- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.001
Mutlu ve kutlu olsun ikinize!!!!!!
Bugün benim doğum günüm, hem hamileyim, hem 41'im.
Bir ofis sandalyesi üstünde
Tam da anne olacağım yaştayım.
Bugün benim doğum günüm,
Kelebekler uçuşuyor içimde,
Yıllar sonra göbeğim ilk defaaaaaa....
Genişlemekteeee o ooooooo büyümekte!!
Bugün benim doğum günüm,
1 haftaya ne çok şey sığdırdım...
Sevgililer gününde eşimle ayrı günümüz var bunu kutlamıyoruz diye 7 koca kadın toplaştık :) bazıları eşlerini bazıları sevgililerini ekip alternatif kutlama yaptık kutlamanın dibine vurduk tam anlamıyla. Çok eğlendik, çok güldük, çok şarkılar söyledik, sesimiz kısıldı, sabah 4 sularında küfelik olduk :)
Sonra bir yandı ki içim Özgecan'la... Geçmişteki her şiddet mağdurlarıyla birlikte alev alev tekrardan...
Halime (halimize) şükrederken, tüm maruz kalan kadınlar, kızlar, çocuklar için yeniden kahroldum.
2-3 gün kendime gelemedim. Hırsımı çıkaramadım! o yaratıklardan değil, ortam sağlayanlardan, buna çanak tutanlardan... Hepiniz o minibüsün içindeydiniz!!!!! kahrolun diye nafile haykırdım. Dilerim duyulmuştur... Er ya da geç direkt veya endirekt dahli olanlar karşılığını bulur. Ettiğiniz her kelimeyle, üslubunuzla, duruşunuzla erkeklere çanak tuttuğunuz için .................... cümlelerimi zor tutuyorum içimde... Neyse...!
Sonra bembeyaz oldu şehir... Her şeyi örtmek istercesine tüm yurt genelinde beyazladık...
Masumiyeti çağrıştırdı, biraz dingileştirdi, ama mağdur da etti...
Yine düşüncesiz zihniyetler, şuursuz insanlar yüzünden... Zincirsiz, kar lastiksiz araçların arasında gidebilecekken beklemek zorunda kaldık 7.5 saat... Bir ülkenin en önemli şehrinin en önemli otoyolu yok oldu. Es kaza bir şey olsa o yollara biteceğiz toptan demek ki... Ne yazık... Anlayışları, becerileri bu kadar kıt insanların, iktidarı, muhalefeti fark etmeksizin benim ülkemde olmalarından hayıflandım, hayıflandım... Yazıklar olsun dedim...
Yaşam devam ediyor her şeye rağmen ama şu iffetsiz, erdemsiz insanlar yok olsa diliyorum için için...
Sonra yaşam devam etti yine... Dün karın tüm nimetlerinden faydalandık, torba style kayak bile yaptım :) Oram buram ağrıyor olsun...
Bugün ofise geldim, 1-2 saatimi ayırdım. Sizi okumaya yetişemedim
Güzel haberlerinizin çok, keyifsiz haberlerin hiç olmamasını diliyorum. Olursa da üstesinden gelelim istiyorum.
Hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum.
Merhaba canım, ancak eve geldim ve bakıyorum buraya. Bana bir kağıt bile vermediler.. Ben embriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğunu bile net öğrenemedim. 5. Gün embriyosu sanarken, doktorum 3. Gün embriyosu transfer ettiklerini söyledi. Uzun hikaye hala gideceğim de konuşacağım.. Hiç içimden gelmiyor. Ne yaptıklarını bilmiyorum da IMSI için 5 milyon sperm Olmalı diye okumuştum bir yerde.. Biz de milyonla değilde taneyle olduğu için hiç aklıma gelmemişti. Ne Yaptılar bilmiyorum doğrusu.. ?????cnm sizdede ileri derece erkek infertilitesi varmis ayni durumdayiz... ist tup imsimi yapti, sana verdikleri kagitta imsimi yaziyor icsi mi.. bu onemli.. imsi yapilmayan embiyolarin tutunma sansi dusuk oluyor erkek infertilitesinde... ben bu konuda orada sorun yasamistim.
Tebrikler.. Herşey yolunda gitsin ve kavuş inşallah bebeğine..offfff sonunda çok silik olsada idrar testimde 2ci çizgi gözüktü, en azından ben görüyorum(akşam yaptım bir şey çıkmamıştı)
tabiki bu 100% belirti değil hatta hiç değil ,ama diğer belirtilere ekleyince umut oluyor :)
midem biraz bulanıyor.... ama göğüslerim indi gibineyse bugün transferden sonra 10 günüm.. yarın kan testi yapacağım . lütfen bana güzel şeyler dileyin .... Herkeze bol bol şanslar.
Canım Sağol.. Gebelik testi negatif:)Eua işin rast gitsin canım hayırlı haberlerle dön insallah
Aminİnşallah yasa çıkar hepimize iyi gelir.devletin bu para tuzaklarindan bizi korumasi lazim , bir on yılı düşünüyorum da yeni yeni merkezler aciliyor konferanslar veriliyordu ve ben 3 yıllık evliydim ne olur ne olmaz bir arkadsimla konferansa gittim zaman ne çabuk geciyor bu on yilda ne kadar merkezler acildi sizde biliyorsunuz. Aslında tedavi tanı merkezleri açılması lazım sebebi bilinmeyen infertiliteye giriyorum ben sonucta rabbim bir vade koymuş bizde onu bekliyoruz rabbim cuma hurmetine bize merhamet etsin bize annelik duygusunu yasatsin..amin
Mutlu yıllar canım..
Bugün benim doğum günüm,
Ben forumu açan arkaşa ve sizlere sevgilerimi göndererek kutluyorum.Nasıl kutlayacağız:)
Aynı merkezde yeniden deneme yapmayı düşünüyor musun? Maşallah, önce sağlık, sonra aşk ve bebiş gelsin.Merhaba canım, ancak eve geldim ve bakıyorum buraya. Bana bir kağıt bile vermediler.. Ben embriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğunu bile net öğrenemedim. 5. Gün embriyosu sanarken, doktorum 3. Gün embriyosu transfer ettiklerini söyledi. Uzun hikaye hala gideceğim de konuşacağım.. Hiç içimden gelmiyor. Ne yaptıklarını bilmiyorum da IMSI için 5 milyon sperm Olmalı diye okumuştum bir yerde.. Biz de milyonla değilde taneyle olduğu için hiç aklıma gelmemişti. Ne Yaptılar bilmiyorum doğrusu.. ?????
Bu arada sağlık raporumu aldım bugün. Hamile Değilim ve maşallahım var turp gibiyim Hamdolsun.. :)
Tebrikleer :)ben 7günden beri yaptım hep negatifdi , hatta dün akşama yaptım yoktu bir şey, buğün 10günüm yaptım, çok silik çiktı :)
Ben de sonrai denemede yapmayacagım hatta bi transa soksalar bizi de unutsak vucudumuzu dinlemeyi o donem. :) Maalesef olumsuz gecti tedavim... Simdi guzel bi tatil, biraz moral toplamaca..Ben yapmıştım predictor early ile.. Adetim geciktikten 1 gün sonra, negatif çıkmıştı. Ama işyerimde başka bir arkadaşım adetinin geciktiği gün yapıp pozitifi görmüştü. Çok da güvenilir değil diyorlar.
Bugün benim doğum günüm,
MUTLU YILLAR
Bugün benim doğum günüm,
3 tane embriyomuz var orada. Doktorumu seviyorum ama hiçbirşey düşünmüyorum şimdilik. Ne yapacağımı bilmiyorum doğrusuAynı merkezde yeniden deneme yapmayı düşünüyor musun? Maşallah, önce sağlık, sonra aşk ve bebiş gelsin.
Hepimize inşallah hepimize.. :)))Aynı merkezde yeniden deneme yapmayı düşünüyor musun? Maşallah, önce sağlık, sonra aşk ve bebiş gelsin.
Merkezden memnun değilsen embyoları da başka merkeze aldırabiliyorsun. Dr.a güven de çok önemli aksi halde daha çok sitrese girersin. İnş. Tez zamanda bebişe kavuşulur.3 tane embriyomuz var orada. Doktorumu seviyorum ama hiçbirşey düşünmüyorum şimdilik. Ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?