- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.081
Sağol kuzum. Evde 4 hamile kedim var şimdi. Yenilikler yolda
Bebeciğin inşallah çabuk iyileşir. Burada biz bile dengeyi bulmakta zorlanıyoruz. Geceler serin, gündüz cayır cayır yanıyor ortalık. Gündüz giydiğim tiril tiril atletin üzerine gece olunca yün ceket giyiyorum. Tamam kabul ediyorum, 24 saati bahçede geçirmem şart değil. Ama ne yapayım, sıkılmışım kapalı ortamlardan.
kızlar bişey sorcam ama çekine çekine,doktora soramadım ben,tüp bebek tedavisinde iğnelere başlıyoruzya (adet değilken başladım ben bu ay folikül olduğu için)opuya kadar olan sürede ilişki yasakmı?
Malesef yasaklıyorlar. Yumurtalıkların ekstra uyarılması tedavinin seyrini değiştirebiliyor. Onca emekten sonra risk almaya gerek yok.
Umarım portakalım.. En kısa zamanda huzura kavuşurum umarım.Canım benim seni çok güzel anlıyorumm.. Boşanmış bir anne babanın çocuguyum artık..
Artık diyorum çünkü annem ancak ben evlenince boşanabildi.. Hatırlıyorum da çocukken bile anneme boşan anne bu adamdan derdim.. AMa napsın zavallım demokrat geçinen babası bile evini açmıyor gittikten 3 gün sonra kapıya koyuyurdu.. Aldatmalar, şiddetler içerisinde geçti annemin ömrü.. Emekli oldu ve ben evlenir evlenmez bastı gitti.. Şimdi boşanmış teyzemle birlikte yaşıyorlar.. inan yaşayamadıkları o kdar içinde birikmiş ki kimse 60 yaşında bir kadın değil 20 yaşında bir kadın görüyor onu...
O yüzden olacak ki erkeklere karşı hep bi savunmam var kendimi ezdirmemek adına dişlerimi tırnaklarımı bürümüşüm hazır olda bekliyorum..
Bir çocuk için anne ve babanın birlikte olmasından ziyade, ayrı ayrı mutlu bireyler olmasını önemser..
O yüzden bebeğin için doğru adım atacağın şey ilk önce kendi mutluluğunu düşünmen olur.. Dilerim umut ettiğin mutluluğa doğru zamanda kavuşursun..
Umarım portakalım.. En kısa zamanda huzura kavuşurum umarım.
Benzer yollardan geçmişler. Aslında bilinçli bir çıkarcılıktan ziyade, doğrusunu bilmedikleri için hata yapıyorlar. Sabırlı olup eğitmekle boşanıp kurtulmak arasındaki seçim senin...
Bekarlığımda "benden küçük birisiyle evlenip elin çocuğunu büyüteceğime kendi çocuğumu doğururum" derdim. Ne ukalaymışım diyorum şimdi. Eşim benden genç ve çocuğum olmuyor. Allah' ın sopası yok. Çocuğum olsaydı bu evliliğin tesellisi olacaktı. O da olmadı. Ama olmayışı belki de bu evliliğin toparlanıp devam etmesini sağladı. Hala tereddütlerim var elbette. 8 yılın kırgınlıkları 3-5 ayda geçer mi? Yine de deniyor. Çevresindeki arkadaşları eşleriyle sosyal ortamlara girmeseler de önceliklerini aile olarak benimsemiş insanlar. Bu da değişmesinde etkili oldu. Eşimle yaşıt, boşanmış ve kafasını duvara vuran, hatasını geç anlamış bir arkadaşı var bir de. O da yol gösteriyor anladığım kadarıyla. Dilerim senin eşin de sana verdiği zararları anlayıp kendini en kısa zamanda toplar. Sen akıllı ve mantıklı bir kadınsın. Hamilelik ve lohusalık etkilerinden kurtulduğunda kendin, yavrun ve ailen için en doğru adımı belirleyeceğine eminim. Şimdilik hiç bir şey düşünme. Bedenin, hormonların, duyguların normale döndüğünde, pişman olmayacağın, arkana bakmayacağın yolu çizeceksin. Merak etme, öyle ya da böyle her şey yoluna girecek...
Olur, nasıl istersen..25 mayisa zor aldım zaten pazaertesi sali persembe bakiyormuş ahhh ilk randevu olmasa kaydirirdimmm ya cookk isterdim bak göbüşünü ellemek seni sarmak sevgi yumagiyla ama işler bu ara cok yogun kafayi yedirtmezlese bakalım bi dahakine denk getirelim randevuları insallah cemreyi teyzesi sevsin azcık az kaldı yakında insallah buluşuruz güzelim
Göbek büyütüyorum. Zihn-i sinir pozisyonlarında geziniyorum. Boşanma planları yapıyorum.Malesef yok. Bizim okullar özel statülü. Ve bu statüdeki bir diğer okul merkezde. Ve biz zorunlu gidiciyiz. Istemiyoruz. üstelik diğer okuldakilerde köyde yaşamak istemiyorlar. Kime faydası var bilmem?????? eeee sen nasılsın ?? bebişe isim bulmuşsun sanırım :)
Eğitilebileceğine dair hiç umudum yok zanorkcum. İstediğin kadar konuş, kendini aç, rahatsızlıklarını anlat, anlayamıyor ya da anlamak istemiyor. Zaman zaman beyninde sorun var galiba diye bile düşünüyorum. Sinaps oluşturamıyor sanırım nöronları. Dün tüm gün boyunca planım vardı mesela, eve ancak 11'de gelebildim zaten. Bebek odasını boyayalım mı diye 30 defa sordu. Cevabını vermekten ben yoruldum o sorunun cevabını sanki duymuyor. Öyle garip bir adam.. Depresyon zihnin bilişsel faaliyetlerini iyice perdeledi belki ya da organik bir bozukluğu var gibi sanki.. Normal değil yani.. Onun için de düzeleceğine dair hiç umudum yok. Çaba sarfetmekle olabilecek bir şey değil çünkü kapasite bu kadar. Büyük olasılıkla boşanacağım da zamanı konusunda kararsızım. Aslına bakarsan o kadar çok bıkkınım ki şu aralar arkama bakmadan bırakıp çekip gitmek istiyorum da bebeğim var işte.. Boşanmanın çocuk için uygun zamanı yok, onu da biliyorum da.. Ne bileyim yaaa, öyle işte.. Yine de şu hormon etkisini aştıktan sonra karar vermek en iyisi.. O zamana kadar da Allahtan sabır diliyorum kendim için.
Akıllı erkek evlenir..akıllı kadın evlenmez!!! valla çok doğru. Katılıyorum sana. Bazen isyan edesim geliyor. Ev temizliği,çamaşır,ütü,yemek,bulaşık, bebeler ... ve bakımlı hoş hatun ol talepleri.. yetişemeyince planlamamı düzgün yapamıyormuşum ????? Hadi şimdi doğum iznindeyim.. fakat aynı anda evden çıkıp aynı anda eve giriyoruz.o koltuğa uzanıyor ben mutfağa dalıyorum. Yemek sonrası bulaşıkla uğraşıyorum o koltukta elinde kumanda!!!! meyve çerez istiyor!!!! Ve bugünün yemeğini bir önceki akşamdan yaparsam vaktinde yemeğimizi yermişiz :) ooooooof of!!!! Ama bebeler şahane:)
Sonsuza kadar sürecek hali yok ya portakalım, geçecek tabii ki bu dönem de.. Toparlarım ben durumu, merak etme. Ben ölmeden bana bişii olmaz.Huzursuzluğunu yiyip yok etmek istiyorum
En güzelini kedilerle örümcekler yapıyor valla. Üremeyi garantiye alınca erkeği ya yiyeceksin, ya bir daha görmeyeceksin. Arıza mıyım? Sanırım...
evde olmanın hele bahçede olmanın hemde 7/24 tadını çıkar bu aralar benim canımda hiç çalışmak istemiyor tatile çıksam kafamı toplasam ne güzel olur ama fırsat yok kızkardeşim evleniyor önce onun nişanına gidecem sonra geri gelip bir ay sonra düğüne gidecem araya ramazan ve bayram girince benim tedavi eylül ayına kaldı iş yerinde çalışma ortamı hiç sevmediğim ve görmek istemediğim biri olduğu için çok sıkıcı ve gergin ve canım çok sıkkın
Ah be bacım keyif yapmaktan eve yerleşemiyorum
Valla hiç değilse bir haftasonu kaçamağı yap derim. Ya da bir geceyi uzakça bir otelde geçirin. O doping bile bir süre seni idare eder. Stresle heyecan karışımı hiç hoş olmuyor, biliyorum. Onun için ufak tefek te olsa kendine hoş zamanlar yaratmaya çalış.
İşyerindeki zatı da takma kafana. İnsan bir aile fertlerini, bir de mesai arkadaşlarını seçemiyor malesef. Sevmediğin bir akraba gibi düşün. Enerjini çalmasına izin verme.
Yazacak ne çok şeyim ve ne az yerim var
Sen gel bana bir ara. Geceleri sabahlara bağlayalım. Hamak ta kurarım senin için. Leğenden havuz bile yaparım. Yeter ki sen rahatla biraz
Tüp bebek yaptırmayı düşünen Yay burcu olan arkadaşlar varsa eğer negatif sonuç alma olasılığınız çok yüksekmiş diye yazıyor burç yorumlarında.. Ters bir dönemmiş, haziran sonuna kadar beklemek iyi olabilirmiş.. Fala inanma falsız da kalma durumu.. Bilin istedim.
Eğitilebileceğine dair hiç umudum yok zanorkcum. İstediğin kadar konuş, kendini aç, rahatsızlıklarını anlat, anlayamıyor ya da anlamak istemiyor. Zaman zaman beyninde sorun var galiba diye bile düşünüyorum. Sinaps oluşturamıyor sanırım nöronları. Dün tüm gün boyunca planım vardı mesela, eve ancak 11'de gelebildim zaten. Bebek odasını boyayalım mı diye 30 defa sordu. Cevabını vermekten ben yoruldum o sorunun cevabını sanki duymuyor. Öyle garip bir adam.. Depresyon zihnin bilişsel faaliyetlerini iyice perdeledi belki ya da organik bir bozukluğu var gibi sanki.. Normal değil yani.. Onun için de düzeleceğine dair hiç umudum yok. Çaba sarfetmekle olabilecek bir şey değil çünkü kapasite bu kadar. Büyük olasılıkla boşanacağım da zamanı konusunda kararsızım. Aslına bakarsan o kadar çok bıkkınım ki şu aralar arkama bakmadan bırakıp çekip gitmek istiyorum da bebeğim var işte.. Boşanmanın çocuk için uygun zamanı yok, onu da biliyorum da.. Ne bileyim yaaa, öyle işte.. Yine de şu hormon etkisini aştıktan sonra karar vermek en iyisi.. O zamana kadar da Allahtan sabır diliyorum kendim için.
Ne alem kadınsın yaaa.. Nerden aklına gelir böyle şeyler!! Süpersin!!
ahanda benden bahsediyiiiiiiTüp bebek yaptırmayı düşünen Yay burcu olan arkadaşlar varsa eğer negatif sonuç alma olasılığınız çok yüksekmiş diye yazıyor burç yorumlarında.. Ters bir dönemmiş, haziran sonuna kadar beklemek iyi olabilirmiş.. Fala inanma falsız da kalma durumu.. Bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?