Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayol şaşkınlıgını yesin teyzesi yaa masallah tu tu aman sen yediklerine dikkat et gaz sancısı olmasınn alişimizin hoşgeldiniz şeref verdiniz canım aglamaların sevincli olsun dilerimm kocaman öpüldünüzz

Sağolasın canım. Sen de tedaviye başlamışsın. Sonu hayırlı olsun inşallah.

Hamişlerimizde gelmiş, ne güzel.. kızlar rabbim yardımcınız olsun az kaldı inşallah o günlerde rahat gececek

Bak akapunkturu bende öneririm adet erken geliyordu hep sonrasında 28 günde oldum tüp öncesi daha iyi diyorlar

. Çok tesekkur edıyorum arkadaslar. İnşallah bu ayda deneyecegım olmassa doktora gıdecegız inşallah

Ben hıc yumurta testı kullanmadım. 25 gunde bır adet oluyorum. Normalde ben 11. Gunde yumurtlama oluyor dıye bılıyorum. Sanırım yanılmışım. Cunku o gunlerde ilişki olmadına ragmen yıne olmadı.

Ben hıc yumurta testı kullanmadım. 25 gunde bır adet oluyorum. Normalde ben 11. Gunde yumurtlama oluyor dıye bılıyorum. Sanırım yanılmışım. Cunku o gunlerde ilişki olmadına ragmen yıne olmadı.
Doktorunda yumurta takibi yaptırıp, çatladığı zamanı kontrol altına alarak ilişkiye girebilirsin. Daha garanti olur.

Evet canım 4 aydır burdayız.. Alıştık gibi .. Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Sen nasılsın, tedavi Başlangıcı var mı?

kizlar bugun cinsiyet belli o.du ; erkek... umarim yasanasibir dunya ve guzel bir omurle gelir aramiza....
Ah kuzum biliyordum ilk duyduğumda demiştim hani farkında olmadan; "beyefendi gelmeye şimdi karar vermiş" diye..
Sağlıklı ve hayırlı uğurlu bir bebek olsun.. Iyi bir dünya da mutlu uzun bir Ömrü olsun inşallah.. Kendisi de merhametli ve iyi bir insan olsun.. Annesinin babasının gururu umudu, Mutluluğu olsun her zaman.. Öpüyorum büyüyen göbeğinden müssadenle :)

Lütfen arısütü kullan.. Yumurta kalitesinde çok etkili olduğunu düşünüyorum.

Ali maşallah cin gibi kız .. Allah'ım sağlıklı, mutlu, uzun Ömür versin Ali'mize..
Anne Babasına guzel, mutlu Günlerini göstersin.. Iyi insan olsun..
Vay be tedavi, transfer, pozitif, kese, kalp atışı ..vs. Geçti ve bu güzel günler geldi demek
Mutlu Çekirdek aile olarak devam edin inşallah canım..

Çok teşekkürler canım, darısı başınıza.
Bak daha yeni uyudu yaramaz. Gazlı bebe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…