- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.781
Tedaviyi birakıcam galiba...canım tabiki artık yeme incir yumoşun büyüdü zaten..içindeki ses şeytanın vesvesesi canım pişman olucağın şeyler yapma..geri dönüşü olmayan bir yola girersin sonra..elimizdekilerin değerini bilmemiz gerek.. Allahım doğru yolu göstersin başka diycek bişey bulamıyorum..
doktrumda aramadı hiç canım bende aramadım eşim hemen transfer istemiyor madi rahatlama açısından biraz bekleyelim diyor adet olunca arıycam erbil bey arada kaldım yani..canım okadar stres yapma kendine dicem ama bu kolay değil çünkü aylardır maddi manevi zor bi süreçten geçerek biriktirdin buz bebişlerini.. inşallah hepsi tutacak ve tonla bebişin olacak.. transfer aşamasına nezaman gececeksiniz acaba doktorun bişey dedimi..
ne demek ırakıcam okadar mücadeleden sonra tek donmuşun nolcak transferdemi sitemiyorsun..Tedaviyi birakıcam galiba...
Tedavime ilgili değil canım,özel hayathayırdır canım tehlikeli suda nedir.. bir tane donmuşun yokmuydu.. transferini yaptır inşallah tutacak karamsar olmana gerek yokki.. deneme yanılmalarla sonuca varacağız..
Merhaba kızlar,
Girmiyordum buralara.. Bugün test günümdü ama ben Dayanamayıp pazartesi tahlil yaptırmıştım. Aynen geçen sefer ki gibi sonuç 5.4 çıktı. Tecrübe ile olmadığını anladım değer yükselmişte olsa, yeterli değildi. Bugün de tahlil günüm olduğu için yaptırdım. Tahmin ettiğim gibi düşmüş ve 0,7 olmuş. Sonuç negatif yani. Ben negatif hissiyatını pazartesi Yaşadığım için bugün üzülmedim. Pazartesi yeterince ağlayıp zırlamıştım..
Çok şükür Allah'a.. İçim o kadar rahat ki, inanılmaz..,demek ki hayırlı olan buymuş. Bunda benim şuan için bilmediğim bir hayır var mutlaka.. Tevekkülle devam ederim inşallah.. Hepimiz de inşallah.. Allah Hakkımızda hayırlısını versin her daim..
@yase07 canımsın sana çok dua ediyorum, inşallah minik Meleğin seninle hayata devam etsin.. Sağlıklı olsun, senin olsun ve en önemlisi hayırlı olsun..
@kuddus canımın içi yeğenimizle sana sevgilerimi yolluyorum..
ensu canım o görünen foliküllerden biri sana meleğini kazandırsın inşallah..
@dnzdry doğum yaklaştı kuzum, iyi misin? @Meer7 @monkey @acmila çok çok teşekkür ederim.. Umarım Herşey yolundadır.. Size yazarken bir duygusallık çöktü..
Beni kesin anlayan insanların okuduğunu bilmekten mi Kaynaklı bilmem.. Hepinizi çok seviyorum ve hepiniz için en güzelini diliyorum Herşeyin.. @2220 @WishhDuygu @sara_28 @portakales @Lulinda @alpcemre @belki37 @kese06 ve yazamadıklarım..
Ben artık tedavi olmayacağım, istemiyorum o kadar hormon almak.. Zaten istesem de maddi olarak karşılayamayız.. Rabbim doğal verirse ne ala Başımızın üstünde yeri var.. Vermezse de vardır bilmediğimiz O'nun bildiği bir hayır..
Sevgiler
Galiba boşluğa düştüm,burdan bir arkadaşın dediği gibi boşluğa düşünce araya başka duygular girebiliyomuş,önce içimdeki şeytanı susturmam gerek ki doktora devam edebileyimne demek ırakıcam okadar mücadeleden sonra tek donmuşun nolcak transferdemi sitemiyorsun..
o duygular şeytanın vesvesesi canım etrafımda o kadar insan vardiki öyle saçma sapan şeyler yaşayan..tabiki uzaktan izleyerek izlediğim kişiler hepsi sonunda hüsrana uradılar...ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz er geç bunu yaşadı hepsi..Galiba boşluğa düştüm,burdan bir arkadaşın dediği gibi boşluğa düşünce araya başka duygular girebiliyomuş,önce içimdeki şeytanı susturmam gerek ki doktora devam edebileyim
Ya benimki belkide adını koyamadağım bişey,zaten tek benim yaşadığım bişey içimde,kocamı çok seviyorum ama diyorum ya belki çok güven duygusu bu,belki hayranlık ama işte aması var,bu şekilde nasıl devam edebilirim tedaviye....o duygular şeytanın vesvesesi canım etrafımda o kadar insan vardiki öyle saçma sapan şeyler yaşayan..tabiki uzaktan izleyerek izlediğim kişiler hepsi sonunda hüsrana uradılar...ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz er geç bunu yaşadı hepsi..
tedaviyle bu duygunu ne bağlantısı var anlamadım..ama senin rahatsız olduğun bişey varsa doktor değiştirebilirsin eşinide seviyorsan sorun yook arada hepimizin yaşadığı duygular..hayranlık farklı sevmek aşık olmak farklı..Ya benimki belkide adını koyamadağım bişey,zaten tek benim yaşadığım bişey içimde,kocamı çok seviyorum ama diyorum ya belki çok güven duygusu bu,belki hayranlık ama işte aması var,bu şekilde nasıl devam edebilirim tedaviye....
Ben topic beni topa tutmadan kaçayım buralardan en iyisi...
Evet uzaklaşmak ta nasıl?tedavim yarım kalacak,Allahım napcam ben yaaaBenim de olmustur oyle hayranliklarim ya da begendigim insanlar.Bunun icin en iyisi o ortamdan uzaklasman
Evet uzaklaşmak ta nasıl?tedavim yarım kalacak,Allahım napcam ben yaaa
Ya benimki belkide adını koyamadağım bişey,zaten tek benim yaşadığım bişey içimde,kocamı çok seviyorum ama diyorum ya belki çok güven duygusu bu,belki hayranlık ama işte aması var,bu şekilde nasıl devam edebilirim tedaviye....
Çok tehlikeli sularda geziyorum ama içimdeki sesleri susturamıyorum...beynime söz geçiremiyorum...
Sen yazdığın mesajları degil kafandaki yanlış mesajları silHepiniz çok çok haklısınız,bunun yeri burası değil tabi,bunun hayatımda yeri yok ,olamaz...bir anlık duygu karmaşasıydı sanırım yaşadığım,zaten adını bilmediğim koyamadağım bişeydi,bunca Zaman beklediğim bebeğime odaklanmalıyım,buraya yazma sebebime gelince birilerinin beni kendime getirmesine ihtiyacım varmış demek ki,hepinizi seviyorum iyiki varsınız hayatımda,görünmez kahramanlarımsınız benim...
Yazdığım mesajları silemezmiyim
Çok teşekkür ederim,benim başka rahatsızlıklarımda var sle ve kanda pıhtılaşma gibi birde bu rezerv azlığı çıkınca hayattan koptum resmen,eşimle çok sorunlar yaşadım ,ona hep hastalık verdim başka bişey veremedim,aylardır da tüp tedaviyle uğraşıyorum ,benim önümde yaşayacağım uzun uzun yıllarım yok maalesef,her an bu hastalık bir organımı tutup beni yıkabilir,onun için bir an evvel bir bebeğim olsun istiyorum olmayıncada boşluğa düştüm,bocaladım,hayat hepinize güzel şeyler getirsin inşallah ,bana getirip getirmeyeceği belirsiz çünkü,bu ay inşallah transfer olcam ama olmayacak biliyorum,ama vazgeçmicem ,benim hastalığıma bu kadar hormon almak ,üstelik her ay bu kadar yükleme yapmak vücuduma hiç yaramaz,östrojen yüklemesi benim düşmanım,doktorum ta en baştan uyardı beni bu büyük bir risk ben olsam bu riski alamazdım dedi,halende üzülüyor bana ,kendini çok zorluyor diyor eşime,birinin beni düşünmesi iyi geldi belki bana ama silkelenip kendime gelmem gerek,Sen yazdığın mesajları degil kafandaki yanlış mesajları sil
Biz kadınız burada birbirimizi anlar gerektiğini de görmemezlikten geliriz
Sana tavsiyem ilk sayfalari oku göreceksin ki ilk yazanı benim bu topigin orada üzüntümü endişelerimi sevincimi umudumu göreceksin
Bu Bebek yolunda yaşadığım saklanmamis saf duygularımi okuyacaksın
Bir gun Allah nasip ederse kızıma da okuyacağım
Sende bebeğine odaklan ve ona okuyacak hatıralar oluştur
Allah'a emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?