Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cevabın için tesekkurederim canım...Bebişini allah sana bagislasin, böyle haberler alınca nasıl mutlu oluyorum. Semra hnm. Hakkında bende cok iyi şeyler duyuyorum..Ama hastayı kendisi takip etmiyormus sanirim, seni kendisimi takip etti...Birde tedavi süreci nasıldı biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim..Biraz fazla sordum ama...tesekkurler..

Merhabaaa kızlarrr hepiniziii çok özledimmm....
Arada girip bakıyorum ama yazamıyorum hep bişi çıkıyor...
Ayyy görmeyelii ne güzel haberler var maşallahhhh

tatlımmm nasıl sevindim anlatamammm.... Allah'a emanet ol hep... Çok sağlıklı, kolay ve mutlu bir hamilelik sonrası;
sağlıklı, hayırlı, bereketli bir bebişi kucağına alırsın inşalllah..

D dnzdry tatlımm güzel haberlerini bekliyoruz seninde

darısı tüm arkadaşlarıma olsun inşlallah... Rabbim kimseyi zorda kendini çaresiz hissederken bırakmasın...
hepinizi çok seviyor ve kocamannn öpüyorummmm

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.Öncelikle hemen yazayım Rabbim nasip etti ve OL dedi HAMİLEYİM :)))
Hatırlayanlar bilirler benim zorlu sürecimi yok yumurta var yok yumurta yok , döllenme oldu olmadı neler yaşadım neler .Ama 4. Tedavimde mucizelerim geldi .Mucizelerim diyorum ikizlere hamileyim .Bir türlü girip yazamadım hep aklımdaydınız .Kanamalarım oldu wc ye bile annemle gittim ... yine de olabilirmiş kanama biraz riskli başlatık Rabbim nasip eder de inşallah bebeklerin dünyaya geldiğinide görürüm .

Sakın yılmayın sakın... benim 4 yıllık maceram mutlu sonla bitti şimdilik .Bu duruma kendimi çok kaptırmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz hayatda herşey biziim için .Erbil beyle 3 . ama normalde 4 tedavimde bebekler geldi şükürler olsun .Ve sakın embiryo durumlarınızı kafaya takmayın .Benim bu tedavimden Allah biliyor ya umudum çok yoktu 5 ayda 3 embiryo elimde kalmıştı ve orta kalite 2 hücreli düşünün yani .Çözdürdükleri gün 4 hücre oldu biri .Sanırım o tuttu.3 embiryo transfer oldu ve sadece bir tane tutmuştu oda bana tek yumurta ikizi oldu .Rabbime sonsuz şükürler olsun .

Canım potakalımmm ya özlettin Canım inşallah sorunsuz gecer, sırayla herkes hamile inşallah
RABBIM BU SEFER 9 AY SAGLIKLA TAŞIYIP KUCAGA ALMAYI NASIP ETSINNN
Kizlar hepiniz dualarımdasınızzzz rabbim yar ve yardımcımız olsun

C
Cok güzel inşallah saglıkla kucaga al bebişleri öyle bende 4 tedavim inşallah 9 ay sagliklı bebişler gelir.RABBIM BÜYÜK UMUT RABBIMDEN KESILMEZZZ INŞALLAH MUCIZELER DEVAM EDER

Reactions: Eua
Hepinize tek tek yazdığımı düşünün dualarımdasınız .Allah yar ve yardımcımız .Sizde bana dua adin sevincim yarım kalmasın inşallah .Son sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ..
@kelebek7977 Transferin sorunsuz geçsin inşallah .Tek yumurtada yeter korkma .Ben aylarca embiryom artsın diye çabaladım boşa gitti.Benim olacak bana 1 tane olarak döndü oda 2 ye bölündü.Rabbimin mucizesinin sınırı yok.
Hücre sayısı - emb. kalitesi - E2 değeri boşmuş yıllarda takılmışım bunlara .Gayet orta değerlerle de olucaksa oluyor.
gulneva77 hadi inşallah Erbil bey sanada kısmet getirsin inşallah
ummuseleme mesajını yeni gördüm canım çok öptüm hepinizi.

Sadece kinikden olan arkadaşlarım ismini zikrettim diğer arkadaşlarımda hepiniz dualarımdasınız..

ensu canım tedavin hayırlı olsun yase07 Çok sevindim tamamına erdirsin Rabbim .

Sadece kinikden olan arkadaşlarım ismini zikrettim diğer arkadaşlarımda hepiniz dualarımdasınız..

ensu canım tedavin hayırlı olsun yase07 Çok sevindim tamamına erdirsin Rabbim .
Çok sevindik, hayırlı olsun, inş sağlıcakla da kucağına alırsın. Darısı isteyen her kadına olsun. Kaç ay oldu, ilk 3 ay çok önemli inş keyifli bir süreç geçirirsin.

Internetim çok
çok güzel çok.. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bir gebelik sonunda al bebeklerini kucağına inşallah.. Çok mutlu oldum. Her hamile haberinde daha bir mutlu oluyorum. Çoğalalım kızlar..

Hoş geldin, lütfen kendinizi özletmeyin, 2220zonark'tan haber var mı, Cemre de inş sağlıcakla gelmiştir. Biz evde koca göbüşümüzde Güneş'in doğuşunu bekliyoruz.

Merhaba, transferin yapıldı mı? Geçenlerde ist gideceğinden bahsetmiştin.
Evet canım Cumartesi günü transferim oldu. 2 tane blastosist embriyom (2 davşanım))
Benimle şuan.. Benimle kalmaları için dua ediyorum.. 15 Ekim test günü.
Senin de az kaldı günün, neyse ki havalar iyi, sıcak değil.. Sağlıkla gelsin Güneş'imiz.

Şimdi ezan okunuyordu, sulu gözlü duamızı okuduk. İnş hakkında hayırlısı olur, hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun.

Şimdi ezan okunuyordu, sulu gözlü duamızı okuduk. İnş hakkında hayırlısı olur, hayırlısıyla bebişlerine kavuşursun.
Allah Razı olsun ve Hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Bu sefer sadece heyecanlıyım. Ve çok istiyorum benimle kalmalarını davşanlarımın Güneş ablalarından sonra onlar da gelmeye karar vermiştir ve Allah nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…