Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gogol teyzeden haberin doğruluğunu araştırdım ama teyit edici bilgi vermedi. Torba yasadan bahsediliyor ama hangi yasa? SGK'nın sayfasında da değişiklikler belirtilmemiş. İnsanların umudları ile oynuyorlar.

Gogol teyzeden haberin doğruluğunu araştırdım ama teyit edici bilgi vermedi. Torba yasadan bahsediliyor ama hangi yasa? SGK'nın sayfasında da değişiklikler belirtilmemiş. İnsanların umudları ile oynuyorlar.
CANIM fb arkadaşlar yazmışlardı bende pzrts merkezlerle gör
şeceğim varmı diye teyit amaçlı bakalım

Um
Bende tam dort dusuk yaptim yasimda 42 olacak ama umutsuz degilim sende umutsuz olma canim.bilmiyorum namaz kilan biri misin eger kilmiyorsan hemen basla allaha cok dua et .ne kadar ustune sikinti geligorsa o kadar allahla mesgul ol rabbim imtihan ediyor de hep onunla sabretmeye ve istemeye devam et emin ol sana istedigin verilecektir.allah var umitsizlik yok ..

Reactions: Eua

evet cikti cnm ama teblig edilmesi ve hastanelere yazi gitmesi bir ayi gecermis..

canim ben esimdeki sorunu ogrendigim gunden bu yana adetim gecikse bile hicbirzaman test yaptirmadim.. Amerikan hastanesindeki doktorum demistiki bu sayi ve hareketle dogal yoldan gebe kalirsan Allahin mucizesi olur, Allah yuzune gulmedigi surece asla dogaldan kalamazsin olsada milyonda bir olur.. ogun isin boyutunu anladim.. zaten gercekten bu konunun ciddiyetine en onem veren hastane Amerikan hastanesiydi.. oburleri tutturmus esinde sperm var biz en iyisini seceriz..
seni uzmek istemem ama bu sayinin hareketide kotudur, mikro enjeksiyon haric bizim gibilerin dogal yolla gebee kalmasi Allahin lutfu olur cnm.. bosuna testlerle kendini uzme..bolcana sikica araliksiz tedavi olmaliyiz..

doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle sağlıkla nice yıllar..

Bende Özgecan nın ölümüyle ilgili haberi duydukdan sonra 2 gün ağladım, aklıma geldikce sanki onun acısını içimde hissettim..Bu nasıl vahşet akıl sır erdiremiyorum, Allah mekanını cennet eylesin,Ailesine sabır versin.., daha bugün arabadan bir kızın atıldığını feci bir şekilde öldüğünü izledim haberlerde..yani bunu yapan pislikler bir kravatla mahkemeye çıkınca nasıl iyi hal uygulanıyor ,bu da ayrı bi mesele...

Merkezden memnun değilsen embyoları da başka merkeze aldırabiliyorsun. Dr.a güven de çok önemli aksi halde daha çok sitrese girersin. İnş. Tez zamanda bebişe kavuşulur.
Doktoruma güveniyorum evet labaratuvara da güveniyordum ama bu şekilde Davranışları beni embriyolar konusunda düşündürüyor.. Çok cahilim sanırım bu konuda .. Biraz zaman geçsin bakalım..

Merhaba kaç yaşındasın? Ve ne kadar denedin? Neden teslim bayrağını çektin?

Gecmis olsun arkadasim. Bende okadar zar zor elde ettigim gebeliklerde 2 dusuk ve birde aldirmak zorunda kaldim, Ama dedigin gibi sabrimin test edildigi birsey oldu bu olaylar. Sanki buda benim imtihan gecemedik gitti. Niye herkese sorun olmazken bana bu oluyor diye hayata kustum artik ya. Anne olmak kadar dogal birsey bize niye imkansiz oldu.. Evet allaha siginmak zorundayim.

Hepimiz icin zor bir imtihan rabbim gecmeyi nasip etsin.hepimiz o bebisleri dört gözle hasretle bekliyoruz

Haklısın canım.. Ben Allah'ın mucizesi olabilir diyorum. Bende test yaptırmazdım da röntgene gireceğim için biraz mecbur kaldım. Işin boyutunun farkındayım. Micro enjeksiyon yapıldı onu biliyorum. Çünkü diğer yönteme yetecek sperm yoktu zaten. Embriyologla hiç görüşmedim mesela.. Benim zorlamamla telefonda konuştuk, oda yarım yamalak duydum, telefonu bozuktu. Üstelik bana hiç kağıt falan vermediler embriyolarla ilgili?????? Kafam Karışık bakalım ne Yaparım .. Bilmiyorum canım ya...
Ben kadere ve kısmete inanırım. O Yüzden eğer bir gün bizim de evladımız olacaksa (hangi yolla olur bilemem, her türlüsü de Allah dan) o gün geldiğinde gelir zaten..

canimm tabii olacakk ben buna hepimiz icin gonulden inaniyorum.. gidince mutlaka danismaya Ece embriyologla gorusmek istedigini soyle cnm, 10 dk ayarlarlar aklina takilann herseyiii sorar evraginida alirsin.. cok tatli bi bayan bana cok yardimci olmustu..

Reactions: Eua
Eua canım sağlıklı olmana sevindim hayırlısı olsun az kaldı. buz bebislerini kucaga alırsın umarım
Canım çok teşekkür ederim.. Napalım kısmet.. Ben zaten biliyordum ama ya varsa sonra pişman olmayayım dedim, Röntgen öncesi.. İnşallan hepimiz sağlıklı ve hayırlı güzel evlâtlarınızı sevgimizle yetiştirelim ve büyütelim..
Doğrusu benim biraz Kafamı bu fikre alıştırmam Lazım. Bunu hissediyorum doğrusu..
Çünkü hala bir bebeği görünce sevmekten önce nasıl bakılır ki diye düşünüyor ve korkuyorum. Eşime itiraf edemiyorum bunu, çok istiyor çünkü.. Birde ev Değiştirme, olursa şehir Değiştirme durumu falan var. Benim kendimi hazırlamak için çalışma yapmam Lazım önce.. Ben yazarak çalışıyorum kendi Üzerimde. Hazır Olduğum zaman o da gelecek biliyorum , inşallah elbette Allah isterse..
Doğrusunu istersen bu hepimizin ortak sorunu gibi geliyor.. Olmadığı için oldurmaya çalışıyoruz ama ne kadar istediğimizi kendimize tam anlamıyla sormuyoruz.. ensu Hariç., belki birkaç kişi daha..
Ben vakit bulup kendimle ilgilenirsem ve bunu yapmak için güç bulursam; oturup kendime bile söylemediklerimi, eğrisini doğrusunu, bildiğimi, öğrenmem gerekenleri ve bir Sürü şeyi, yazarak çalışacağım.. Hayatım boyunca bir çok durum için Yaptım ve her zaman bana iyi gelen bir Yöntem olduğuna inandım.. Çocuk hâlimle ve genç hâlimle buluşacağım kendi içimde.. Bakalım oralardan gelen bişey var mı
Tavsiye ederim..

Evet telefonda da onunla konuşmuştum canım.. Ama telefon o kadar bozuktu ki çok zor anlamıştım anlattıklarını.. Yine de iyi gelmişti bana..

Selam ne guzel yazmissin Allah var umitsizlik yok coooooooook guzel

Gecmisle yasamak bendede var birakamiyorum bi tarafimda o ezik cocuklugum kendime ait ele avuca sigmaz erkek gibi cocuklugum kizlardan cok erkeklerle oynama....bende yazdim bana mazi aci veriyor anladim ve anladimki bu topikte ortak nokta cok güçlü oluşumuz ve en iyi arkadasimiz kendimiz olusumuz sana yazmak iyi gelirse yaz ama derine indikce icindeki yara kaniyor gününü mahvediyor.gecmis gecmiste kalsin yarinimiz guzel olsun hepimizin

Peygamberlerin bile imtihandan gectigi bu fani dunyada bizlerde imtihandan gecmisiz cok mu hakkina razi ol canim ama allahtan umidini kesme bak yusuf peygamberin imtihanini bilirmisin hani kardesleri olsun diye kuyuga atmisti o haline razi oldu allahtan umidi kesmedi ve misira sultan oldu.ibrahim peygamberede aynisi olmustu onu atese atmisti haline razi oldu rabbim benim halimi biliyor dedi ates gul bahcesine donustu.ben bu cocuklarin benim icin hayirli olmadogina inanıyorum ve imtihandan gectigimi düşünüyorum. Daha cok allahima ibadete yoneldim sıkıldıkca dua ediyorum ve biliyor musun acaba diyorum rabbimize tam manasiyla guvenmedikte tedavilere doktorlara mi cok guvendik .ne olursa olsun umitsiz olma ol deyincse olduran mucizeler yasatan rabbimiz var bizim.
Bir isi murad etme
Olduysa inat etme
Haktandir o red etme
Mevla gorelim neyler
Neylerse guzel eyler.
Nacar kalacak yerde
Nagah acar ol perde
Derman olur
Her derde
Mevla gorelim neyler
Neylerse guzel eyler
Ibrahim hakki hazretleri
Canim allah sana mucizesini yasatsin kendiliginden hayirli evlat versin hayirlisindan..biz dua yapiyoruz her hafta sende bize katılabilir sin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…