- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.761
canım mustafa kırıcı kendisi İstanbul baharatın sahibi telefonla ulaşabilirsin. t: 03123245454-3240000 fax: 03123123031
bendeki kartında yazan bilgiler canım.ben ankaradayım kendim bizzat gittim. telefona mustafa amcayı iste canım.normalde her gün orada cesitli hastalar var baya kuyruk oluyor .ben cumartesi günü gittim hep.
inşallah canımmm inşallah umarım iyisindir daha iyi olursun canım
idrar testi yaptım bide ona canım sıkıldı silik cıktı ya bu nedir anlamadım ben betahcg göre gecen haftada idrarda cıkması gerekti cok tuhaff rabbime sığınıyorum salıya randevum var bakalım ne diyecek fazla umutlanmıyorum içecek suyu yiyecek yemegi ve sağlıkla gececek ömürü olsun da gelsin rabbim hayırlısını versin
Canım cok soru sordum, simdiden tesekkurederim.
Faydasi oldu yazmissin, nasıl faydası oldu, fsh i düşürüp yumurtani mi arttirdi, normalde kaç yumurtan oluyordu, şimdi degistimi, bende bir kez daha tup bebek denemek istiyorum da acaba ne kadar kullanmak gerekir...
Canim benim 9olmustu amcanin macun ve cayi iki ay düzenli kullanıldığında fsh 6.4oldu ve ultrason muayenem cok iyiydi.ama ben bekledim cunkui surekli 4kez dusuk yasadim ve esime test yaptirdik sperm dna hasarı dusuk yapiyor ya da hamile lik olusmuyor tup bebek yaptirsanda tutmuyor. Hasar yuzde 53cikti ve biz prof kaan aydosta 5ay tedavi olduk simdi yuzde yedi.erkek faktörü nude unutmayin arkafaslar bunufa size hicbir doktor söylemez
Canim benim 9olmustu amcanin macun ve cayi iki ay düzenli kullanıldığında fsh 6.4oldu ve ultrason muayenem cok iyiydi.ama ben bekledim cunkui surekli 4kez dusuk yasadim ve esime test yaptirdik sperm dna hasarı dusuk yapiyor ya da hamile lik olusmuyor tup bebek yaptirsanda tutmuyor. Hasar yuzde 53cikti ve biz prof kaan aydosta 5ay tedavi olduk simdi yuzde yedi.erkek faktörü nude unutmayin arkafaslar bunufa size hicbir doktor söylemez
CaCanım senin düşüklerimden bebeklere genwtik speryapıldı mi..Şundan sordum eğer genetik yapılıp normal geldiyse mutlaka sende bir ofis histereskopi yaptır diyecektim, rahim le ilgili sorun varsa düzeltilebilir. .Çünki son tup bebeğim de ofis sonucunda bende ciddi iltihap ve rahim kalinlasmasi çıkmıştı, 1 ay antibiyotik kullandim ve adet sokturucuyle geçti canım. İnşallah seninde sağlıkla bebisin hemen gelir canim...
Canim hepsi yapildi hicbir problem cikmadi ve esiminde spermiyogrami cok iyiydi sperm dnasi ayri bunu hic skylemiyor ve bilmiyorlar doktorlar tekrarlayan dusukler ve basariz tup bebek tedavileri ve hamile kalamama nedenlerinden biri bu
enim esime cok iyi demisl
Ca
gulneva77 ve diğer arkadaşlarım ben 10 gündür zeytinyağda incir yiyorum bunu devam edeyim mi yani belli bir gün yenmesi lazım gibi bişey varmı(dün çatladı yumurta iğneyle)
Amin canım rabbim yar ve yardımcın olsunİyiyim çok şükür. Anneannemin durumundaki belirsizlik dışında bir düşüncem yok bugünlerde. Ona da bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. Rabbim yardımcımız olsun...
canım tedavin nasıl gidiyor oldunmu opu inş herşey yolundadır..sağolun kızlar inşallah bakalım bu süreci değerlendirmek istedim umarum sonucuda iyi olur.. haftaya opum olacak.. dört tane gibi yumurta var..
gülneva cnm embryoların durumuna göre dondurmaya karar vereceğiz onun içinde iyi çıkması gerekiyor..
hepinizi öpüyorum canlarım..
canım tabiki artık yeme incir yumoşun büyüdü zaten..içindeki ses şeytanın vesvesesi canım pişman olucağın şeyler yapma..geri dönüşü olmayan bir yola girersin sonra..elimizdekilerin değerini bilmemiz gerek.. Allahım doğru yolu göstersin başka diycek bişey bulamıyorum..Çok tehlikeli sularda geziyorum ama içimdeki sesleri susturamıyorum...beynime söz geçiremiyorum...
Çok tehlikeli sularda geziyorum ama içimdeki sesleri susturamıyorum...beynime söz geçiremiyorum...
canım tedavin nasıl gidiyor oldunmu opu inş herşey yolundadır..
maşallah 4 tane emriyom varr inş hamiş kalırsın Rabim kan can versin çook sevindim senin adına..idare eder canım elde 3 emriyo var transfer ne zaman tutcakmı tutsa sağlıklı devam edicekmi düşün düşün kafayı iyiycem piskolojim alt üst nedense evde eşimle birbirimizi iyiyoruz..Allah sonumuzu hayır etsin çook büyük sınavlardan geçiyoruz Allah çıkış yolu göstersin hepimize..sağol canım fena değil pazartesi transfer olacak sanırım.. şimdilik herşey yolunda.. böyle devam ederse 2 tanesini transfer edecekler, iki tanesini donduracaklar.. kısmet bakalım son durumlar ne olacak..
incir bana hiç iyi gelmiyor canım prolaktinimi çok arttırıyor.. senin keyifler gayet iyi, inşallah hep böyle devam edecek canım..
maşallah 4 tane emriyom varr inş hamiş kalırsın Rabim kan can versin çook sevindim senin adına..idare eder canım elde 3 emriyo var transfer ne zaman tutcakmı tutsa sağlıklı devam edicekmi düşün düşün kafayı iyiycem piskolojim alt üst nedense evde eşimle birbirimizi iyiyoruz..Allah sonumuzu hayır etsin çook büyük sınavlardan geçiyoruz Allah çıkış yolu göstersin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?