- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.941
Idrar testi diyecem kendi yapyigim aklima geldi calismayan bir teste kac defa denenir.bide pahalisi yani ,kana baktir, icin rahat etsin .amaaaa insallah sekerim hamilesinHamile kaldıysam elbette sevinecedenenir.bide
yanlış anlaşılmasın:)
Ilim Gereği almam gereken raporun süresi dolmak üzere.. Ya adet olayım ya da hamile Olduğum kesinleşsin istiyorum. Ama hamilelik ile ilgili herhangi bir belirti olmadığı gibi adet öncesi belirtiler de yok
Hamile olduğumu sanmıyorum da, gidip test yaptırmak da zor geliyor.. Bakalım ne yapcam :)
Kizlar guzel sonuclarinizla bizde sevinelim takmayin goguse belli olmaziiM
Ev benimde transferin 10. Günü ve benimde göğüslerim artık indi ve acımıyor ama için açıyor sanırım bu kezde hüsran
Merhaba, senin oğlan çok sevimli, sayfayı her açtığımda kendisine çeken bir şey var. Öğlen eşime gösterdim, senden böyle bir güzellik çıkar mı diye sordum. Asık suratlı buldu. Erkek kıskançlığı işte diye içimden geçirdim. Ten renkleri benziyor. Yaradan kalbimize göre versin. Amin.Çünkü benim eşimde çok az sperm oluyor yani 1-2 tane falan.. Çok zor ihtimal.. Ama elbette Allah'ım isterse 1 spermi gönderir yumurtalara:) kısmet ...
Spermlerde toplanıp donduruluyormuş. 4,5- 5.bin tl civarında tutuyormuş diye biliyorum.Çünkü benim eşimde çok az sperm oluyor yani 1-2 tane falan.. Çok zor ihtimal.. Ama elbette Allah'ım isterse 1 spermi gönderir yumurtalara:) kısmet ...
Asık sürat değil o 'kararlı duruş" o deseydinMerhaba, senin oğlan çok sevimli, sayfayı her açtığımda kendisine çeken bir şey var. Öğlen eşime gösterdim, senden böyle bir güzellik çıkar mı diye sordum. Asık suratlı buldu. Erkek kıskançlığı işte diye içimden geçirdim. Ten renkleri benziyor. Yaradan kalbimize göre versin. Amin.
portakales kuzum nerelerdesin iyisindir umarım kar oynayinca hastalanmada, optum cookk
Sperm dondurdular bizde para da almadılar. Hemen kullanılacağı için para almadılar. Eğer sonra kullanılacaksa bir test yapmayı zorunlu tutmuş devlet.. Onun için 600 lira isteyeceklerdi..Spermlerde toplanıp donduruluyormuş. 4,5- 5.bin tl civarında tutuyormuş diye biliyorum.
Benim bildiğim ne kadar sperm varsa topluyorlar, sonra bir tüp çözüp uygun olan varsa kullanıp diğer tüpleri bekletiyorlarmış. Yine Yaradan gönlümüze göre versin. Bizim ailede de kızlar çok azınlıkta, eşim tarafta da erkekler %50'nin üzerinde. Hayırlısıyla gelsin de kızı erkeği farketmez.Sperm dondurdular bizde para da almadılar. Hemen kullanılacağı için para almadılar. Eğer sonra kullanılacaksa bir test yapmayı zorunlu tutmuş devlet.. Onun için 600 lira isteyeceklerdi..
Biyolojik takvimi duydunuzmu? Yada Çin takvimi. Yüzde 85 doğruluk payı veriliyor. 40 ve 43 yaşlara bu sene hep erkek bebek gösteriyor.Ya benim ailemde hic kizyok iki abladan üc erkek ,erkek kardesiminde bir oglu vardi dualar etim ikinci kizdir diye bugün ögrendim oda erkek yaa benim fallarimda da hep erkek ,rüyalarim hep erkek bebek ,icim kiz diyo ama olsun saglikli olsun erkek olsun kizlar yaa napalim
Ben aslında tipik kız annesiyim, süsler püsler felan. Ama takvim erkek diye gösteriyor. Amaaan sağlıkla şunun üstesinden bi gelsem, başka birşey istemiyorum.
Benimki tuttu Çin Takvimi ne göre ve bu yıl çoğunluk erkek.Biyolojik takvimi duydunuzmu? Yada Çin takvimi. Yüzde 85 doğruluk payı veriliyor. 40 ve 43 yaşlara bu sene hep erkek bebek gösteriyor.
Çünkü benim eşimde çok az sperm oluyor yani 1-2 tane falan.. Çok zor ihtimal.. Ama elbette Allah'ım isterse 1 spermi gönderir yumurtalara:) kısmet ...
canım sperm dondurma tüm hastanelerde var.. örneğin memorialın 5 yıllık sperm dondurma ücreti 1200 TL ve istediğin kadar tüp sperm dondurtabiliyorsun bu ücrete..
ist tüpdede mutlaka vardır bi konuş istersen sperm dondurmayı.. tabi donduracağın yerin laboratuvarı çok önemli çok iyi laboratuvarı olan bir yerde dondurmak gerekli çünkü biliyorsun kötü laboratuvarlarda çözülürken bozuluyor..
Spermlerde toplanıp donduruluyormuş. 4,5- 5.bin tl civarında tutuyormuş diye biliyorum.
Güzel, fiyatın düşük olması sevindirici bir bilgi.sperm donduruluyor, tüp içersinde kaç tüp alınabiliyorsa.Ama rakam o kadar yüksek değil.1000 -1500TL civarı...artı eksi olabilir.
benimde erkekti cnmBenimki tuttu Çin Takvimi ne göre ve bu yıl çoğunluk erkek.
canımcığım bu cook güzel bir haber çok sevindim aynı durumdan muzdaribtik bizde ve bu haksılzlığa son verilmesine çook mutlu oldum..her kadının anne olma hakkı her erkeğin baba olma hakkı vardır..beni çook mutlu ettin bu haberle Allahım senide mutlu etsin..kizlar torba yasadan tup bebek rapor sartlari hakkinda degisiklik cikmis..
-eslerden birinin onceki evliliginden veya kendi evliliklerinden de cocugu varsa artik sorun olmayacakmis rapor verilecekmis..
-rapora basvurma yasi en son 43 olarak yukseltilmis..
-ucuncu raporda sadece yuzde yirmilik bir pay odeyecekmisiz gerisini sgk karsilayacakmis..
birilerinin aklina geldik sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?