- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.861
S simay72yase07 .!.:Oo
[Qimay72, post: 39496845, member: 454947"]
Merhaba,
- @@sulepelin /
- @@kuddus /
- @@Alara14 /
- @@Meer7 /
- @@hanke /
- @@portakales /
- @@simay72 /
- @@sub /
- @@Aybikeeee /
- @@acmila /
- @@sabanur42
- @@guzbahar
Benimle birlikte ismini bulamadığım salavatı şerif okuyan, dua ya katılamayıp test sonucunun iyi çıkması için dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, sevinç gözyaşları ile öğrendik ki harmony testimiz temiz:))
Artık endişeleri bir kenara bırakıp bu sürecin tadını çıkartmaya başlayabilirim:)))
Hepinize sevgiler:))
Biliyorsun korkunun ecele faydası olmuyor, cmtrsiye de 2 gün kalmış, farzetki yarın cmrtsi, yada bugünü transfer günü say 2 gün daha kendini dinlemeden keyfine bak. Herşey gönlünce olsun.hoş buldum:)
kan testi cumartesiden önce vermeyi çok korkuyorum
2 idrar testim kaldı. en azından onlarla oyalanacağım. bugünkü idrar testinde çoooooooook şeffaf çizgi görebildim. Stress kraliçesi oldum... bir ilaçlardandır diyorum bir hayır olamaz hamileyim diyorum, beyinim sürekli bunları düşünüyor.Biliyorsun korkunun ecele faydası olmuyor, cmtrsiye de 2 gün kalmış, farzetki yarın cmrtsi, yada bugünü transfer günü say 2 gün daha kendini dinlemeden keyfine bak. Herşey gönlünce olsun.
hahihaten son iki yilda 10 kilo aldim... demek kiii nedeni varmis ya... valla moralim bile duzeldi
yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Allahım ya... yerim ben ÇAKIL tatlısını yawwwww
tatlışım çoook geçmiş olsun ya... bu arada ankara buzzzz
kiyamam ya aaaa... bebgimmmm :-( ama anneciginin sefkati onu hemrncik iyi eder cannim benimoda seni bol bol yalar şapur şupur muhtemel:))
Bugün o kadar çok dışardaydık ki artık tırnakları asınmış bi baktım her yer kanşimdi evdeyiz uyuyor kendileri :)
kuzum dedigim gibi anti td, tsh, t3 t4 supper ama anti tpo ust sinirin cok ustunde bu da hipo troid yani hasimato versiyonlu troid raharsizlifi imis en buyuk yan etkisi de kilo ve siniiiir ve gebe kalamama dogal yoldan...HAHAHAHAH büyükk güldüm ama kendim için(
Ben son 4 yılda 16kg aldım(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Anti TG ve anti TPO, Haşimoto tespitinde kullanılan testler. O da tiroid bezine saldıran ufak, minik, küçük canavarlar olduğunu gösteriyor. Hangisinin ne olduğunu doktorun söyleyecektir ama çözümsüz bir şey değil. Tedaviyle gebeliğe engel olması da önleniyor. Kilo yapar. Sinir yapar. Tiroid bezinin işlevini engellemeye çalışır. Onun için doğal gebeliğe engel olur. Ama korkulacak ya da kontrol edilemeyecek bir şey değil... Tek sinir bozucu yanı, bazı durumlarda ömür boyu birlikte yaşanması gereken bir rahatsızlık. Umarım seninki geçicidir...
Günaydın, daha öncede belirttim topluma empoze edilmek istenilen düşünceler de bunlar zaten, kadının okulda işte yani toplumda ne işi var, görevi; evde oturup, temizlik, yemek, çocuk yapmak ve kocayı mutlu etmek. Zihniyetleri değiştirmedikçe hiçbir şey değişmez.
Bence her şeyin başı eğitim. Bu cani, sapıklar birden bire ortaya çıkmıyor, ailelerinde sorun yaşıyorlar, çocukluktan itibaren kendilerini bir şekilde gösteriyorlar. Forumda öğretmen arkadaşlarımız var eşim de öğretmen 1.sınıfları okutuyor, ailesi sorunlu kendisi sorunlu çocuklar var ama sistem içinde bu çocuklara yardımcı olunamıyor, bir çok okulda rehber öğretmen yok, olanlar da her sorunu çözemiyor, 1.sınıfta sevgili edinme, kıskançlık, kavga, küfür, hırsızlık almış başını gidiyor. Yalan söyleyen, öğretmenle dalga geçen, hırsızlık yapan, kavga eden, yani psikolojik destek alması gereken çocuklara ne öğretmen ne okul idaresi müdahalede bulunamıyor. Sonrasında ortaokul ve lisede ya öğretmen boş veriyor yada dayak yiyip bıçaklanıyorlar.
TV dizileri de toplumu yönlendiriyor, çocukların idolleri dizi karakterleri oluyor. Dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil. Yalan, dolan, ahlaksızlık sıranlaştırılıp doğal hale getiriliyor. Kılık, kıyafet, yemek, saç-baş, ses yarışmaları düzenleniyor da topluma katkısı nedir diye düşünülmüyor.
Siyasetçiler seçim zamanı kapı kapı dolaşıp insanlara vaatte bulunuyorlar, muhtarlar mahallesinde kim yaşıyor, sorunu var mı -yok mu, kimlere daha yakın gibi kendi işlerine gelecek her türlü bilgiyi topluyorlar, bu arada ailesine şiddet uygulayan, hırsız-ahkaksızı da biliyorlar, ama iş sorumluluğa gelince çözüm için ne yapabiliriz sorusunu düşünmüyorlar, bana ne lazım düşüncesiyle 3 maymunu çok güzel oynuyorlar. Mecliste kavga şiddet oldukça, liderler rakiplerine takma adla hitap ettikçe, örnek olması gereken zatların; şiddet, kin, nefret dolu eylemleri onay aldıkça bu devran böyle gider.
Canım sebep sonuca götürsün inşallah .. Herşey çok güzel olsun.. Ben de TSH baktırmayı düşünüyorum. Birkaç ayda TSH ım 2,43 den 3,70 e çıkmış..kuzum dedigim gibi anti td, tsh, t3 t4 supper ama anti tpo ust sinirin cok ustunde bu da hipo troid yani hasimato versiyonlu troid raharsizlifi imis en buyuk yan etkisi de kilo ve siniiiir ve gebe kalamama dogal yoldan...
canimmm onlar bende cok normal de anti tpo sorun lutfen ona da baktir arkadasim yeni dusuk yasadi... dr baktir demis anti tpo ve anti tg... dusuge neden olabliyormus hakikaten de kizcagizin tpo yuksek cikti ...Canım sebep sonuca götürsün inşallah .. Herşey çok güzel olsun.. Ben de TSH baktırmayı düşünüyorum. Birkaç ayda TSH ım 2,43 den 3,70 e çıkmış..
Inşallah hamilesindir arkadaşım.. Çok düşünmemeye çalış ve hamile olduğunu düşün..2 idrar testim kaldı. en azından onlarla oyalanacağım. bugünkü idrar testinde çoooooooook şeffaf çizgi görebildim. Stress kraliçesi oldum... bir ilaçlardandır diyorum bir hayır olamaz hamileyim diyorum, beyinim sürekli bunları düşünüyor.
Canım bunun için adetli iken mi yapıyorlar testi?canimmm onlar bende cok normal de anti tpo sorun lutfen ona da baktir arkadasim yeni dusuk yasadi... dr baktir demis anti tpo ve anti tg... dusuge neden olabliyormus hakikaten de kizcagizin tpo yuksek cikti ...
Selam, bu aralar buralarda değilim.Ama sen dönmüşsün, nasılsın iyimisin ?
Canım bunun için adetli iken mi yapıyorlar testi?
Harika ...Hızla dönüyorum dünyaya. Sen nasılsın?
Ben hala adet olmadım.İkinci ya da üçüncü gün yapılması tavsiye ediliyor. Üreme açısından. Ona göre diğer hormonlara olan etkisi de belirleniyor. Çünkü tiroid normal çalışsa da hormon dengeleri bozuk çıkabiliyor.
Konuyla ilgili bir tez buldum.canimmm onlar bende cok normal de anti tpo sorun lutfen ona da baktir arkadasim yeni dusuk yasadi... dr baktir demis anti tpo ve anti tg... dusuge neden olabliyormus hakikaten de kizcagizin tpo yuksek cikti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?