- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.881
Doğru söze ne denir? Kral çıplak aklı başında herkes aynı şeyi düşünüyor. Eğitimle, bilimle, yol-yöntem bularak zihniyetler değiştirilmek istenirse yol alınabilir. Bu vesileyle bir kez daha Atatürkü minnetle anıyorum. Aileden ziyade O'nun sayesinde sesimizi çıkarabiliyoruz.Ben Canan Karatay gibi düşünüyorum aslında..
Şaşırdım doğrusu, hiç riske atılır mı? Bebiş olsun da dizi çekeriz.Ben hala adet olmadım.ilaç kullanmak istemedim. PCOS um ya ben. Düzensiz. Adeti bekleyim o zaman. Asıl derdim şimdi sağlık raporu almak zorundayım. (İşim için) Ciğer filmi çekilecek tabii. Ya hamile kaldıysam, korkusu içimde. Bir test yaptırıp öyle mi girsem sağlık kuruluna acaba?
Canim benim basima malesef geldi pat birde baktim hipertroid seninkinin tersiydi benim sansizligim tedavinin icindeydim ve son tedavim bosubosunaydi yani onu konzrol altina alacaktir doktorun bu arada bazi tatsizliklar yasayabiliyosun panik olma Adet düzensizligi yapiyo gec yada erken ben panilk yaptim da ondan birde canim cok dengesiz oluyosun kilo almamaya calis vücüt manyaklasiyo ben almiyorum habire veriyorum bir an önce doktora git ki once ilacla dengeye sokmalari gerekiyo Allahim yaa nerden cikiti simdi diyosun ben halen diyorum sinirlik bir durumkızlarım selam... TSH , serbest t3, t4 ve anti tg şahane tam orta değerler ama anti tpo yüksek çıkmış... üst sınır 9 bendeki 13,9... şimdi ben hipotiroid miyim ya... tüm sonuçlarla dr a gideceğim... başına böyle bişey gelen var mı sevgiler ballarım.
Anacim Duygu halen sevgililer günü kutluyo sürer birazWishhDuygu görünmüyorsun, iyisin değil mi?
Artık bilmiyorum gidince hamileyim derim belki :)Şaşırdım doğrusu, hiç riske atılır mı? Bebiş olsun da dizi çekeriz.
Senin TSH kaçtı Hayatım? Benim 3,70 çıkmıştı transferden önceCanim benim basima malesef geldi pat birde baktim hipertroid seninkinin tersiydi benim sansizligim tedavinin icindeydim ve son tedavim bosubosunaydi yani onu konzrol altina alacaktir doktorun bu arada bazi tatsizliklar yasayabiliyosun panik olma Adet düzensizligi yapiyo gec yada erken ben panilk yaptim da ondan birde canim cok dengesiz oluyosun kilo almamaya calis vücüt manyaklasiyo ben almiyorum habire veriyorum bir an önce doktora git ki once ilacla dengeye sokmalari gerekiyo Allahim yaa nerden cikiti simdi diyosun ben halen diyorum sinirlik bir durum
Seninki hemen sınırın üstündeymiş neyseki düzelir. Benimki de Kafamı karıştırdı ondan Öğrenmeye çalışıyorum. Sağol canım.. Inşallah normale dönmüştür.Canim ilk 7 di sonra ilacla düstü demisti 10mg ilacla baslamistik simdi 5mg aliyorum cuma kan vermeye gidicem bakalim
Senin TSH kaçtı Hayatım? Benim 3,70 çıkmıştı transferden önce
Ben tüp bebek tedavisinin bunu arttırdığını düşünmeye başladım.benimde 4,73 dü tsh ım en son 2,89 olmuştu 15 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olmuş
Keşke hiç almasaydınız.. Ben burada uzak kalmaya çalışıyorum, olmuyor.Kac yildir Almanyadayim türk tv.bilerek almiyodum dil acisindan üc yildir evliyim esimde istemiyordu ama simdi kaynana kayinpeder arkadaslar canimiz sıkılıyo sende diyolardi bir ay önce altik artik bütün Türk kanalari var gel gör deprsyona gircem bu ne ya herkanal da katliyam ayyy ruhum delircem seyretme diceksiniz aaaa niyeymiş canim diyerek teseli edip hopp bir 5dk diyorum offf saatlerce okanal senin bu kanal benim eee birazdan Nurellam basliyacak bir cözüm bulmaliyim bildigim Almancada gidecek tobe tobe
Kac yildir Almanyadayim türk tv.bilerek almiyodum dil acisindan üc yildir evliyim esimde istemiyordu ama simdi kaynana kayinpeder arkadaslar canimiz sıkılıyo sende diyolardi bir ay önce altik artik bütün Türk kanalari var gel gör deprsyona gircem bu ne ya herkanal da katliyam ayyy ruhum delircem seyretme diceksiniz aaaa niyeymiş canim diyerek teseli edip hopp bir 5dk diyorum offf saatlerce okanal senin bu kanal benim eee birazdan Nurellam basliyacak bir cözüm bulmaliyim bildigim Almancada gidecek tobe tobe
Ya napsam sasirdim canim eskiden yoktu hicde aramiyodum simdi Alman kanalarini acmaz oldum kesin bulmaliyim bir caresiniKeşke hiç almasaydınız.. Ben burada uzak kalmaya çalışıyorum, olmuyor.
Olsa da, sonra krndimi bencil hissediyorum. Duysan bir türlü duymasan, tepki koymasan başka ..
Yok canim ben 15 yildir burdayim 3 yildir evliyiim sana tavsiyem bir dil ogrenirken sakin türkceye benzetme ikincisi AlisverisleriniBende 3 yildir buradayim dil ögrenemem diye, bizim kanallari seyretmemeye calisiyorum. Ama hala cümle kurmakta zorlaniyorum. Sen 3 yilda konusmaya baslamissin cok iyi bir durum, bende bir baslasaydim konusmaya, Dr. ve Asistan görüsmelerinde cok zorlaniyorum.
Hızla dönüyorum dünyaya. Sen nasılsın?
Yok canim ben 15 yildir burdayim 3 yildir evliyiim sana tavsiyem bir dil ogrenirken sakin türkceye benzetme ikincisi Alisverislerini
yanliz yap pratik yaparsan kolay olur ilki yilarda ben türkce gibi almanca ögrenmeye
calustim bir hocam yanlis yapiyosun deyince
farklilasti bende dil olayi hicbir zaman o sehirde digmadiysan o dilide perfekt konusamasin ama kendini ifade edersin ki odasana yeter sakin türk tv. Seyretme yerel gazete al burda mesela her yeni gelene Bild gazetesi önerilir yalin bir gazete vardir mutlak canim hic umadin bir anda farkedeceksinki kendini anlatabiliyosun birde bizim erkekler biraz cok bilmiş oluyo ayy kocama halen kizarim sana Türkceyi ben ögretim sen bana bir Almanca ögretemedin sabir yok ögretme yetenegi yok erkeklerde malesef
Aaa oda iyi bazen iyi geliyo daaa fazla uzamasin canim....bende iyiyim, bu aralar kafama göre takılıyorum :)) yani saldım bayıra..o misal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?