- 6 Aralık 2014
- 69
- 77
- 23
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #33.961
Canım söylediklerim senin kızın için geçerli zaten:)))
Çok güzel bi kızın var rabbim sana bağışlasın ve yanına da saglıklı bereketlı bi bebek nasip etsin:
inşallah çok istiyo kızım kardeş bir kere denedik tüp olmadı. sanada inşallah hayirlisi ile Rabbim dahada güzel, sağlıklı bebekler versin.
Ayyy tamam altındaki böyle etimek gibi oluyor ama galeta unuyla yapılıyorr tamam yedim bundannn bayıldımmm canımm. Tarifi vermişsin yapacagım en kısa zamanda. Hatta Bostancı da bi restorant var karadeniz yemekleri yapar. Onlar bunun mısır unlusunu yapmışlardı.. Birgün onuda deneyecegım:)) Ellerine sağlıkk
evet rapor cok iyi olur ilaclarinida yari yariya indirimli alir..Benim de tüpün teki alınmıştı hidrosalpeksten. 2.reglle başlamıştık tedaviye. Zaten onların da acelesi yok. Kız 34 yaşında. Rezervi iyi durumdaymış. Herşey yolunda gitsin de geç olsun güç olmasın. Belki rapor alıp yaptırabilirler. 1000tl indirim oluyormuş. Rapor 1 ayda falan çıkarsa onlar için çok daha iyi olur.
Çok sağolasın canım. Yarın iletirim onlara.evet rapor cok iyi olur ilaclarinida yari yariya indirimli alir..
o raporu, rapor gecen bir hastaneye kaydettip 6 ay boyunca oradada tedavi olabilir..
cnm rapora basvurursa avrupa yakasinda oturuyorsa Suleymaniye Devlet Hast basvursun.. cok kolay aliniyor ben 4 defa giderek 1 ayda aldim.. rapor konusunda yardima ihtiyaci olursa telefonumu ver kendisine herzaman yardimci olurum..
Çok sevindim cnm.inşallah herşey yolunda gider.hepimiz iyi haberler alıp mutlu olalımSabanur, çok sevindimmmm... Bu aşamalar 4 aya kadar bitmeyecek:) kalp atışı derken, ikili test, sonra diğer detaylı testler .....
Bu mucizenin tadını çıkart, bende bugün gördüm bebeğimi parmaklarını bile saydık:)) Ense kalınlığımız, burun kemiğimiz normal çok şükür:) kan alındı ikili test ve diğer test için şimdi onlar için başladı bekleyiş, olsunn iyi olacak biliyorum. Bugün evden çıkarken baktım salonumdaki limon ağacım miss gibi çiçeklerini açmıştı, dedim ki allahım herşey iyi olacak bu çiçekler bunun habercisi.. işte herşeyden birşey bir umut...
Allah olanları tamamına erdirsin, olmayanlara en kısa zamanda versin diye hep dua ediyorum..
Sevgilerr....
mrhb kızlar bu gün dışarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptıknasıl olmuş kızlar
Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
1)Ben
2)Kuddus 370 tamamlandı
3)Alara
4)Meer7
5)Hanke
6)Portakales
7)Simay
8)Sub
9)Aybikee
10)Acmilla
11)Sabanur
12) guzbahar
13)Eau
14)Tomiris
Arkadaşlar iki arkadaş katılmak istedi onlarda duadan nasiplensinler diye 100 ade eau ve 37 adet tomiris isimli arkadaşlara kendi hakkımdan verdim .okumakta zorlanan varsa alabilirim.
İnş canim okurken gozlerim dolducokk hoss olmuss canimm, bayildim iyi fikir.. gebe kalim hepsini uygulucam.. kokulu bebek sabunlari, melek bebek magnetleri, bebek sekerleri yaptiracagim yuzlerce bebisimin yanina ziyarete gelenlere dagitacagim..
hastane odasini ozel olarak susletecegim, evden kirmizi saten kaygan nevresim goturecegim.. kafama kocaman kirmizi bi fiyonk takacagim..yatagin basina hosgeldin Ipek Ela yazdiracagim..
anneler ve kizlari magazalarindan, kizima ve bana ayni model ayni renk kiyafetler alacagim.. simdilik aklima gelenler bunlar. daha neler varda yaz yaz bitmez..
Teşekkür ederiz Kudüs teyzesi 14 şubat ta gelirken hepiniz hepimiz için dua edecek gelecek minik kardeşlerine bizlerin onları nasıl hasretle beklediğini anlatacak sizde gelin annelerinizi bekletmeyin diyeceksahane olmuuuuus... masallah her birinize en cok da ilker bebegeee
Teşekkür ederiz Kudüs teyzesi 14 şubat ta gelirken hepiniz hepimiz için dua edecek gelecek minik kardeşlerine bizlerin onları nasıl hasretle beklediğini anlatacak sizde gelin annelerinizi bekletmeyin diyecek
Ay cok cok guzel himmm mis insallah senin bebiste gelirde onada yapilir.acaba senmi yaptin.?mrhb kızlar yapilir.şarda işlerim vardı sonrada cimcimem grip olmuş dr gittik ve sonrada ilker bebek için yarın yasin okutacagız onun hazırlıklaırnın bir kısmını yaptık yarınada salatalar vs kaldı kız kardeşime birde yaş pasta yaptıknasıl olmuş kızlar
Teşekürler amin elimizden geldiğince bir şeyler yaptık canım bidikin annesi ileCanimmm pastan bi harika olmus. Hele tekmeye bayildim :))) ellerine saglik dilerim kendi pastanida yapmak nasil olur
dua ekibimize bravo ...vallaha arkadaşlar ne kadar gayretlisiniz Ama göreceksiniz bu dualarınız yerini buluyor sırayla hamile haberleri alacağız Allahın izniyle... birde gece yarısı hepbirlikte el açıp duamızı yapalım bakalım ...Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler ...
Canım kardeşimle beraber yaptım amin canımAy cok cok guzel himmm mis insallah senin bebiste gelirde onada yapilir.acaba senmi yaptin.?
Teşekürler elimizden geldiğince bir şeyler yaptık canım bidikin annesi ile
Insallah kiz ikiz kizlarin olsun yav olsun benim arkadasimdan iyi anne olur kocaman sariliyommmmcokk hoss olmuss canimm, bayildim iyi fikir.. gebe kalim hepsini uygulucam.. kokulu bebek sabunlari, melek bebek magnetleri, bebek sekerleri yaptiracagim yuzlerce bebisimin yanina ziyarete gelenlere dagitacagim..
hastane odasini ozel olarak susletecegim, evden kirmizi saten kaygan nevresim goturecegim.. kafama kocaman kirmizi bi fiyonk takacagim..yatagin basina hosgeldin Ipek Ela yazdiracagim..
anneler ve kizlari magazalarindan, kizima ve bana ayni model ayni renk kiyafetler alacagim.. simdilik aklima gelenler bunlar. daha neler varda yaz yaz bitmez..
Teşekürler yüreği güzel arkadaşımharikaa valla şahane olmuş:))
Bayıldım şekerim afiyet olsun az kaldi darisi basina olsunCanım kardeşimle beraber yaptım amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?