Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canimsinn:))

Sperm dondurdular bizde para da almadılar. Hemen kullanılacağı için para almadılar. Eğer sonra kullanılacaksa bir test yapmayı zorunlu tutmuş devlet.. Onun için 600 lira isteyeceklerdi..
Merhâlâ canım umarım hamilesindir. Okuyorum seni .ben birde şunu soracağım. Biz türkiyede tüp yapiyoruzya eşim git gel istemiyor. Bu sperm dondurmayı bende düşünüyordum.bizde sperm sorunu yok.lakin git gel açısından diyorum. Ama ilk alindigi gibi sağlıklı olabiyormu. Bir problem yasaniyormu. Bu konuda bir bilgin varmı. Teşekkürler opuyorum

Reactions: Eua

eşlerden birinin çocuğunun olmasının sorun olmayacağını biliyordum, ama yaş 39 du.şaşırdım, bir o kadarda sevindim, yarın Ege ün.arayacağım.

Seni sevdiğimi söylemiş miydim ben? Nasıl güzel bir haber verdin biliyor musun? Allah ne muradın varsa versin.

Tam öyle değil aslında.. Sperm normal yolla bulunamıyorsa testislerden operasyonla sperm arıyorlar. Bulurlarsa onlarla döllüyorlar. Benim de eşimi ameliyat etme durumları vardı. 3-4 kez örnek vererek Hamdolsun 50-100 neyse buldular ve onlarla döllendi. Ameliyat için international Acıbadem 2500 istanbul tüp bebek merkezi 750 TL fiyat vermişti.. Aradaki fiyat uçurumu da takdire şayan:) çok şükür gerek kalmadı..
Evet sağlıklı, hayırlı olsun, uzun Ömürlü olsun, şansı açık, eli ayağı, ruhu, aklı, imanı düzgün olsun da kız erkek farketmez, severiz hepsini biz hem de Şartsız, koşulsuz..

Evet Haklısın canım ama sperm dondurma ihtiyacı yok çok şükür Allah'a. Çünkü az azda olsa çıkıyor.. Erkekler bizim gibi değil, rezerv diye bişey yok.. Üretiyorlar sonuçta:)

Harika haber :)

Canım çok teşekkür ederim. Yarın hastaneye gidiyorum rapor için bakalım.. Rapor için kan verirken bir de gebelik testi isteyeceğim. Eğer varsa film çektirmem, inşallah ama ben pek sanmıyorum..
Sperm dondurmada çözülme nasıl oluyor tam bilemiycem ama eğer sorun yoksa zaten milyonlarca spermden çözülmede bazıları gitse de ÇOĞU kalır. Yalnız şu var, biz gittiğimizde (Kasım ayı) yeni yasa çıkmıştı. Sperm dondurup bekleteceklerden Artı bir test (yanlış hatırlamıyorsam DNA testi gibi bişey) zorunluluğu koymuş devlet. O Yüzden o testin ücüretini de istiyorlarmış. Fakat belli bir sûrede (30 ya da 60 gün sanırım) kullanılacaksa bu test zorunlu değilmiş. O Yüzden biz sperm dondurma için para vermemiştik.

Biyolojik takvimi duydunuzmu? Yada Çin takvimi. Yüzde 85 doğruluk payı veriliyor. 40 ve 43 yaşlara bu sene hep erkek bebek gösteriyor.
Baktim simdi he valahide erkek bilahide erkek eee varsin erkek gelsin hicccc karsi degilim paşam prensim olsun ben hazirim vallahi bekliyorum naz naz naz başka degil yani beklicez

Evet Haklısın canım ama sperm dondurma ihtiyacı yok çok şükür Allah'a. Çünkü az azda olsa çıkıyor.. Erkekler bizim gibi değil, rezerv diye bişey yok.. Üretiyorlar sonuçta:)
cnm sizdede ileri derece erkek infertilitesi varmis ayni durumdayiz... ist tup imsimi yapti, sana verdikleri kagitta imsimi yaziyor icsi mi.. bu onemli.. imsi yapilmayan embiyolarin tutunma sansi dusuk oluyor erkek infertilitesinde... ben bu konuda orada sorun yasamistim.

offfff sonunda çok silik olsada idrar testimde 2ci çizgi gözüktü, en azından ben görüyorum(akşam yaptım bir şey çıkmamıştı)
tabiki bu 100% belirti değil hatta hiç değil ,ama diğer belirtilere ekleyince umut oluyor :)
midem biraz bulanıyor.... ama göğüslerim indi gibi neyse bugün transferden sonra 10 günüm.. yarın kan testi yapacağım . lütfen bana güzel şeyler dileyin .... Herkeze bol bol şanslar.

Tebrikler, gönlünü ferah tut, hakkında hayırlısı olsun. Bebişine kavuşasın. Güzel haberlerini bekliyoruz.

QUOTE="portakales, post: 39516652, member: 629199"]canım iyiyimm bugünde işe gitmedim..
Dışarı çık gel sürekli koşturuyrum. Görümcemin doğum günü pasta yapıyorum şimdi :) Kardan dolayı pasta alamıyoruz:)
Hepinizii öpüyorummm[/QUOTE]

portakales
Günaydın canım oh oh pasta himmm bi foto atta bizde yiyelim diyecektim akşam işim cikti acamadim yazamadım senimlemolan yaşadı valla iyi bakiyon herkese yetisiyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…