Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Devamını diliyorum inşallah. Peki crinone jel, coraspirin kullanmıyormusun? Ben halen devam ediyorum. Bu değişik yöntemlerde çok şaşırtıyor beni.
Progestan amp 10 tane yaptırdıktan sonra jele devam edicem cnm.aspirin önermiyo dr um clexan 0.4 yapıyodum kanamam olunca iptal edildi.haftada 1 amp prolutan amp.yapılcam

Gözün aydın cnm.rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.kaç haftalıkken duydun kalp sesini

ben 3 iğne oluyorum göbekten biri clexan hazır iğne,diğerleri toz+su karıştırıyoruz,kafamı karıştıran bu iğnelerin havasını nasıl almak gerekiyor?(şırıngada kabarcık oluyor omu havası?)birde şırıngada 10 20 30 ml ölçüler varya onlar ne işimize yarıyor?korktum havasını alamıyomuyuz biz acaba,eşim yapıyo böyle parmağıyla tık tık vuruyo şırıngaya öylemi çıkıyo havası iğnenin?birde ben şimdi nezle-grip arasıyım burun tıkalı,bu hafta opu olacak bi sakıncası olurmuki,narkozda filan?anestezi yapılmadan önce opu da ,bi test tahlil flan yapılıyormu klinikte?alerj varmı yokmu gibi?

Bu kadar endişee uyyyy rahat bırak kendini acık yaa...
Eşin iyi yapıyor canım öyle vursun iğneye sonra alttan hafif itsin sıvı ucuna gelince iğneni yapsın.
Sen o ölçüleri boşver doktor sana ne dedi ise o ölçüde kullan.
Kendine dikkat et yeter bişi olmaz. Alerji var mı yok mu diye sana soruyorlar zaten. Ekstra bi test yapmıyorlar. Verdikleri anestezi kısa süreli olduğu için muhtemel bişi olmaz. Ama herhangi bi alerjin varsa mutlaka söylersin..

çok evhamlıyım sorma yaaa,yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorum,sen ne durumdasın?

Oh harika, illa ikiye katlayacak diye birşey yok canım. %70 katlama yetiyor. İnşallah gümbür gümbür kalp atışını da duyacaksın. Aksi bir durumda aldırmayı kesinlikle düşünmüyorsan bence de testlerin hiçbirini yaptırıp kafanı karıştırma ama benim fikrimce hazırlıklı olmak açısından en azından Harmony, Panorama gibi prenatal kan testini yaptırabilirsin sadece.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Benim de tüpün teki alınmıştı hidrosalpeksten. 2.reglle başlamıştık tedaviye. Zaten onların da acelesi yok. Kız 34 yaşında. Rezervi iyi durumdaymış. Herşey yolunda gitsin de geç olsun güç olmasın. Belki rapor alıp yaptırabilirler. 1000tl indirim oluyormuş. Rapor 1 ayda falan çıkarsa onlar için çok daha iyi olur.

Harika haber, çok sevindim canım. Korkular doğurana kadar hiç bitmeyecek galiba ama mutlaka olumlu düşün canım. Artık içinde bir kalp daha var. Onu üzme, sev onu annesi:)

ya o kadar mutluyum ki senin adina... Sahaneee

Sabanur, çok sevindimmmm... Bu aşamalar 4 aya kadar bitmeyecek:) kalp atışı derken, ikili test, sonra diğer detaylı testler .....

Bu mucizenin tadını çıkart, bende bugün gördüm bebeğimi parmaklarını bile saydık:)) Ense kalınlığımız, burun kemiğimiz normal çok şükür:) kan alındı ikili test ve diğer test için şimdi onlar için başladı bekleyiş, olsunn iyi olacak biliyorum. Bugün evden çıkarken baktım salonumdaki limon ağacım miss gibi çiçeklerini açmıştı, dedim ki allahım herşey iyi olacak bu çiçekler bunun habercisi.. işte herşeyden birşey bir umut...

Allah olanları tamamına erdirsin, olmayanlara en kısa zamanda versin diye hep dua ediyorum..

Sevgilerr....

Evet ben de bitkilerin sagligimizi cok etkiledigine inananlardanim.. Kendim uzun sure kullandigim icin cok sukur yasima ragmen iyi sonuclar aldim...yalniz bitkileri rahatsizliginizi cok iyi taniyip oyle kullanmaniz gerek..yani dogru teshis= dogru bitki..

mrhb kızlar bu gün dışarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptık
nasıl olmuş kızlar

aa boyle dusunme tatlim. valla ben fena gaza geldim. Allah verirse 2. 3. artik nolursa.
kizinda mi tup bebek canim? insallah ikincide olur moralini bozma sen.
sen 40 ben nerdeyse 43 canim. kismette varsa olur illaki.
misafirlerim vardı giremedim evet kizimda tüp 6 deneme doldurulmus. . benim annem 47 yaşında ben ilkokul beşe giderken ikizleri oldu çok sağlıklı ( 7 çocuğun üstüne). Allah bilir çok uzülmuştu annem . düşünüyorum şimdi maddi manevi ne çabalıyorum bir bebeğim olsun diye hayat ışte kimi uzuluyo kimi çabalıyorum işin ozu aslında hayirlisi (eskiden ne kadar utanirdim 9 kardesiz dediğimde). şimdi çocuk çocuk diye ikiz ucuz isteyip duruyorum. ne yaman çelişki opuldunuz.

tatlim o zaman size bir sey sorayim... civan percemi ve testere disli aslan pencesi gun asiri kullaniyorum... sorun var mi ya bu durumda...

sahane olmuuuuus... masallah her birinize en cok da ilker bebegeee

Cot tatli kizin canim Yine böyle tatli birtanedaha nasip etsin insallah yasindan korkma siz böyle deyince ben cok üzülüyorum ama ben ne yapayim 43 oldum yaa hata 44 geliyo doktorlarda almucak beni diye korkuyorum
annem 47 ve nicesi bu yaslarda anne oluyorsa sende anne olacaksın inşallah opuyorum seni.

bi laf var, eşekden düşenin halini ancak eşekden düşen anlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…