- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #35.141
Yas 36. Beta hcg koca 0 cıktı. O gun regl oldum. Regl 7 gundur azalmıs da olsa hala devam ediyor ve karnımda siskinlik var. Benim durumumu yasayan oldu mu?
kolay mi tatlim ya.. bir suru hormonu gomuyoruz vucudumuza... sonucun negatifligini gectim... ruhun yipranmasini gectim... vucut kolay toparlayamiyor ki... yaz gelmis 40 a... amaaaan bence vucudumuz ne kadar yoruluyor ne kadar.... Allahim bize yardim eder misin... lutfen... olumsuz olacaksa sonuclar bizi bu sevdadan uzaklastir lutfen... amin...kızlar ben hep bir iki gün geç adet olurdum ama bu son tedaviden sonra iki gün erken olmaya başladım ve sağ kasığımda çok ağrı oluyor adet olunca niye böyle oldum anlamıyorum
bebegim ben daha yeni yeni kendime geliyorum... aynen en az iki ay aliyor toparlamak... ki bu gorunen kismi... daha neler oluyordur vucutta kim bilir...Nerdeyse 2 ay olacak demek istedim de . 'Ay !' Yazmayınca anlaşılmamış.,
oluyor tatlim.. bol su ic ve tempolu yuru... duzeliyor zamanla.Yas 36. Beta hcg koca 0 cıktı. O gun regl oldum. Regl 7 gundur azalmıs da olsa hala devam ediyor ve karnımda siskinlik var. Benim durumumu yasayan oldu mu?
icmedigim ot cop kalmadi... amaaan... hayirlisi neyse o olsun... saliyorum biraz ... cayir cimen olsun ne yapalim... saglik olsuuun.
Belki de bende kabahat cunku esimde oyle butun sorun sende diyo.Acaba bunda kabahat sendemii acaba cocuktan sonra esine ilgi azalmis olabilir mi çünkü erkek lerde cocuk gibiler
Evet ensucugum muhtemelen kist var. Ben toplama işlemi sonrası da cok acı cektim zaten. Kist var ise bundan kurtulmak için önerecegin bir yontem varmı? Doktor yani ne yapabiliyor ilaçla şişirdiği kistler için?regly bir hafta kadar daha sürerse yada ara ara kesilip tekrar gelirse doktoruna gidip muayene olmanda fayda var cnm, kist oluşmuş olabilir..
Super tavsiyen için tesekkurler.oluyor tatlim.. bol su ic ve tempolu yuru... duzeliyor zamanla.
Aminkolay mi tatlim ya.. bir suru hormonu gomuyoruz vucudumuza... sonucun negatifligini gectim... ruhun yipranmasini gectim... vucut kolay toparlayamiyor ki... yaz gelmis 40 a... amaaaan bence vucudumuz ne kadar yoruluyor ne kadar.... Allahim bize yardim eder misin... lutfen... olumsuz olacaksa sonuclar bizi bu sevdadan uzaklastir lutfen... amin...
Allah vaktini saatini yazmıştır elbet canım.. O vakte kadar daha fazla yıpranmamıza mani olsa Allah'ım.. Çocuklara verecek enerji kalmayacak bu gidişle..icmedigim ot cop kalmadi... amaaan... hayirlisi neyse o olsun... saliyorum biraz ... cayir cimen olsun ne yapalim... saglik olsuuun.
Keşkebiktim bu hormon ilaclarindan... keske bunlara hic gerek kalmasa artik... hepimiz icin...
Evet kimbilir neler oluyor.. Ben hala adet olmadım.. Az bile olsa hormon almayayım dedim olmadı. Yarın adet söktürücü başlarım ne yapayım.. Adetle biraz daha ferahlarım inşallahbebegim ben daha yeni yeni kendime geliyorum... aynen en az iki ay aliyor toparlamak... ki bu gorunen kismi... daha neler oluyordur vucutta kim bilir...
Bu durumdami kendiliginden hamile kaldin magnesya. Şaşırdım. Bir mucize.nasil iyilesmis spermler acaba
Super tavsiyen için tesekkurler.
amin tatlim...Herşeyin hayırlısını sağlıklısı ni versin alah im...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?