Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere eşin ve sevdiklerinle ve tabiki bebeğinle

hoş geldin canım özlettin kendini

Merhaba canım, ancak eve geldim ve bakıyorum buraya. Bana bir kağıt bile vermediler.. Ben embriyonun kaçıncı gün embriyosu olduğunu bile net öğrenemedim. 5. Gün embriyosu sanarken, doktorum 3. Gün embriyosu transfer ettiklerini söyledi. Uzun hikaye hala gideceğim de konuşacağım.. Hiç içimden gelmiyor. Ne yaptıklarını bilmiyorum da IMSI için 5 milyon sperm Olmalı diye okumuştum bir yerde.. Biz de milyonla değilde taneyle olduğu için hiç aklıma gelmemişti. Ne Yaptılar bilmiyorum doğrusu.. ?????
Bu arada sağlık raporumu aldım bugün. Hamile Değilim ve maşallahım var turp gibiyim Hamdolsun.. :)

Tebrikler.. Herşey yolunda gitsin ve kavuş inşallah bebeğine..

Amin

Mutlu yıllar canım..
Doğum günün kutlu olsun..
Mutlu, sağlıklı ve sevdiklerinle ve bebeğinle nice nice yıllar diliyorum.. Öpüyorum kocaman olacak göbişinden :)

Aynı merkezde yeniden deneme yapmayı düşünüyor musun? Maşallah, önce sağlık, sonra aşk ve bebiş gelsin.

Reactions: Eua
Ben de sonrai denemede yapmayacagım hatta bi transa soksalar bizi de unutsak vucudumuzu dinlemeyi o donem. :) Maalesef olumsuz gecti tedavim... Simdi guzel bi tatil, biraz moral toplamaca..

Bebeginle nice mutlu yaşlara sen hep böyle mutlu ol canim

MUTLU YILLAR

Aynı merkezde yeniden deneme yapmayı düşünüyor musun? Maşallah, önce sağlık, sonra aşk ve bebiş gelsin.
3 tane embriyomuz var orada. Doktorumu seviyorum ama hiçbirşey düşünmüyorum şimdilik. Ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu

3 tane embriyomuz var orada. Doktorumu seviyorum ama hiçbirşey düşünmüyorum şimdilik. Ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu
Merkezden memnun değilsen embyoları da başka merkeze aldırabiliyorsun. Dr.a güven de çok önemli aksi halde daha çok sitrese girersin. İnş. Tez zamanda bebişe kavuşulur.

Reactions: Eua
Hanimlar artik umutsuzluk gemisine bindim malesef. Uzun zamandir deniyorum ya tutmuyor tutsada dusuk oluyor arkasindan. Artik yapacak birseyim kalmadi galiba. Yasa teslim oluyorum galiba. Cok zor bu noktaya gelip kabullenmek artik. Belki burada umut veren cikarmi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…