- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.621
Evet canım Cumartesi günü transferim oldu. 2 tane blastosist embriyom (2 davşanım))
Benimle şuan.. Benimle kalmaları için dua ediyorum.. 15 Ekim test günü.
Senin de az kaldı günün, neyse ki havalar iyi, sıcak değil.. Sağlıkla gelsin Güneş'imiz.
Canımmm benimmmm amin dualara, inşallah yakında sendende güzel haber bekliyozzz
canım varya senin yüreğin ne kadar güzel biliyosun dün yazıştık transfer için acele etme dedin,aynı durumdayız dedin,vallaha da aynıyız;-))bugün kontrolüm vardıya transfere hazırlık için güvenç bey 9 ay sonra ilk defa 3 yumurtayı gördü bir arada ve bunu değerlendirmemiz lazım transfer yapmıcam dedi...hepimiz şaşırdık,cumaya kadar 150 lik merional verdi büyücekmi bakıcak,büyürse devam,büyümezse transfer,ama ne olur büyüsün benim de mucizem bu defa gelsin.canım beni burda bilen iyi bilir bazen bir sene yumurtam olmadığını bilirim fsh 50 gezdi hep o kadar umutsuz vakaydımki kendimden bile umudumu kesmiştim ama asla vazgeçmedim annem ve kayınvalidem çook yardımcı oldular madi yönden şuan borç üstüne borç ekledim ama Allahım yüzümü güldürdü sonunda çook şükür..ben bahar arkadaşımızın tavsiyesiyle incir yaptım tarifi şöyle sabah iki inciri saf zeytin yağında bekletiyorsun bir gün sabah aç karınla iyilcek..
canım bugün kontrolüm vardı transfere hazırlık için güvenç bey 9 ay sonra ilk defa 3 yumurtayı gördü bir arada ve bunu değerlendirmemiz lazım transfer yapmıcam dedi...hepimiz şaşırdık,cumaya kadar 150 lik merional verdi büyücekmi bakıcak,büyürse devam,büyümezse transfer,ama ne olur büyüsün benim de mucizem bu defa gelsin.@gulneva77 veHepinize tek tek yazdığımı düşünün dualarımdasınız .Allah yar ve yardımcımız .Sizde bana dua adin sevincim yarım kalmasın inşallah .Son sayfaları hızlıca okumaya çalıştım ..
KELEBEK0908 Transferin sorunsuz geçsin inşallah .Tek yumurtada yeter korkma .Ben aylarca embiryom artsın diye çabaladım boşa gitti.Benim olacak bana 1 tane olarak döndü oda 2 ye bölündü.Rabbimin mucizesinin sınırı yok.
Hücre sayısı - emb. kalitesi - E2 değeri boşmuş yıllarda takılmışım bunlara .Gayet orta değerlerle de olucaksa oluyor.
@gulneva77 hadi inşallah Erbil bey sanada kısmet getirsin inşallah
ummuseleme mesajını yeni gördüm canım çok öptüm hepinizi.
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.Öncelikle hemen yazayım Rabbim nasip etti ve OL dedi HAMİLEYİM :)))
Hatırlayanlar bilirler benim zorlu sürecimi yok yumurta var yok yumurta yok , döllenme oldu olmadı neler yaşadım neler .Ama 4. Tedavimde mucizelerim geldi .Mucizelerim diyorum ikizlere hamileyim .Bir türlü girip yazamadım hep aklımdaydınız .Kanamalarım oldu wc ye bile annemle gittim ... yine de olabilirmiş kanama biraz riskli başlatık Rabbim nasip eder de inşallah bebeklerin dünyaya geldiğinide görürüm .
Sakın yılmayın sakın... benim 4 yıllık maceram mutlu sonla bitti şimdilik .Bu duruma kendimi çok kaptırmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz hayatda herşey biziim için .Erbil beyle 3 . ama normalde 4 tedavimde bebekler geldi şükürler olsun .Ve sakın embiryo durumlarınızı kafaya takmayın .Benim bu tedavimden Allah biliyor ya umudum çok yoktu 5 ayda 3 embiryo elimde kalmıştı ve orta kalite 2 hücreli düşünün yani .Çözdürdükleri gün 4 hücre oldu biri .Sanırım o tuttu.3 embiryo transfer oldu ve sadece bir tane tutmuştu oda bana tek yumurta ikizi oldu .Rabbime sonsuz şükürler olsun .
Evet canım Cumartesi günü transferim oldu. 2 tane blastosist embriyom (2 davşanım))
Senin de az kaldı günün, neyse ki havalar iyi, sıcak değil.. Sağlıkla gelsin Güneş'imiz.
maşallah vlla, güzel haberleri duydukca içim kıpır kıpır oluyor, çok seviniyorum..hayırlı uğurlu olsun..
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar.Öncelikle hemen yazayım Rabbim nasip etti ve OL dedi HAMİLEYİM :)))
Hatırlayanlar bilirler benim zorlu sürecimi yok yumurta var yok yumurta yok , döllenme oldu olmadı neler yaşadım neler .Ama 4. Tedavimde mucizelerim geldi .Mucizelerim diyorum ikizlere hamileyim .Bir türlü girip yazamadım hep aklımdaydınız .Kanamalarım oldu wc ye bile annemle gittim ... yine de olabilirmiş kanama biraz riskli başlatık Rabbim nasip eder de inşallah bebeklerin dünyaya geldiğinide görürüm .
Sakın yılmayın sakın... benim 4 yıllık maceram mutlu sonla bitti şimdilik .Bu duruma kendimi çok kaptırmamaya dikkat ediyorum ne olur ne olmaz hayatda herşey biziim için .Erbil beyle 3 . ama normalde 4 tedavimde bebekler geldi şükürler olsun .Ve sakın embiryo durumlarınızı kafaya takmayın .Benim bu tedavimden Allah biliyor ya umudum çok yoktu 5 ayda 3 embiryo elimde kalmıştı ve orta kalite 2 hücreli düşünün yani .Çözdürdükleri gün 4 hücre oldu biri .Sanırım o tuttu.3 embiryo transfer oldu ve sadece bir tane tutmuştu oda bana tek yumurta ikizi oldu .Rabbime sonsuz şükürler olsun .
Aynen öyle 10 yıl sonra yenidenMerhaba, senin de gözün aydın, bebişler bizim değil kendi istedikleri zaman geliyor, Kader-kısmeti hatırlamamıza sebep oluyor, sürecin inş. Sağlıcakla devam eder, sevgiler.
Canım çok çok sevindim,hayırlı olsunUzun bir aradan sonra merhaba kızlar.Öncelikle hemen yazayım Rabbim nasip etti ve OL dedi HAMİLEYİM :)))
ayyyyyy cannimEvet canım Cumartesi günü transferim oldu. 2 tane blastosist embriyom (2 davşanım))
ben o davsanlari yirimmmm ay canimdin ya... bol bol dinlen bak...cok az girebiliyorum ve hepinizi cok seviyorum...Allah Razı olsun ve Hayırlısı ile kabul etsin inşallah. Bu sefer sadece heyecanlıyım. Ve çok istiyorum benimle kalmalarını davşanlarımınGüneş ablalarından sonra onlar da gelmeye karar vermiştir ve Allah nasip eder inşallah..
canımmm 6. aya başladık bakalım inşallah hepimiz çok mutlu bebişlere sahip oluruz öpüyoruuuuuummmgunaydin arkadaslar, harika haberleriniz okudum cok ama cok mutlu oldum.
yase07 canm gozun aydin Allahim kucagina almayida nasip etsin.
A adigee arkadasim seni pek hatirlayamasamda senin adina da cook cookkk mutlu oldum. Rabbim iki tane birden nasip etmis insallah kucagina almayida nasip eder.
CapsLocked havin bebek gelmis h.gelmis gozun aydin arkadasim.
Eua transferin hayirli olsun gobusun bebislerle dolsun insallah. davsanlarin seni 9 ay boyunca birakmasin.
ensu tedavin son olsun bebek olsun insallah tatlim.
D dnzdry Gunes'imizde gelsin saglikla topik yine senlensin.
kuddus minnak sehzademiz buyuyor mu?
ve diger arkadaslarim Allahim gonlunuzde kini tez zamanda versin insallah.
bana gelince dun geldik Turkiye'den. bayram ziyareti yaptik geldik. bende halen tik yok galiba 2.bebek olmuycak bizim bana oyle geliyor. cok sukur ki birtane verdi. Allah once olmayanlara nasip etsin herseyin hayirlisi...
Sevgilerimle....
canımmm 6. aya başladık bakalım inşallah hepimiz çok mutlu bebişlere sahip oluruz öpüyoruuuuuummm
ne güzelll haberler varmış burda.... Çok şükür, çok mutlu oldum canım, öpüyorum seni, darısı başımıza dicem ama ben bende nokta koymaya az kaldı.canlarrr çoook şükürrr iki mimiğimde dölenmişşş çççooook mutluyuymmm inş yarın dondurulcak kaltede ollurlar..ikisinin bile dölenmesi Allahın mucizesi Rabim bitiğim dediğim anda yetim dedi ççook şükürrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?