Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tatlim sen neler yapiyorsun baska bir tedavi secenegi mi yapicaksiniz
hayirlisi hep olsun canim
Canım ben şuan safranlı su içiyorum özel karışım , çayları deniyorum sagan kürü yapacam bakalımm bu aylarda takviye 2016 da hangi aydaha belli degil tüp bebek deneyecegim rabbim izin verirse araştırıyorum bagışıklık için merkezler neler yapıyor, bide emrio 5 gidebilmeli hep 3 gün emriosü oldu kalite artırmaya calışıyorummmm işte elden ne geliyorsa yapıyozzz
Sen neler yapıyorsun kuzumm

Canım cok cok geçmişolsun inşallah çabuk atlatacaksın kuzum rabbim seni yavrularına bağışlasın moral her zaman hastalıkları yenmekte önemli canım sen cok güclü kadınsın atlatacaksın inşallah öyle ölüm aklına gelmesin hasta ölmez eceli gelen ölürr bol bol kahkahalar atacaksın mucizelerine sarılacak dahada güc bulacaksın evlatların sana şifa olsun kuzummm

Ahaaaa sadece yurt dışında deil hemşireler burda da bi garip.dövenecek gibi.bizde ilaçları gidip reçetesiz alıyorsun.yurt dışında adet geciktirici almak istedim .ne uğraştık vermediler .deniz için tampon kullanmak zorunda kalmıştım.oysa Amerika'da ilaçlar wall M.larda reyonlarda satılıyor.böyle garip dengesizlik.aman tedavilerde rahat olmak lazım ama yapamıyoruz işte.

Allah yardımcı olsun .rabbim tez zamanda şifa versin .

Türkçe'si güzel bayan özledik seni.benim ceketler bitti.anne Olacağım inşallah dualarım seninle

kuddus canımm nasılsin bayadır sesin cıkmıyorr
Eua kuzum sende cok oldu sesin cıkmıyorr özlendin canım ya bana kim bond diyecek senin kadar güzel yakında adımı bond yapacagım cok sevdim sayende...kocaman öptümmmm gel taaaamm mı
portakales minakımızzz yav nerdesin bizde çalışıyozz terfi aldınn kötü oldubize fırsat yokkk hahhh hayırlı olsun canım umarım daha cok yorulmadan cok para alıyorsundurr
2220 canım eskiyim ama oses türkiye izlerken bende evde konser veriyom sadece herifee zavallım kacacak yeride yokk yani ruhum da var muziksiz hayat hayat degil ....işte sus pus oluyoruz mecbur evde bangır bangır hehhe ya sen şifacısın bagışıklık icin ne yapayım sen bilirsin ulumanitom

Ben mutfakta tencerelere konser veriyordum. Kaçamıyor da gariplerim. Daimi hayranlarım. Pek memnunum kendilerinden
Bağışıklığın en önemli desteği mutlu olmak. Özsevgiyi keşfetmek. Beden kendi enerjisini üretiyor zaten. Beslenme olarak doğal gıdalar. Özellikle kırmızı eti azaltmak. Çörekotunun her halini sofradan eksik etmemek. Yoğurt tüketimini artırmak. Bal, baharatlar, sebze ve meyveleri alışveriş listesinden eksik etmemek. Yürüyüş yapmak. Bir sanat dalına zaman ve ilgi ayırmak... Bağışıklık sistemi kolay kolay etkilenmiyor aslında. Ama bir kere etkilenmeye başladı mı toparlamak emek ve zaman istiyor. En derinde sevgi, saygı, özgüven yatıyor. Bunlara zarar gelmedikçe kolay kolay yıkılmıyor. Kişisel gelişimi ilerletmek te destek olacaktır. Hayattaki haklarımızı, yerimizi ve savunmamızı geliştirdiğimizde beden kendi gücünü ve enerjisini yükseltmeye başlayacak. Yine de immünoloji ile de görüşebilirsin. İleri derece rahatsızlıklar varsa, ilaç takviyesiyle iyileşme süreci hızlanacaktır.
Sormak istediğin bir şey olursa, Ulu Manitu burada bekler...

bırkaç ay folıkulun gorulmeyip sonra sağlıklı yumurtanının geldiği durumlar duydum,bence panikleme
Yüreğime su serpin canım İnşallah bende de aynı durum olur bende muradına ererim en kısa zamanda.Mutluluk belki kapımdadır. Fırtına öncesi sessizlik olsun bu durum dilerim ki (olumlu yönde)

Kararsız kaldım. Bu hafta yumurtalarımı dondurma işlemine başlamam lazım. reglim e birkaç gün var. Ama hala karar vermedim.

1-Bülent Tıraş Acıbadem maslak 5750+1140(5 yıllık saklama)+1500 civarı ilaçlar (Kadıköy 5 yıllık saklama ücretini almıyor ama maslak malesef işlem harici olarak alıyor)

2-Bülent Urman Amerikan Hastanesi 4750+doktor muayene ücreti+1500 civarı ilaçlar

canım benim maşallah ismi güzel kızını kucağına almışsın.. ismi gibi bahtıda, yaşantısıda güzel olsun.. sağlıklı, anneli babalı büyümesini dilerim.. darısı bizlerin ve bebek isteyen tüm kızların başına canım..

bebişini kucağına almışsın canım maşallah çok güzel bi haber.. anneli babalı sağlıklı bir hayatı olmasını dilerim:)) darısı başımıza..

sibel15 ,bende seninle aynı durumdayım,9 ay önce başladım ilk tedavime o ay 3 yumurta toplandı opuda 1 tanesi döllendi ve donduruldu,dr.rezerv az olduğu için havuz yöntemiyle şansı artırabilmek için bu yöntemi önerdi ok dedik,ama o ay bu ay daha 1 tane bile embriyo koyamadık ilkinin yanına,bende şöyle oldu bu zaman içinde,1 ay kist oldu iptal , 2 ay folikül yoktu iptal,5 kez opu oldum 3 keresinde 2 yumurta büyüdü opu gününe kadar 1 tane kaldı onunla opuya girdim 3 kez ve boş çıktı,1 keresinde döllenmedi bir tane alınan yumurta.bunlar bende hep üst üste oldu ama her defasında yılmadan devam dedim ama artık yoruldum ve bu ay tek embriyomu alıp yola öyle devam edicem.bunlar seni korkutmasın çünkü herkeste aynı şey olacak değil ve burda o kadar arkadaş varki son dakikada gulneva77 embriyo oluşturup donduran,ummuseleme ile aynı dr.dayız biz.bende burda okuduklarımın hepsini yaptım,bal-tarçın -çörek otu,arıssütü-bal polen-hayıt suyu-zeytinyağda incir kürü-inciri kaynatıp suyunu içtim,ceviz,fındık,fıstık ,vitam,nler,omegalar vs..hepsini yaptım ama düzenli yapamadım hepsini çünkü genelde tedavi zamanınada denk geldi her ay,okumadığım dua kalmadı ,halen de devam ediyorum bazılarına ama ben de en azından şimdilik işe yaramadı,dokotrum çok net söyledi en baştan,durum bu,yumurta sayın hiç bir zaman2-3 ken 7-8 olmaz dedi,doğarken belli dedi.benim amacım kaliteyi artırmaktı ,burda benim dışımda çok kişi var bunlardan fayda görmüş,pozitif almış,herşeyden evvel herşeyin ilacı DUA diye düşünüyorum ben.bence zeytinyağda incirle -arıssütü bal poelni dene derim.ben sadece sırf arısütü denemedim onuda bu transferde inşallah tutarda eğer tutmazsa 2.tedavi için denicem.

Safranli suyu niye iciyorsunuz. ?

Canim tek yumurta şansın olsun bebişolsun benim 2 tüp tedavimde tek yumurtayla hamile kaldım kaybettim gercı.. yumurta az olması işte bizi baglıyor dr bişey demesi hic önemli degil rabbim ol desin inşallah olur

Safranli suyu niye iciyorsunuz. ?
Safranlı su bagışıklıgı artırmak icin hahhh kocakarı ilacı valla .ok deseler yiyecek durumdayım bebiş icin ,
İşın şakayla karışık traji komedyası ,ne bulursam deniyorum ,adetle en önemlisi çörek otu kullanacagım ,cokda yararını gördüm .benim düşükler oldu, vucud direncini artırmak lazım rabbim yardım etsin

Yapmaya çalışacagım bilgemmm bize bilgiler ver hep sen emiiiİcimiz acılsın bilgimiz artsın

Teşekkürler cevap için

Canim kafani karistirmayayimda birkeresinde
burda okumustum Dr.Kaan Bozkurt sindirim sistemi icin vitaminlere tedaviye basliyomus
Bir topige gir incele ya git Doktor degis demiyorum ama bu durumda cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…