Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım cok soru sordum, simdiden tesekkurederim.
Faydasi oldu yazmissin, nasıl faydası oldu, fsh i düşürüp yumurtani mi arttirdi, normalde kaç yumurtan oluyordu, şimdi degistimi, bende bir kez daha tup bebek denemek istiyorum da acaba ne kadar kullanmak gerekir...

inşallah canımmm inşallah umarım iyisindir daha iyi olursun canım

İyiyim çok şükür. Anneannemin durumundaki belirsizlik dışında bir düşüncem yok bugünlerde. Ona da bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. Rabbim yardımcımız olsun...

Arkadaşım, hiç karıştırma şimdi idrar testini. Durumun özel olduğu için standartların dışındasın. Biliyorum, düşünmeden, varlığını mümkün olan her yolla ispatlamadan için rahat etmeyecek ama bu, sana ve mucizene zarar verir. Derin nefes al ve herşeyin yolunda gideceğine inan.

Canim benim 9olmustu amcanin macun ve cayi iki ay düzenli kullanıldığında fsh 6.4oldu ve ultrason muayenem cok iyiydi.ama ben bekledim cunkui surekli 4kez dusuk yasadim ve esime test yaptirdik sperm dna hasarı dusuk yapiyor ya da hamile lik olusmuyor tup bebek yaptirsanda tutmuyor. Hasar yuzde 53cikti ve biz prof kaan aydosta 5ay tedavi olduk simdi yuzde yedi.erkek faktörü nude unutmayin arkafaslar bunufa size hicbir doktor söylemez

Erkek faktörünün hep ihmal ediyoruz çok haklısın canım, bende eşime 2 aydır antioksidan takviyesi yapıyorum gerçekten ise yarıyor 35 milyondan 75 milyona cikyi sayı. .dna yi bilemiyorum tabi ama sayida bile fark etti..Bende şimdilik dhea q10 plovit c ve hayit hapı ( agnugastone) kullanıyorum 1 aydır. 10 gundur de incir kuru yapıyorum, bakalım fark olucakmi..İnşallah bebisler miz sağlıkla tez zamanda gelir

Canım senin düşüklerimden bebeklere genwtik yapıldı mi..Şundan sordum eğer genetik yapılıp normal geldiyse mutlaka sende bir ofis histereskopi yaptır diyecektim, rahim le ilgili sorun varsa düzeltilebilir. .Çünki son tup bebeğim de ofis sonucunda bende ciddi iltihap ve rahim kalinlasmasi çıkmıştı, 1 ay antibiyotik kullandim ve adet sokturucuyle geçti canım. İnşallah seninde sağlıkla bebisin hemen gelir canim...

gulneva77 ve diğer arkadaşlarım ben 10 gündür zeytinyağda incir yiyorum bunu devam edeyim mi yani belli bir gün yenmesi lazım gibi bişey varmı(dün çatladı yumurta iğneyle)

Canim hepsi yapildi hicbir problem cikmadi ve esiminde spermiyogrami cok iyiydi sperm dnasi ayri bunu hic skylemiyor ve bilmiyorlar doktorlar tekrarlayan dusukler ve basariz tup bebek tedavileri ve hamile kalamama nedenlerinden biri bu
enim esime cok iyi demisl
Ca

Dna hasarı duzeldigine göre inşallah hemen olur canim bebisin..Bende en kisa surede esime yaptırmayı dusunuyorum, düzen de yapiyorlar mis sanırım.

Kelebek ben suda kaynatarak yapıyorum incir kürünü, bu şekilde olan için 21 gün yapip 7 gün ara verip 21 gün tekrar yapmak gerektigi söyleniyor canım. .Diğerini bilmiyorum maalesef. .Zeytin yağı ile olan dahami fadaliymis acaba, bende tereddüt de kaldım şimdi.

gulneva77 ve diğer arkadaşlarım ben 10 gündür zeytinyağda incir yiyorum bunu devam edeyim mi yani belli bir gün yenmesi lazım gibi bişey varmı(dün çatladı yumurta iğneyle)

BANA SÖYLENEN TARİFTE SAF ZEYTİNYAĞINA AKŞAMDAN 2 ADET İNCİRİ ATACAKSINIZ, SABAH BİRİNİ SİZ DİĞERİNİ EŞİNİZ YİYECEK KADIN 30 GÜN ERKEK 71 GÜN DEVAM EDECEK DENİLMİŞTİ.Biz 22 MARTTA BAŞLADIK 2 NİSANDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİK, RABBİM DEVAMINI GÖSTERİP, BEBEĞİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.BEN BİR KAPA ZEYTİN YAĞINI DOLDURDUM, ORAYADA 5-6 TANE İNCİRİ KOYDUM HERGÜN YEDİK EŞİMLE, DENEMENİ TAVSİYE EDİYORUM

Başka bir forumda söyle bir mesaj vardı canım. .

İyiyim çok şükür. Anneannemin durumundaki belirsizlik dışında bir düşüncem yok bugünlerde. Ona da bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok. Rabbim yardımcımız olsun...
Amin canım rabbim yar ve yardımcın olsun

canım tedavin nasıl gidiyor oldunmu opu inş herşey yolundadır..

Çok tehlikeli sularda geziyorum ama içimdeki sesleri susturamıyorum...beynime söz geçiremiyorum...
canım tabiki artık yeme incir yumoşun büyüdü zaten..içindeki ses şeytanın vesvesesi canım pişman olucağın şeyler yapma..geri dönüşü olmayan bir yola girersin sonra..elimizdekilerin değerini bilmemiz gerek.. Allahım doğru yolu göstersin başka diycek bişey bulamıyorum..

canım tedavin nasıl gidiyor oldunmu opu inş herşey yolundadır..

sağol canım fena değil pazartesi transfer olacak sanırım.. şimdilik herşey yolunda.. böyle devam ederse 2 tanesini transfer edecekler, iki tanesini donduracaklar.. kısmet bakalım son durumlar ne olacak..
incir bana hiç iyi gelmiyor canım prolaktinimi çok arttırıyor.. senin keyifler gayet iyi, inşallah hep böyle devam edecek canım..

maşallah 4 tane emriyom varr inş hamiş kalırsın Rabim kan can versin çook sevindim senin adına..idare eder canım elde 3 emriyo var transfer ne zaman tutcakmı tutsa sağlıklı devam edicekmi düşün düşün kafayı iyiycem piskolojim alt üst nedense evde eşimle birbirimizi iyiyoruz..Allah sonumuzu hayır etsin çook büyük sınavlardan geçiyoruz Allah çıkış yolu göstersin hepimize..

canım okadar stres yapma kendine dicem ama bu kolay değil çünkü aylardır maddi manevi zor bi süreçten geçerek biriktirdin buz bebişlerini.. inşallah hepsi tutacak ve tonla bebişin olacak.. transfer aşamasına nezaman gececeksiniz acaba doktorun bişey dedimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…