Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

transferin hayırlı olsun canım, Allahım tüm test günü bekleyenlere güzel sonuçlar versin..

Reactions: Eua
O tek inci can bulsun senin canında inşallah .. Sıkı sıkı tutunsun sana, hayat mücadelesini kazanıp, uzun Ömürlü olsun.. Eli ayağı düzgün, bahtı açık, Ömrü uzun olsun.. Hayırlı ve uğurlu olsun kuzum Bond yase'm

Tatil nasıl geçti sevgili Wishhh ? Umarım Herşey yolundadır. Dün istanbul'daydım.. Gök yarılmıştı, 4 saat rötarla gelebildim evime..

Merhabalar herkese...Baslıktan ara sıra okuyordum yazdıklarınızı..Bi baktım ben de 40 olmusum, 41'e gidiyorum:) Dur dedim ben de yazayım:) Evet...40 yasındayım, 1 taze, 1 dondurulmuş 2 denemem var, ikisinde de sonuç kimyasal gebelik...Kasımda son kalan 2 dondurulmuş kuzumu da transfer edicez..Bana da, herkese de iyi şanslar, umarım 2016'da bebiklerimizle uğraşmaktan hiçbirşeye vakit bulamayan, kafayı yemiş, zavallı yeni anneler oluruz:) (Dua mı, beddua mı paradoksu?:)

Yol arkadaşlarım merhaba, Bir buçuk senelik tedavi sonucunda, altı transferin İsviçre'de ve yedinci transferin İstanbul Memorial den sonra, Ve dokuz ay 15 kg geçmişimle, Bayram günü 24 Eylül 2015, saat 18:51'de, 3270 gram ve 51 santim, Havin bebek dünyaya geldi. Safra asiti değerleri yüksek olduğundan dolayı ( kaşıntıların sebebi ), Ve suyun çok olduğundan, olası tarihten dört gün öncesinden suni sancı verilerek, normal Doğumla dünyaya geldi. Allah'a çok şükür Doğumum iyi geçti diyebilirim. Bebeğim de iyi.

Merhaba gözün aydın, Havin melek hoş geldi, bahtı açık olsun, bazen yaştan dolayı normal doğumdan çekiniyorum, senin de kaygın olduysa nasıl üstesinden geldin?

Hanımlar nerelerdesiniz? Yase07 sonucun çıktı mı, Ensu, Eua, zonark, sare, portakal, wichduygu sizi özledik. Bizde evde gün sayıyoruz teyzeleri. Herkese sevgi ve iyi dileklerimizi gönderiyoruz.

Allah analı babalı buyutsun canım hayirli bir evlat olsun ömrü bereketli olsun

Hanımlar nerelerdesiniz? Yase07 sonucun çıktı mı, Ensu, Eua, zonark, sare, portakal, wichduygu sizi özledik. Bizde evde gün sayıyoruz teyzeleri. Herkese sevgi ve iyi dileklerimizi gönderiyoruz.

Merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın doguma az kalmış Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…