Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evde olmanın hele bahçede olmanın hemde 7/24 tadını çıkar bu aralar benim canımda hiç çalışmak istemiyor tatile çıksam kafamı toplasam ne güzel olur ama fırsat yok kızkardeşim evleniyor önce onun nişanına gidecem sonra geri gelip bir ay sonra düğüne gidecem araya ramazan ve bayram girince benim tedavi eylül ayına kaldı iş yerinde çalışma ortamı hiç sevmediğim ve görmek istemediğim biri olduğu için çok sıkıcı ve gergin ve canım çok sıkkın

Malesef yasaklıyorlar. Yumurtalıkların ekstra uyarılması tedavinin seyrini değiştirebiliyor. Onca emekten sonra risk almaya gerek yok.

yaptığım araştırmalara göre transferden sonra ilişkiye giren çiftlerin embriyo tutunmaları daha yüksekmiş.. Alında sevişmedeki hem o sıvılar hem de hazsal duygular bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ama doktorlar herhangi mikrop ve yumurtalara baskıdan dolayı önermiyorlarmışş..
Öyle işte :) ahahhaah

Umarım portakalım.. En kısa zamanda huzura kavuşurum umarım.

Eğitilebileceğine dair hiç umudum yok zanorkcum. İstediğin kadar konuş, kendini aç, rahatsızlıklarını anlat, anlayamıyor ya da anlamak istemiyor. Zaman zaman beyninde sorun var galiba diye bile düşünüyorum. Sinaps oluşturamıyor sanırım nöronları. Dün tüm gün boyunca planım vardı mesela, eve ancak 11'de gelebildim zaten. Bebek odasını boyayalım mı diye 30 defa sordu. Cevabını vermekten ben yoruldum o sorunun cevabını sanki duymuyor. Öyle garip bir adam.. Depresyon zihnin bilişsel faaliyetlerini iyice perdeledi belki ya da organik bir bozukluğu var gibi sanki.. Normal değil yani.. Onun için de düzeleceğine dair hiç umudum yok. Çaba sarfetmekle olabilecek bir şey değil çünkü kapasite bu kadar. Büyük olasılıkla boşanacağım da zamanı konusunda kararsızım. Aslına bakarsan o kadar çok bıkkınım ki şu aralar arkama bakmadan bırakıp çekip gitmek istiyorum da bebeğim var işte.. Boşanmanın çocuk için uygun zamanı yok, onu da biliyorum da.. Ne bileyim yaaa, öyle işte.. Yine de şu hormon etkisini aştıktan sonra karar vermek en iyisi.. O zamana kadar da Allahtan sabır diliyorum kendim için.

Olur, nasıl istersen..

Göbek büyütüyorum. Zihn-i sinir pozisyonlarında geziniyorum. Boşanma planları yapıyorum.
Bebişimin adı Cemre olacak teyzesii.. Sıcacık olsun girdiği her yer, onun sıcaklığı dönsün kızımı sarıp sarmalasın ömrü boyunca, sıcaklık yakınlık görsün hep.
Peki atamalar yapıldıktan sonra becayiş şansı yok mu? biz geri geleceğiz anlaştık deyip? Seçim şansınızın olmaması kötüymüş..

offff offfffffffff

Aklıma Sezen Aksu'nun şarkısı geldi..

Dağda belimde odun, beni ne hale kodun

Tarlada ırgat avrat, hanede hazır kadın

Bir uşak göbeğimde, altısı eteğimde

Yedi bitirdi beni, anandaki o çene

Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de

El ayak çekilince sen bitersin dibimde

Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de

El ayak çekilince sen bitersin dibimde

Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim

Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim

Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim

Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim

Fındığı ben toplarım, kırması sana düşer

Uy ellerin iyisi, geh geh gerinip şişer

Üşudum senden baba ocağım gözümde tüter

Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter

Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim

Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim

Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim

Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim.

Huzursuzluğunu yiyip yok etmek istiyorum
Sonsuza kadar sürecek hali yok ya portakalım, geçecek tabii ki bu dönem de.. Toparlarım ben durumu, merak etme. Ben ölmeden bana bişii olmaz. Kaç defa kaç farklı yerde sıfırdan hayatımı kurdum ben, yine yapabilirim. Kendimden gayet de eminim.

Tüp bebek yaptırmayı düşünen Yay burcu olan arkadaşlar varsa eğer negatif sonuç alma olasılığınız çok yüksekmiş diye yazıyor burç yorumlarında.. Ters bir dönemmiş, haziran sonuna kadar beklemek iyi olabilirmiş.. Fala inanma falsız da kalma durumu.. Bilin istedim.

Ah be bacım keyif yapmaktan eve yerleşemiyorum
Valla hiç değilse bir haftasonu kaçamağı yap derim. Ya da bir geceyi uzakça bir otelde geçirin. O doping bile bir süre seni idare eder. Stresle heyecan karışımı hiç hoş olmuyor, biliyorum. Onun için ufak tefek te olsa kendine hoş zamanlar yaratmaya çalış.
İşyerindeki zatı da takma kafana. İnsan bir aile fertlerini, bir de mesai arkadaşlarını seçemiyor malesef. Sevmediğin bir akraba gibi düşün. Enerjini çalmasına izin verme.
Yazacak ne çok şeyim ve ne az yerim var
Sen gel bana bir ara. Geceleri sabahlara bağlayalım. Hamak ta kurarım senin için. Leğenden havuz bile yaparım. Yeter ki sen rahatla biraz

canım benim yaaa sen ne iyi bir insansın keşke mümkün olsa seninle sabahlara kadar sohbet etsek kah dertleşsek kah kahkaha atsak hem evi yerleştirmenede yardım eder sonrada sen çay demlerdin ben pasta börek yapardım ağaçlarda kuş sesleri rüzgarın yaprak hışırtıları etrafta koşuşan kediler köpekler ne güzel olurdu

mesai arkadaşının kıskanç haset ve kötü niyetli biri olduğunu bile bile onunla çalışmak zorunda kalmak çok kötü bişey ama yapacak bişey yok maalesef inşallah bir an önce tayini çıkarda kurtulurum

bu arada iki gün önce yutkunurken boğazım ağrıyordu dün sabahtan beride sesim kısıldı konulurken ses tellerim yoruluyor sanki ilk kez yaşıyorum böyle bişey stresten midir acaba

yay burcu değilim ama ilgilenenler için güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler

8 yıldır kendi içimdeki konuşmaları yazsaydım, okuduklarımın aynısı olurdu emin ol. Üstelik hamilelik hormonu falan da üretmiyordum ben.
Sana tavsiyem, bunların hepsini koy kenara. İhtiyaç anında hamileliğini kullanarak sesini yükselt ama her şeyin normale dönene kadar sabret. Kendin ve bebeğin için. Her şey olacağına varıyor nihayetinde. O arada gereksiz stresle kendini yorma lütfen...

Canlarımmmmm merhaba çoook zaman oldu giremedim okulla İSVEÇ dolaylarına uzanıp geldik vee evde yatılı msafirler var veee çoook yorgun ve okuldayım işte bu yüzden bi ceee yapıyorum çıkıyorum ama hepinizi kocaman öpüyor iyi dileklerimi gönderiyorum ha bu arada YAY burcuyum ve ne tesadüf ki haziranı ertelemiştim içim huysuzlanmıştı kısmet temmuza ve teşekkürler alpcemre ...
her şey yolunda dimi güzeller herkes iyi inşallah

A
ahanda benden bahsediyiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…