Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet rapor cok iyi olur ilaclarinida yari yariya indirimli alir..
o raporu, rapor gecen bir hastaneye kaydettip 6 ay boyunca oradada tedavi olabilir..
cnm rapora basvurursa avrupa yakasinda oturuyorsa Suleymaniye Devlet Hast basvursun.. cok kolay aliniyor ben 4 defa giderek 1 ayda aldim.. rapor konusunda yardima ihtiyaci olursa telefonumu ver kendisine herzaman yardimci olurum..

Çok sağolasın canım. Yarın iletirim onlara.

Çok sevindim cnm.inşallah herşey yolunda gider.hepimiz iyi haberler alıp mutlu olalım

cokk hoss olmuss canimm, bayildim iyi fikir.. gebe kalim hepsini uygulucam.. kokulu bebek sabunlari, melek bebek magnetleri, bebek sekerleri yaptiracagim yuzlerce bebisimin yanina ziyarete gelenlere dagitacagim..
hastane odasini ozel olarak susletecegim, evden kirmizi saten kaygan nevresim goturecegim.. kafama kocaman kirmizi bi fiyonk takacagim..yatagin basina hosgeldin Ipek Ela yazdiracagim..
anneler ve kizlari magazalarindan, kizima ve bana ayni model ayni renk kiyafetler alacagim.. simdilik aklima gelenler bunlar. daha neler varda yaz yaz bitmez..

Kizlar tam tamina 12kisi olduk ama daha yazmayacagim cunku sayiyi takibi zor isimler soyle
1)Ben
2)Kuddus 370 tamamlandı
3)Alara
4)Meer7
5)Hanke
6)Portakales
7)Simay
8)Sub
9)Aybikee
10)Acmilla
11)Sabanur
12) guzbahar
13)Eau
14)Tomiris
Arkadaşlar iki arkadaş katılmak istedi onlarda duadan nasiplensinler diye 100 ade eau ve 37 adet tomiris isimli arkadaşlara kendi hakkımdan verdim .okumakta zorlanan varsa alabilirim.

370 adet okudum. Bitti. Allah kabul etsin.

İnş canim okurken gozlerim doldu

arkadaşlar salatı tefriciyenin anlamı DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

sahane olmuuuuus... masallah her birinize en cok da ilker bebegeee
Teşekkür ederiz Kudüs teyzesi 14 şubat ta gelirken hepiniz hepimiz için dua edecek gelecek minik kardeşlerine bizlerin onları nasıl hasretle beklediğini anlatacak sizde gelin annelerinizi bekletmeyin diyecek

Teşekkür ederiz Kudüs teyzesi 14 şubat ta gelirken hepiniz hepimiz için dua edecek gelecek minik kardeşlerine bizlerin onları nasıl hasretle beklediğini anlatacak sizde gelin annelerinizi bekletmeyin diyecek

Canimmm pastan bi harika olmus. Hele tekmeye bayildim :))) ellerine saglik dilerim kendi pastanida yapmak nasil olur

dua ekibimize bravo ...vallaha arkadaşlar ne kadar gayretlisiniz Ama göreceksiniz bu dualarınız yerini buluyor sırayla hamile haberleri alacağız Allahın izniyle... birde gece yarısı hepbirlikte el açıp duamızı yapalım bakalım ...Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler ...

Ay cok cok guzel himmm mis insallah senin bebiste gelirde onada yapilir.acaba senmi yaptin.?

edelim canım rabbim hepimizin hakkında anne olmayı, sağlıklı bereketli evlatlar edinmeyi ve onları yetiştirmeyi bizlere hayırlı kılsın. Anne baba olmak bir aile kurabilmek hayrımıza olsun inşallah..

Insallah kiz ikiz kizlarin olsun yav olsun benim arkadasimdan iyi anne olur kocaman sariliyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…