- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.041
Tamda suan benim durum yani hayırlısı AllahtanPeygamberlerin bile imtihandan gectigi bu fani dunyada bizlerde imtihandan gecmisiz cok mu hakkina razi ol canim ama allahtan umidini kesme bak yusuf peygamberin imtihanini bilirmisin hani kardesleri olsun diye kuyuga atmisti o haline razi oldu allahtan umidi kesmedi ve misira sultan oldu.ibrahim peygamberede aynisi olmustu onu atese atmisti haline razi oldu rabbim benim halimi biliyor dedi ates gul bahcesine donustu.ben bu cocuklarin benim icin hayirli olmadogina inanıyorum ve imtihandan gectigimi düşünüyorum. Daha cok allahima ibadete yoneldim sıkıldıkca dua ediyorum ve biliyor musun acaba diyorum rabbimize tam manasiyla guvenmedikte tedavilere doktorlara mi cok guvendik .ne olursa olsun umitsiz olma ol deyincse olduran mucizeler yasatan rabbimiz var bizim.
Bir isi murad etme
Olduysa inat etme
Haktandir o red etme
Mevla gorelim neyler
Neylerse guzel eyler.
Nacar kalacak yerde
Nagah acar ol perde
Derman olur
Her derde
Mevla gorelim neyler
Neylerse guzel eyler
Ibrahim hakki hazretleri
Canim allah sana mucizesini yasatsin kendiliginden hayirli evlat versin hayirlisindan..biz dua yapiyoruz her hafta sende bize katılabilir sin istersen
sende cok fazla annelik duygusu var cnm cunku kardeslerine bile potansiyel anne olmussun.. belkide okadar cok annelik yaptinki artik kucuk bir cocugu daha buyutmek biraz urkutuyor olabilir..Canım çok teşekkür ederim.. Napalım kısmet.. Ben zaten biliyordum ama ya varsa sonra pişman olmayayım dedim, Röntgen öncesi.. İnşallan hepimiz sağlıklı ve hayırlı güzel evlâtlarınızı sevgimizle yetiştirelim ve büyütelim..
Doğrusu benim biraz Kafamı bu fikre alıştırmam Lazım. Bunu hissediyorum doğrusu..
Çünkü hala bir bebeği görünce sevmekten önce nasıl bakılır ki diye düşünüyor ve korkuyorum. Eşime itiraf edemiyorum bunu, çok istiyor çünkü.. Birde ev Değiştirme, olursa şehir Değiştirme durumu falan var. Benim kendimi hazırlamak için çalışma yapmam Lazım önce.. Ben yazarak çalışıyorum kendi Üzerimde. Hazır Olduğum zaman o da gelecek biliyorum , inşallah elbette Allah isterse..
Doğrusunu istersen bu hepimizin ortak sorunu gibi geliyor.. Olmadığı için oldurmaya çalışıyoruz ama ne kadar istediğimizi kendimize tam anlamıyla sormuyoruz..ensu Hariç., belki birkaç kişi daha..
Ben vakit bulup kendimle ilgilenirsem ve bunu yapmak için güç bulursam; oturup kendime bile söylemediklerimi, eğrisini doğrusunu, bildiğimi, öğrenmem gerekenleri ve bir Sürü şeyi, yazarak çalışacağım.. Hayatım boyunca bir çok durum için Yaptım ve her zaman bana iyi gelen bir Yöntem olduğuna inandım.. Çocuk hâlimle ve genç hâlimle buluşacağım kendi içimde.. Bakalım oralardan gelen bişey var mı
Tavsiye ederim..
Geçmişe gitmek kanatıyor evet.. Ama sonra iyileşiyorsun biliyormusun? Biraz zaman alıyor evet ama cidden doğru bir şekilde gittiğinde çok işe yarıyor.. Ben bunun yöntemini hep andığım kitaptan (var olan annenin yokluğu) öğrendim.. Kendim uyguladım.. Çok acı çektim. Yıllarca yazarak rahatlamış ve kendimi teskin etmiştim ama 2 seneye yakın bir sure önce bu kitaptan öğrendiğim yöntemi uyguladım ve kendim olmaya ve ne istediğini bilmeye çok yaklaştım. İçimizdeki çocuk, yani kendi çocukluğumuzla tiyatro oynar gibi diyaloga giriyorsun ve dürüst oluyorsun hem çocukluğun rolünde hem konuşan rolünde.. Kendine bilinçli bir annelik yapıyorsun.. Bu konuda nasıl Yaparım bilmiyorum:)Gecmisle yasamak bendede var birakamiyorum bi tarafimda o ezik cocuklugum kendime ait ele avuca sigmaz erkek gibi cocuklugum kizlardan cok erkeklerle oynama....bende yazdim bana mazi aci veriyor anladim ve anladimki bu topikte ortak nokta cok güçlü oluşumuz ve en iyi arkadasimiz kendimiz olusumuz sana yazmak iyi gelirse yaz ama derine indikce icindeki yara kaniyor gününü mahvediyor.gecmis gecmiste kalsin yarinimiz guzel olsun hepimizin
sende cok fazla annelik duygusu var cnm cunku kardeslerine bile potansiyel anne olmussun.. belkide okadar cok annelik yaptinki artik kucuk bir cocugu daha buyutmek biraz urkutuyor olabilir..
cokk iyi bir anne olacaksin cunku cok tecrubelisin, anne olmayi istiyorsun bence cnm ama senin dusunduklerini bende hergun dusunuyorum..bana kalsa kucuk bebege bile tahamulum gucum kalmadi diyorum bazen.. sihirli bir degnek olsa ve birden 5-6 yaslarina gelmis bir cocugum oluverse..
Bu arada çok teşekkür ederim..sende cok fazla annelik duygusu var cnm cunku kardeslerine bile potansiyel anne olmussun.. belkide okadar cok annelik yaptinki artik kucuk bir cocugu daha buyutmek biraz urkutuyor olabilir..
cokk iyi bir anne olacaksin cunku cok tecrubelisin, anne olmayi istiyorsun bence cnm ama senin dusunduklerini bende hergun dusunuyorum..bana kalsa kucuk bebege bile tahamulum gucum kalmadi diyorum bazen.. sihirli bir degnek olsa ve birden 5-6 yaslarina gelmis bir cocugum oluverse..
Hicbirsey icin illa olsun dememek lazim hep hayirlisini istemek en guzeli..Tamda suan benim durum yani hayırlısı Allahtan
Hayatimizin her ani sinav simdi cocuksuzlukla imtihanda olan bizler belki yarin baska biseyle imtihandayiz o halde herzaman allah var umutduzluk yok...Selam ne guzel yazmissin Allah var umitsizlik yok coooooooook guzel
canim ben esimdeki sorunu ogrendigim gunden bu yana adetim gecikse bile hicbirzaman test yaptirmadim.. Amerikan hastanesindeki doktorum demistiki bu sayi ve hareketle dogal yoldan gebe kalirsan Allahin mucizesi olur, Allah yuzune gulmedigi surece asla dogaldan kalamazsin olsada milyonda bir olur.. ogun isin boyutunu anladim.. zaten gercekten bu konunun ciddiyetine en onem veren hastane Amerikan hastanesiydi.. oburleri tutturmus esinde sperm var biz en iyisini seceriz..
seni uzmek istemem ama bu sayinin hareketide kotudur, mikro enjeksiyon haric bizim gibilerin dogal yolla gebee kalmasi Allahin lutfu olur cnm.. bosuna testlerle kendini uzme..bolcana sikica araliksiz tedavi olmaliyiz..
sizdedemi ileri derece erkek infertilitesi vardi canim esinin sperm sayisi hareketi morfolojisi kacti.. bu ikinci bebegin degilmiydi aklimdami yanlis kalmis cnm.. sagol hayatim hepimiz icin..Ensu cum o vakit Allah benim yüzüme gülmüş . Hamd olsun! Milyonda bir olanlardanım.. inşallah öye ya da böyle bebeklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz.Inşallah .,
Günaydin kizlar herkese huzurlu bir hafta sonun dilerim hiccc ise gidesim yok yaa uyak istiyorum yorgunum benim yerime ise gitmek isteyenler begensin lütfen
Ay haklisin canim hic dirdir etmemek lazim haftada 30 saat calisiyorum 10 is basliyo şükretmeliyim gercekten Türkiye sistemi halen ayni hicbir degisiklik yokGünaydın en azından bu saatte evdesin kuzum beterin beteri var yani ben... işsizde kalmak istemem yani
Merhaba, bu tür değişiklikler genelde yasa yada yönetmelik ile gerçekleştirilir, yasalarda genelde resmi gazetede yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. Gogol teyzede ve sgk'nın sitesinde bahsedilen değişiklik belirtilmiyor. Seçim öncesi insanlara umud satma yöntemi, şov tv.deki haberde de torba yasayla değişti diyor da hangi torba yasası, hangi tarihte yayınlanmış belli değil. İnş. Haber doğru olsun da insanların umudları ile oynamasınlar.evet cikti cnm ama teblig edilmesi ve hastanelere yazi gitmesi bir ayi gecermis..
Merhaba, faydalı bilgi. Takviye vitaminlerle inş bebişleri bekliyoruz.Paylaşmak istedim
- E Vitamini çok güçlü bir antioksidandır. Hücre yapısının bozulmasını engeller. Yaraların iyileşmesini hızlandırır. Kansere karşı koruyucudur. Damar sertliğini ve tıkanmalarını engeller. Cildi güzelleştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Göz sağlığı için hayati önem taşır. Vücuda alınan ağır metaller, zehirli bileşikler, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı toksinlere karşı koruma sağlar. Yaşlanmaya bağlı hafıza kayıplarının (Alzheimer) önlenmesinde olumlu etkisi olduğu kanıtlanmıştır.
- E Vitamini Hangi Besinlerde ve Nelerde Bulunur? Başta tahıllar olmak üzere ıspanak, kabak, lahana, marul gibi yeşil sebzelerde, zeytinyağı, balık yağı, fındık, ceviz, ton balığı, sardalye, yumurta sarısı, domates ve patateste bol miktarda bulunur. Özelikle bir avuç fındık günlük E Vitamini İhtiyacını büyük oranda karşılamaktadır.
- E Vitamini Eksikliği son derece ender görülmekle birlikte, E Vitamini eksikliğinde; başta kansızlık ve göz bozuklukları olmak üzere, kolay yorulma, yaraların geç iyileşmesi, cinsel isteksizlik ve kısırlık ortaya çıkabilir. E Vitamini eksikliği kalp hastalıkları ve kanser riskini de artırır. Ayrıca, vücutta su toplanmasına bağlı şişkinlikler görülebilir. Özellikle cinsel gelişimin hızlandığı ergenlik döneminde E Vitamini ihtiyacı yeteri kadar karşılanmalıdır.
- E Vitamini Fazlalığı: Normalde fazlası idrarla dışarı atıldığı için E vitamini fazlalığı çok ender görülür. Bununla birlikte aşırı dozlarda alınması bulantı ve ishal yapabilir.
- Günlük E Vitamini İhtiyacı: Bebeklerde 5 – 6 mg, 4 – 11 yaş arasındaki çocuklarda 7 mg ve 12 yaşından büyüklerde ise 8-10 mg. kadardır.
bunu biliyorum cnm, 3.tup bebektede onaylandiktan gunler sonra sgk sisteminde yer verdi ve hastanelere kac ay sonra yazi gitti.. hicbir hastane kendisine yazi gitmeden gazetede resmi yazi yayinlansa dahi isleme girmiyor.. umarim tez zamanda gider..Merhaba, bu tür değişiklikler genelde yasa yada yönetmelik ile gerçekleştirilir, yasalarda genelde resmi gazetede yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. Gogol teyzede ve sgk'nın sitesinde bahsedilen değişiklik belirtilmiyor. Seçim öncesi insanlara umud satma yöntemi, şov tv.deki haberde de torba yasayla değişti diyor da hangi torba yasası, hangi tarihte yayınlanmış belli değil. İnş. Haber doğru olsun da insanların umudları ile oynamasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?