Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallah ayol listeyide hazirlayip hamile hamile ooo fikri bile guzel...mis mis bebis kokulari geliyo hahahh hepimiz insallah

Cok sagol canim cok yardimci oldun bu semar testi nin önemi ne tüp bebekte yapmak iyimi ya hep okuyorumda gitmisken onuda yaptirayi bari

Nasil yani? Almanyada yaptirmadin mi canim burda 30undan itibaren her 5 senede bir çagırılıyorsun mecburen gidiyosun yani.

Nedense takti benim bebek arzuma. Kızımda da yapmıştı birde sevdigim görūştugum kişi bi anlam veremiyorum yani...

47 yaşinďa ikiz mi?? Masallah annene. Rabbim sanada verir tekrar insallah canim. sen kızına sarıl bak yine bi evladin var çok şūkūr.
acmila okudun mu canim??

Sana kocaman sarılasım geldi arkadaşım. Rabbim gönlundekini tez zamanda versin insallah. Cok duygulandim yazini okurken.

47 yaşinďa ikiz mi?? Masallah annene. Rabbim sanada verir tekrar insallah canim. sen kızına sarıl bak yine bi evladin var çok şūkūr.
acmila okudun mu canim??
neyi kinasam yaşadım hastanede kaçıncı tüp denemediği hatirlamiyorum bir kadınla tanıştım ikinci çocuk için gelmiş tedaviye ne gerek var dedim hiç unutmuyorum gün döndü zaman geçti bende 2 nci içingittim hayatim hep böyle oldu evlendim 2 yıl korundum hamile kalçam diye korkuyodum gün döndü onuda mumla aradim anlamadığım hala farkına varmadan aynı şeyleri yapıyorum.ben öyle yapmam ben böyle yapmam derken kendimi bunların peşinde koşarken buluyorum

tatlim o zaman size bir sey sorayim... civan percemi ve testere disli aslan pencesi gun asiri kullaniyorum... sorun var mi ya bu durumda...

Bu bitkileri hic kullanmadim..kullandiklarimi yurtdisindan getirttirdim.. Sadece kullandiginiz bitkilerin neyi etkiledigini iyi arastirin..aman diim..birine faydasi olurken baskasina zararli olabilir... Yukarida yazdiginiz bitkilerin hormon seviyesini etkiledigini bilirim.. O yuzden once hormon seviyenizi bilmelisiniz...

="yase07, post: 39339949, member: 624381"]Insallah ayol listeyide hazirlayip hamile hamile ooo fikri bile guzel...mis mis bebis kokulari geliyo hahahh hepimiz insallah[/QUOTE]
Insallah ayol listeyide hazirlayip hamile hamile ooo fikri bile guzel...mis mis bebis kokulari geliyo hahahh hepimiz insallah
Arkadaşlar inşaallah o liste yi de beraber hazirlariz o zaman . Umutsuzluk yok ..durmak yok yola devam ...size rahatlatici bir dörtlük NAcar kalacak yerde
Nagah acar bir perde
Derman olur her derde
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Canim ben cok yavas okuyorum yani günlere böldüm zaten sabah namazi yatsi dan sonra ama icime sindire sindire 100 verebilirim isteyen varsa haber verin ok mi

Onu ibrahim saraçoğlu dinlersen şöyle diyor eger az yumurta olusugorsa tup bebekte once incir kuru 21gun sabah aksam sonra bir hafta ara sonra 1ay testere dişli aslan pencesi sabah aksam arada 10gun civan perçemi bunu dönüşümlü olarak yapin diyor aslan pencesi fsh iniz yuksekse düşürüyor mus uygulayaip fsh 50den dusen cocuk sahibi olan var.ben sadece sogan kurhnu uyguldim ama bunu uygulamayi düşünüyorum

Okumakta zorlanmadim ama benim 50 adet kaldı. Sabah namazından sonra okumayı düşünüyodum. Arkadaşlara verebilirim. Gerçi duamızı ederken okuyan okumayan bütün arkadaşların niyetleri için okuyoruz. Yinede kendilerinin okuması onları daha huzurlu yapacaktır. Ben yarın öğlene kadar beklerim. Cevap gelirse ben bitirdim duamı.

Canim Allah duanizi kabul etsin keske bizlerde okusaydik da siz dualasaydiniz ne harika olurdu neyse Yinede duamdasiniz canim hersey cok güzel olmus Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…