Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yas 36. Beta hcg koca 0 cıktı. O gun regl oldum. Regl 7 gundur azalmıs da olsa hala devam ediyor ve karnımda siskinlik var. Benim durumumu yasayan oldu mu?

regly bir hafta kadar daha sürerse yada ara ara kesilip tekrar gelirse doktoruna gidip muayene olmanda fayda var cnm, kist oluşmuş olabilir..

kızlar ben hep bir iki gün geç adet olurdum ama bu son tedaviden sonra iki gün erken olmaya başladım ve sağ kasığımda çok ağrı oluyor adet olunca niye böyle oldum anlamıyorum

kızlar ben hep bir iki gün geç adet olurdum ama bu son tedaviden sonra iki gün erken olmaya başladım ve sağ kasığımda çok ağrı oluyor adet olunca niye böyle oldum anlamıyorum
kolay mi tatlim ya.. bir suru hormonu gomuyoruz vucudumuza... sonucun negatifligini gectim... ruhun yipranmasini gectim... vucut kolay toparlayamiyor ki... yaz gelmis 40 a... amaaaan bence vucudumuz ne kadar yoruluyor ne kadar.... Allahim bize yardim eder misin... lutfen... olumsuz olacaksa sonuclar bizi bu sevdadan uzaklastir lutfen... amin...

regly bir hafta kadar daha sürerse yada ara ara kesilip tekrar gelirse doktoruna gidip muayene olmanda fayda var cnm, kist oluşmuş olabilir..
Evet ensucugum muhtemelen kist var. Ben toplama işlemi sonrası da cok acı cektim zaten. Kist var ise bundan kurtulmak için önerecegin bir yontem varmı? Doktor yani ne yapabiliyor ilaçla şişirdiği kistler için?

bence ufaklığı kıskanmış eşin biraz ona da ilgi gösterirsen herşey yoluna girer .çok etkili bir formül söyleyebilirim iki rekat allah rızası için namaz kıl ve de ki allahım benim ve esimin günahlarını bağışla de ve onada yakınlık göster bak ne güzel olacak .canım eğer seni aldatmıyorsa dövmüyorsa bence herşeye değer bu zamanda boyle eş ..

Amin

icmedigim ot cop kalmadi... amaaan... hayirlisi neyse o olsun... saliyorum biraz ... cayir cimen olsun ne yapalim... saglik olsuuun.
Allah vaktini saatini yazmıştır elbet canım.. O vakte kadar daha fazla yıpranmamıza mani olsa Allah'ım.. Çocuklara verecek enerji kalmayacak bu gidişle..
Benim için biraz fazla hormon özellikle östrojen ağır geldi. Onu atamadım bi türlü.
Zaten Hayatım kadın doğumcularda geçti.. Yabancısı Değilim.. :))

bebegim ben daha yeni yeni kendime geliyorum... aynen en az iki ay aliyor toparlamak... ki bu gorunen kismi... daha neler oluyordur vucutta kim bilir...
Evet kimbilir neler oluyor.. Ben hala adet olmadım.. Az bile olsa hormon almayayım dedim olmadı. Yarın adet söktürücü başlarım ne yapayım.. Adetle biraz daha ferahlarım inşallah

Tup bebek deneyen arkadaslara
Bizzat kendim dinledim tup bebek yaptirip cok az yjmurtasi 2tane olusan bir bayan aradi ona dediki once incir kuru ile basla sonra testere disli aslan pencesi 1ay kullan hatta 10gun icine civanpercemi katarak kullan bunu dönüşümlu 3ay yap bak nasil faydasini goreceksin .esiniz de keciboynuzu pekmezi sabah aksam soguk pres dedi .bence tupduz bunu bir deneyin ben deneyecegim once sogan kuru ile baslayacagim sevgiler insaallah kendiliginden nasip olur hepimixe

Bu durumdami kendiliginden hamile kaldin magnesya. Şaşırdım. Bir mucize.nasil iyilesmis spermler acaba

Mucizeler de Allahtan. Komik gelebilir ama sevdicğime keçiboynuzu kürü yaptım. Yaklaşık bir yıl. Tüp bebek için tekrar başvurduğumuzda sperm sayısının artığını ancak doğal yolla gebelik için yetersiz olduğu söylendi.. ama Allah ol deyince oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…