Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım hayırlısı olsun,güzel haberlerini alacağız gibime geliyor...çok öptüm

canım varya senin yüreğin ne kadar güzel biliyosun dün yazıştık transfer için acele etme dedin,aynı durumdayız dedin,vallaha da aynıyız;-))bugün kontrolüm vardıya transfere hazırlık için güvenç bey 9 ay sonra ilk defa 3 yumurtayı gördü bir arada ve bunu değerlendirmemiz lazım transfer yapmıcam dedi...hepimiz şaşırdık,cumaya kadar 150 lik merional verdi büyücekmi bakıcak,büyürse devam,büyümezse transfer,ama ne olur büyüsün benim de mucizem bu defa gelsin.

canım bugün kontrolüm vardı transfere hazırlık için güvenç bey 9 ay sonra ilk defa 3 yumurtayı gördü bir arada ve bunu değerlendirmemiz lazım transfer yapmıcam dedi...hepimiz şaşırdık,cumaya kadar 150 lik merional verdi büyücekmi bakıcak,büyürse devam,büyümezse transfer,ama ne olur büyüsün benim de mucizem bu defa gelsin.@gulneva77 ve ummuseleme bana çok destek oldular,gulneva h.sonu benimle epey uğraştı sağolsun transfere gitme bi kez daha dene içime doğuyor senin de 2.embriyo gelecek diye inşallah hisleri doğru çıkar,

cok sevindim canım gozun aydin Rabbim kucağına almayida nasip etsin

canım ben senin transfer oldugunu bil.iyodum hayirli ugurlu olsun insallah mucizen gelir bu sefer

maşallah vlla, güzel haberleri duydukca içim kıpır kıpır oluyor, çok seviniyorum..hayırlı uğurlu olsun..

Aynen bende cok seviniyorum her hamile haberinde

Hayirli ugurlu olsun adigecim allah tamamina erdirsin ne guzel bi mucize yasiyosun allahim tum istiyenlere nasip etsin

Canım çok çok sevindim,hayırlı olsun

ayyyyyy cannim Eua hayirli olsun bebisimmmmmmm

yase07 balim benimmmm ne kadar sevindim ya... masallah hadi bakslim bak demistim size sirami savdim size verdim diye oh cok sukuuuur

ben o davsanlari yirimmmm ay canimdin ya... bol bol dinlen bak...cok az girebiliyorum ve hepinizi cok seviyorum...

kizlar sabah sabah ne guzrl habetlerinizi aldim ve anlatamam mutlulugumu... allahim hepimizi korusunve bebisletimizin kokularini duymamizi nadip etsin insallah.... namaza geciyorum ve hepiniz dualarimdasiniz

gunaydin arkadaslar, harika haberleriniz okudum cok ama cok mutlu oldum.
yase07 canm gozun aydin Allahim kucagina almayida nasip etsin.
A adigee arkadasim seni pek hatirlayamasamda senin adina da cook cookkk mutlu oldum. Rabbim iki tane birden nasip etmis insallah kucagina almayida nasip eder.
CapsLocked havin bebek gelmis h.gelmis gozun aydin arkadasim.
Eua transferin hayirli olsun gobusun bebislerle dolsun insallah. davsanlarin seni 9 ay boyunca birakmasin.
ensu tedavin son olsun bebek olsun insallah tatlim.
D dnzdry Gunes'imizde gelsin saglikla topik yine senlensin.
kuddus minnak sehzademiz buyuyor mu?
ve diger arkadaslarim Allahim gonlunuzde kini tez zamanda versin insallah.
bana gelince dun geldik Turkiye'den. bayram ziyareti yaptik geldik. bende halen tik yok galiba 2.bebek olmuycak bizim bana oyle geliyor. cok sukur ki birtane verdi. Allah once olmayanlara nasip etsin herseyin hayirlisi...
Sevgilerimle....

canımmm 6. aya başladık bakalım inşallah hepimiz çok mutlu bebişlere sahip oluruz öpüyoruuuuuummm

ne güzelll haberler varmış burda.... Çok şükür, çok mutlu oldum canım, öpüyorum seni, darısı başımıza dicem ama ben bende nokta koymaya az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…