama isyan da etmiyorum, haşa ne haddime. Şükürler olsun ki dermansız dertler içinde değiliz. Hepinizi öpüyorum, Allaha emanetsiniz meleklerim.
Günaydın kızlar,
Soğuk bir gün ama bizim havamız yerinde olsun. Sımsıcak bir hafta olsun:)
soğan kürü
aslanpençesi
civan perçemi kürü bunları yaptığın sürece girmezsiin .eskiden kadınlar 55 yaşına kadar menapoza girmezmiş çünkü özellikle soğan kürünü çok yaparmış ben hep yapuıyorum
Canım benim yaaaa, seveyim senin doğum tarihini :) nasıl da moral oluyor bize... Allahım sağlıkla, sıhhatle ve hepimizin duaları ile dünyaya gelir inşallah.Günaydın kızlar,
Soğuk bir gün ama bizim havamız yerinde olsun. Sımsıcak bir hafta olsun:)
herkeslere gunaydin iyi bi hafta olmasi dilegiyle diyorum ve dun yasadigim bi olayi paylasmak istiyorum.
dun oglen bi arkadasimin dogum gunu vardi. orda cok yakin gorustugum kisi beni yine coookkk ayipladi.kizimda bile surekli bana sen delirdin diyordu iki tane yetiskin oglun var ben olsam utanirim diyordu. dun yine ben olursa ikinciyide dusunuyoruz diyince bana delirme otur oturdugun yerde dedi.
hadi bitane oldu ikiniciyi napcaksin yazik degil mi dogacak bebege dedi. yasli annesi olcakmis bende ama genc babasi olcak dedim. annesi yasli olan cocuklar bu durumu kabul edemiyor uzuluyorlarmis. bende icimden valla sen ne dersen de cokta tiiiiiiinnnnnnnnn dedim iyi demis miyim???
Canım insanların düşüncelerine hep saygı duymuşumdur. Ama tek doğru kendi düşündükleri sanıp ağzına geleni söyleyenleri pek sevmem.. İnsanın sanane diyesi geliyor gerçekten. Hiç sevmediğim bi laftır bazen gereklii...
Benim ya da başkasının ne düşündüğü önemli değil senin ne düşündüğün önemli bence bu da yeterlii ...
Sac bas dalasim geldi hade hade topik toplanip yolalim kadini hahahha kadin büyük konuşuyor farkında degil vesallamherkeslere gunaydin iyi bi olmasi dilegiyle diyorum ve dun yasadigim bi olayi paylasmak istiyorum.
dun oglen bi arkadasimin dogum gunu vardi. orda cok yakin gorustugum kisi beni yine coookkk ayipladi.kizimda bile surekli bana sen delirdin diyordu iki tane yetiskin oglun var ben olsam utanirim diyordu. dun yine ben olursa ikinciyide dusunuyoruz diyince bana delirme otur oturdugun yerde dedi.
hadi bitane oldu ikiniciyi napcaksin yazik degil mi dogacak bebege dedi. yasli annesi olcakmis bende ama genc babasi olcak dedim. annesi yasli olan cocuklar bu durumu kabul edemiyor uzuluyorlarmis. bende icimden valla sen ne dersen de cokta tiiiiiiinnnnnnnnn dedim iyi demis miyim???
Muhteşem demişsin.herkesin hayatı kendine.genç anneleri olupta ilgisiz kalan düzgün eğitilmeyen sokaklara terkedilen nice çocuklar var.40 lı yaşlar eskiden yaşlı ve dünyadan bezgindi.şimdi hiç öyle değil.kimlik yaşı genç olup canından bezmiş anneler var.biz hayata sımsıkı bağlıyız ideallerimiz hedeflerimiz var.çok kızdım.söyle o arkadaşina beni getirtmesin hollanda ya :)herkeslere gunaydin iyi bi hafta olmasi dilegiyle diyorum ve dun yasadigim bi olayi paylasmak istiyorum.
Sac bas dalasim geldi hade hade topik toplanip yolalim kadini hahahha kadin büyük konuşuyor farkında degil vesallam
agzini seveyim arkadasim valla benimde sanane diyesim geldide kimsenin kalbini kirmak istemedigimden sesim cikmiyor bide zaten bi kulagimdan girip digerinde cikiyor. yoksa milletin ne lafi biter ne sozu.
Sac bas dalasim geldi hade hade topik toplanip yolalim kadini hahahha kadin büyük konuşuyor farkında degil vesallam
Bir dahakine ikiz doğurucam deseydin o densize:)aynen canim cok buyuk konusuyor soyledimde kendisine. bakalim hayat ne gosterecek. birde en yakin gorustugum en sevdigim kisilerden biri kendisi.
o bile boyle yorum yapiyorsa artik vay halimize....
Muhteşem demişsin.herkesin hayatı kendine.genç anneleri olupta ilgisiz kalan düzgün eğitilmeyen sokaklara terkedilen nice çocuklar var.40 lı yaşlar eskiden yaşlı ve dünyadan bezgindi.şimdi hiç öyle değil.kimlik yaşı genç olup canından bezmiş anneler var.biz hayata sımsıkı bağlıyız ideallerimiz hedeflerimiz var.çok kızdım.söyle o arkadaşina beni getirtmesin hollanda ya :)
aynen canim cok buyuk konusuyor soyledimde kendisine. bakalim hayat ne gosterecek. birde en yakin gorustugum en sevdigim kisilerden biri kendisi.
o bile boyle yorum yapiyorsa artik vay halimize....
insanlara laf anlatmak zooooorrrrr...o yuzden kendi bildigini kendi istedigini yasayacaksin. ben onlarin lafiyla hareket etseydim simdi evde tek
basima oturuyor olcaktim.
KanKızlar valla bende bu tarz şeyler yaşıyorum.. Yani yaşımla ilgili değilde daha farklı.. İşte hayatımı yaşamadıgım, takıntılı olduğum, abarttıgım yönünde şeyler..
Yani anlayacağınız ağzı olan konuşuyor..
Ama suç bizde.. Anlatmayın, anlatmayalım..
Duyacaklarımızdan hoşlanmayacağımız için onlara bu fırsatı vermeyelım..
Ben eğer tüp bebek yaparsam bir daha kimseye söylememeyi düşünüyorum mesela.. Nazardan ondan bundan değil.. Olmadıktan sonraki yorumlar ve akıl vermeler sıkıcı oluyor..
En iyisini yapıyoruz oh olmuş kim ne derse desin.kan verdim sonuç bekliyorum zaten gerginim bi hollan da ya uçup dönesim geldi :)insanlara laf anlatmak zooooorrrrr...o yuzden kendi bildigini kendi istedigini yasayacaksin. ben onlarin lafiyla hareket etseydim simdi evde tek
basima oturuyor olcaktim.
Bir dahakine ikiz doğurucam deseydin o densize:)
Hayret birşey ya, çok sinirleniyorum
Kan
En iyisini yapıyoruz oh olmuş kim ne derse desin.kan verdim sonuç bekliyorum zaten gerginim bi hollan da ya uçup dönesim geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?