Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım, ne kadar yürekli, güçlü bir kadınsın. Bütün yaşadıklarını arkanda bırakıp, güzel bir hayata sevdiklerinle yelken açacağına eminim. Seni seviyoruz, sana kocaman sarılıyoruz.

Yas en onemli sebeb. Ama zar zor elde edilen gebelikler ilk 8 haftada kayip oluyor. Zaten 40'dan sonra basladik denemey en basindan doktorlar yasdan basladi. Ayrica spermlerde mobilite sorunu var. Yani dogal yolla bizim sansimiz bu yasdan sonra hic olamayacakmis. Ya ne bileyim bayagi yoruldum yildim. Neden bu kadar guc anlayamiyorum. Elimden geleni yaptim. Bir sey degil butun hayatimi sorgular oldum. Bileydim 25 yasinda bu ise baslardim. Ne diye ortalikda salak gibi dolasdim oyle. Is guc kariyet hicbirseyin onemi yokmus oysa. Gencligimi heba ettim diye dusunuyorum. Bos islerle ve kisilere kafa patlamisim. Hayatim en zor 3 yilini yasiyorum halada devam ediyor. Allahda bizi birgun gore ne olurdu?

oluyor be canim... ben de 41 yasindagim 3 senede 4 tup bir asilama.... sonuc bomboooos bir kucak.. aman ne yzpalim vardir ya bunda da bir hayir...

Evet bundan sonra boyle dusunmek lazim. Herseyin hayirlisi. Ama ne bileyim bunca emek cabaya bir sonuc olmasi gerekirdi. Biraz haksizlik oluyor ama.

evet cnm bu topikteki hemen hemen tüm bayanlar aynı durumda, iş güç kariyer derken yıllar geçmiş ama ne yapalım hayat bize bunu sunmuş bizde yaşamışız.. erken evlenmeklede bir şey olmuyor cnm olmayacaksa olmuyor.. ben 29 yaşında evlendim ikinci aydan bu yana tüp bebek tedavisi görüyorum 8 yıl oldu 9. tüp bebek tedavisi, yarıda kalanlar hariç.. arada sonlananda var, kimyasal olanda var.. elde var sıfır... ama pes etmek yokk.. yola devam cnm.. işimden istifa ettim, mesleğime ara verdim tedaviler için.. yola son hızla devam..üzme kendini hepimiz aynıyız..

Acaba bunda kabahat sendemii acaba cocuktan sonra esine ilgi azalmis olabilir mi çünkü erkek lerde cocuk gibiler

Selam arkadasim, bu konuyla ilgili Acmila sana yardimci olabilir, bilgileri özelden paylasirsiniz dilerim bebegine kavusursun.

Bu durumdami kendiliginden hamile kaldin magnesya. Şaşırdım. Bir mucize.nasil iyilesmis spermler acaba

[QUOTE="ensu, post: 39567565, member: 537340aevet cnm bu topikteki hemen hemen tüm bayanlar aynı durumda, iş güç kariyer derken yıllar geçmiş ama ne yapalım hayat bize bunu sunmuş bizde yaşamışız.. erken evlenmeklede bir şey olmuyor cnm olmayacaksa olmuyor.. ben 29 yaşında evlendim ikinci aydan bu yana tüp bebek tedavisi görüyorum 8 yıl oldu 9. tüp bebek tedavisi, yarıda kalanlar hariç.. arada sonlananda var, kimyasal olanda var.. elde var sıfır... ama pes etmek yokk.. yola devam cnm.. işimden istifa ettim, mesleğime ara verdim tedaviler için.. yola son hızla devam..üzme kendini hepimiz aynıyız..[/QUOTE]
Canim ben simdi oturdum Semra Karamana mail aticam o benim hep kafamda oldugu icin o kadinla birkere konusup yola devam edicem de kocam fiyat sordu Selman Lacini cok begenmusti onlara tekrardan yaz diyo benim sorum asagi yukari maliyet ne kadar Memorualin

canım ayşe hanımıda mailine ekle bence.. mail adresini veririm sana..
maliyeti şöyle cnm standart fiyat var yeni başlayanlara 5700 TL, geçmişte eskiden rapor kullandıysan 1000 extra TL indirim yapıyorlar.. ilaçlarda 1500 civarı tutar sanırım..
ilk görüşme ücretini tedaviye başlayınca tedaviden düşüyorlar..
yine düşün cnm karar verirsen konuşuruz..

Kardeşim adını sıklıkla duyuyor fakat konu hakkinda fazla bilgim yoktu yaşadıklarin oldukça zor ama cok güçlüsun herseyi yenecek bir enerji aldim senden bizde sana dualarla destek verecegiz.savasi kazanacaksın ve pembe umutların hepsini gerçekten yapacaksın inşallah

Canim ben simdi oturdum Semra Karamana mail aticam o benim hep kafamda oldugu icin o kadinla birkere konusup yola devam edicem de kocam fiyat sordu Selman Lacini cok begenmusti onlara tekrardan yaz diyo benim sorum asagi yukari maliyet ne kadar Memorualin[/QUOTE]

Aklinda soru isareti kalmasin acmila, Selaman Lacin , Memorial hepsini degerlendir, gerekirse arayip konus ayrintili dogru karari vereceksin eminim.

Yas 36. Beta hcg koca 0 cıktı. O gun regl oldum. Regl 7 gundur azalmıs da olsa hala devam ediyor ve karnımda siskinlik var. Benim durumumu yasayan oldu mu?

Yas 36. Beta hcg koca 0 cıktı. O gun regl oldum. Regl 7 gundur azalmıs da olsa hala devam ediyor ve karnımda siskinlik var. Benim durumumu yasayan oldu mu?
Canım benim doktorun dediğinin aksine az kanamam olmuştu.. Zaten hep az ve uzun Süreli olur. 7 gün Sürer ama ped değil günlük ped yeter 2 gün haricinde.. Karnımda şişlik oldu evet hala da geçmedi 2 olacak nerdeyse..

Demek aynı durumdayız.. Aynen gunluk ped yetiyor ama devam etmekte. Siskinlik iki olacak demişin ya anlayamadım ne iki olacak?

Canim ben simdi oturdum Semra Karamana mail aticam o benim hep kafamda oldugu icin o kadinla birkere konusup yola devam edicem de kocam fiyat sordu Selman Lacini cok begenmusti onlara tekrardan yaz diyo benim sorum asagi yukari maliyet ne kadar Memorualin[/QUOTE]

Hayırlı uğurlu olsun, bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…