Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, hoş geldin, dile kolay 5 deneme manevi ve maddi zor bir sürec geçirmişsindir ama yılmak yok diyenlerden olduğun için tebrikler. Forumu incelersen bahsettiğin dr.da tedavi gören arkadaşlar var, yorum yapacaktırlar. Bence tutunmama sebebi eşin ile birlikte tamamen araştırılmamışsa boşuna bir deneme daha yapma. Sebepsiz ise Canan Karatay'ın son kitabındaki beslenme şekli ve sterten uzak durman bir de akapunktur desteği. Hakkında hayırlı gelişmeler olmasını dileriz. (Aypette yazmayı pek beceremiyorum, kelİme hataları affola.)

Sağol canım o zaman sakıza veda etmemin vakti gelmiş,Pazartesi'ne randevum var bakalım Dr a söylicem zaten belki mantar değil baksın bi bakalım.
canım ben aralıkta başladım erbil beye öncesi istanbul tüp bebekte 4 denemem oldu 3 transfer yaşadım bir opu dölenme olmamıştı..3 yıl bu işlerin içindeyim nerdeyse 40 bin tl paralar döktük tedavilere madi manevi çook yıprandık..erbil beyde ocakta başlayınca erken çatlamıştı .neyse şubatta iki yumoşla yine çıktık yolla çook sorunlu büyüdüler şükür ikisi dölendi ama tek dondurlcak kalitedeydi..sonrası tek yumoşla opu boş çıktı sonrası yine opu boş çıktı şimdi 4 opuda sonuca ulaştık burda yarın ne getircek bilemeyiz ben geçen opu boş çıkınca son demiştim eşim bekleyelim demişti 2 ay ara vermiştik tedaviye burdaki doktorumlada aynı zamanda her adete yumurta varmı yokmu takibimide oluyordum aynı zamanda..ben zetyin yağ ve incirin faydasına çook inanaıyorum Allahında izniyle tabi..bence 2 ay bekle canım kafanı boşalt başka şeylere yönel ben inanıyorum ikinici minişinde gelicek..bence doktorun çabuk pes ediyor madi imkanın varsa denemeye devam..

Aslında bu denemede pes etmiştim. .Ama ilk defa bu sefer eşim bir kez daha deneyelim dedi, benide şaşırttı...:)
Genetikler, ofis, rahim filmi, donmus denemesi de dahil her sey denendi. Benim , 6, 11, 4 ,3 sayisinda yumurtalarim oldu..Fena degil dediler hep...Sadece esimin morfolojisi yuzde 4 ve benim zehirli guatr dan dolayi Tiroid im tamamen alındı.. Bunlar etkili olurmu bilmiyorum ama doktorlar bunları onemsemedi... Yas dışında net bir şey soylenmedi..Yaklaşık 3 yıldır uğraşıyorum...Canan karatayin diyet kitabını görmüştüm ...Önerin icin Teşekkürler canım. .Bende çeşitli takviyelere başlamayı düşünüyordum, hemen inceleyeceğim...

Takviyeler çok önemli D vitamini, qenzim q10, incir, zeytin, nar, arı sütü, bal, polen. Takviyeleri eşin de kullanmalı. Eş için E vitamini ve ismini hatırlamadığım başka vitamin de vardı, konusunda uzman dr vitamin de verir. İnş işin ehli merkezde tedaviye gerek kalmadan organiğinden bebişine kavuşursun.

canımm çok sevindimm maşallahh, ne güzel bi haber verdin.. değerinin kat kat artmasını ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim.. darısı başımızaa
Canım sagol darısı hepinize sırada sende varsın az kaldı hadi tedavin bebişini getirsin inşallah dualara aminn hep beraber o günleri görelimmmm

Maddi olarak şuanda yok maalesef imkanım zaten eşimde yeter artık buna bakalım belki olacak diyor,doktorumda pes etmiyorda bizim fikrimizi bildiği için ve 8 aydır bir gelişme olmadığı için tek embriyonun şansına bakalım dedi,kısmet artık Pazartesi gitçem yine bakalım usg de folikül görecekmi zaten,hakkımızda hayırlısı,sence tek tutmazmıki ?çok tutan varda okuyorum burda.zeytinyagda incir i denemiştim yiyememiştim.şuan adetim başladı Pazartesi kontrolüm var .sen nasıl yapıyodun zeytinyağ inciri,

Son düzenleme:

gozun aydın canım insallah sendende güzel haberler alacaz

Cok sevindim yasecim bu ne guzel bir haber Allah tamamına erdirsin

canım beni burda bilen iyi bilir bazen bir sene yumurtam olmadığını bilirim fsh 50 gezdi hep o kadar umutsuz vakaydımki kendimden bile umudumu kesmiştim ama asla vazgeçmedim annem ve kayınvalidem çook yardımcı oldular madi yönden şuan borç üstüne borç ekledim ama Allahım yüzümü güldürdü sonunda çook şükür..ben bahar arkadaşımızın tavsiyesiyle incir yaptım tarifi şöyle sabah iki inciri saf zeytin yağında bekletiyorsun bir gün sabah aç karınla iyilcek..

Maşallah harika bir haber bu. Çok sevindim inan. Benim de yarın kontrolümüzde var merak ediyorum yumurta görcekmi
canım umudumu kaybettiğim anda sürpriz yaptı yumoşlar..ben şuna inanıyorum herşeyin biz zamanı varr canım..ben geçen opu son artık demiştim ama bahar arkadaşımızın desteği ile bir opu olma kararı daha aldım diğer topiktede yazmış bahar onunda durumu bizler gibiydi senelerce bekledi tek yumoş için sonrası onunda iki yumurtası oldu 3 donmuş transfer edildi tedavi süreci onunda çook uzun sürdü..ben bu ay çook umutsuzdum geçen ay hiç yumurtam yoktu arefe günü tam bayram şekeri oldular bize..canım ben iğnelere başlayınca femarada başlatı erbil bey beş gün kullandım opu iki gün öncesi son kontrolümde e2 80 çıktı çook üzüldüm eşimede tamam ben opu olmıycam boş bunlarda dedim..erbil beyle tel konuştuk bekleyememiştik tahlil sonuçları işe gidicektik..4 tane asan gibi yumurtan var femara e2 düşürür dedi herşey yolunda demişti erbil bey haklıda çıktı..sen bu ay kontrole git canım eğer iki yumurtan varsa başla tekrar tedaviye ..ama sana tavsiyem şu zeytinyağ inciri bir ay yap bidaki aya tekrar kontrolünü ol ben inanıyorum seninde donmuşun yanına kardeş gelicek..ve bol bol hurma yee..günde en az 4 tane..ben beş gün bahar arkadaşın tavsiyesiyle hurmada çok tüketim..

Arkadaşlar benim yarın kontrolüm var adein 2.günü transfere hazırlancaz herşey normalse ama bu arada transfere kadar hurma,zeytinyağda incir ve arı sütü bal polen karışımı yesem zararı olurmu transfer için.daha doğrusu acaba diyorum yeni foliküller olurmu diye gerçi transferde kararlıyımda,transfere hazırlanırken yumurta olmaması mı lazım .

Canım sagol darısı hepinize sırada sende varsın az kaldı hadi tedavin bebişini getirsin inşallah dualara aminn hep beraber o günleri görelimmmm
Yase'm Bond'um nasıl sevindim anlatamam.. Allah tamamına erdirsin, Minik inci mucizeni sağlıkla kucağına versin.. Çok mutlu oldum senin adına, darısı Başımıza inşallah:)

Tayin istedik canım, aynı iş. Ama çok daha hafif:)
Evet tertemiz ve doğal ürünler yiyorum hep.. Inşallah farkı olur..

Ah canım çok sevindimmmmmm. Hadi bakalım, harika bir hamilelik olsun. Sağlıkla kucakla bebişini.

Çok sevindim. Bu yolculuğun 9 ay boyunca güzel geçsin. Sonuna vardığında, böyle güzel bir duyguyu allah sanada ve isteyen herkese nasib etsin.

Merhaba canım, hep zor süreçlerden geçtik, geçiyoruz. Allah herkese yardım etsin. Ben geçen Aralıkta, isviçrede tedaviyi kesip, Memoriale gittim. Semra Kahramanı çok professionell buldum. Hamile kalmasaydımda, aynı fikirde olcaktım, buna eminim. Uslubu ve disiplinini, yöntemini beğendim. 44yaşındayım, ve bir haftadır kucağımda bebiş var. Çok şükür. Diğer Doktorları tanımıyorum. Ama bi dr. var, ismini hatirlamiyorum şimdi, çok tv ye çıkıyor, ben şahsen onu tercih etmem. Yolun açık olsun canım. Ümidini sakın kırma, çokta kafaya takma. Yediğine içtiğine dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…