Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım hayırlıı olsun, oğluşunuu sağlıklı bi şekilde kucağın almanı diliyorum..
okulda açıldı açılacak, rapormu alacaksın gidecekmisin cnm..
bebegim merhaba abdullah kayra oyle sorunsuz bir bebek olarak devam ediyor ki icimde buyumeye, okula devam edecegim insallah, somestr oncesi ayrilacagim kismetse,sen nadildin tatli ensu mmm

Abdullah Kayra hepinizin elinllerinden opeeer, sagol balimmmm aminnnn ve hepimiz insallah tadalim bu duyguyu, dualarim sizinle

Benim kızım da benim tek taşım pırlantammm çok az doz ilaçla geldi kurabiyemiz oldu .inşallah son tedavin olur seda moralini yüksek tut ve bol bol dua edelim..
Çok güzelmiş umut verdin bana,aylardır uğraşıyoruz bakalım inşallah yarın transferden önce sürpriz yumurtam olur.

canım merhaba, ne demek hatırladınmı tabikii unutmadımki.
çok sevindim orada tedaviye başlamana, inşallah en iyisi olacak senin için ve bebişini kucağına alacaksın..
önümüzdeki ayda tedavin varmış hiçbişe kalmamış ne güzel..
bende bayram sonrası memorialda bi tedavi daha olacağım cnm, biraz sıkışık bi tedavi süreci olacak ama bakalım işte değerlerim iyi çıkarsa ekimde bende hastanedeyim..
görüşmek üzere canım çok öptüm..

canımm benim nasılsın, yazışamadık günlerdir yoğunluktan ama aklımdaydın hep:)) tedavin hayırlıı olsun, güzel haberlerle ve bebişinle geri dönmeni dilerim..

canımcığım hakında hayırlısı olsun inş dolu çıkar döllenir..geçte olsa büyümüş yumoşun..e2 güzel ççook hayal kırıklığı yaşamamak adına herşeyi göze almak gerek bilirsin..Allah ol desin olur canım doktorlar vesile belki doğal hamiş kalırsın neden olmasın..

Evet canım 4 aydır burdayız.. Alıştık gibi .. Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Sen nasılsın, tedavi Başlangıcı var mı?

bende iyiyim, suanda palamutbukundeyiz..tatile devam anlayacagin :)))..ekimde dr.gidecegim..2 embr.var..hayirlisi bakalim, onlari kullanacagiz..

ne güzel yeniden tedaviye başlayacaksın, inşallah bu sefer yüzlerimiz güler canım yaa, artık vakti gelmiştir inşallah. İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler, belki aynı vakitte tedavi oluruz, karşılaşabiliriz, haberleşelim mutlaka, seni tanımak isterim...az kaldı heyecanlıyım, bu arada eşim hiç bir doktoru beğenmezdi burayı beğendi, verdiği ilaçları içiyor, kendiside bu sefer umutlu, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah..
sevgiler...

kızlar maalesef yine boş çıktı...çok çok üzgünüm...

Tatlım merhaba..
Ne diyebilirim bilmiyorum gerçekten kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar...
Seni çok iyi anlıyorum ama malesef teselli edemiyorum..
Ama adına bol bol yürekten dua ediyorum.. Dilerim tez zamanda yüzün güler verdiğin çabaların, emeğin meyvesini alırsın..
Yüreğinin sesini dinle ve içinden bu süreçte ne yapmak, yola nasıl devam etmek istiyorsan öyle olsun..
Allahım güzel kalbini güldürsün.
Sevgiler kocaman..

canım benim çok çok teşekür ederim,burda sizlerle olanı biteni paylaşıp sevinmek,üzülmek bile iyi geliyor bana bazen,bakalım tek embriyomu transfer etcez ekimde ,kısmet belki o tutunur Allahım can verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…