Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

S simay72
Ohoh şükür güzel haberlerini bekleriz şekerim[/QUOTE]
Duamiz ile bir kardesimizin guzel haber almis olmasi beni gerçek ten cok mutlu etti.herbir arkadasimdan bebek haberi aldigimda da ise gerçekten mutluluk tan ucacagim.insaallah bu haberleri duymak nasip olur

Biliyorsun korkunun ecele faydası olmuyor, cmtrsiye de 2 gün kalmış, farzetki yarın cmrtsi, yada bugünü transfer günü say 2 gün daha kendini dinlemeden keyfine bak. Herşey gönlünce olsun.
2 idrar testim kaldı. en azından onlarla oyalanacağım. bugünkü idrar testinde çoooooooook şeffaf çizgi görebildim. Stress kraliçesi oldum... bir ilaçlardandır diyorum bir hayır olamaz hamileyim diyorum, beyinim sürekli bunları düşünüyor.

oda seni bol bol yalar şapur şupur muhtemel:))
Bugün o kadar çok dışardaydık ki artık tırnakları asınmış bi baktım her yer kan şimdi evdeyiz uyuyor kendileri :)
kiyamam ya aaaa... bebgimmmm :-( ama anneciginin sefkati onu hemrncik iyi eder cannim benim

HAHAHAHAH büyükk güldüm ama kendim için(
Ben son 4 yılda 16kg aldım(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kuzum dedigim gibi anti td, tsh, t3 t4 supper ama anti tpo ust sinirin cok ustunde bu da hipo troid yani hasimato versiyonlu troid raharsizlifi imis en buyuk yan etkisi de kilo ve siniiiir ve gebe kalamama dogal yoldan...

Selam, bu aralar buralarda değilim.Ama sen dönmüşsün, nasılsın iyimisin ?

Ben Canan Karatay gibi düşünüyorum aslında..

kuzum dedigim gibi anti td, tsh, t3 t4 supper ama anti tpo ust sinirin cok ustunde bu da hipo troid yani hasimato versiyonlu troid raharsizlifi imis en buyuk yan etkisi de kilo ve siniiiir ve gebe kalamama dogal yoldan...
Canım sebep sonuca götürsün inşallah .. Herşey çok güzel olsun.. Ben de TSH baktırmayı düşünüyorum. Birkaç ayda TSH ım 2,43 den 3,70 e çıkmış..

Benden bir kaç kar Fotoğrafı;

Eklentiler

• image.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 63
Canım sebep sonuca götürsün inşallah .. Herşey çok güzel olsun.. Ben de TSH baktırmayı düşünüyorum. Birkaç ayda TSH ım 2,43 den 3,70 e çıkmış..
canimmm onlar bende cok normal de anti tpo sorun lutfen ona da baktir arkadasim yeni dusuk yasadi... dr baktir demis anti tpo ve anti tg... dusuge neden olabliyormus hakikaten de kizcagizin tpo yuksek cikti ...

Inşallah hamilesindir arkadaşım.. Çok düşünmemeye çalış ve hamile olduğunu düşün..

canimmm onlar bende cok normal de anti tpo sorun lutfen ona da baktir arkadasim yeni dusuk yasadi... dr baktir demis anti tpo ve anti tg... dusuge neden olabliyormus hakikaten de kizcagizin tpo yuksek cikti ...
Canım bunun için adetli iken mi yapıyorlar testi?

Canım bunun için adetli iken mi yapıyorlar testi?

İkinci ya da üçüncü gün yapılması tavsiye ediliyor. Üreme açısından. Ona göre diğer hormonlara olan etkisi de belirleniyor. Çünkü tiroid normal çalışsa da hormon dengeleri bozuk çıkabiliyor.

Ben hala adet olmadım. ilaç kullanmak istemedim. PCOS um ya ben. Düzensiz. Adeti bekleyim o zaman. Asıl derdim şimdi sağlık raporu almak zorundayım. (İşim için) Ciğer filmi çekilecek tabii. Ya hamile kaldıysam, korkusu içimde. Bir test yaptırıp öyle mi girsem sağlık kuruluna acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…