- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.381
gunaydin arkadaslar uzun zamandir girip yazamadim..
son iki gundur cektigimiz aci anlatilmaz. sehtilerimizin hangi birisine yanayim bu nasil bi acidir.
once askerlerimiz sonra polislerimiz. benim kizkardesim ve eside polis memuru. kardesimin butun psikolojisi yerle bir su anda. korkuyorum cok korkuyorum diyor surekli. aslinda soyleyecek cok seyim Varda susuyorum maalesef.
hepimizin basi sagolsun. kimse kusura bakmasin sehitler olmez demiyorum demiycemde..
Insallahh rabbimm yardımcın olsunArkadaslar pazartesi 2 blastosist transferi oldum 6. Denemedi inşallah bu defa bebegime kavuşacam
Ah canımm bırak dr fikrinı sen rabbime bırak mucizeni inşallah sana verecekkKızlar günlerdir yaşananlar benimde yüreğime taş gibi oturdu,çok üzgünüm,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,ailelerini düşünemiyorum...
kızlar benim tedavi iptal oldu bugün yine tek yumurtam 13 de kaldı büyümedi e2.65 çok düşük çıktı 8.gün bugün,bir sonraki adetele tek embriyomu transfer edicez,dr.umutlu değil ama
canım takipteyim seni sonradanda atağ geçebilir yumoşun biraz daha takip edilseydi..benim kaliteli emriyom olduğ opu çok yavaş büyümüştü hata gelişimi durdu derken oda atağ geçmişti..8 gün e2 çokta az değil bence oda katlayabilirdi..neyse canım hakında hayırlısı olsun ne diyelim..bende bu adetle tekrar yumurta durumuna göre hareket edicem bende erbil beyle konuşcam transfer işini..inş hamiş kalırsın minişine ALLAHIM KAN CAN VERSİN..Kızlar günlerdir yaşananlar benimde yüreğime taş gibi oturdu,çok üzgünüm,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,ailelerini düşünemiyorum...
kızlar benim tedavi iptal oldu bugün yine tek yumurtam 13 de kaldı büyümedi e2.65 çok düşük çıktı 8.gün bugün,bir sonraki adetele tek embriyomu transfer edicez,dr.umutlu değil ama
çok sağol canım,canım takipteyim seni sonradanda atağ geçebilir yumoşun biraz daha takip edilseydi..benim kaliteli emriyom olduğ opu çok yavaş büyümüştü hata gelişimi durdu derken oda atağ geçmişti..8 gün e2 çokta az değil bence oda katlayabilirdi..neyse canım hakında hayırlısı olsun ne diyelim..bende bu adetle tekrar yumurta durumuna göre hareket edicem bende erbil beyle konuşcam transfer işini..inş hamiş kalırsın minişine ALLAHIM KAN CAN VERSİN..
Selam canimcigim, sana yazamadim uzun zamandir ama haberini aliyorum. prensesin nasil iyimi öp yerimedilerim her sey yolundadir. Dedigin gibi cok üzücü durumlar yasaniyor Türkiye'de, elimizden birseyde gelmiyor malesef, sehitler ölmez diyemiyorum senin gibi, yakistiramiyorum ölümü gencecik insanlara.
kizlar bugun cinsiyet belli o.du ; erkek... umarim yasanasibir dunya ve guzel bir omurle gelir aramiza....
sagol melegim... sirami size savdim biliyorsunGözün aydın canım sağlıkla gelsin oğluşun
sagol melegim... sirami size savdim biliyorsun
Allah güzel bir ömür nasip etsin minik beyefendiye...kizlar bugun cinsiyet belli o.du ; erkek... umarim yasanasibir dunya ve guzel bir omurle gelir aramiza....
hep beraber insallah, cok tesekkur ederim.Allah güzel bir ömür nasip etsin minik beyefendiye...
yap canım çıkmadık candan umut kesilmezmiş..tedavisi yarım kalıp o ay doğal hamiş kalan o kadar çok kişi varki..yeterki Allah ol desin...çok sağol canım,
vallahi güvenç iptal dedi ,büyüme umudu olsaydı heralde çağırırdı yine ,ben şimdi evde ovülasyon testi yapcam bu ara ;-)yakalarım belki ,he hee ;-)
canım biraz kendini bakıma al bir yada iki ay transfere ara ver..belki bir yumoş daha yakalarsın her ay yumurta takibinede devam et ihmal etme..biraz daha bekle benim fikrim..ben bir emriyo için daha savaşıcam herşeye ramen..Selam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.
Önerin çok çok teşekkürler canım ama Biz 9 aydır 2.embriyoyu yakalamak için çok uğraş verdik,güvenç bey,eşim ve ben.ama maalesef 9 ay boyunca hep bir yerde takıldık kaldık,belkide donmuş tek embriyomdur bizim beklediğimiz,bu kadar ay boşa uğraş ve para kaybetmişimdir,bundan 3 ay evvel doktorum teki deneyelim dedi yok dedim yumurta takibine devam ama buya üçümüzde aynı fikirdeyiz,transferi Ekim'de olcam inşallah,inşallah tutar ama eğer tutmazsa ,işte o zaman 2-3 ay ara verip bakıma girip tekrar devam ederim,bugünlerde incir kürü yapayım dedim transfere kadar olurda birden çok yumurta görürse o zaman düşünebilirim bir opuyu daha.canım biraz kendini bakıma al bir yada iki ay transfere ara ver..belki bir yumoş daha yakalarsın her ay yumurta takibinede devam et ihmal etme..biraz daha bekle benim fikrim..ben bir emriyo için daha savaşıcam herşeye ramen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?