Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Idrar testi diyecem kendi yapyigim aklima geldi calismayan bir teste kac defa denenir.bide pahalisi yani ,kana baktir, icin rahat etsin .amaaaa insallah sekerim hamilesin

Çünkü benim eşimde çok az sperm oluyor yani 1-2 tane falan.. Çok zor ihtimal.. Ama elbette Allah'ım isterse 1 spermi gönderir yumurtalara:) kısmet ...
Merhaba, senin oğlan çok sevimli, sayfayı her açtığımda kendisine çeken bir şey var. Öğlen eşime gösterdim, senden böyle bir güzellik çıkar mı diye sordum. Asık suratlı buldu. Erkek kıskançlığı işte diye içimden geçirdim. Ten renkleri benziyor. Yaradan kalbimize göre versin. Amin.

Reactions: Eua
Çünkü benim eşimde çok az sperm oluyor yani 1-2 tane falan.. Çok zor ihtimal.. Ama elbette Allah'ım isterse 1 spermi gönderir yumurtalara:) kısmet ...
Spermlerde toplanıp donduruluyormuş. 4,5- 5.bin tl civarında tutuyormuş diye biliyorum.

Asık sürat değil o 'kararlı duruş" o deseydin
Hani derler ya kadın kadını çekemez falan.. Tam tersini düşünüyorum, erkekler birbirini daha fazla kıskanıyor.. ama şu fark var onlar bizden daha açık, direk Söylüyorlar
Inşallah bunun gibi güzel, bunun gibi tuttuğunu koparan bir delikanlı olsun oğlunuz

Spermlerde toplanıp donduruluyormuş. 4,5- 5.bin tl civarında tutuyormuş diye biliyorum.
Sperm dondurdular bizde para da almadılar. Hemen kullanılacağı için para almadılar. Eğer sonra kullanılacaksa bir test yapmayı zorunlu tutmuş devlet.. Onun için 600 lira isteyeceklerdi..

Sperm dondurdular bizde para da almadılar. Hemen kullanılacağı için para almadılar. Eğer sonra kullanılacaksa bir test yapmayı zorunlu tutmuş devlet.. Onun için 600 lira isteyeceklerdi..
Benim bildiğim ne kadar sperm varsa topluyorlar, sonra bir tüp çözüp uygun olan varsa kullanıp diğer tüpleri bekletiyorlarmış. Yine Yaradan gönlümüze göre versin. Bizim ailede de kızlar çok azınlıkta, eşim tarafta da erkekler %50'nin üzerinde. Hayırlısıyla gelsin de kızı erkeği farketmez.

Reactions: Eua
Biyolojik takvimi duydunuzmu? Yada Çin takvimi. Yüzde 85 doğruluk payı veriliyor. 40 ve 43 yaşlara bu sene hep erkek bebek gösteriyor.

Ben aslında tipik kız annesiyim, süsler püsler felan. Ama takvim erkek diye gösteriyor. Amaaan sağlıkla şunun üstesinden bi gelsem, başka birşey istemiyorum.

Ben aslında tipik kız annesiyim, süsler püsler felan. Ama takvim erkek diye gösteriyor. Amaaan sağlıkla şunun üstesinden bi gelsem, başka birşey istemiyorum.

Benim de erkek gösteriyordi fekat prenses geldi. Kızları ikiledim..şükür.. lakin bu gün sağlık ocaanda kızıma erkek muamelesi yapıldı.. kız o ama dedim.. kıza benzemiyo ki dedi hemşire:)

canım sperm dondurma tüm hastanelerde var.. örneğin memorialın 5 yıllık sperm dondurma ücreti 1200 TL ve istediğin kadar tüp sperm dondurtabiliyorsun bu ücrete..
ist tüpdede mutlaka vardır bi konuş istersen sperm dondurmayı.. tabi donduracağın yerin laboratuvarı çok önemli çok iyi laboratuvarı olan bir yerde dondurmak gerekli çünkü biliyorsun kötü laboratuvarlarda çözülürken bozuluyor..

Bizim öyle yapıldı, 2 tüp kullanıldı..2 tüpde hastanede bekliyor :))

kizlar torba yasadan tup bebek rapor sartlari hakkinda degisiklik cikmis..
-eslerden birinin onceki evliliginden veya kendi evliliklerinden de cocugu varsa artik sorun olmayacakmis rapor verilecekmis..
-rapora basvurma yasi en son 43 olarak yukseltilmis..
-ucuncu raporda sadece yuzde yirmilik bir pay odeyecekmisiz gerisini sgk karsilayacakmis..
birilerinin aklina geldik sonunda..

canımcığım bu cook güzel bir haber çok sevindim aynı durumdan muzdaribtik bizde ve bu haksılzlığa son verilmesine çook mutlu oldum..her kadının anne olma hakkı her erkeğin baba olma hakkı vardır..beni çook mutlu ettin bu haberle Allahım senide mutlu etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…