- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #34.961
canimsinn:))canımcığım bu cook güzel bir haber çok sevindim aynı durumdan muzdaribtik bizde ve bu haksılzlığa son verilmesine çook mutlu oldum..her kadının anne olma hakkı her erkeğin baba olma hakkı vardır..beni çook mutlu ettin bu haberle Allahım senide mutlu etsin..
Merhâlâ canım umarım hamilesindir. Okuyorum seni .ben birde şunu soracağım. Biz türkiyede tüp yapiyoruzya eşim git gel istemiyor. Bu sperm dondurmayı bende düşünüyordum.bizde sperm sorunu yok.lakin git gel açısından diyorum. Ama ilk alindigi gibi sağlıklı olabiyormu. Bir problem yasaniyormu. Bu konuda bir bilgin varmı. Teşekkürler opuyorumSperm dondurdular bizde para da almadılar. Hemen kullanılacağı için para almadılar. Eğer sonra kullanılacaksa bir test yapmayı zorunlu tutmuş devlet.. Onun için 600 lira isteyeceklerdi..
kizlar torba yasadan tup bebek rapor sartlari hakkinda degisiklik cikmis..
-eslerden birinin onceki evliliginden veya kendi evliliklerinden de cocugu varsa artik sorun olmayacakmis rapor verilecekmis..
-rapora basvurma yasi en son 43 olarak yukseltilmis..
-ucuncu raporda sadece yuzde yirmilik bir pay odeyecekmisiz gerisini sgk karsilayacakmis..
birilerinin aklina geldik sonunda..
cnm daha hastanelere yazi gitmemistir en az bir ayi bulur.. yeni cikmiseşlerden birinin çocuğunun olmasının sorun olmayacağını biliyordum, ama yaş 39 du.şaşırdım, bir o kadarda sevindim, yarın Ege ün.arayacağım.
kizlar torba yasadan tup bebek rapor sartlari hakkinda degisiklik cikmis..
-eslerden birinin onceki evliliginden veya kendi evliliklerinden de cocugu varsa artik sorun olmayacakmis rapor verilecekmis..
-ucuncu raporda sadece yuzde yirmilik bir pay odeyecekmisiz gerisini sgk karsilayacakmis..
cnm daha hastanelere yazi gitmemistir en az bir ayi bulur.. yeni cikmis
Tam öyle değil aslında.. Sperm normal yolla bulunamıyorsa testislerden operasyonla sperm arıyorlar. Bulurlarsa onlarla döllüyorlar. Benim de eşimi ameliyat etme durumları vardı. 3-4 kez örnek vererek Hamdolsun 50-100 neyse buldular ve onlarla döllendi. Ameliyat için international Acıbadem 2500 istanbul tüp bebek merkezi 750 TL fiyat vermişti.. Aradaki fiyat uçurumu da takdire şayan:) çok şükür gerek kalmadı..Benim bildiğim ne kadar sperm varsa topluyorlar, sonra bir tüp çözüp uygun olan varsa kullanıp diğer tüpleri bekletiyorlarmış. Yine Yaradan gönlümüze göre versin. Bizim ailede de kızlar çok azınlıkta, eşim tarafta da erkekler %50'nin üzerinde. Hayırlısıyla gelsin de kızı erkeği farketmez.
canım sperm dondurma tüm hastanelerde var.. örneğin memorialın 5 yıllık sperm dondurma ücreti 1200 TL ve istediğin kadar tüp sperm dondurtabiliyorsun bu ücrete..
ist tüpdede mutlaka vardır bi konuş istersen sperm dondurmayı.. tabi donduracağın yerin laboratuvarı çok önemli çok iyi laboratuvarı olan bir yerde dondurmak gerekli çünkü biliyorsun kötü laboratuvarlarda çözülürken bozuluyor..
Harika haber :)kizlar torba yasadan tup bebek rapor sartlari hakkinda degisiklik cikmis..
Canım çok teşekkür ederim. Yarın hastaneye gidiyorum rapor için bakalım.. Rapor için kan verirken bir de gebelik testi isteyeceğim. Eğer varsa film çektirmem, inşallahMerhâlâ canım umarım hamilesindir. Okuyorum seni .ben birde şunu soracağım. Biz türkiyede tüp yapiyoruzya eşim git gel istemiyor. Bu sperm dondurmayı bende düşünüyordum.bizde sperm sorunu yok.lakin git gel açısından diyorum. Ama ilk alindigi gibi sağlıklı olabiyormu. Bir problem yasaniyormu. Bu konuda bir bilgin varmı. Teşekkürler opuyorum
Baktim simdi he valahide erkek bilahide erkek eee varsin erkek gelsin hicccc karsi degilim paşam prensim olsun ben hazirim vallahi bekliyorum naz naz naz başka degil yani beklicezBiyolojik takvimi duydunuzmu? Yada Çin takvimi. Yüzde 85 doğruluk payı veriliyor. 40 ve 43 yaşlara bu sene hep erkek bebek gösteriyor.
cnm sizdede ileri derece erkek infertilitesi varmis ayni durumdayiz... ist tup imsimi yapti, sana verdikleri kagitta imsimi yaziyor icsi mi.. bu onemli.. imsi yapilmayan embiyolarin tutunma sansi dusuk oluyor erkek infertilitesinde... ben bu konuda orada sorun yasamistim.Evet Haklısın canım ama sperm dondurma ihtiyacı yok çok şükür Allah'a. Çünkü az azda olsa çıkıyor.. Erkekler bizim gibi değil, rezerv diye bişey yok.. Üretiyorlar sonuçta:)
Günaydın, bahsettiğin değişiklik düşünülüyordu, umut diye lanse ediliyordu ama henüz çıkmadı diye biliyorum. Mecliste kavga gürültü görüşülen torba yasasının içinde belki vardır.cnm daha hastanelere yazi gitmemistir en az bir ayi bulur.. yeni cikmis
Tebrikler, gönlünü ferah tut, hakkında hayırlısı olsun. Bebişine kavuşasın. Güzel haberlerini bekliyoruz.offfff sonunda çok silik olsada idrar testimde 2ci çizgi gözüktü, en azından ben görüyorum(akşam yaptım bir şey çıkmamıştı)
tabiki bu 100% belirti değil hatta hiç değil ,ama diğer belirtilere ekleyince umut oluyor :)
midem biraz bulanıyor.... ama göğüslerim indi gibineyse bugün transferden sonra 10 günüm.. yarın kan testi yapacağım . lütfen bana güzel şeyler dileyin .... Herkeze bol bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?