- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.521
Canlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
O tek inci can bulsun senin canında inşallah .. Sıkı sıkı tutunsun sana, hayat mücadelesini kazanıp, uzun Ömürlü olsun.. Eli ayağı düzgün, bahtı açık, Ömrü uzun olsun.. Hayırlı ve uğurlu olsun kuzum Bond yase'mCanlarım ben tek incimii aldım beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size bu 4 tüp denemesi 4 gün emriyosu rabbim hakkım da hayırlısıni versin Rabbim büyük elbet onun dediği olacak bana dua edin....öpüyorum sizi
Sağlıkla kucağına al inşallah.. Çok sevindimYaZamadım sonuç pozitif
Ensu'm nasılsın?transferin hayırlı olsun canım, Allahım tüm test günü bekleyenlere güzel sonuçlar versin..
Tatil nasıl geçti sevgili Wishhh ? Umarım Herşey yolundadır. Dün istanbul'daydım.. Gök yarılmıştı, 4 saat rötarla gelebildim evime..Oley oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Geçmişe dönük okumak için zaman bulursam diğer mesajları da okuyacağım.
Bu sayfada ilk gördüklerim fazlasıyla mutlu etti beniiii :)))))
Janebondyase07 güzelim tebrikler, transferin olmuş, müjdelerin de olsun inşallah... Tek taşın gönlündekini versin size... Heyecanlı bekleyişin başlamış. Hangi ara başladın da transfer bile olmuş diyorum ama uzun süredir yoktum normaldir bakma bana sen :) Çok güzel haberlerin olsun, aksi ispatlanmasın hiç, hamileliğin 9 ay sürsün :)))))
Gardropçuuuuuuuuuuu @esnacan senin müjdeni de gördüm. Alıntı yaptırmadı ama tebrik mesajlarından gördüm. Yakışıklı oğluna kardeş geliyormuş yaşasın :) Çok sağlıklı, huzurlu bir hamilelik diliyorum... Yeniden anne olmanın keyfine varacağın günleri hep birlikte yaşayalım.
Çok çok çook sevgiler
iyi şanslar dilerim ,inşallah 2.yide bulursun canım,haber ver mutlaka...Canlar bugün opu var dualarinizi bekliyoRum..cuma hurmetine inş bu son opu olsun buzdaki minisimin yanına kardeş gelsin..
Hakkında hayırlı gelişmeler olsun dileklerini gönderiyoruz.Canlar bugün opu var dualarinizi bekliyoRum..cuma hurmetine inş bu son opu olsun buzdaki minisimin yanına kardeş gelsin..
Merhaba gözün aydın, Havin melek hoş geldi, bahtı açık olsun, bazen yaştan dolayı normal doğumdan çekiniyorum, senin de kaygın olduysa nasıl üstesinden geldin?Yol arkadaşlarım merhaba, Bir buçuk senelik tedavi sonucunda, altı transferin İsviçre'de ve yedinci transferin İstanbul Memorial den sonra, Ve dokuz ay 15 kg geçmişimle, Bayram günü 24 Eylül 2015, saat 18:51'de, 3270 gram ve 51 santim, Havin bebek dünyaya geldi. Safra asiti değerleri yüksek olduğundan dolayı ( kaşıntıların sebebi ), Ve suyun çok olduğundan, olası tarihten dört gün öncesinden suni sancı verilerek, normal Doğumla dünyaya geldi. Allah'a çok şükür Doğumum iyi geçti diyebilirim. Bebeğim de iyi.
Canlar bugün opu var dualarinizi bekliyoRum..cuma hurmetine inş bu son opu olsun buzdaki minisimin yanına kardeş gelsin..
Allah analı babalı buyutsun canım hayirli bir evlat olsun ömrü bereketli olsunYol arkadaşlarım merhaba, Bir buçuk senelik tedavi sonucunda, altı transferin İsviçre'de ve yedinci transferin İstanbul Memorial den sonra, Ve dokuz ay 15 kg geçmişimle, Bayram günü 24 Eylül 2015, saat 18:51'de, 3270 gram ve 51 santim, Havin bebek dünyaya geldi. Safra asiti değerleri yüksek olduğundan dolayı ( kaşıntıların sebebi ), Ve suyun çok olduğundan, olası tarihten dört gün öncesinden suni sancı verilerek, normal Doğumla dünyaya geldi. Allah'a çok şükür Doğumum iyi geçti diyebilirim. Bebeğim de iyi.
Hanımlar nerelerdesiniz? Yase07 sonucun çıktı mı, Ensu, Eua, zonark, sare, portakal, wichduygu sizi özledik. Bizde evde gün sayıyoruz teyzeleri. Herkese sevgi ve iyi dileklerimizi gönderiyoruz.
naber,nasıl geçti opu?Canlar bugün opu var dualarinizi bekliyoRum..cuma hurmetine inş bu son opu olsun buzdaki minisimin yanına kardeş gelsin..
Biz de iyiyiz teyzesi, artık buluşmak için gün sayıyoruz. Sınava girdin mi, havalar serinleyince balık salata keyifleri başlamıştır. Afiyet olsun.Merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın doguma az kalmış Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?