Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım nerede tedavi olmuştun, doktorun kimdi..
inşallah güzel bir sürpriz yaşarız ve bir bakarız yükselmiş..

44 yas 3 senedir deneyip duruyorum. her yil 3 kere tup yaptim iyimi?

pes etmek yok canım, son hızla yola devam.. bizlerde senelerdir uğraşıyoruz senin gibi..
üç tedavinide aynı yerde yaptırdıysan ilk iş doktor değiştirmeni tavsiye ederim cnm..
infertilite sebebiniz nedir özel değilse..

Allahim yardımcın olsun.sevgiler

canım nerede tedavi olmuştun, doktorun kimdi..
inşallah güzel bir sürpriz yaşarız ve bir bakarız yükselmiş..

ya birşey sorabilirmiyim? geçen sene transferim 12.günü ben, rahatsızlanıp hastaneye kadırıldım.Serum vermeden önce test yaptılar ve 10 çıktı..bana hamile değilsiniz diyip serumu verdiler..10 anlaadım şimdi aklıma geldi..sonucu olumsuzmuş olumlumuymuş anlamadım.Sadece bilgilenek için soruyorum..

tatlım yazdıklarını okudum okudukça boğazım düğümlendi ne yazacağımı bilemedim sadece yanında olduğumuzu dualarımızda olduğunu bilmeni isterim Allah yar ve yardımcın olsun şifa versin bugünler geçecek güzel günler gelecek ben buna inanıyorum sende inan arkadaşım

Canım arkadaşım yazdıklarını tekrar ,tekrar okudum..arkadaşların isimlerini tek tek yazmışsın çok kıskandım , (Şaka yapıyorum)2 gün girmedim ve arkadaşlarım sana süpriz yapmışlar..bende yazmayı, senin yüzündeki tebessüme vesile olmayı isterdim.. üzgünüm..Çok geçmiş olsun, Allah sana ,sevdiklerine güç kuvvet versin..ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir, sana ancak burdan iyi dileklerimizi gönderebiliyoruz.Ama İzmir den istediğin ihtiyac duyduğun herhangi birşey olursa seve seve yardımcı olmak isterim.Senin daha önceki yazdığın mesajlardan da hatırlıyorum, önce diye miyom yazmıştın(hatta miyomun faklı bi adıda vardı) dr.umda bu miyomdan bende de olduğunu söyliyince bende telaşlanmıştım.Güçlü ol lütfen...
Şuanda önemli olan senin sağlığın,sakın İleride anne olabilirmiyim, olamam diye şeyleri aklına getirme lütfen..şu anda tıp o kadar ileri ki, inan yarın ne olacağını bilemeyiz.En kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle çok öpüyorum. Bizler hep burdayız,sıkıldığında paylaşmak istediğinde yaz,bizde destek olmak isteriz.

sizdedemi ileri derece erkek infertilitesi vardi canim esinin sperm sayisi hareketi morfolojisi kacti.. bu ikinci bebegin degilmiydi aklimdami yanlis kalmis cnm.. sagol hayatim hepimiz icin..

Evet Canım. 2009 Da tedavi Olmuştuk. SAyı Net Aklımda Değil Ama sperm Bulamama Durumu Vardı.raporda hareketli Spermlerin görülmediği Ve var Olanların Morfolojik bozukluğu Olduğu Yazıyordu. Dr.a sorduğumuzda Var Olanların Sadece Baş Olduğunu Kuyruklarının Olmadığını Söylemişti.eşim Varikosel Op. geçirdi.tüp Bebek Tedavisi Ve Şükür ki Pozitifti :)
doğru Hatırlıyorsun Ikinci Bebeğim Doğal Oldu. Dr.um Çoook Şaşırmıştı :)

Arkadaşım,
Sen güçlü bir kadınsın. Bir çok kişi hastalığının adını kelimelere dökmeyip görmezden gelmeye çalışırken, sen neyle mücadele ettiğinin farkındasın. Dile getirmekten çekinmiyorsan ilk golü atmışsın demektir. Allah'tan sana acil şifalar diliyorum.
Ne yaşadığını, hangi yollardan hangi hızda geçtiğini sen biliyorsun. Onun için seni bilmeden incitirsem affet beni.
İlk geldiğin günleri hatırlıyorum senin. Neşeli, coşkulu, hayat dolu geldi "Nocakci"... Sonra, seni daha iyi ifade edecek baharı çağrıştıran "Pembe umut" a terfi ettin...
Yaşadıkların yolunu değiştirmeni gerektirmiş olsa da, amacın farklı yöne kaymış olsa da yüreğindeki gerçek mutluluğun, sevdiklerinden dönen gerçek sevginin de yardımıyla kısa zamanda tüm bunları atlatacağına, her şeyi geride bırakacağına inanıyorum. Ne zaman biraz daha sevgi, biraz daha güç almak istersen biz buradayız. Omuz, el, yürek, çorba... Ne lazımsa söyle gönderelim

zlememine, post: 39546

Hayatimizin her ani sinav simdi cocuksuzlukla imtihanda olan bizler belki yarin baska biseyle imtihandayiz o halde herzaman allah var umutduzluk yok...

Cok haklisiniz cocugum yokken sanardimki olunca cok mutlu olcam cunku her sey cok guzeldi bir o eksikti (evliligim esime sevgim). Cocugum oldu evet cok mutlu oldum ama bu seferde baska sinav basladi evliligim catirdamaya simdi cocugum 6 yasinda onun yaninda elimde olmadan ne kavgalar. Yillar once biri soylese boyle olacagini inanmazdim. Evet sinav biri bitiyo biri basliyo. Sanki zaman gectikce tahammul ve sabrim daha daha saglamlastigimi sanirken bir bakiyorum bir okadar zayif ve aciz. Zorrrrrrr geliyo

Nurdan kardeşim,adın Gibi Umudunda Pembe Olsun.. int.e son Zamanlar Giremediğimden Sana 14 Şubatta yazamadım.. ne Yaptığını hep merak etmiştim En son operasyon olacaktın,Fakat Bu Kadar ağır Şeyler Yaşadığını duymak Inan Beni Derinden Üzdü.
ama Her Şerde Hayır Varmış. Hele Bir Toparlan Belki kimsesiz Bir bebeğe UmUt Olursun., ??

PEMBE UMUT Canim saygiyla önünde egliyorum ne yasarsak yasiyalim hep ümidimiz olsun Allah acil sifalar versin canim

EĞER YÜRÜDÜĞÜNÜZ YOLDA GÜÇLÜK VE ENGEL
YOKSA BİLİN Kİ O YOL SİZİ
BİR YERE ULAŞTIRMAZ…
Eski zamanlarda bir kral, saraya gelen yolun üzerine
kocaman bir kaya koydurmuş, kendisi de pencereye oturmuştu.
Bakalım neler olacaktı? Ülkenin en zengin tüccarları, en
güçlü kervancıları, saray görevlileri birer birer geldiler, sabahtan
öğlene kadar. Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya
girdiler. Pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirdi. Halkından
bu kadar vergi alıyor, ama yolları temiz tutamıyordu.
Sonunda bir köylü çıkageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu.
Sırtındaki küfeyi yere indirdi, iki eli ile kayaya sarıldı
ve ıkına sıkına itmeye başladı. Sonunda kan ter içinde
kaldı; ama kayayı da yolun kenarına çekti.
Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereydi ki, kayanın
eski yerinde bir kesenin durduğunu gördü. Açtı. Kese altın
doluydu. Bir de kralın notu vardı içinde... “Bu altınlar kayayı
yoldan çeken kişiye aittir” diyordu kral. Köylü, bugün dahi
pek çoğumuzun farkında olmadığı bir ders almıştı.
“Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir
fırsattır...”

canim yaa 12. gunde sonucun 10 ciktiysa kimyasal gebeliktir.. o deger yukselsede cok bisey ifade etmez yine duserdi..

Günaydın arkadaşlar. Hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum. Öncelikle pembe umut arkadaşıma acil şifalar diliyorum. Allah'ın izniyle en kısa sürede iyileşip Aramıza döner inşallah. Tüm isteyen arkadaşlarımızda ve tabiki bende en kısa sürede anne oluruz inşallah. Ben 39 ayetel kürsi, 39 Fatiha sûresini okudum. Allah kabul eder inşallah. Hepinize selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…