Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

alpcemre canım ya doguma 2 gün var sesin cıkmıyor bi aydır inşallah iyisindir saglıkla kucaga al inşallah canım merak ettim seni
Arkadaşlar ben tedaviye başladım canlarım az dozda 200ml prugon günlük memorialda böyle ,rahatım ama inşallah bi yumurtada olsa bebek olacak mucizemi bulurumm

sahane haber kuzummm hadi bakalim dualarim hepinizle

alllahımm harika bir haber bu ..çok çok çok sevindimmm simay72 eskilerden beni hatırlarsın sanıyorum...sağlıkla büyüt meleğiniii

Meehaba arkadaslar. Ben yeşim. 1976 dogumluyum ve bebek ıstıyorum. Üç ay denedık olmadı. Sımdı tekrar denemek ıstıyoruz fakat duydugum şeyler bemi hayli üzdü. Çunku yasımdan dolayı hamılelıkte yuksek tansıyon şeker hadtalıgı gıbı seyler cıkabılır dıyolar. Öyle morallım bozuldukı butun hevesım kactı. Çok üzülüyorum. Ne olur bana guzel şeyler soyleyecek kımse varmı. Okadar cok ıstıyorumki bebegımın olmasını. . Bırde kiloluyumda. Ayrıca hamıle kalmak için yaptıgınız kürler varmı. Hem eşiniz hem kendınz için kullandıgınız. Cok uzun yazdım kusura bakmayın. Ama çok doluyum. Kımseyede anlatamıyorum derdımı. Şimdiden tesekkurler

öncelikle hamile kalmaya odaklanmalısın bu arada yaşın çok fazla değil
sen takma böyle şeyleri felaket tellalı çok kişi var Allah bilir de ve geç inşallah bebeğine tez vakitte kavuşursun canım

Merhaba, seninle aynı yaştayız bence çok fazla vakit geçirme, oyalanma, doğal yoldan olmuyorsa mutlaka tüp bebek yaptır çünkü bizim yaştakilerin zamanla yumurtaları azalıyor, kaliteleri düşüyor. Evet doktorlar herşeyi yaşa bağlıyorlar ama bunlar moralini bozmasın, öncelikle bir hamile kalalımda gerisi Allah kerim..normalde zaten tansiyon, şeker vs gibi hastalıklarımız yoksa hamilelikte bunlar çıkacak diye bir şey olduğunu sanmıyorum, doktorlar felaket senaryolarını hep yazarlar,bunları düşünüp şimdiden peşinen üzülme, sadece herakete geç..Rabbim uğraştırmadan verir inşallah.
Doağal kürler bal tarçın çörek otu, incir kürü, eşin için keçiboynuzu ve largini öneririm. Sende mutlaka d vitaminine baktır eksikliğide yumurta kalitesini düşürüyormuş..

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yoktum buralarda. Malum hayatıma minik bir bey girdi. Sistem değişti:) 27 Agustos ta döndüm Türkiye ye. 8 Eylül ü Öne geçtim. Yetti gari. Evimi barkımı özlemiştim.
Ali 11 Agustos ta 7 saat normal doğum sancısı sonunda sezaryenle oldu. Hiç açılma olmadı ve tansiyonum 18 e çıkmıştı. Ilk hafta çok zor geçti. Tam lohusa sendromu. Herşeye ağlayan bir insan olmuştum. Gerçi hala ara ara ağlıyorum ya:)
Epey gazlı bir bebeğim var. Sadece anne sütüyle besleyebiliyorum çok şükür. Döndüğümüzden beri yalnız bakıyorum. Akşamları da eşim çok yardımcı. Valla o olmasa başa çıkabilir miydim bilmiyorum.
Doğumda herkesin ismini zikrettim kızlar. Artık top sizde:)
Bu da bizim şaşkın teyzeleri:) Biraz ele gelsin bir görüşme ayarlayalım.

Selam,
Ben de 77 liyim. Tüp bebekle Agustos un 11 inde bebeğimi kucağıma aldım. Yüksek tansiyon ve şeker engellenmeyecek sorunlar değil. En başından kontrol altına alınabilir. Ben öyle bir sorun yaşamadım mesela. Illa yaştan ötürü olacak diye bir kâide yok. 3 ay deneme için çok az bir süre. Yaşın da öyle çok değil, hiç takılma. Bence herhangi bir sorun yoksa bir 3 ay daha deneyebilirsiniz. Ama öncesinde sperm sayımı, rahim filmi, tsh, Fsh, E2 lere baktırmanı tavsiye ederim.
Bütün bunları kürlerden önce yaptırırsan iyi olur. Kulaktan dolma kürler bazen kıst yapabiliyor. Önce bütün tetkikleri yaptırmanızda fayda var. Inşallah en kısa sürede istekleriniz gerçekleşir.

Merhaba, hoş gelmişsiniz. Maşallah maşallah ......çok sevimli, çok güzel, anlamlı yaşayacağı bir ömür dilerim.

kızlar ben
Hoşgeldiiinnnizzz;-)Maşallah sana beyefendi çok tatlısın,e o zaman sanada kolay gelsin diyim...

Merhaba, hoş geldin, arkadaşlar tatilde, yakında gelirler. Bebiş için moralini yüksek tutacaksın, sen elinden geleni yapta gerisi kader kısmet. Kür ve tedavilerde dikkat edilecek hususlar deneyimler bu forumda yer alıyor. En azından 2015 başından itibaren yazılanları okuyarak bilgi edinebilirsin. Kaderinde varsa benim gibi tüp çalışması arasında organiğin de gelebilir. Yaşa da hiç takılma, ben 71'liyim. Sorularının yanıtını ve çok daha fazlasını burada bulacaksın. Sürecinde bol şans ve sevgi gönderiyoruz.

Merhaba , İmkanın varsa gebeliğe yönelik akupunktur öneririm. Ben de 71 doğumluyum. Ben de kürler yaptım ama bana ne kadar faydası oldu tam anlayamadım. Hamileliğimin Son haftalarındayım. Bu zamanlarda şekerim fazla çıktı. Şu son hafta içersinde de kollarımda kaşıntılarım tuttu. Doktor ciğerlerde bir problem olabileceğini söyledi. Azda olsa bu tür hastalıklar Çıkabiliyor tabii ki. Bence sen bunları çok fazla takılma bir an evvel tedaviye başla umarım bebeğini kavuşursun.

Reactions: Eua

Maşallah, Allah nazarlardan korusun. Doğum biraz meşakkatli geçmiş, Ama atlatmışsın nihayet şu anda eminim her şeyi unutmuşundur. Darısı benim başıma artık bakalım ne olacak. Güle güle büyütün inşallah.

Merhaba, sayılı günlerin sonuna az kalmış, inş dilediğin şekilde Havin'e kavuşursun. Senden sonra da Eylül ve Cemre' yi bekleyeceğiz. Doğumu normal mi yapacaksın sezaryanle mi?

Evet gerçekten bütün meşakati unutuyorsun:) 3 ay bir geçse de gaz sendromlarını da unutsak:)

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…