Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

farklı bir tarzları var hepsi gelişimini tamamalayamayan şımarık ergenler gibi olabiliyor zaman zaman ama içindeki sevgiye güveniyorum ben onların.... benim eşim Allahımmmm dışarda ennn ağır abilerdendir ama evde tamm bir çocok sanki, küser , kaprisler yapar ilgi manyağı gibi olmak ister yanımda.... bazen hiiiç anlamadan ben bakmışssın ki surat düşmüüüüş yerler yerlere... amaaaaan koyverelim gitsim adamlar iyi bence sorun tamamen gelişim bozukluğu

Sağol arkadaşım.
Sen gelene kadar ben yerleştirim evi. Seni yormam. Ama pasta- börek kısmına hayır diyemiyorum. Çatlayana kadar yeriz
Mesai arkadaşın için üzüldüm. Nasıl zor bir ortamda büyümüş ki şimdi bu ağır duyguların altında eziliyor, kendini çekip kurtaramıyor. Kendini kabullenememiş insanların, düştükleri çukurdan çıkmak için beyhude çabaları... Allah kurtarsın. Sana da sabır diliyorum. Gerçekten zor öyle insanlarla çalışmak. Yine de seni etkilemesine izin vermemek senin elinde. Düşünsene ne kadar yalnız. Ne çok şeyi içine atmak zorunda. Ne çok konuyu bilse de bilmese de kendisi çözmek zorunda. En kötüsü kendini ne kadar sevgisiz hissediyor ki başkalarına özeniyor. Duyguları tatmin olmamış bir insanın normal davranışlar sergilemesi çok zor. Umarım iyileşmek için bir fırsat yakalar ve bunu değerlendirir. Sen de ondaki gelişmenin getirdiği huzura şahit olursun. Gitmesi senin açından çözüm olsa da gittiği yerdekiler için azap olacak. Onlara da yazık kız
Boğaz sıkıntın dediğin gibi stresten olabilir tabi ama benim aklıma ilaçların işe yaradığı geldi. Tiroid bezin normale dönme çabasındayken çevresinde de bazı değişikliklerin olması normal. Belki tiroidini etkileyen, eski bir iltihaplanmaydı... Bir süre boynunu sıcak tutmaya çalış. Fular vs. yardımcı olacaktır. Bol bol, meyve özellikle ayva tüketmek boğazını rahatlatır. Ilık içecekler tüketmek te tahriş olmasını önleyecektir. Yine de ihmal etme, bir ara doktora uğra. Antibiyotik desteği iyileşme sürecini hızlandırır. Hem ne olduğunu bilmek doğru adımlar atmak için yol gösterir.

ah c
canımmm taşınmışsın hayırlı olsunnnnnn misss gibi yaşa inşallah

hımmmmmmmm demek öleeeeeeeee

çok
üzüyor bu şarkı yaaaaaaaaa söylemeeeeee dur bende de var bi şarkı bulup hemen koyayım

şimdiiiiii şu an bunlar hormonlarınla daha da yoğun yaşaıyor olabilirsin kuzummmm at tüm düşünceleri inadına mola... inadına sakin olamya çalış lütfen ve cemre süpper olmuş süpper... maşallah

Genel olarak çocuk kalıyorlar, haklısın. Ama bizimkiler hem çocuk hem kötü ortamlardan geliyorlar. Aile kavramları yok, anlayış kısıtlı, bencil olduklarının ve zarar verdiklerinin farkında bile değiller...
Amaaaan, erkek milleti işte. Matah bir şey olsalar adları "Goncagül" olurdu

Teşekkür ederim kuzum. Tadını çıkarmaya çalışıyorum. Hadi sen de gel. Bir hamak ta senin için kurarım
Allah Allah Allaah Allah bu nassıl sevmek nanininommmm gelmeme miiii hem ne çok severim oraları da seni dee kedişleri dee eminim... cansınnn muuuuuck

mesai arkadaşım bayan ve üstelik onunda bebeği yok aynı dönemlerde evlenmişiz tüp bebek konusunda bişey öğrenmek istediğinde gelir sorar elimden geldiğince yardım ederim anlatmaya çalışırım babasını kaybetti aradım sordum evine gittik arkadaşlarla başsağlığına iş yerinde hep yanında oldum zor günler geçiriyor diye ama bir zaman sonra hooop onu beni amirlerime şikayet ederken yakalıyorum niye böyle yapıyorsun dediğimde duvar daha çok ses veriyor düşün nasıl bir insanla çalıştığımı ooof bee ne dertliymişim bu konuda

ses kısıklığımda benimde aklıma troitler geldi acabamı dedim bi kaç güne kadar geçmezse doktora giderim sabahlar daha kötü oluyor akşama doğru açılıyor biraz bundada bir hayır vardır

pasta börek işine gelince dün komşularla beraber piknik yaptık ben yalancı dolma diye bir yemeğimiz var onu yapmıştım övünmek gibi olmasın ama herkes parmaklarını yedi ben bu mutfak işini çok seviyorum

O bayan hiç tüp bebek denemedi değil mi? Belki eşi istemiyor, ya da senin kadar umudu yok... Neyse Allah akıl fikir versin, bir an önce kendini düzeltsin inşallah...
Sesin sabahları kötüyse gece yatmadan önce su içmeyi dene. Sabah ta kalkar kalkmaz iki bardak su. Umarım önemli bir şey değildir ve kısa sürede geçer.
Yalancı dolmayı çooook seneler önce yemiştim. Çok lezzetliydi. Valla ben de yerim parmaklarımı

hayır hiç tüp bebek denememişler dediğine göre sorun eşindeymiş umutları kök hücre tedavisi hayata geçirilirse o zaman deneyeceklermiş yaşıda bizlerden genç 30 lu yaşların başında ona umudunu kaybetmemesini söyledim eşi geçenlerde ameliyat oldu yeniden ama sormadım artık bu kadar haset besleyen sürekli oflayıp poflayıp kaşlar çatık gezen bir insana ne soracam

yalancı dolmaya gelince pazı yaprağıyla yapıyorum hiç pazı yaprağı yemeyen komşum bir tane verde tadına bakayım pazının tadını hiç sevmem dedi sonra bir tabak yedi hiç pazı tadı gelmiyor diyerek afiyet olsun tabiki insanın yaptığı şeyin beğenilmesi çok hoşuna gidiyor

su tavsiyeni dinleyecem canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…