- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.101
farklı bir tarzları var hepsi gelişimini tamamalayamayan şımarık ergenler gibi olabiliyor zaman zaman ama içindeki sevgiye güveniyorum ben onların.... benim eşim Allahımmmm dışarda ennn ağır abilerdendir ama evde tamm bir çocok sanki, küser , kaprisler yapar ilgi manyağı gibi olmak ister yanımda.... bazen hiiiç anlamadan ben bakmışssın ki surat düşmüüüüş yerler yerlere... amaaaaan koyverelim gitsim adamlar iyi bence sorun tamamen gelişim bozukluğu8 yıldır kendi içimdeki konuşmaları yazsaydım, okuduklarımın aynısı olurdu emin ol. Üstelik hamilelik hormonu falan da üretmiyordum ben.
Sana tavsiyem, bunların hepsini koy kenara. İhtiyaç anında hamileliğini kullanarak sesini yükselt ama her şeyin normale dönene kadar sabret. Kendin ve bebeğin için. Her şey olacağına varıyor nihayetinde. O arada gereksiz stresle kendini yorma lütfen...
fıstık nasılsınnnyay burcu değilim ama ilgilenenler için güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
canım benim yaaa sen ne iyi bir insansın keşke mümkün olsa seninle sabahlara kadar sohbet etsek kah dertleşsek kah kahkaha atsak hem evi yerleştirmenede yardım eder sonrada sen çay demlerdin ben pasta börek yapardım ağaçlarda kuş sesleri rüzgarın yaprak hışırtıları etrafta koşuşan kediler köpekler ne güzel olurdu
mesai arkadaşının kıskanç haset ve kötü niyetli biri olduğunu bile bile onunla çalışmak zorunda kalmak çok kötü bişey ama yapacak bişey yok maalesef inşallah bir an önce tayini çıkarda kurtulurum
bu arada iki gün önce yutkunurken boğazım ağrıyordu dün sabahtan beride sesim kısıldı konulurken ses tellerim yoruluyor sanki ilk kez yaşıyorum böyle bişey stresten midir acaba
Datlu kadınnn"Sevimsiz kocayla başetme yolları" üzerine düşünürken aklıma gelmişti
canımmm taşınmışsın hayırlı olsunnnnnn misss gibi yaşa inşallahSağol arkadaşım.
Sen gelene kadar ben yerleştirim evi. Seni yormam. Ama pasta- börek kısmına hayır diyemiyorum. Çatlayana kadar yeriz
Mesai arkadaşın için üzüldüm. Nasıl zor bir ortamda büyümüş ki şimdi bu ağır duyguların altında eziliyor, kendini çekip kurtaramıyor. Kendini kabullenememiş insanların, düştükleri çukurdan çıkmak için beyhude çabaları... Allah kurtarsın. Sana da sabır diliyorum. Gerçekten zor öyle insanlarla çalışmak. Yine de seni etkilemesine izin vermemek senin elinde. Düşünsene ne kadar yalnız. Ne çok şeyi içine atmak zorunda. Ne çok konuyu bilse de bilmese de kendisi çözmek zorunda. En kötüsü kendini ne kadar sevgisiz hissediyor ki başkalarına özeniyor. Duyguları tatmin olmamış bir insanın normal davranışlar sergilemesi çok zor. Umarım iyileşmek için bir fırsat yakalar ve bunu değerlendirir. Sen de ondaki gelişmenin getirdiği huzura şahit olursun. Gitmesi senin açından çözüm olsa da gittiği yerdekiler için azap olacak. Onlara da yazık kız
Boğaz sıkıntın dediğin gibi stresten olabilir tabi ama benim aklıma ilaçların işe yaradığı geldi. Tiroid bezin normale dönme çabasındayken çevresinde de bazı değişikliklerin olması normal. Belki tiroidini etkileyen, eski bir iltihaplanmaydı... Bir süre boynunu sıcak tutmaya çalış. Fular vs. yardımcı olacaktır. Bol bol, meyve özellikle ayva tüketmek boğazını rahatlatır. Ilık içecekler tüketmek te tahriş olmasını önleyecektir. Yine de ihmal etme, bir ara doktora uğra. Antibiyotik desteği iyileşme sürecini hızlandırır. Hem ne olduğunu bilmek doğru adımlar atmak için yol gösterir.
ah c
canımmm taşınmışsın hayırlı olsunnnnnn misss gibi yaşa inşallah
hımmmmmmmm demek öleeeeeeeeeyaptığım araştırmalara göre transferden sonra ilişkiye giren çiftlerin embriyo tutunmaları daha yüksekmiş.. Alında sevişmedeki hem o sıvılar hem de hazsal duygular bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ama doktorlar herhangi mikrop ve yumurtalara baskıdan dolayı önermiyorlarmışş..
Öyle işte :) ahahhaah
üzüyor bu şarkı yaaaaaaaaa söylemeeeeee dur bende de var bi şarkı bulup hemen koyayımAklıma Sezen Aksu'nun şarkısı geldi..
Dağda belimde odun, beni ne hale kodun
Tarlada ırgat avrat, hanede hazır kadın
Bir uşak göbeğimde, altısı eteğimde
Yedi bitirdi beni, anandaki o çene
Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de
El ayak çekilince sen bitersin dibimde
Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de
El ayak çekilince sen bitersin dibimde
Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim
Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim
Uy çalsın kemençeler de ben bir horon tepeyim
Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim
Fındığı ben toplarım, kırması sana düşer
Uy ellerin iyisi, geh geh gerinip şişer
Üşudum senden baba ocağım gözümde tüter
Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter
Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim
Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim
Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim
Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim.
şimdiiiiii şu an bunlar hormonlarınla daha da yoğun yaşaıyor olabilirsin kuzummmm at tüm düşünceleri inadına mola... inadına sakin olamya çalış lütfen ve cemre süpper olmuş süpper... maşallahGöbek büyütüyorum. Zihn-i sinir pozisyonlarında geziniyorum. Boşanma planları yapıyorum.
Bebişimin adı Cemre olacak teyzesii.. Sıcacık olsun girdiği her yer, onun sıcaklığı dönsün kızımı sarıp sarmalasın ömrü boyunca, sıcaklık yakınlık görsün hep.
Peki atamalar yapıldıktan sonra becayiş şansı yok mu? biz geri geleceğiz anlaştık deyip? Seçim şansınızın olmaması kötüymüş..
Ah güzel meleğimmmm destek kuvvete hazırm ay çook özledim iyisin dimiiiiHuzursuzluğunu yiyip yok etmek istiyorum
farklı bir tarzları var hepsi gelişimini tamamalayamayan şımarık ergenler gibi olabiliyor zaman zaman ama içindeki sevgiye güveniyorum ben onların.... benim eşim Allahımmmm dışarda ennn ağır abilerdendir ama evde tamm bir çocok sanki, küser , kaprisler yapar ilgi manyağı gibi olmak ister yanımda.... bazen hiiiç anlamadan ben bakmışssın ki surat düşmüüüüş yerler yerlere... amaaaaan koyverelim gitsim adamlar iyi bence sorun tamamen gelişim bozukluğu
Allah Allah Allaah Allah bu nassıl sevmek nanininommmm gelmeme miiii hem ne çok severim oraları da seni dee kedişleri dee eminim... cansınnn muuuuuckTeşekkür ederim kuzum. Tadını çıkarmaya çalışıyorum. Hadi sen de gel. Bir hamak ta senin için kurarım
Sağol arkadaşım.
Sen gelene kadar ben yerleştirim evi. Seni yormam. Ama pasta- börek kısmına hayır diyemiyorum. Çatlayana kadar yeriz
Mesai arkadaşın için üzüldüm. Nasıl zor bir ortamda büyümüş ki şimdi bu ağır duyguların altında eziliyor, kendini çekip kurtaramıyor. Kendini kabullenememiş insanların, düştükleri çukurdan çıkmak için beyhude çabaları... Allah kurtarsın. Sana da sabır diliyorum. Gerçekten zor öyle insanlarla çalışmak. Yine de seni etkilemesine izin vermemek senin elinde. Düşünsene ne kadar yalnız. Ne çok şeyi içine atmak zorunda. Ne çok konuyu bilse de bilmese de kendisi çözmek zorunda. En kötüsü kendini ne kadar sevgisiz hissediyor ki başkalarına özeniyor. Duyguları tatmin olmamış bir insanın normal davranışlar sergilemesi çok zor. Umarım iyileşmek için bir fırsat yakalar ve bunu değerlendirir. Sen de ondaki gelişmenin getirdiği huzura şahit olursun. Gitmesi senin açından çözüm olsa da gittiği yerdekiler için azap olacak. Onlara da yazık kız
Boğaz sıkıntın dediğin gibi stresten olabilir tabi ama benim aklıma ilaçların işe yaradığı geldi. Tiroid bezin normale dönme çabasındayken çevresinde de bazı değişikliklerin olması normal. Belki tiroidini etkileyen, eski bir iltihaplanmaydı... Bir süre boynunu sıcak tutmaya çalış. Fular vs. yardımcı olacaktır. Bol bol, meyve özellikle ayva tüketmek boğazını rahatlatır. Ilık içecekler tüketmek te tahriş olmasını önleyecektir. Yine de ihmal etme, bir ara doktora uğra. Antibiyotik desteği iyileşme sürecini hızlandırır. Hem ne olduğunu bilmek doğru adımlar atmak için yol gösterir.
fıstık nasılsınnn
yoooo bebiş daha gelmiyo :) kısmet be kuzummm. okulla gittik eşim yoktu :)iyi diyelimki iyi olalım canım sen İsveçlerin tozunu attırmışsın inşallah bebeğinle dönmüşsündür
yoooo bebiş daha gelmiyo :) kısmet be kuzummm. okulla gittik eşim yoktu :)
mesai arkadaşım bayan ve üstelik onunda bebeği yok aynı dönemlerde evlenmişiz tüp bebek konusunda bişey öğrenmek istediğinde gelir sorar elimden geldiğince yardım ederim anlatmaya çalışırım babasını kaybetti aradım sordum evine gittik arkadaşlarla başsağlığına iş yerinde hep yanında oldum zor günler geçiriyor diye ama bir zaman sonra hooop onu beni amirlerime şikayet ederken yakalıyorum niye böyle yapıyorsun dediğimde duvar daha çok ses veriyor düşün nasıl bir insanla çalıştığımı ooof bee ne dertliymişim bu konuda
ses kısıklığımda benimde aklıma troitler geldi acabamı dedim bi kaç güne kadar geçmezse doktora giderim sabahlar daha kötü oluyor akşama doğru açılıyor biraz bundada bir hayır vardır
pasta börek işine gelince dün komşularla beraber piknik yaptık ben yalancı dolma diye bir yemeğimiz var onu yapmıştım övünmek gibi olmasın ama herkes parmaklarını yedi ben bu mutfak işini çok seviyorum
O bayan hiç tüp bebek denemedi değil mi? Belki eşi istemiyor, ya da senin kadar umudu yok... Neyse Allah akıl fikir versin, bir an önce kendini düzeltsin inşallah...
Sesin sabahları kötüyse gece yatmadan önce su içmeyi dene. Sabah ta kalkar kalkmaz iki bardak su. Umarım önemli bir şey değildir ve kısa sürede geçer.
Yalancı dolmayı çooook seneler önce yemiştim. Çok lezzetliydi. Valla ben de yerim parmaklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?