- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.841
idrar testi... teşekür ederimbutterflyka Testler dediklerin idrar testi mi, kan testi mi? Idrarsa çok erken daha. Biraz rahatla canım, bu kadar kendini zorlama.
Merhaba hamilesin sonuca kadar kafani karstirma bence tedavin bitti sonuca az kaldi umutsuzluk yok anI yasamerhaba kızlar.
Ben yeniyim burada, 40 yaşında.
Kısa protokolum vardı(ilk protokol), 3 follikul göründü, 2 tanesi alındı 8 şubatta, onlardan birisi döllendi. 10 şubatta transfer edildi(2 günlük).
Embrioloğun dediği - 7*8 hücreli B kalite.
Hastane evimden araba ile 5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen ben orada 3 saat yattım, sonra taksi ile yavaş eve geldim.
1 gün hiç bir şey hissetmedim.
2 gün akşama göğüslerim şişti ve ağrıdı,rahimde küçük sancılanma hissediliyordu
3 gün bazen kasıklarım ağrımaya başladı,göğüslerim çok şişti ve rahimin sağ tarafında iğnelenmeler oluyordu.
4 gün göğüslerim dahada şişti ve ağırlaştı. o gün akşam 30 kare durmadan hapşırdım ve nezle olduğumu düşündüm:)
5 gün sabah göğüslerim korkunç ağrıdı. hafif bulantı hissediyordum, karnımın altı çok ağrıdı, akşam karnımda taş yutmuşum gibi his vardı , dayanamadım test yaptım boş çıktı. işte o zamandan beri kafamda soru işareti oluşmaya başladı.
6 gün göğus ağrısı,baş ağrısı, bazen bulantı ve kasıklar ağrıları eşliğinde sebepsiz ağlamalar vardı. uykuya ihtiyaç duyusu...test yaptım sonuç negatifama hamile olduğuma emin dim :)
7 gün göğüslerimin şişkinliği inmedi, bazen kasıklarım ağrıdı ve kokulara aşırı tepki olmaya başladım. gece bir kaç defa uyandım..
Bugün 8 gün, ve sabah göğüslerimin şişkinliği indi hatta hamile olmadığımı düşünmeye başladım. bir test yaptım sonuç negatif , ilk Hcg hormon testim CMRTSi 23 şubatta adetim ise 25 şubatta olması gerekiyor(inşallah olmaz), öyle saatlardan beri sanki adetim başladı gibi sırtım ve karnımın altı ağrıyor.canım işkembe çorbası istedi şimdi öyle midemde sallanıyor
başım ağrıyor, moralim kötü. sizce umut varmı.
Şimdi ise ağlıyorum..... bu ne yaa.. gerçekten hamilemiyim... çok bekliyorumm bu bebişi ... teşekkür ederimMerhaba hamilesin sonuca kadar kafani karstirma bence tedavin bitti sonuca az kaldi umutsuzluk yok anI yasa
Hele ruh halinde tam belirti, oluruna birak olacak tutacak insallah dualar seninle,Şimdi ise ağlıyorum..... bu ne yaa.. gerçekten hamilemiyim... çok bekliyorumm bu bebişi ... teşekkür ederim
S simay72Oo
[Qimay72, post: 39496845, member: 454947"]
Merhaba,
- @@sulepelin /
- @@kuddus /
- @@Alara14 /
- @@Meer7 /
- @@hanke /
- @@portakales /
- @@simay72 /
- @@sub /
- @@Aybikeeee /
- @@acmila /
- @@sabanur42
- @@guzbahar
Benimle birlikte ismini bulamadığım salavatı şerif okuyan, dua ya katılamayıp test sonucunun iyi çıkması için dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, sevinç gözyaşları ile öğrendik ki harmony testimiz temiz:))
Artık endişeleri bir kenara bırakıp bu sürecin tadını çıkartmaya başlayabilirim:)))
Hepinize sevgiler:))
hayatım bu belirtiler ilaçlarım bir oyunu innşallah hamilesiiin... iyi düşün iyi olsun tatlımmmMerhaba hamilesin sonuca kadar kafani karstirma bence tedavin bitti sonuca az kaldi umutsuzluk yok anI yasa
nisan mayıs aylarııı gevşer gönül yaylarıİyiyim çok şükür. Bahar gelsin diye bekliyorum
tatlışım çoook geçmiş olsun ya... bu arada ankara buzzzzdün biraz alış veriş yapmıştım mesafe az diye poşet taşıdım birde akşam koltukta uyumuşum onlarda tutulmasına mahal verdi sanırım doktorda bu iğnelerle geçmezse gel fizik tedavi verecem dedi inşallah geçer canım gerçekten hayat kalitesini çok fena düşürüyor
işim bilgisayar başında istesemde uzak kalamıyorumki canım
Progestandan olabilirmi...hayatım bu belirtiler ilaçlarım bir oyunu innşallah hamilesiiin... iyi düşün iyi olsun tatlımmm
yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Allahım ya... yerim ben ÇAKIL tatlısını yawwwww
Allahım sen büyüksün RabbimAaa reziller kadinligin yüzkaralari böylelerini önce ıslatip sonra döveceksin ya birde hak vermisler Allahinizdan bulun insallah
tabi ki olabilir... bazı arkadaşlar dibine kadar belirtiler yaşıyor ama sonuç negatif... bazılar hiç bişey yaşamıyor ama sonuç pozitif... dur bakalım daha vakit erken testler için de... dua et ve iyi düşün...Progestandan olabilirmi...
Hoşgeldin, yarın kan testi yaptırarak sonucunu öğrenebilirsin, belirtilerin tutunmuş gibi, inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun.merhaba kızlar.
Ben yeniyim burada, 40 yaşındayım.
Kısa protokolum vardı(ilk protokol), 3 follikul göründü, 2 tanesi alındı 8 şubatta, onlardan birisi döllendi. 10 şubatta transfer edildi(2 günlük).
Embrioloğun dediği - 7*8 hücreli B kalite.
Hastane evimden araba ile 5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen ben orada 3 saat yattım, sonra taksi ile yavaş eve geldim.
1 gün hiç bir şey hissetmedim.
2 gün akşama göğüslerim şişti ve ağrıdı,rahimde küçük sancılanma hissediliyordu
3 gün bazen kasıklarım ağrımaya başladı,göğüslerim çok şişti ve rahimin sağ tarafında iğnelenmeler oluyordu.
4 gün göğüslerim dahada şişti ve ağırlaştı. o gün akşam 30 kare durmadan hapşırdım ve nezle olduğumu düşündüm:)
5 gün sabah göğüslerim korkunç ağrıdı. hafif bulantı hissediyordum, karnımın altı çok ağrıdı, akşam karnımda taş yutmuşum gibi his vardı , dayanamadım test yaptım boş çıktı. işte o zamandan beri kafamda soru işareti oluşmaya başladı.
6 gün göğus ağrısı,baş ağrısı, bazen bulantı ve kasıklar ağrıları eşliğinde sebepsiz ağlamalar vardı. uykuya ihtiyaç duyusu...test yaptım sonuç negatifama hamile olduğuma emin dim :)
7 gün göğüslerimin şişkinliği inmedi, bazen kasıklarım ağrıdı ve kokulara aşırı tepki olmaya başladım. gece bir kaç defa uyandım..
Bugün 8 gün, ve sabah göğüslerimin şişkinliği indi hatta hamile olmadığımı düşünmeye başladım. bir test yaptım sonuç negatif , ilk Hcg hormon testim CMRTSi 23 şubatta adetim ise 25 şubatta olması gerekiyor(inşallah olmaz), öyle saatlardan beri sanki adetim başladı gibi sırtım ve karnımın altı ağrıyor.canım işkembe çorbası istedi şimdi öyle midemde sallanıyor
başım ağrıyor, moralim kötü. sizce umut varmı.
kızlarım selam... TSH , serbest t3, t4 ve anti tg şahane tam orta değerler ama anti tpo yüksek çıkmış... üst sınır 9 bendeki 13,9... şimdi ben hipotiroid miyim ya... tüm sonuçlarla dr a gideceğim... başına böyle bişey gelen var mı sevgiler ballarım.
hoş buldum:)Hoşgeldin, yarın kan testi yaptırarak sonucunu öğrenebilirsin, belirtilerin tutunmuş gibi, inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
tatlisin cicisin cansin ve iyi ki burdasin ve cooook tesekkur ederim cicek kalplimAnti TG ve anti TPO, Haşimoto tespitinde kullanılan testler. O da tiroid bezine saldıran ufak, minik, küçük canavarlar olduğunu gösteriyor. Hangisinin ne olduğunu doktorun söyleyecektir ama çözümsüz bir şey değil. Tedaviyle gebeliğe engel olması da önleniyor. Kilo yapar. Sinir yapar. Tiroid bezinin işlevini engellemeye çalışır. Onun için doğal gebeliğe engel olur. Ama korkulacak ya da kontrol edilemeyecek bir şey değil... Tek sinir bozucu yanı, bazı durumlarda ömür boyu birlikte yaşanması gereken bir rahatsızlık. Umarım seninki geçicidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?