- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.421
Ayol şaşkınlıgını yesin teyzesi yaa masallah tu tu aman sen yediklerine dikkat et gaz sancısı olmasınn alişimizin hoşgeldiniz şeref verdiniz canım aglamaların sevincli olsun dilerimm kocaman öpüldünüzzMerhaba kızlar,
Uzun zamandır yoktum buralarda. Malum hayatıma minik bir bey girdi. Sistem değişti:) 27 Agustos ta döndüm Türkiye ye. 8 Eylül ü Öne geçtim. Yetti gari. Evimi barkımı özlemiştim.
Ali 11 Agustos ta 7 saat normal doğum sancısı sonunda sezaryenle oldu. Hiç açılma olmadı ve tansiyonum 18 e çıkmıştı. Ilk hafta çok zor geçti. Tam lohusa sendromu. Herşeye ağlayan bir insan olmuştum. Gerçi hala ara ara ağlıyorum ya:)
Epey gazlı bir bebeğim var. Sadece anne sütüyle besleyebiliyorum çok şükür. Döndüğümüzden beri yalnız bakıyorum. Akşamları da eşim çok yardımcı. Valla o olmasa başa çıkabilir miydim bilmiyorum.
Doğumda herkesin ismini zikrettim kızlar. Artık top sizde:)
Eki Görüntüle 1632521 Bu da bizim şaşkın teyzeleri:)Biraz ele gelsin bir görüşme ayarlayalım.
Sağolasın canım. Sen de tedaviye başlamışsın. Sonu hayırlı olsun inşallah.Ayol şaşkınlıgını yesin teyzesi yaa masallah tu tu aman sen yediklerine dikkat et gaz sancısı olmasınn alişimizin hoşgeldiniz şeref verdiniz canım aglamaların sevincli olsun dilerimm kocaman öpüldünüzz
Ay inşallah canım ya tek yumurtada işte rabbim büyük kısmet inşallahSağolasın canım. Sen de tedaviye başlamışsın. Sonu hayırlı olsun inşallah.
Bak akapunkturu bende öneririm adet erken geliyordu hep sonrasında 28 günde oldum tüp öncesi daha iyi diyorlarMerhaba , İmkanın varsa gebeliğe yönelik akupunktur öneririm. Ben de 71 doğumluyum. Ben de kürler yaptım ama bana ne kadar faydası oldu tam anlayamadım. Hamileliğimin Son haftalarındayım. Bu zamanlarda şekerim fazla çıktı. Şu son hafta içersinde de kollarımda kaşıntılarım tuttu. Doktor ciğerlerde bir problem olabileceğini söyledi. Azda olsa bu tür hastalıklar Çıkabiliyor tabii ki. Bence sen bunları çok fazla takılma bir an evvel tedaviye başla umarım bebeğini kavuşursun.
Tek olsun senin olsun canım:)Ay inşallah canım ya tek yumurtada işte rabbim büyük kısmet inşallah
Selam,
Ben de 77 liyim. Tüp bebekle Agustos un 11 inde bebeğimi kucağıma aldım. Yüksek tansiyon ve şeker engellenmeyecek sorunlar değil. En başından kontrol altına alınabilir. Ben öyle bir sorun yaşamadım mesela. Illa yaştan ötürü olacak diye bir kâide yok. 3 ay deneme için çok az bir süre. Yaşın da öyle çok değil, hiç takılma. Bence herhangi bir sorun yoksa bir 3 ay daha deneyebilirsiniz. Ama öncesinde sperm sayımı, rahim filmi, tsh, Fsh, E2 lere baktırmanı tavsiye ederim.
Bütün bunları kürlerden önce yaptırırsan iyi olur. Kulaktan dolma kürler bazen kıst yapabiliyor. Önce bütün tetkikleri yaptırmanızda fayda var. Inşallah en kısa sürede istekleriniz gerçekleşir.
Merhaba, hoş geldin, arkadaşlar tatilde, yakında gelirler. Bebiş için moralini yüksek tutacaksın, sen elinden geleni yapta gerisi kader kısmet. Kür ve tedavilerde dikkat edilecek hususlar deneyimler bu forumda yer alıyor. En azından 2015 başından itibaren yazılanları okuyarak bilgi edinebilirsin. Kaderinde varsa benim gibi tüp çalışması arasında organiğin de gelebilir. Yaşa da hiç takılma, ben 71'liyim. Sorularının yanıtını ve çok daha fazlasını burada bulacaksın. Sürecinde bol şans ve sevgi gönderiyoruz.
. Çok tesekkur edıyorum arkadaslar. İnşallah bu ayda deneyecegım olmassa doktora gıdecegız inşallahMerhaba , İmkanın varsa gebeliğe yönelik akupunktur öneririm. Ben de 71 doğumluyum. Ben de kürler yaptım ama bana ne kadar faydası oldu tam anlayamadım. Hamileliğimin Son haftalarındayım. Bu zamanlarda şekerim fazla çıktı. Şu son hafta içersinde de kollarımda kaşıntılarım tuttu. Doktor ciğerlerde bir problem olabileceğini söyledi. Azda olsa bu tür hastalıklar Çıkabiliyor tabii ki. Bence sen bunları çok fazla takılma bir an evvel tedaviye başla umarım bebeğini kavuşursun.
Merhaba, tedavi sürecin hayırlı olsun, inş bebişle sonuçlanır, dualarımdasınız.Hamişlerimizde gelmiş, ne güzel.. kızlar rabbim yardımcınız olsun az kaldı inşallah o günlerde rahat gececek
Doktorunda yumurta takibi yaptırıp, çatladığı zamanı kontrol altına alarak ilişkiye girebilirsin. Daha garanti olur.Ben hıc yumurta testı kullanmadım. 25 gunde bır adet oluyorum. Normalde ben 11. Gunde yumurtlama oluyor dıye bılıyorum. Sanırım yanılmışım. Cunku o gunlerde ilişki olmadına ragmen yıne olmadı.
Evet canım 4 aydır burdayız.. Alıştık gibi .. Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Dalamana taşındığınızı bilmiyordum, hayırlısı olsun..yazın oranın tadını çıkardın..kışında çok soğuk olduğunu tahmin etmem..güle güle oturun ,umarım yeni eviniz yeni şansınız olur
Amin canım Amin..Kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyizzzz yas hergün yas analar aglamasınnn
Şehitler ölmezzz vatan bölünmezzz
Rabbim vatanımıza hayırlı günler göstersin
MaşallahArkadaslar pazartesi 2 blastosist transferi oldum 6. Denemedi inşallah bu defa bebegime kavuşacam
Sıkıntıların güzelliklere dönüşsün canım.. Bakıcı meselesini naptınız?Canlar Yürekten merhaba hepinize :) az bi sıkıntıdayım.. iyi olsun paylaşıcam :) umutlarınız yeşil olsun
Ah kuzum biliyordumkizlar bugun cinsiyet belli o.du ; erkek... umarim yasanasibir dunya ve guzel bir omurle gelir aramiza....
Lütfen arısütü kullan.. Yumurta kalitesinde çok etkili olduğunu düşünüyorum.Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.
AliMerhaba kızlar,
Uzun zamandır yoktum buralarda. Malum hayatıma minik bir bey girdi. Sistem değişti:) 27 Agustos ta döndüm Türkiye ye. 8 Eylül ü Öne geçtim. Yetti gari. Evimi barkımı özlemiştim.
Ali 11 Agustos ta 7 saat normal doğum sancısı sonunda sezaryenle oldu. Hiç açılma olmadı ve tansiyonum 18 e çıkmıştı. Ilk hafta çok zor geçti. Tam lohusa sendromu. Herşeye ağlayan bir insan olmuştum. Gerçi hala ara ara ağlıyorum ya:)
Epey gazlı bir bebeğim var. Sadece anne sütüyle besleyebiliyorum çok şükür. Döndüğümüzden beri yalnız bakıyorum. Akşamları da eşim çok yardımcı. Valla o olmasa başa çıkabilir miydim bilmiyorum.
Doğumda herkesin ismini zikrettim kızlar. Artık top sizde:)
Eki Görüntüle 1632521 Bu da bizim şaşkın teyzeleri:)Biraz ele gelsin bir görüşme ayarlayalım.
Nasılsın canım? Güneş'imiz nasıl?Merhaba, hoş gelmişsiniz. Maşallah maşallah ......çok sevimli, çok güzel, anlamlı yaşayacağı bir ömür dilerim.
Çok teşekkürler canım, darısı başınıza.Alimaşallah cin gibi kız .. Allah'ım sağlıklı, mutlu, uzun Ömür versin Ali'mize..
Anne Babasına guzel, mutlu Günlerini göstersin.. Iyi insan olsun..
Vay be tedavi, transfer, pozitif, kese, kalp atışı ..vs. Geçti ve bu güzel günler geldi demek
Mutlu Çekirdek aile olarak devam edin inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?