Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tamda suan benim durum yani hayırlısı Allahtan

sende cok fazla annelik duygusu var cnm cunku kardeslerine bile potansiyel anne olmussun.. belkide okadar cok annelik yaptinki artik kucuk bir cocugu daha buyutmek biraz urkutuyor olabilir..
cokk iyi bir anne olacaksin cunku cok tecrubelisin, anne olmayi istiyorsun bence cnm ama senin dusunduklerini bende hergun dusunuyorum..bana kalsa kucuk bebege bile tahamulum gucum kalmadi diyorum bazen.. sihirli bir degnek olsa ve birden 5-6 yaslarina gelmis bir cocugum oluverse..

Geçmişe gitmek kanatıyor evet.. Ama sonra iyileşiyorsun biliyormusun? Biraz zaman alıyor evet ama cidden doğru bir şekilde gittiğinde çok işe yarıyor.. Ben bunun yöntemini hep andığım kitaptan (var olan annenin yokluğu) öğrendim.. Kendim uyguladım.. Çok acı çektim. Yıllarca yazarak rahatlamış ve kendimi teskin etmiştim ama 2 seneye yakın bir sure önce bu kitaptan öğrendiğim yöntemi uyguladım ve kendim olmaya ve ne istediğini bilmeye çok yaklaştım. İçimizdeki çocuk, yani kendi çocukluğumuzla tiyatro oynar gibi diyaloga giriyorsun ve dürüst oluyorsun hem çocukluğun rolünde hem konuşan rolünde.. Kendine bilinçli bir annelik yapıyorsun.. Bu konuda nasıl Yaparım bilmiyorum:)
Kişi kendi gibileri her ortamda seçiyor ve buluyor.. Hepimizin aslında itiraf ettiğimiz ya da etmediğimiz benzer duygularımız var. Ve çok güçlüyüz. O Yüzden de vazgeçmeyen ve en doğru yolu arayan kişileriz.. Ondan seviyos ya birbirimizi Şekerim, Bond007 im.. :)

Persembeyi cumaya baglayan gece 313fatiha o ve 313 ayetel kursi okuyacagiz bitirince duasini yapacagiz yani yarin baslarsak 7gun var katilmak isteyenler liste yapiyoruz
O nce 313 fatiha bitince 313ayetel kursi
Katilanlar begenirse baslayalim .arkadaslar maksat toplu dua herkesin birbirine duasi daha cabuk kabul olu
Yor

Evet tam da bu Yüzden ürktüğümü ben de farkettim. Zaten annelik Yaptım ya.. Zor olduğunu da biliyorum. Ben doğurup agu gugularını sevmeden, direk annelik Yaptım.. Aslında direk 5-6 yaşına gelmesin.. En sevimli Zaman'ları asıl 5-6 YAŞ öncesi bence:)
Ben senin içimizdeki anne olmaya en hazır kişi olduğunu düşünüyorum canım.. Yazdıkların bana bunu anlatıyor. Senin çok eğlenceli ve süper bir anne olacağını hayal ediyorum ben. Inşallah Allah'ım sana versin de mutlu ol ve mutlu güzel çocuk yetiştir. Tabii hepimiz için duam da bu.

Bu arada çok teşekkür ederim.. inşallah

zlememine, post: 39546336, member: 642942"]Selam ne guzel yazmissin Allah var umitsizlik yok coooooooook guzel[/QUOTE]
Selam ne guzel yazmissin Allah var umitsizlik yok coooooooook guzel
Hayatimizin her ani sinav simdi cocuksuzlukla imtihanda olan bizler belki yarin baska biseyle imtihandayiz o halde herzaman allah var umutduzluk yok...

Ensu cum o vakit Allah benim yüzüme gülmüş . Hamd olsun! Milyonda bir olanlardanım.. inşallah öye ya da böyle bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.Inşallah .,

ANKARADA TÜP BEBEK İÇİN OZEL ANKARA TUP BEBEK MERKEZIYLE GORUSTUM...4750 TL ISTEDILER...DONDURMA ICIN 1500.....nasıl bır yer oneren varmı...en ıyısı hangısı arkadaslar lutfen yardım edın

Ensu cum o vakit Allah benim yüzüme gülmüş . Hamd olsun! Milyonda bir olanlardanım.. inşallah öye ya da böyle bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.Inşallah .,
sizdedemi ileri derece erkek infertilitesi vardi canim esinin sperm sayisi hareketi morfolojisi kacti.. bu ikinci bebegin degilmiydi aklimdami yanlis kalmis cnm.. sagol hayatim hepimiz icin..

Günaydın en azından bu saatte evdesin kuzum beterin beteri var yani ben... işsizde kalmak istemem yani
Günaydin kizlar herkese huzurlu bir hafta sonun dilerim hiccc ise gidesim yok yaa uyak istiyorum yorgunum benim yerime ise gitmek isteyenler begensin lütfen

Günaydın en azından bu saatte evdesin kuzum beterin beteri var yani ben... işsizde kalmak istemem yani
Ay haklisin canim hic dirdir etmemek lazim haftada 30 saat calisiyorum 10 is basliyo şükretmeliyim gercekten Türkiye sistemi halen ayni hicbir degisiklik yok Sagol hatirlatin şimdi zevkle gidip calisayim

Günaydınlar Kızlar

Uzun zamandır gelemedim buralara ara ara okudum ama yazamadan çıktım .Umuyorum iyisinizdir hepiniz ayrı ayrı ...Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmişler .Allah gönüllerinde ki muratlarını versin inşallah.Aklıma geldi
bu topiğin kurucusu @akiceciknane haberi olan var mı .Umuyorum bebeği ile ilgilenmekten buraları unutmuştur.

Bende adet olmayı bekliyorum yine olamadım kist oldu sanırım , adet olayım doktora öyle gidicem inşallah .2 biriken transfer yapalım der mi yoksa 3. embiryomu olsun ister bakalım kısmet .Birde bu kar kış kıyamet hiç içimden gelmedi tansferi yaptırmak

Paylaşmak istedim
  • E Vitamini çok güçlü bir antioksidandır. Hücre yapısının bozulmasını engeller. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Kansere karşı koruyucudur. Damar sertliğini ve tıkanmalarını engeller. Cildi güzelleştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Göz sağlığı için hayati önem taşır. Vücuda alınan ağır metaller, zehirli bileşikler, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı toksinlere karşı koruma sağlar. Yaşlanmaya bağlı hafıza kayıplarının (Alzheimer) önlenmesinde olumlu etkisi olduğu kanıtlanmıştır.
  • E Vitamini Hangi Besinlerde ve Nelerde Bulunur? Başta tahıllar olmak üzere ıspanak, kabak, lahana, marul gibi yeşil sebzelerde, zeytinyağı, balık yağı, fındık, ceviz, ton balığı, sardalye, yumurta sarısı, domates ve patateste bol miktarda bulunur. Özelikle bir avuç fındık günlük E Vitamini İhtiyacını büyük oranda karşılamaktadır.
  • E Vitamini Eksikliği son derece ender görülmekle birlikte, E Vitamini eksikliğinde; başta kansızlık ve göz bozuklukları olmak üzere, kolay yorulma, yaraların geç iyileşmesi, cinsel isteksizlik ve kısırlık ortaya çıkabilir. E Vitamini eksikliği kalp hastalıkları ve kanser riskini de artırır. Ayrıca, vücutta su toplanmasına bağlı şişkinlikler görülebilir. Özellikle cinsel gelişimin hızlandığı ergenlik döneminde E Vitamini ihtiyacı yeteri kadar karşılanmalıdır.
  • E Vitamini Fazlalığı: Normalde fazlası idrarla dışarı atıldığı için E vitamini fazlalığı çok ender görülür. Bununla birlikte aşırı dozlarda alınması bulantı ve ishal yapabilir.
  • Günlük E Vitamini İhtiyacı: Bebeklerde 5 – 6 mg, 4 – 11 yaş arasındaki çocuklarda 7 mg ve 12 yaşından büyüklerde ise 8-10 mg. kadardır.

evet cikti cnm ama teblig edilmesi ve hastanelere yazi gitmesi bir ayi gecermis..
Merhaba, bu tür değişiklikler genelde yasa yada yönetmelik ile gerçekleştirilir, yasalarda genelde resmi gazetede yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. Gogol teyzede ve sgk'nın sitesinde bahsedilen değişiklik belirtilmiyor. Seçim öncesi insanlara umud satma yöntemi, şov tv.deki haberde de torba yasayla değişti diyor da hangi torba yasası, hangi tarihte yayınlanmış belli değil. İnş. Haber doğru olsun da insanların umudları ile oynamasınlar.

Reactions: Eua
Merhaba, faydalı bilgi. Takviye vitaminlerle inş bebişleri bekliyoruz.

Reactions: Eua
bunu biliyorum cnm, 3.tup bebektede onaylandiktan gunler sonra sgk sisteminde yer verdi ve hastanelere kac ay sonra yazi gitti.. hicbir hastane kendisine yazi gitmeden gazetede resmi yazi yayinlansa dahi isleme girmiyor.. umarim tez zamanda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…