- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.481
bebegim merhabacanım hayırlıı olsun, oğluşunuu sağlıklı bi şekilde kucağın almanı diliyorum..
okulda açıldı açılacak, rapormu alacaksın gidecekmisin cnm..
Slm.Arkadaslarim
cok yogun günler gecirdim bitmek tükenmek bitmedi is güc,yarin yola cikiyorum büyük ihtimal sali carsamba tedaviye basliyorum hayirlisi herkese ama herkese hayirli tedaviler dilerim
Lulinda@ Alimiz gelmis hosgelmisMasallah saglik sihat diliyorum canim bilere dua ettigini icinde sagol varol tatlimm
kuddus@ Ayyy balim bir prens daha gelsin gelsin sagsalim hayirli olsun
kizlar herkese ayri ayri yazamiyorum ama kalpten bol sans diliyorum herkese vepinizi öptüm
Çok güzelmiş umut verdin bana,aylardır uğraşıyoruz bakalım inşallah yarın transferden önce sürpriz yumurtam olur.Benim kızım da benim tek taşım pırlantammm çok az doz ilaçla geldi kurabiyemiz oldu .inşallah son tedavin olur seda moralini yüksek tut ve bol bol dua edelim..
İnşallah canım inşallah..o günler çok yakındır inşallah.....neler yapıyorsun, hiç görülmüyorsun? keyifler herşey yolundadır umarım....
Beni hatırladın değil mi? bende 5 denemeden sonra en sonunda senin hastaneye gittim orada tedavime başladım.
Farkı bariz açık ve net gördük ..Semra hoca yapışıklık gördü rahimde, histereskopi oldum şuan iyileşme aşamasındayım tabi bu süreçte hormon alıyorum, ekim ayında iğnelere geçeceğiz...İnşallah bu sefer yüzüm güler..
Slm.Arkadaslarim
cok yogun günler gecirdim bitmek tükenmek bitmedi is güc,yarin yola cikiyorum büyük ihtimal sali carsamba tedaviye basliyorum hayirlisi herkese ama herkese hayirli tedaviler dilerim
Lulinda@ Alimiz gelmis hosgelmisMasallah saglik sihat diliyorum canim bilere dua ettigini icinde sagol varol tatlimm
kuddus@ Ayyy balim bir prens daha gelsin gelsin sagsalim hayirli olsun
kizlar herkese ayri ayri yazamiyorum ama kalpten bol sans diliyorum herkese vepinizi öptüm
canımcığım hakında hayırlısı olsun inş dolu çıkar döllenir..geçte olsa büyümüş yumoşun..e2 güzel ççook hayal kırıklığı yaşamamak adına herşeyi göze almak gerek bilirsin..Allah ol desin olur canım doktorlar vesile belki doğal hamiş kalırsın neden olmasın..Selam beni bilen bilirgeçen hafta 13 mm de kaldığı için iptal olan tedavim vardı yazmıştım.@gulneva77 ve @ummuseleme sayesinde adetin 19. Günü gideyim dedim bir iğneyle büyümeyen yumurtanın akıbeti ne diye. Bugün gittim dr 19 mm olmuş ümitlenme ama bi kan tahlil bakalım dedi e2 365. Lh 44. Devam dedi ve bugün cetrotide vurdum bir saat sonra çatlatma iğnemi vurup pazartesi sabah inşallah opu olcam. Ama riskli dedi dr erken çatlatma riski var lh yüksekmiş. Sizce çokmu yüksek? Birde ricam var adım selda benim için dua edebilirmisiniz çok ihtiyacım var çünkü bu yumurta boşda çıkabilir. Allahım bu tek ve süpriz yumurta ma can versin inşallah
Evet canım 4 aydır burdayız.. Alıştık gibi .. Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Sen nasılsın, tedavi Başlangıcı var mı?
bebegim merhabaabdullah kayra oyle sorunsuz bir bebek olarak devam ediyor ki icimde buyumeye, okula devam edecegim insallah, somestr oncesi ayrilacagim kismetse, sen nadildin tatli ensu mmm
ne güzel yeniden tedaviye başlayacaksın, inşallah bu sefer yüzlerimiz güler canım yaa, artık vakti gelmiştir inşallah. İyi dileklerin için ayrıca teşekkürler, belki aynı vakitte tedavi oluruz, karşılaşabiliriz, haberleşelim mutlaka, seni tanımak isterim...az kaldı heyecanlıyım, bu arada eşim hiç bir doktoru beğenmezdi burayı beğendi, verdiği ilaçları içiyor, kendiside bu sefer umutlu, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah..canım merhaba, ne demek hatırladınmı tabikii unutmadımki.
çok sevindim orada tedaviye başlamana, inşallah en iyisi olacak senin için ve bebişini kucağına alacaksın..
önümüzdeki ayda tedavin varmış hiçbişe kalmamış ne güzel..
bende bayram sonrası memorialda bi tedavi daha olacağım cnm, biraz sıkışık bi tedavi süreci olacak ama bakalım işte değerlerim iyi çıkarsa ekimde bende hastanedeyim..
görüşmek üzere canım çok öptüm..
hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.YaZamadım sonuç pozitif
kızlar maalesef yine boş çıktı...çok çok üzgünüm...
YaZamadım sonuç pozitif
. Kardeşim benim inşallah hayırlı olsun Allah'ım bu yolda olan herkese versin her zaman diyorum önce olmayana sonra bizlereCanım burdan da kutlayayım inşallah rabbim tamamına erdirsin..
inşallah herkesehayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
canım benim çok çok teşekür ederim,burda sizlerle olanı biteni paylaşıp sevinmek,üzülmek bile iyi geliyor bana bazen,bakalım tek embriyomu transfer etcez ekimde ,kısmet belki o tutunur Allahım can verdiyseTatlım merhaba..
Ne diyebilirim bilmiyorum gerçekten kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlar...
Seni çok iyi anlıyorum ama malesef teselli edemiyorum..
Ama adına bol bol yürekten dua ediyorum.. Dilerim tez zamanda yüzün güler verdiğin çabaların, emeğin meyvesini alırsın..
Yüreğinin sesini dinle ve içinden bu süreçte ne yapmak, yola nasıl devam etmek istiyorsan öyle olsun..
Allahım güzel kalbini güldürsün.
Sevgiler kocaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?