Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar öncelikle güzel bir hafta dilerim.
Teyzesi Güneş ile birlikte dualarımızdasınız, güzel dünyamızın Güneş enerjisi, sıcaklığı, hayat verici, merhametli, insancıl,... birçok Güneş'e ihtiyacı var. Kuzenleri için de ayağını sürümesini diliyorum. Hayat biz ne yaparsak yapalım kendi yörüngesinde ilerliyor, ben de boş vermeye çalışıyorum ve daha rahat oluyorum. Bizde seni öptük teyzesi...

Merhaba, bahçenin enerjisi rumuzuna bile yansımış, çokk beğendim.

Benzer düşüncelerdeyiz, sorunlu, kavgalı bir ortam yerine ayrı ama huzurlu anne baba tercihimdir. Bir de kadının mutlaka mesleği olacak, hayata bir kez geliniyor, eş genel olarak sana katkı sağlamıyorsa, senden götürdükleri daha fazlaysa "hadi hoşça kal" denilebilmeli.

Merhaba, sorunlu insanlar genelde kendileri ile pek barışık olmuyorlar, kendi sorunlarının-çözümsüzlüklerinin acısını başkalarından çıkarmaya yada başka yönleri ile kendilerini gerçekleştirmeyi düşünerek şikayet-dedikodu mekanizmalarını işletiyorlar. Yaradan akıl, fikir, sağduğu versin. Fazla etkilenirsen işe ayakların gitmez. Onu olduğu gibi kabul ederek sana zarar vermesini önleyebilirsin diye düşünüyorum. Bol şanslar.

Her şeye rağmen Allah onların da yardımcısı olsun. Zor işler bunlar. Kendisi anlatsa biliyorum ki yine sen efendiliğini bozmayıp dinleyecek, elinden gelen yardımı yapacaksın. Ruhunda yok o fesatlık. İyi ki de yok.

Pazının dolmasını severek yemiştim. Adapazarı' nda ev sahibim yapardı (kulakları çınlasın, elleri dert görmesin) Eminim yalancı sarmada da çok lezzetli olur. Hmmm. çok canım çekti bak.
Sana uzuuuuuuuuuun bir liste yapıyorum, üç ay besle beni

Merhaba; ben de hikayemi anlatmak isterim. 40 yaşında çocuk sahibi olmaya karar verince haliyle yumurtalıklarımın bunun için uygun olup olmadığını kontrol ettirmem gerekti. Özel GOP hastanesi Dr. Cengiz Sağıroğlu'na gittim. Harika bir doktor kendisi. İlk önce yumurtalıklatıma bakıldı iyi durumdaydı. Amh 2.2 çıktı, o da yaşıma göre gayet iyiydi. İlaçlı film çekildi, tüplerim açıktı. Hormon testlerinin tümü yapıldı, hepsi beklentilerin üzerindeydi. Sıra eşimin Semen testine geldiğinde ise malesef morfoloji %0 görünüyordu. Yaş faktörü de göz önüne alınarak derhal tüp bebek yöntemini denememizi tavsiye etti.
Jinemed Hastanesi tüp bebek merkezinde muayene olduk. Haziranın ilk günlerinde tedaviye başlayacağız. Ancak buradan ve başka kaynaklardan anladığım kadarıyla morfoloji düşük olan spermlerde dna hasarı olması riski yüksek oluyormuş. Tabi genellikle tüp bebek merkezleri bunu hastaya söylemiyor. Önce tüp bebek yapıp düşükle sonuçlandığında yada bebek tutmadığında, yani 2 başarısız denemeden sonra fragmantasyon testi istiyorlar. Bu arada; siz tonla para dökmüş ve moralman sıfıra inmiş oluyorsunuz.
Şimdi test için yarına gün aldık. Sanırım 10 gün içinde sonuç çıkacak. Umarım hasar yoktur ve haziranda tüp için tedaviye başlayabiliriz.
Sonuç aldıkça sizinle patlaşmaya devam edeceğim. Sizler de bana görüş ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Hosgeldin ilk denemende umarım hamile kalırsın fragmantasyon testi ne anlamadım dna mı

Ay cok yoruldummm canlarımmm özlediiiimmmm sizi kendime izin verdim dr gittim 5 saat dr bekledim degerdi ama alpcemre evet iyi bir dr rahim filmi ve kan tahlili yaptiracagim
Pek parlak bi durumum yok yanii yumurta rezervi yok hemen hemen kısmet eylüle ancak tamamlanacak herseyyy insallah hayırlı zamanda başlayacagım
magnesya kuzumm nerde derken kızını bize bırak diye dedimdi hahhhh ayolll bende umut hep varrrr bende sizi öperimmmmm

Fragmantasyon testi; spermde dna hasarının olup olmadığını tespit ediyor. Genelde morfoloji testi 0 olanlarda dna hasarı olma ihtimali yüksek oluyormuş. Bu hasarla da tüp bebek tutmuyor tutsa bile ilk 3 ay içinde düşük ile sonuçlanıyor. Onun için morfolojisi %0 %1 olanlarda tüp bebek yaptırmadan önce bu testin de yapılmasını öneriyorlar.

Aklımda olsun bizdede az bi morfolojik bozukluk var aynen bended 3 gebelik 3 aylıkdan önce düştü
Kismet herseyyyde insllah iyi işin ehli dr karşımıza cıksında bebislere kavuşalım demi

Amin canım dilerim oda huzuru bulurda insanlarla ugrasmaktan vazgeçer

Sana uc aylik menu yazayım mı

Haklısın bazen ise gitmek istemiyorum ama sonra kalk ayağa diyorum kendini bilmez birisi için üzülmeye değmez deyip hayatıma devam ediyorum

E="yase07, post: 41116956, member: 624381"]Aklımda bizdede az bi morfolojik bozukluk var aynen bended 3 gebelik 3 aylıkdan önce düştü
Kismet herseyyyde insllah iyi işin ehli dr karşımıza cıksında bebislere kavuşalım demi[/QUOTE]
Mutlaka bu testi yaptırmanızı öneririm. En azından ilaçla tedavisi var. Bir nevi burdan da birbirimizin doktoru oluyoruz.

Mutlaka bu testi yaptırmanızı öneririm. En azından ilaçla tedavisi var. Bir nevi burdan da birbirimizin doktoru oluyoruz.[/QUOTE]
Mutlaka soracgim zaten sperm testi yaptıracak yeni, bi bakalım morfoloji nerelerde.tabi ya hepimiz dr gibi olduk yani profa kadar az kaldı bilgimize yetişecegiiz yani

Mutlaka bu testi yaptırmanızı öneririm. En azından ilaçla tedavisi var. Bir nevi burdan da birbirimizin doktoru oluyoruz.
Mutlaka soracgim zaten sperm testi yaptıracak yeni, bi bakalım morfoloji nerelerde.tabi ya hepimiz dr gibi olduk yani profa kadar az kaldı bilgimize yetişecegiiz yani[/QUOTE]
İstanbuldaysanız özel gop hastanesinin fiyatı uygun 215tl. Çok farklı fiyatlar söyleniyor 600tl bile isteyen yer var.

Mutlaka soracgim zaten sperm testi yaptıracak yeni, bi bakalım morfoloji nerelerde.tabi ya hepimiz dr gibi olduk yani profa kadar az kaldı bilgimize yetişecegiiz yani
İstanbuldaysanız özel gop hastanesinin fiyatı uygun 215tl. Çok farklı fiyatlar söyleniyor 600tl bile isteyen yer var.[/QUOTE]
Malesef antalya dayim ..rahim fimi cektirecegim nerde cektirecegimmm bilmiyorumm bilen öneren varsa tabi antalya olacakk sevinirimmm ay acısız istiuorummm

GÜNAYDIN@2220 sara_28 oo sabah sabah iştahlandımmm sizin haller hahhhh

günaydın canım gel kahvaltı edek

kızarmış ekmek, kırma yeşil zeytin kekik otlu pul biberli limonlu siyah zeytin otlu van peyniri süzme peynir közlenmiş kırmızı biber salatası domates salatalık bal ve kaymak bol kaşarlı sucuklu tost veeeeeee mis gibi demlenmiş çay

başka bişeyde canın çekerse söyle hemen hazırlarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…