Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah yasa çıkar hepimize iyi gelir.devletin bu para tuzaklarindan bizi korumasi lazim , bir on yılı düşünüyorum da yeni yeni merkezler aciliyor konferanslar veriliyordu ve ben 3 yıllık evliydim ne olur ne olmaz bir arkadsimla konferansa gittim zaman ne çabuk geciyor bu on yilda ne kadar merkezler acildi sizde biliyorsunuz. Aslında tedavi tanı merkezleri açılması lazım sebebi bilinmeyen infertiliteye giriyorum ben sonucta rabbim bir vade koymuş bizde onu bekliyoruz rabbim cuma hurmetine bize merhamet etsin bize annelik duygusunu yasatsin..amin

günaydınn kızlarrr:))
Dünki kardan Doğum günü pastası olarak Tiramisu yaptım:)
Çakıl da akşam artık kar bittiği için ve çıkarmadığımdan dolayı bana trip attı:))

Eklentiler

• 20150219_205807.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20150219_191632.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 20150219_070728.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 106
Tramisuuuu ooh ooh mis iyi geldi iki kez kahvalti yapan ben hala yiyebiliyorum hava soguk başka napcaz

Bugün benim doğum günüm, hem hamileyim, hem 41'im.
Bir ofis sandalyesi üstünde
Tam da anne olacağım yaştayım.
Bugün benim doğum günüm,
Kelebekler uçuşuyor içimde,
Yıllar sonra göbeğim ilk defaaaaaa....
Genişlemekteeee o ooooooo büyümekte!!

Mutlu yıllar sanaaaaaaaa, mutlu yıllar sanaaaaaaaaa

Masallah mutlu mutlu yillar bebisnle saglikla, iyiki dogdun

Mutlu, bebişli yıllar dilerim.

B
bebişinle nice mutlu yaşlara

1 haftaya ne çok şey sığdırdım...
Sevgililer gününde eşimle ayrı günümüz var bunu kutlamıyoruz diye 7 koca kadın toplaştık :) bazıları eşlerini bazıları sevgililerini ekip alternatif kutlama yaptık kutlamanın dibine vurduk tam anlamıyla. Çok eğlendik, çok güldük, çok şarkılar söyledik, sesimiz kısıldı, sabah 4 sularında küfelik olduk :)

Sonra bir yandı ki içim Özgecan'la... Geçmişteki her şiddet mağdurlarıyla birlikte alev alev tekrardan...
Halime (halimize) şükrederken, tüm maruz kalan kadınlar, kızlar, çocuklar için yeniden kahroldum.
2-3 gün kendime gelemedim. Hırsımı çıkaramadım! o yaratıklardan değil, ortam sağlayanlardan, buna çanak tutanlardan... Hepiniz o minibüsün içindeydiniz!!!!! kahrolun diye nafile haykırdım. Dilerim duyulmuştur... Er ya da geç direkt veya endirekt dahli olanlar karşılığını bulur. Ettiğiniz her kelimeyle, üslubunuzla, duruşunuzla erkeklere çanak tuttuğunuz için .................... cümlelerimi zor tutuyorum içimde... Neyse...!

Sonra bembeyaz oldu şehir... Her şeyi örtmek istercesine tüm yurt genelinde beyazladık...
Masumiyeti çağrıştırdı, biraz dingileştirdi, ama mağdur da etti...
Yine düşüncesiz zihniyetler, şuursuz insanlar yüzünden... Zincirsiz, kar lastiksiz araçların arasında gidebilecekken beklemek zorunda kaldık 7.5 saat... Bir ülkenin en önemli şehrinin en önemli otoyolu yok oldu. Es kaza bir şey olsa o yollara biteceğiz toptan demek ki... Ne yazık... Anlayışları, becerileri bu kadar kıt insanların, iktidarı, muhalefeti fark etmeksizin benim ülkemde olmalarından hayıflandım, hayıflandım... Yazıklar olsun dedim...

Yaşam devam ediyor her şeye rağmen ama şu iffetsiz, erdemsiz insanlar yok olsa diliyorum için için...

Sonra yaşam devam etti yine... Dün karın tüm nimetlerinden faydalandık, torba style kayak bile yaptım :) Oram buram ağrıyor olsun...

Bugün ofise geldim, 1-2 saatimi ayırdım. Sizi okumaya yetişemedim
Güzel haberlerinizin çok, keyifsiz haberlerin hiç olmamasını diliyorum. Olursa da üstesinden gelelim istiyorum.
Hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum.

Bebeğinle bir ömür boyu mutluluklar:)

Teoman duysa şarkıyı değiştirir... :) Söylenecek her şeyi yazmışsın, harika yazmışsın...
Mutluluğun dolsun taşssın "anneler günün" doğum günlerinin papucunu dama attırsın...

Çok mutlu, sağlıklı, sevdiklerinin ve çok seveceğin minik misafirinin varlığıyla taçlanacak nice nice güzel yaşlar dilerim.

Yüzün gülsün daima...
Çok sevgiler

Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim. predictor early ile test yaptım, negatif. Aynı günlerde evde test yapan var mı?deneyimlerinşzi paylasrmısınız?://
Ben yapmıştım predictor early ile.. Adetim geciktikten 1 gün sonra, negatif çıkmıştı. Ama işyerimde başka bir arkadaşım adetinin geciktiği gün yapıp pozitifi görmüştü. Çok da güvenilir değil diyorlar.

Bugun transfer sonrası 9. Gunum . 3.gunde ıkı embryo transfer edilmişti. Merak ettim. predictor early ile test yaptım, negatif. Aynı günlerde evde test yapan var mı?deneyimlerinşzi paylasrmısınız?://
ben 7günden beri yaptım hep negatifdi , hatta dün akşama yaptım yoktu bir şey, buğün 10günüm yaptım, çok silik çiktı :)

İyi ki doğdunn canımm:))
Mutlu yıllar diliyorumm..
Maşaallahh canım her doğum günün ve her günün bir öncekinden daha güzel, daha mutlu, daha sağlıklı, daha aşk dolu olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…