- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.121
Arkadaşlar öncelikle güzel bir hafta dilerim.
Teyzesi Güneş ile birlikte dualarımızdasınız, güzel dünyamızın Güneş enerjisi, sıcaklığı, hayat verici, merhametli, insancıl,... birçok Güneş'e ihtiyacı var. Kuzenleri için de ayağını sürümesini diliyorum. Hayat biz ne yaparsak yapalım kendi yörüngesinde ilerliyor, ben de boş vermeye çalışıyorum ve daha rahat oluyorum. Bizde seni öptük teyzesi...Senin güzel Güneş'inin totosunu ısırmak istiyorum izninle:)
Söyle ona benim de Güneş'imi getirsin :)) Bir Güneş yetmez bize aahhaha..
Söylediklerine katılıyorum canım fazla burnumuzu sokuyor ve müdahale ediyoruz.. Akışına bırakmak, yaradana güvenmek ve ona emanet etmek gerektiğinde en güzeli.. Diyoruz ya Allah'a emanet ol diye daha ne endişe ederiz ki..
O yüzden sen de Allah'a emanet ol.. Bugünlerin tadını doyaa doyaa çıkar.. Dinlen, kitap oku, yürüyüşler yap vs. vs..
Öperim..
Merhaba, bahçenin enerjisi rumuzuna bile yansımış, çokk beğendim.Aslında doğrusunu biliyorsun da, yaşadığının gerçekliğine kendin bile inanamıyorsun. Onun için de beynin sürekli ispat için bahaneler üretiyor. Hani bebek küçükken inanman zordu da karnın büyümeye, Güneş' in içinde tekmeler atmaya başlayınca inanman da kabullenmen de daha kolay olacak.
Bebiş için bir şey diyemem ama dünden beri tüm yazılarımı bahçede yazıyorum. Kedilerim etrafımda uykuda, güneş tepemde...Keyif arası iş yapıyorum valla. Bilmiyorum ne zaman biter bu işler
Benzer düşüncelerdeyiz, sorunlu, kavgalı bir ortam yerine ayrı ama huzurlu anne baba tercihimdir. Bir de kadının mutlaka mesleği olacak, hayata bir kez geliniyor, eş genel olarak sana katkı sağlamıyorsa, senden götürdükleri daha fazlaysa "hadi hoşça kal" denilebilmeli.Canım benim seni çok güzel anlıyorumm.. Boşanmış bir anne babanın çocuguyum artık..
O yüzden olacak ki erkeklere karşı hep bi savunmam var kendimi ezdirmemek adına dişlerimi tırnaklarımı bürümüşüm hazır olda bekliyorum..
Bir çocuk için anne ve babanın birlikte olmasından ziyade, ayrı ayrı mutlu bireyler olmasını önemser..
O yüzden bebeğin için doğru adım atacağın şey ilk önce kendi mutluluğunu düşünmen olur.. Dilerim umut ettiğin mutluluğa doğru zamanda kavuşursun..
Kızkardeşlerim,
Ara ara takip etmeye çalıştım ama yazamadım, vakit yoktu, enerji yoktu.. Şimdi yeni evimin balkonuna oturdum yazıyorum. Burası sessiz bir yer. Kuş sesleri oluyor gündüzleri bolca. Hayalini kurduğum ortam, inşallah hayırlı olur. Ve dileyen herkese nasip etsin Allah'ım.
Yeni evin, iş mahallin hayırlı uğurlu olsun, seni güzel dostlarla tanıştırsın ve bebişinin geleceği mekan eylesin.
İşte bu, ayakları üzerinde duran kadın. Bir arkadaşım, kendisi yıllar süren mutsuz bir evliliği bitirebilmiş biri olarak bana balayı dönüşü; "mutlu musun, seni üzen, keyfini kaçıran, rahatsız olduğun, hadi düzelir dediğin bir yönü var mı"diye sormuştu. Sonrasında da birinci günleri neyse öyle devam ediyorlar, hiç değişmiyorlar demişti. Eşini en iyi sen tanırsın, sevimliliğini de, zaafını da, kompleksini de, zor gününde sana destek olup olmayacağını vs. en iyi sen bilirsin. Arkadaşların belirttiği gibi şu an hormonların etkisi altındasın, öncelik bebişinin sağlığı için senin huzurlu olman. İnş. eşin kısa sürede iş bulur, büyür ve seni mutlu eder.Sonsuza kadar sürecek hali yok ya portakalım, geçecek tabii ki bu dönem de.. Toparlarım ben durumu, merak etme. Ben ölmeden bana bişii olmaz.Kaç defa kaç farklı yerde sıfırdan hayatımı kurdum ben, yine yapabilirim. Kendimden gayet de eminim.
Senin ve öğrencilerin adına inş güzel bir çalışma olmuştur. Ülkemizi en güzel şekilde tanıttığınızı düşünüyor ve bir kadın eli değdiği için ayrıca mutlu oluyorum. Yorgunluğun acısını tatilde çıkarırsınız, zaten tatilinize de ne kadar süre kaldı ki? Sevgiler.Canlarımmmmm merhaba çoook zaman oldu giremedim okulla İSVEÇ dolaylarına uzanıp geldik vee evde yatılı msafirler var veee çoook yorgun ve okuldayım işte bu yüzden bi ceee yapıyorum çıkıyorum ama hepinizi kocaman öpüyor iyi dileklerimi gönderiyorum ha bu arada YAY burcuyum ve ne tesadüf ki haziranı ertelemiştim içim huysuzlanmıştı kısmet temmuza ve teşekkürleralpcemre ...
her şey yolunda dimi güzeller herkes iyi inşallah