- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.981
Yetenekli hemşerim benım:) Ellerine sağlık.Canım kardeşimle beraber yaptım amin canım
Insallah ayol listeyide hazirlayip hamile hamile ooo fikri bile guzel...mis mis bebis kokulari geliyo hahahh hepimiz insallahdua ekibimize bravo ...vallaha arkadaşlar ne kadar gayretlisiniz Ama göreceksiniz bu dualarınız yerini buluyor sırayla hamile haberleri alacağız Allahın izniyle... birde gece yarısı hepbirlikte el açıp duamızı yapalım bakalım ...Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler ...
sagol cnm insallah hepimizz iyii anneler olacagiz. optumInsallah kiz ikiz kizlarin olsun yav olsun benim arkadasimdan iyi anne olur kocaman sariliyommmm
Bayıldım şekerim afiyet olsun az kaldi darisi basina olsun
Yetenekli hemşerim benım:) Ellerine sağlık.[/QUOTE
Çooook teşekürler kızlar evet ya çok heycanliyim en minik yeğenin gelecek inş diye
Cok sagol canim cok yardimci oldun bu semar testi nin önemi ne tüp bebekte yapmak iyimi ya hep okuyorumda gitmisken onuda yaptirayi bari
bu tarz insanlari Allaha havale ediyorum canım.. başkasının mutluluğundan mutsuzluk ve hesatlık çıkartmaya çalışıyorlar..
bırakın herkez nasıl mutlu oluyorsa onu yapsın kime ne ya..
patavatsızz şey deseydin keşke:))
misafirlerim vardı giremedim evet kizimda tüp 6 deneme doldurulmus. . benim annem 47 yaşında ben ilkokul beşe giderken ikizleri oldu çok sağlıklı ( 7 çocuğun üstüne). Allah bilir çok uzülmuştu annem . düşünüyorum şimdi maddi manevi ne çabalıyorum bir bebeğim olsun diye hayat ışte kimi uzuluyo kimi çabalıyorum işin ozu aslında hayirlisi (eskiden ne kadar utanirdim 9 kardesiz dediğimde). şimdi çocuk çocuk diye ikiz ucuz isteyip duruyorum. ne yaman çelişki opuldunuz.
cokk hoss olmuss canimm, bayildim iyi fikir.. gebe kalim hepsini uygulucam.. kokulu bebek sabunlari, melek bebek magnetleri, bebek sekerleri yaptiracagim yuzlerce bebisimin yanina ziyarete gelenlere dagitacagim..
hastane odasini ozel olarak susletecegim, evden kirmizi saten kaygan nevresim goturecegim.. kafama kocaman kirmizi bi fiyonk takacagim..yatagin basina hosgeldin Ipek Ela yazdiracagim..
anneler ve kizlari magazalarindan, kizima ve bana ayni model ayni renk kiyafetler alacagim.. simdilik aklima gelenler bunlar. daha neler varda yaz yaz bitmez..
bi laf var, eşekden düşenin halini ancak eşekden düşen anlar..
neyi kinasam yaşadım hastanede kaçıncı tüp denemediği hatirlamiyorum bir kadınla tanıştım ikinci çocuk için gelmiş tedaviye ne gerek var dedim hiç unutmuyorum gün döndü zaman geçti bende 2 nci içingittim hayatim hep böyle oldu evlendim 2 yıl korundum hamile kalçam diye korkuyodum gün döndü onuda mumla aradim anlamadığım hala farkına varmadan aynı şeyleri yapıyorum.ben öyle yapmam ben böyle yapmam derken kendimi bunların peşinde koşarken buluyorum47 yaşinďa ikiz mi?? Masallah annene. Rabbim sanada verir tekrar insallah canim. sen kızına sarıl bak yine bi evladin var çok şūkūr.
acmila okudun mu canim??
tatlim o zaman size bir sey sorayim... civan percemi ve testere disli aslan pencesi gun asiri kullaniyorum... sorun var mi ya bu durumda...
Arkadaşlar inşaallah o liste yi de beraber hazirlariz o zaman . Umutsuzluk yok ..durmak yok yola devam ...size rahatlatici bir dörtlük NAcar kalacak yerdeInsallah ayol listeyide hazirlayip hamile hamile ooo fikri bile guzel...mis mis bebis kokulari geliyo hahahh hepimiz insallah
Canim ben cok yavas okuyorum yani günlere böldüm zaten sabah namazi yatsi dan sonra ama icime sindire sindire 100 verebilirim isteyen varsa haber verin ok miKizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
1)Ben
2)Kuddus 370 tamamlandı
3)Alara
4)Meer7
5)Hanke
6)Portakales
7)Simay
8)Sub
9)Aybikee
10)Acmilla
11)Sabanur
12) guzbahar
13)Eau
14)Tomiris
Arkadaşlar iki arkadaş katılmak istedi onlarda duadan nasiplensinler diye 100 ade eau ve 37 adet tomiris isimli arkadaşlara kendi hakkımdan verdim .okumakta zorlanan varsa alabilirim.
Canim rutin kontrol ediliyo yani rahim agzi kanser testi hep yapiluyo ama semar yapmya gerek yok diyo doktorlar ben bunu bir arastirayimNedense takti benim bebek arzuma. Kızımda da yapmıştı birde sevdigim görūştugum kişi bi anlam veremiyorum yani...
szorlanmadık ost: 39337954 .!.:Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
1)Ben
2)Kuddus 370 tamamlandı
3)Alara
4)Meer7
5)Hanke
6)Portakales
7)Simay
8)Sub
9)Aybikee
10)Acmilla
11)Sabanur
12) guzbahar
13)Eau
14)Tomiris
Arkadaşlar iki arkadaş katılmak istedi onlarda duadan nasiplensinler diye 100 ade eau ve 37 adet tomiris isimli arkadaşlara kendi hakkımdan verdim .okumakta zorlanan varsa alabilirim.
Canim Allah duanizi kabul etsin keske bizlerde okusaydik da siz dualasaydiniz ne harika olurdu neyse Yinede duamdasiniz canim hersey cok güzel olmus Masallahmrhb kızlar bu gün dışarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptıknasıl olmuş kızlar
Ama ben duami bitiririm kizlar okumak isteyende hayrini görsün diye yazdim zaten sayi cok az bana haber verin lütfenCanim ben cok yavas okuyorum yani günlere böldüm zaten sabah namazi yatsi dan sonra ama icime sindire sindire 100 verebilirim isteyen varsa haber verin ok mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?